Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043780 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Хорар за любов
« Отговор #1160 -: Юни 04, 2012, 11:49:03 am »
Какво мислите за този хорар.. "ще има ли нещо интимно между мен и * ?" Дали ще има някакво развитие в такава насока и също дали може да се каже по какъв начин ме приема той? :)

« Отговор #1161 -: Юни 05, 2012, 09:07:08 am »
Като гледам и картата на първата ви среща - доста бързо си се увлякла.

По хорара. Той е Марс в знака на падение на твоя управител Венера. Може да не е увлечен или не е склонен да започне връзка. Може да е очаквал нещо от теб, което не е получил, и заради това да е разочарован. Венера и Марс са в сходящ квадрат, Луната в 1-вия му дом в сходаща опозиция със Слънце в твоя 1-ви дом. По-скоро бих отговорила с "не". Ако все пак има интимни отношения, не бих очаквала да доведат до по-сериозна връзка на този етап. Познанството ви в момента ми изглежда като искра, която бързо се пали и дано не угасне също толково бързо.

По картата на първата ви среща. Ти си Луна и Венера в доста свободолюбиви знаци, той е Слънце и Марс. Прави впечатление, че управителите ти, както и неговите, са в сходящи напрегнати аспекти - Луна ще завърши опозиция с Венера, Слънце - квадратура с Марс. Има някакво вътрешно напрежение и у двама ви, неяснота относно себе си, желанията ви, какво търсите в една връзка. Това може да попречи и на двама ви да проявите необходимата активност спрямо другия, да ви постави в изчаквателни позиции - той да не се решава да действа, а ти да изпитваш вътрешни съмнения по този повод. Или напротив - да ви направи свръхактивни в желанието си да се докажете, че можете да завоювате другия. Действията ви един спрямо друг може да не се възприемат положително от другия. Луна в опозиция със Слънце и Венера в квадрат с Марс мисля, че са класически аспекти на сексуално привличане на противоположностите, които трудно би довело до стабилна връзка. Слънцето изгаря Венера, затова написах по-горе, че много бързо си се увлякла - той буквално ти е взел ума.
Луна и Венера ще завършат хармонични аспекти със Сатурн на АС. Мисля, че по-нататък ще си по-склонна на установяване на сериозни взаимоотношения с него. Слънце също ще завърши тригон със Сатурн, затова не избързвайте много да не изгорите и прегорите, а дайте шанс на познанството ви да се превърне в нещо повече от секс за една нощ.

« Отговор #1162 -: Юни 05, 2012, 10:03:24 am »
здравейте дами,поставям един хорар,който ме преследва от няколко дни
"С Т ли ще се събера?"-Т е бивш ,с когото имахме дълга връзка.....той е добър мъж,но аз обичам друг....но с другия не си говорим доста време вече,а Т се прави на приятел и леееко отдалеееко се обяснва в чувства..казала съм му ситуацията ,да не си прави илюзии,но на моменти сръднята с любимото мъжле ме уморява и се улавям как си представям какво ще е ако се събера с Т....колко спокоен ще ми е живота..благодаря предварително.то стана сапунен сериал
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1163 -: Юни 05, 2012, 10:35:55 am »
Казваш, се с любимия си мъж не си говорите от доста време, така че приемам, че нямате връзка с него и затова не го поставям по 7-мия ти дом. Питаш за връзка с Т., затова ще поставя Т. по 7-мия ти дом. Любимият ти мъж може да поставим по 5-тия ти дом, но има и друг вариант, който ще използвам.

Да, мисля, че ще се съберете с Т.
Ти си Слънце, Т. е Сатурн. Слънцето се намира в Близнаци, в триплецит на Сатурн. На първо място Слънцето обича Меркурий (Близнаци е знакът на Меркурий), но има симпатии към Сатурн. Обаче Меркурий си е заминал вече (Меркурий и Слънцето излизат от съвпад), доста самоуверен (Меркурий е на трон по знак), така че любимият мъж надали ще се отстъпи пред теб, не изглежда да проявява желание да се върне назад. Може би си наранила егото му, самочувствието му (Слънцето изгори Меркурий), от което го е заболяло и все още ближе рани (Меркурий все още е под лъчите на Слънцето). Колегата Т. се управлява от екзалтиран Сатурн в знака на падение на Слънцето. Изглежда ми, че ти се сърди, напр., ако си го пренебрегвала, но все още има надежди да сте заедно. Доста присъства в мислите ти напоследък (в 3-тия ти дом е) и изглежда, че се връща към теб - Сатурн е ретрограден. Слънце и Сатурн ще завършат тригон, затова мисля, че ще имате шанс да се съберете.
Луната, която е твой втори управител, е имала опозиция със Слънцето (пълнолуние), което потвърждава вътрешния ти конфликт между разума и сърцето. Луната се намира в знака на заточение на Меркурий (любимия мъж), изпиза от опозиция с него, като малко преди нея е завършила секстил със Сатурн (Т). Изглежда ми, че чувствата ти са се наклонили в полза на Т. и против любимия мъж. Луната е без курс, така че събирането ви с Т. може да се забави. Успех!

« Отговор #1164 -: Юни 05, 2012, 11:42:58 am »
Ще ме потърси ли М. (скоро) ?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1165 -: Юни 05, 2012, 11:59:00 am »
Като гледам и картата на първата ви среща - доста бързо си се увлякла.

По хорара. Той е Марс в знака на падение на твоя управител Венера. Може да не е увлечен или не е склонен да започне връзка. Може да е очаквал нещо от теб, което не е получил, и заради това да е разочарован. Венера и Марс са в сходящ квадрат, Луната в 1-вия му дом в сходаща опозиция със Слънце в твоя 1-ви дом. По-скоро бих отговорила с "не". Ако все пак има интимни отношения, не бих очаквала да доведат до по-сериозна връзка на този етап. Познанството ви в момента ми изглежда като искра, която бързо се пали и дано не угасне също толково бързо.

По картата на първата ви среща. Ти си Луна и Венера в доста свободолюбиви знаци, той е Слънце и Марс. Прави впечатление, че управителите ти, както и неговите, са в сходящи напрегнати аспекти - Луна ще завърши опозиция с Венера, Слънце - квадратура с Марс. Има някакво вътрешно напрежение и у двама ви, неяснота относно себе си, желанията ви, какво търсите в една връзка. Това може да попречи и на двама ви да проявите необходимата активност спрямо другия, да ви постави в изчаквателни позиции - той да не се решава да действа, а ти да изпитваш вътрешни съмнения по този повод. Или напротив - да ви направи свръхактивни в желанието си да се докажете, че можете да завоювате другия. Действията ви един спрямо друг може да не се възприемат положително от другия. Луна в опозиция със Слънце и Венера в квадрат с Марс мисля, че са класически аспекти на сексуално привличане на противоположностите, които трудно би довело до стабилна връзка. Слънцето изгаря Венера, затова написах по-горе, че много бързо си се увлякла - той буквално ти е взел ума.
Луна и Венера ще завършат хармонични аспекти със Сатурн на АС. Мисля, че по-нататък ще си по-склонна на установяване на сериозни взаимоотношения с него. Слънце също ще завърши тригон със Сатурн, затова не избързвайте много да не изгорите и прегорите, а дайте шанс на познанството ви да се превърне в нещо повече от секс за една нощ.

Благодаря Мирабела! Май наистина очакваше нещо от мен, имаше предложение от негова страна, от което предпочетох да не се възползвам, защото не ме устройваше. Към този етап няма изгледи за нещо сериозно, той не е от моя град и следващата ни 'среща' ще е може би след месец.  :-\ Неяснотите относно очаквания са напълно нормални, тъй като сме се запознали случайно покрай общи познати, и въпреки че се усети някаква искра между нас... все пак не се познаваме и нямаме изградени отношения. Иначе той проявяваше явен интерес към мен с действията си, но не знам дали не е такъв като характер по принцип...

« Отговор #1166 -: Юни 05, 2012, 12:19:45 pm »
Ще ме потърси ли М. (скоро) ?

Не мисля. Всъщност не мисля, че взаимоотношенията ви ще претърпят развитие в рамките на действие на хорара. Той се управлява от Юпитер в 9-тия ти дом, които може да подсказва, че е далеч от теб. Ти си Меркурий на трон, следователно в знак на заточение на неговия управител. С разума си знаеш, че не можеш да очакваш много от него на този етап. Сърцето ти обаче ти казва друго, тъй като Луната е в знака на Юпитер. Луната идва от опозиция с Меркурий - класически аспект на вътрешен конфликт между ума и чувствата ти. Между Меркурий и Юпитер липсва сходящ аспект, както и между Луна и Юпитер. Луната е без курс. Въпросът по-скоро няма да има развитие или ако има, то ще е бавно. Надявам се, че греша.

« Отговор #1167 -: Юни 05, 2012, 01:23:30 pm »
благодаря Мирабела,дано не си права,ако се събера с Тще е от удобство ,не по сърце-а това значи ,че пак след няколко месеца ще се разделим.По скоро питам от страх,не от надежда да се събера с него
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1168 -: Юни 05, 2012, 01:23:40 pm »
Благодаря, Mirabella. Моето усещане и предположение е същото.   :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1169 -: Юни 10, 2012, 12:36:48 pm »
Моля, да кажете нещо по този хорар. С моя господин започнахме отново да контактуваме и ми е интересно какво ще покаже картата. Ще възстановим ли личните си взаимоотношения с Х. ?

« Отговор #1170 -: Юни 10, 2012, 01:01:18 pm »
 Понеже съм тотално объркана относно действията си към мъжа Х ви моля за помощ....въпросът ми е ще сгреша ли,ако категорично спра всякакъв контакт с него и се разделим,въпреки неговото несъгласие с това/но той според мен ме балтави,обаче ;) /....

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.39989.15354.gif?16548
« Последна редакция: Юни 10, 2012, 01:07:04 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1171 -: Юни 10, 2012, 01:04:14 pm »
Моля, да кажете нещо по този хорар. С моя господин започнахме отново да контактуваме и ми е интересно какво ще покаже картата. Ще възстановим ли личните си взаимоотношения с Х. ?

Липсва аспект между управители ви - Меркурий и Луна за теб и Юпитер за него, така че не виждам в картата предпоставки за положителен отговор. Дано греша, успех!

« Отговор #1172 -: Юни 10, 2012, 01:28:01 pm »
Понеже съм тотално объркана относно действията си към мъжа Х ви моля за помощ....въпросът ми е ще сгреша ли,ако категорично спра всякакъв контакт с него и се разделим,въпреки неговото несъгласие с това/но той според мен ме балтави,обаче ;) /....

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_61gw_08_06_b_vali.39338.24669.gif?25421

Това е синастрията ви.
Секстили на Слънцата плюс твоя Луна в тригон с негово Слънце са добри предпоставки. Негов Сатурн попада върху съвпада ти Луна/Нептун - твърде студен ли ти идва? Твоята Луна и украсена от Нептун, неговата е в знак на Нептун, затова ми се струва, че имате общо в начина на изживяване на емоциите. С тази разлика, че той повече ги крие навътре, отколокото ти и неговите е възможно да са по-трайни. Луната му е в опозиция с Меркурия ти. На моменти може да го преценяваш като тотално нерационален, да не разбираш логиката му или дали изобщо има такава. Изглежда ми като страстен мъж, който предпочита да изживява бурните си желания повече на вътрешно ниво, отколкото на външно.

извинявам се,но съм постнала друга карта - коригирах я....... :blink:..

« Отговор #1173 -: Юни 10, 2012, 01:29:39 pm »
ОК, ще я погледна, но по-добре махни синастрията. Не съм видяла рожденната дата - ясно. Забрави за горното, което съм писала.

« Отговор #1174 -: Юни 10, 2012, 01:32:10 pm »
.. но по-добре махни синастрията.

направих го... :-[

/ами щото ми е доста натупорчено днес и напрежението ми се отразява  :-\/...

« Отговор #1175 -: Юни 10, 2012, 01:34:57 pm »
Eто я картата на въпроса ти. Нерадикална, по-добре да не се тълкува.
Градусът на АС е твърде късен. Възможно е сама да знаеш отговора. Но ми изглежда, че отношенията ви вече са прекъснати, въпреки че имаш чувства към въпросния мъж.

« Отговор #1176 -: Юни 10, 2012, 01:39:14 pm »
благодаря  :wub:..прекъснати неофициално...явно трябва да "официализираме "раздялата....това ми е най-трудния момент,всъщност.....как мразя разделите  :(....

« Отговор #1177 -: Юни 10, 2012, 06:27:15 pm »
Здравейте! Ще ме потърси ли И.?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1178 -: Юни 10, 2012, 07:07:48 pm »
Да! Успех!

Акрукс, би ли обяснила защо мислиш така?

« Отговор #1179 -: Юни 11, 2012, 09:01:55 am »
Здравейте! М. пита "Ще имам ли интимна връзка с А.?" Ето и картата й: