Казваш, се с любимия си мъж не си говорите от доста време, така че приемам, че нямате връзка с него и затова не го поставям по 7-мия ти дом. Питаш за връзка с Т., затова ще поставя Т. по 7-мия ти дом. Любимият ти мъж може да поставим по 5-тия ти дом, но има и друг вариант, който ще използвам.
Да, мисля, че ще се съберете с Т.
Ти си Слънце, Т. е Сатурн. Слънцето се намира в Близнаци, в триплецит на Сатурн. На първо място Слънцето обича Меркурий (Близнаци е знакът на Меркурий), но има симпатии към Сатурн. Обаче Меркурий си е заминал вече (Меркурий и Слънцето излизат от съвпад), доста самоуверен (Меркурий е на трон по знак), така че любимият мъж надали ще се отстъпи пред теб, не изглежда да проявява желание да се върне назад. Може би си наранила егото му, самочувствието му (Слънцето изгори Меркурий), от което го е заболяло и все още ближе рани (Меркурий все още е под лъчите на Слънцето). Колегата Т. се управлява от екзалтиран Сатурн в знака на падение на Слънцето. Изглежда ми, че ти се сърди, напр., ако си го пренебрегвала, но все още има надежди да сте заедно. Доста присъства в мислите ти напоследък (в 3-тия ти дом е) и изглежда, че се връща към теб - Сатурн е ретрограден. Слънце и Сатурн ще завършат тригон, затова мисля, че ще имате шанс да се съберете.
Луната, която е твой втори управител, е имала опозиция със Слънцето (пълнолуние), което потвърждава вътрешния ти конфликт между разума и сърцето. Луната се намира в знака на заточение на Меркурий (любимия мъж), изпиза от опозиция с него, като малко преди нея е завършила секстил със Сатурн (Т). Изглежда ми, че чувствата ти са се наклонили в полза на Т. и против любимия мъж. Луната е без курс, така че събирането ви с Т. може да се забави. Успех!