Здравейте, приятели!
Аз, като прохождаща в хорарната астрология, се нуждая от вашата помощ за правилното тълкуване на въпроса! Тъй като съм пристрастна( имахме връзка и в един момент просто комуникацията изчезна за месец и половина вече), търся потвърждаващия отговор и може да допускам грешка. Затова ви моля за помощ! Въпроса е следния: Лицето Х ще ми се обади ли, ще се сдобрим ли?Зададен е на 21.06.2012; 11:14 ч. в Хасково (картата я разглеждам по Плацидус) Моят разчет е следния:Сигнификатор на кверента- Меркурий , на квезита- Юпитер. Няма аспект между нас.
Марс управлява неговия 3 дом (на комуникацията) и е в секстил с Меркурий, т.е мен и е в моя 1 дом. Същевременно Луната е в квадратура с ретро Сатурн, но веднага след това прави съвпад с Меркурий и секстил с Марс. Това ме обнадеждава, да очаквам обаждане.Позицията на Меркурий и Луна в неговия 5 дом, ме карат да мисля, че изпитва чувства към мен...И тук вече забивам...

Какво пропускам ? Венера, която е ретроградна и интерсептирана в 3-тия му дом е в съвпад с неговия управител. Трябва ли да я разглеждам? Пропуснах да отбележа, че живеем в различни градове и връзката е малко сложна...а за ме е и тайна...