Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042725 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1200 -: Юни 18, 2012, 06:26:33 pm »
:blink: Знам ли, Слънцето-тя е в бързия близнаци на 2гр. от Сатурн- той, значи трябва да е скоро, но нека и други се включат и изкажат мнение, аз с тайминга не се справям засега успешно.
На един хорар например за изгубена вещ, бях взела под внимание разликата от градусите на Луната до планетата, с която прави последен аспект, а после при обратна връзка, когато се разбра, че съм познала къде ще се намери педмета, времето беше повечко- градусите които оставаха до края на знака на Луната и то в месеци, а не седмици както бях написала, понеже беше пак в риби, както в тази карта.

МНОГО ГОЛЯМО благодаря! Имам и една карта за партньорство в другата тема "Хорарни въпроси". Може ли да й хвърлиш един поглед и да ми кажеш мнението си?

« Отговор #1201 -: Юни 18, 2012, 07:30:01 pm »
благодаря! Имам и една карта за партньорство в другата тема "Хорарни въпроси". Може ли да й хвърлиш един поглед и да ми кажеш мнението си?
за нищо- удоволствието е изцяло мое!
за другата карта- нерадикална е, с ранен Асц.- нещо ще разбереш или ще се случи, което ще направи поставения въпрос безсмислен

Много си мила, отново ти благодаря от сърце! А по нерадикалната карта може ли да се каже нещо за неговите чувства към мен, което не е пряко свързано с въпроса на картата или не е редно изобщо такава карта да се тълкува?

« Отговор #1202 -: Юни 20, 2012, 10:43:28 am »
Добър ден дами,мъчи ме един въпрос от няколко дни,но сега слагам карта
"Раздялата ми с господина,към когото имам чувства,окончателна ли е?
Знам,че хорар не може да определи катогорична раздяла-все пак е с лимитирано действие,но така ми се върти в главата,че веших да ви попитам какво виждате
благадаря ви

« Отговор #1203 -: Юни 20, 2012, 12:11:24 pm »
Здравейте,
Снощи с господина, за който се отнася питането ми имахме ужасно тежък разговор, от който излязох като попарена. Чувствам се ужасно.  Явно съм го идеализирала, вчера не можах да позная дали е същия човек.
Въпросът ми е, съдейки от картата, дали ще имаме отношения в бъдеще?

« Отговор #1204 -: Юни 21, 2012, 11:16:58 am »
Нещо май съм я пропуснала картата  :blink:

« Отговор #1205 -: Юни 21, 2012, 01:42:08 pm »
Здравейте, приятели!
Аз, като прохождаща в хорарната астрология, се нуждая от вашата помощ за правилното тълкуване на въпроса! Тъй като съм пристрастна( имахме връзка и в един момент просто комуникацията изчезна за месец и половина вече),  търся потвърждаващия отговор и може да допускам грешка. Затова ви моля за помощ! Въпроса е следния: Лицето Х ще ми се обади ли, ще се сдобрим ли?Зададен е на 21.06.2012; 11:14 ч. в Хасково (картата я разглеждам по Плацидус) Моят разчет е следния:Сигнификатор на кверента- Меркурий , на квезита- Юпитер. Няма аспект между нас.
Марс управлява неговия 3 дом (на комуникацията) и е в секстил с Меркурий, т.е мен и е в моя 1 дом. Същевременно Луната е в квадратура с ретро Сатурн, но веднага след това прави съвпад с Меркурий и секстил с Марс. Това ме обнадеждава, да очаквам обаждане.Позицията на Меркурий и Луна в неговия 5 дом, ме карат да мисля, че изпитва чувства към мен...И тук вече забивам...:(  Какво пропускам ? Венера, която е ретроградна и интерсептирана в 3-тия му дом е в съвпад с неговия управител. Трябва ли да я разглеждам? Пропуснах да отбележа, че живеем в различни градове и връзката е малко сложна...а за ме е и тайна...
« Последна редакция: Юни 21, 2012, 02:01:03 pm от isolda »

« Отговор #1206 -: Юни 21, 2012, 03:27:24 pm »
Здравейте, приятели!
 Лицето Х ще ми се обади ли, ще се сдобрим ли?Зададен е на 21.06.2012; 11:14 ч. в Хасково (картата я разглеждам по Плацидус)
между У3 на двамата Марс и Венера е налице квадрат по знак- пречки в комуникацията, но от друга страна на Луната предстои съвпад с Марс негов У3 в твоя 1д. и в негов 5д., а последния аспект на Луната е секстил с Марс
Той е Юпитер, разположен на Мц- твоя основна цел в момента, нодалната ос е в съвпад с Мц- дано съдбата е благосклонна и всичко приключи хепиенд, парса е в твоя 1д- късмет!
Ей, как ги пропуснах тези лунни възли....?! Значи ли това, че връзката е кармична? Благодаря ти за отговора, мила!
Права ли съм като споменах, че след като У1- Меркурий и Луната са разположени в неговия 5-ти дом има чувства към мен или може би на мен така ми се иска да интерпретирам нещата ?! Един хорар разкрива цялата картина на тези които умеят да разчетат картата, пак казвам, че аз съм пристрастна в случая, а и с недостатъчно знания...само от книги и бумаги не се получава...:(
В крайна сметка отговора е положителен, нали?
Забравих да ви поздравя за добре заварили :)

« Отговор #1207 -: Юни 22, 2012, 08:13:25 pm »
Здравейте, една приятелка ме попита ще има ли интимни отношения с назован по име човек 19.06.2012 19:11 Варна,  и погледнах в хорара, но съм нова в областта и се затруднявам да го разтълкувам, особено с тази луна без курс :-[ 
Малко помощ моля.

« Отговор #1208 -: Юни 22, 2012, 08:55:20 pm »
Благодаря  akruks, но толкова обещаващо изглеждате този меркурий в обител на луна и екзалтация на юпи, че не ми се искаше да е така :'(
« Последна редакция: Юни 22, 2012, 09:00:57 pm от gergina »

« Отговор #1209 -: Юни 23, 2012, 12:49:31 am »
здравейте,от определено време излизам с "нов"мъж...Не мога да излъжа-не съм влюбена ,но господина ме заинтригува и реших да му дам шанс,днес реши човека да се пробва за секс,и аз го отрязах-не бях в настроение а и той някак не можа "да си поиска"....Въпросът е,след днешната среща "Ще се отдръпне ли от мен Х"-по име.

« Отговор #1210 -: Юни 23, 2012, 07:39:09 am »
 ;DБлагодаря Аркукс,не съм скрила-казах му директно,че ще дам му дам шанс,малко време,да видим ще сработи ли флирта-той е на 36,разбрал ме е много добре-това,че иска бързо да получи което му е изгодно е негов проблем ....ама че"влюбено" звуча :o
ще видим.Хубав ден желая на всички

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1211 -: Юни 23, 2012, 09:09:57 pm »
Моля, да кажете нещо по този хорар. С моя господин започнахме отново да контактуваме и ми е интересно какво ще покаже картата. Ще възстановим ли личните си взаимоотношения с Х. ?
Да! Успех!

По този хорар мога да дам отговор. Вчера се срещнахме с господина и си говорихме след много време за първи път. Сега обаче, как ще продължим, не е ясно.
Благодаря, Акрукс!

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1212 -: Юни 24, 2012, 12:02:28 am »
Здравейте,
бих искала да попитам "Дали с мъжът Х ще имаме някога връзка/отношения и т.н." От много години е в мислите и сърцето ми, от негова страна също има някаква симпатия(или поне аз така си мисля), но нищо...едно голямо нищо  :(

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1213 -: Юни 24, 2012, 12:36:19 am »
Благодаря ти, akruks! Да, колко си права, може би не знае за чувствата ми, пък аз искам нещо да се случи :( Уф, тези мъже всичко в прав текст трябва да им се казва, не могат ли да усетят нещата  ;) А това за самовлюбен чекист просто изби рибата  ;D

И само да попитам: От този хорар може ли да се разберат неговите чувства към мен или това трябва да бъде формулиран като нов въпрос с нов хорар?

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1214 -: Юни 24, 2012, 01:07:50 pm »
Добре де, сега друго ми дойде на акъла да попитам: След като моят У5 - Луната се придвижва към неговия У5 - Сатурн до точен секстил, това означава ли, че за да се получи романтичната връзка, АЗ съм тази, която трябва да направи крачка към него? 
Просто си разсъждавам  :-\

« Отговор #1215 -: Юни 24, 2012, 01:46:45 pm »
Isolda, на мнението на Акрукс съм. Обаждане, комуникация - "да", промяна и сдобряване - по-скоро "не". Липсва аспект между управителите на оста AC/DC за последното. Обаче ако разгледаме картата по Кох, неговият 3-ти дом се управлява от ретроградна планета - Венера. Не съм сигурна коя домова система дава по-точни резултати. По Кох не би трябвало да ти се обади.
Личи си, че го идеализираш и обожаваш - твоят управител Меркурий и Луната са в знака на екзалатция на неговия управител Юпитер. Той също би трябвало да има чувства към теб, тъй като Юпитер се намира в обител на Меркурий. Обаче там Юпитер е заточен. Възможно е чувствата му към теб да са някакъв вид мъчение за него. Измъчваш ли го много. ;D
Заточените управители не си падат много по действията. Още повече, че Нептун е в съвпад с върха на 1-вия му дом. Колебае се, не се чувства уверен да действа.

« Отговор #1216 -: Юни 24, 2012, 01:58:04 pm »
Isolda, на мнението на Акрукс съм. Обаждане, комуникация - "да", промяна и сдобряване - по-скоро "не". Липсва аспект между управителите на оста AC/DC за последното. Обаче ако разгледаме картата по Кох, неговият 3-ти дом се управлява от ретроградна планета - Венера. Не съм сигурна коя домова система дава по-точни резултати. По Кох не би трябвало да ти се обади.
Личи си, че го идеализираш и обожаваш - твоят управител Меркурий и Луната са в знака на екзалатция на неговия управител Юпитер. Той също би трябвало да има чувства към теб, тъй като Юпитер се намира в обител на Меркурий. Обаче там Юпитер е заточен. Възможно е чувствата му към теб да са някакъв вид мъчение за него. Измъчваш ли го много. ;D
Заточените управители не си падат много по действията. Още повече, че Нептун е в съвпад с върха на 1-вия му дом. Колебае се, не се чувства уверен да действа.
Ще го измъча аз него...той като не действа, ще се задействам аз... ;D Винаги ползвам Плацидус

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1217 -: Юни 24, 2012, 02:41:32 pm »
Ще го измъча аз него...той като не действа, ще се задействам аз... ;D Винаги ползвам Плацидус

ама не става така - все жените да бутат :)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1218 -: Юни 24, 2012, 03:09:11 pm »

ама не става така - все жените да бутат :)
Става, става... ;D
Само ще изчакам Венера да стане директна и ако дотогава той не се обади, ще звъня аз...все пак тя управлява моя 3-дом и е в съвпад с неговия управител, разликата е 6 градуса, т.е 27-28.06, ще пробвам пък каквото стане...достатъчно време се "надувах"  :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1219 -: Юни 24, 2012, 03:39:50 pm »
съжалявам, че ще го кажа, но един мъж, ако не те потърси до 2 дни, не те цени, не те взима на сериозно... не е до надуването... просто не му пука.

То е ясно, че ще откликне на една "нахална" жена, но това е различно...
When One Door Closes Another Door Opens