Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044082 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1180 -: Юни 11, 2012, 10:18:03 am »
Мирабела,чак сега имам възможност да погледна отговора на хорара от 16 май т.г
"ще имам ли нова приятелка"-благодаря,за момента нямам,но се надявам ,че прогнозата ти ще се сбъдне скоро.

« Отговор #1181 -: Юни 11, 2012, 03:33:02 pm »
Arkuks,благодаря и на теб,дано си права....обаче,много точно си разчела ,че човекът когото обичам външно го дава мачо,но вътрешно е много чуплив,затова и съм го оставила да диша ,да,категорично  сме разделени заради 3-то лице.Нямахме други търкания,любовта беше  взаимна и силна,но....дано след ретро Венера,имам напредък с него
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1182 -: Юни 11, 2012, 07:42:28 pm »
Здравейте! М. пита "Ще имам ли интимна връзка с А.?" Ето и картата й:
да, А. обича М., но М. е доста горделив/а/  и има негативна намеса в любовта си от страна на брат,сестра, бртовчед/ка/, съсед/ка/ или от собствените си приказки и начин на изразяване- нека го вземе под внимание това

Благодаря, Akruks! М. наистина има проблем с изразяване на чувствата си, прави леко хапливи забележки, за да прикрие колко е увлечена по А. Не мисля, че някой от близките на М. умишлено й вреди на отношенията с А. Всъщност всичко би било много по-лесно, ако А. покаже малко повече настойчивост и откритост в чувствата си към нея. След като виждаш положително развитие, явно може да се очаква това да се случи. Или греша? Много сладка двойка са, дано скоро им се получат нещата. Сега се виждат, но не като гаджета, дори не на саме, а в относително формален контекст. 

« Отговор #1183 -: Юни 11, 2012, 08:34:17 pm »
здравейте дами,моля за малко ,или по-скоро много помощ ;D
"Ще се разделим ли сокро с Д?"-бивш съпруг....бях добра,търпелива,съжалителна,но той няма намерение да се изнася от вкъщи-най нагло меи го каза онзи ден...влюбена съм в друг,но каква полза-и на вечеря  не мога да го поканя-бишият ми в спалнята за гости ли ще стои?Втълпил си е,че още имаме бъдеще и отказва да се махне.Предложих му да си вземе вещите-отказва,да му ги платя като нови-отказва....стигнах до там,да му предложа аз да му плащам квартира,докато издължа стойността на купените от него мебели-отказва :'(.приветствам всички мнения....То темата е за любов ама.....

*

Papy

• 4343
« Отговор #1184 -: Юни 11, 2012, 08:38:49 pm »
Аххх, наглец

Оплачи се на новия, да се разберат по мъжки
То всъщност в бяла държава можеше ченгетата да го изхвърлят

« Отговор #1185 -: Юни 12, 2012, 09:34:15 am »
 ;Dблагодаря Аркукс
Не се разделям  него заради  новият,който не е толкова нов,просто искам да продължа живота си без него.Опитвам с добро,най -вече в "памет "на хубавите моменти заедно....но не се получава.Аз не работя,имам имоти под наем,а човекът към когото имам чувства,е от приятелски кръг.....А това за вечерята-просто го ползвах като изразно средство  ;D.При промяна на обстоятелствата,ще пиша ..желая хубав ден на всички

« Отговор #1186 -: Юни 12, 2012, 09:47:07 am »
Какво мислите по въпроса: Ще живеем ли заедно  с М?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1187 -: Юни 12, 2012, 02:44:19 pm »
Здравейте, моля при възможност да изкажете мнение по този въпрос - Ще се срещнем ли с (назован по име) до края на този месец? Благодаря

*

Asol

• 4140
« Отговор #1188 -: Юни 12, 2012, 04:10:56 pm »
По-скоро не виждам такава вероятност. Да не сте скарани към този момент ?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1189 -: Юни 12, 2012, 04:30:50 pm »
По-скоро не виждам такава вероятност. Да не сте скарани към този момент ?

Аsol, извинявай, но към кого е насочен въпросът?  :unsure:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1190 -: Юни 12, 2012, 05:09:10 pm »
Към теб.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1191 -: Юни 12, 2012, 05:12:45 pm »
Моля за извинение, но не разбрах. Не, не сме скарани, от различни градове сме.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1192 -: Юни 12, 2012, 10:33:20 pm »
Моля за извинение, но не разбрах. Не, не сме скарани, от различни градове сме.

Сигнификаторите ви не се долюбват нещо и затова питам.

« Отговор #1193 -: Юни 12, 2012, 11:21:48 pm »
Какво мислите по въпроса: Ще живеем ли заедно  с М?
на този етап- в близките няколко месеца не се очертава
а М. в чужбина ли е?
Не е в чужбина

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1194 -: Юни 13, 2012, 08:52:55 am »
Здравейте, моля при възможност да изкажете мнение по този въпрос - Ще се срещнем ли с (назован по име) до края на този месец? Благодаря
Асц. е на изгорял път, което прави картата нерадикална.

Благодаря, Аркус.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1195 -: Юни 14, 2012, 02:41:59 pm »
Здравейте,в темата ме доведе тривиален въпрос за любов,касаещ мъж, когото обичам
"Има ли интерес към мен все още?"
Ние сме бивши,т.е връзка сме имали,имам интерес към него,и ми се иска да поизгладим нещата....Разделехме се с лошо ,имахме доста злобен разговор и спряхме комуникация.Ще съм благодарна ако имате възможност да хвърлите поглед.Желая Ви здраве,любов и много слънчеви дни ;D
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1196 -: Юни 14, 2012, 10:21:13 pm »
благодаря Аркукс,за вниманието......
интересът ми към него не е от подобрено материално положение-аз съм по-осигурената от двама ни.Обаче,семейният кръг не одобрява поведението ми,много точно си написала,в немилост съм -предупредена съм ,че  е нежелан и избирайки го аз също ставам персона нон грата ;).Той наистина е концентриран върху кариера в момента.Права си и за това,че не показвам интерес към него,мълча си,и той си мълчи...може да мълчи безкрайно дълго-3 години ме е харесвал ,и не ми е намекнал дори,едва когато му вметнах,че съм в процес на развод се осмели да ми каже.Интуитивно знам,че чувства има-но мълчанието му просто ме изкарва извън релси.хубавото е,че поне не е изстинал,според картата  ;D
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1197 -: Юни 16, 2012, 12:15:43 pm »
Привет! Лъже ли ме Иван К.- твърди,че няма жена до себе си,но аз мисля,че ме лъже....лъже ли ме?  :blink:

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=ntefileZOgTIX-u1293001575&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=1&smon=12&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

редактирам се,за да се извиня,че не ми се отваря този сайт...ще пробвам довечера от домашния ми комп....ретро Мерк :-\   :P

...всъщност- отваря се вече.... ;D

Неговият сигнификатор е без достойнства, а това е категоричен знак, че не е честен с теб. При това Меркурий винаги се посочва от древните като лъжец, независимо дали е в знака на своите достойнства. Освободи се от този човек и насочи енергията си другаде.

Стелла,това го чета сега за пръв път/явно не съм очаквала тогава друг отговор/...абсолютно точно си интерпретирала тази ситуация по Меркурий.....лъжец от класа и от сой, изискан,елегантен и чаровен...Благодаря и се извинявам за закъснялата си обратна връзка /но сега си влязох в профила и прочетох това/.... :blink:
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 01:31:54 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1198 -: Юни 16, 2012, 05:58:37 pm »
Влюбен ли е в мен Х.?

Ще може ли малко яснота по отношение на развръзката на този хорар ? :blink:

« Отговор #1199 -: Юни 18, 2012, 08:47:15 am »
Здравейте! М. пита "Ще имам ли интимна връзка с А.?" Ето и картата й:
да, А. обича М., но М. е доста горделив/а/  и има негативна намеса в любовта си от страна на брат,сестра, бртовчед/ка/, съсед/ка/ или от собствените си приказки и начин на изразяване- нека го вземе под внимание това

Akruks, М. те моли за доуточнение по въпроса, на който й отговори, кога може да очаква прогнозираното развитие. Малко е нетърпелива. :) За твое удобство качвам пак и картата на въпроса й.