Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043760 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1260 -: Юли 01, 2012, 12:47:39 pm »
Да, възможно е предстоящата опозиция Луна/Венера за означава точно това - прекратяване на флирта (поне засега).

Уточнението поне за сега го отбелязваш заради бързината на планетите или?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1261 -: Юли 01, 2012, 01:03:54 pm »
Заради срока на действие на хорара и това, че опозицията е в мутабелни знаци - бързо променяща се и нестабилна ситуация и защото Луната има още дълъг път да извърви в рамките на знака, т.е. обстоятелствата могат да претърпят промяна.

« Отговор #1262 -: Юли 01, 2012, 07:57:28 pm »
Ще имам ли връзка с Х?
според мен има шанс, той има чувства към нея, търси я, но от друга страна малко се е отдръпнал и затвотил в себе си, защото не се чувства обичан, всичко зависи от нея
тя едно, че е малко горда, друго- интересуват я повече материалните неща, нейният У5 в неин 2д, последния аспект на Луната е квадрт с Марс, неин У3- може би ще има от нейна страна прекъсване на комуникацията с него
точно в целта ;) той има известни възможности, но тя се цели доста по-високо, даже ми е странно, че ме пита, при положение, че тя май много добре знае изхода на нещата
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1263 -: Юли 01, 2012, 08:20:51 pm »
здравейте,
искам да попитам
"Добро впечатление ли съм оставила в ....по име"Чудя се дали ме хареса,макар,че в близките месец,два едва ли ще мога да го видя
благодаря ви

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1264 -: Юли 01, 2012, 11:56:55 pm »
Кажете, моля, ще има ли нещо романтично/любовно между мен и този човек, назован по име. Аз видях разходящ секстил между мен (Юпитер) и него (Меркурий). Но Луната апликира за тригон с Меркурий, обаче и за опозиция с Юпитер.  :-\ Май управителите на 5те домове Венера/Марс са в апликиращ тригон? И пак не разбирам защо съм в 6ти дом! Пък Луната в 12ти!!!! Нещо все ги правя едни карти...  ;D

На този му се появи жената... отнякъде.  :unsure:

*

tanya

• 21
« Отговор #1265 -: Юли 02, 2012, 10:25:06 am »
Здравейте!
Имам един въпрос който много ме вълнува, бихте ли ми помогнали да намеря отговора? Въпроса е:Ще подновим ли връзката си с И.

« Отговор #1266 -: Юли 03, 2012, 09:35:13 am »
Едно момиче задава въпрос: Ще се разделим ли с човека, с когото имам отношения в момента?
Картата е нерадиклана по мое мнение, още е рано да се каже с точно, но положителните аспекти ме объркват, май отговорът е ДА.

« Отговор #1267 -: Юли 03, 2012, 01:04:15 pm »
И аз да се наредя на опашката :-[

Пускам хорар от името на моя приятелка, която пита за взаимоотношенията си с един мъж.
Той ще заминава в командировка, в чужбина за няколко месеца и тя е притеснена. Мисли, че това е краят.
Въпрос - как ще се развият нещата между мен и М.?

Обещавам да дам обратна връзка! Предварително ви благодаря :blink:

« Отговор #1268 -: Юли 03, 2012, 04:16:32 pm »
И аз да се наредя на опашката :-[

Пускам хорар от името на моя приятелка, която пита за взаимоотношенията си с един мъж.
Той ще заминава в командировка, в чужбина за няколко месеца и тя е притеснена. Мисли, че това е краят.
Въпрос - как ще се развият нещата между мен и М.?

Обещавам да дам обратна връзка! Предварително ви благодаря :blink:

Като на стек, не като на опашка. ;D Опашка е първи влязъл, първи излязъл. А при стека - последен влязъл, първи излязъл. ;D Това помня по структури от данни.

Той е Марс в 12-тия й дом. Наистина заминава далеч от нея (подобна интепретация като за 9-ти дом). Не виждам да се развиват отношенията им в рамките на хорара. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Венера е твърде напред в знака, за да я стигне по-бавнодвижещият се Марс. Луната и Меркурий няма да пренесат светлина помежду им. Нещата би трябвало да остават същите - нито по-лоши, нито по-добри.

Марс е в последнити минутки на Дева, предстои му ингрес във Везни. Мисля, че разстоянието помежду им може да го накара да тъгува по нея и да я оцени по достойнство, ако досега не го е направил (Марс е все още в Дева - знака на падение на Венера). Със Сатурн в 1-вия си дом тя страда още от сега. Луната е в заточение и клони към съвпад с Плутон в 3-тия й дом (и квадрат с Уран на DC). Може би вече я мъчи или скоро предстои да я мъчи ревност, съмнения във верността му. Предстои фаза пълнолуние - всичките й вътрешни страхове може да изплуват отново на повърхността. Последният аспект на Луната ще бъде квадрат със Сатурн в 1-вия й дом. Не изглежда като купон. Възможно е да не я очакват много приятни мигове далеч от него, вътрешно ще страда по него, ще търси контакт с него (Венера на върха на 3-тия му дом).

*

Papy

• 4343
« Отговор #1269 -: Юли 03, 2012, 04:28:47 pm »
Така е, мирабела, lifo :)

« Отговор #1270 -: Юли 03, 2012, 04:58:21 pm »
Благодаря ти, Акрукс.

*

tanya

• 21
« Отговор #1271 -: Юли 03, 2012, 06:32:12 pm »
Здравейте!
Имам един въпрос който много ме вълнува, бихте ли ми помогнали да намеря отговора? Въпроса е:Ще подновим ли връзката си с И.
Не, съжалявам за отрицателния отговор.
Но нека и други да си кажат мнението...
Мислех, че след като У1 Меркурий се обърне в ретроградно движение, той прави апликиращ аспект с У7 Юпитер, освен това и двата У5 Луна и Сатурн са в сектил...явно съм грешка. Благодаря ти все пак за отговора

« Отговор #1272 -: Юли 03, 2012, 07:02:14 pm »
Като на стек, не като на опашка. ;D Опашка е първи влязъл, първи излязъл. А при стека - последен влязъл, първи излязъл. ;D Това помня по структури от данни.

Той е Марс в 12-тия й дом. Наистина заминава далеч от нея (подобна интепретация като за 9-ти дом). Не виждам да се развиват отношенията им в рамките на хорара. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Венера е твърде напред в знака, за да я стигне по-бавнодвижещият се Марс. Луната и Меркурий няма да пренесат светлина помежду им. Нещата би трябвало да остават същите - нито по-лоши, нито по-добри.

Марс е в последнити минутки на Дева, предстои му ингрес във Везни. Мисля, че разстоянието помежду им може да го накара да тъгува по нея и да я оцени по достойнство, ако досега не го е направил (Марс е все още в Дева - знака на падение на Венера). Със Сатурн в 1-вия си дом тя страда още от сега. Луната е в заточение и клони към съвпад с Плутон в 3-тия й дом (и квадрат с Уран на DC). Може би вече я мъчи или скоро предстои да я мъчи ревност, съмнения във верността му. Предстои фаза пълнолуние - всичките й вътрешни страхове може да изплуват отново на повърхността. Последният аспект на Луната ще бъде квадрат със Сатурн в 1-вия й дом. Не изглежда като купон. Възможно е да не я очакват много приятни мигове далеч от него, вътрешно ще страда по него, ще търси контакт с него (Венера на върха на 3-тия му дом).

Страшна си  :P :blink:
Дано да не е краят това, че не искам още една приятелка в депресия, барабар с мен ;D

Е, чак край няма да има, но ще страда, с този сатурн У5 в 1д и предстоящ квадрат на Луната към него...
ситуацията ще е като в песента на Софи Маринова "Защо няма радост за теб и за мен?"  :blink:
Мирабелла много подробно и хубаво е разгледала картата, поздравления!  :58:

Дай Боже, ако има истинска любов помежду им да победи разстоянието......

Благодаря ви  :88:

« Отговор #1273 -: Юли 03, 2012, 07:44:31 pm »
Благодаря Аркукс,ние вече се видяхме и ни беше приятно,затова и попитах дали впечатлението му е хубаво....Просто нямам възможност да го видя по рано от месец пак.Като цяло обаче си права-влюбена съм в самата емоция

« Отговор #1274 -: Юли 03, 2012, 08:58:29 pm »
добър вечер,моля когато имате време да погледнете
"краят на отношенията ни със С настъпи ли?"
не разбирам какво иска този мъж от мен и съм на прага да вдига ръце

« Отговор #1275 -: Юли 03, 2012, 10:30:48 pm »
ти не пуска ли съвсем скоро хорар или той е бил за друг

А! Колко забавно - въпросът тук е на moongirl, а аз съм moon_girl... Не съм видяла, че има почти същото име, щях да се регистрирам по друг начин. Много "лунни" станахме нещо.  :blink:

« Отговор #1276 -: Юли 03, 2012, 10:36:11 pm »
Здравейте! Ще може ли да погледнете картата на една девойка. Пита: "Мисли ли си за мен (по име)?" Много е заплесната по момчето  :blink: и иска да знае какво е положението при него и какво може да очаква.

« Отговор #1277 -: Юли 03, 2012, 10:46:14 pm »
Тя - Юпитер е в съвпад с У 5 на момчето в негов 1 дом, неговият управител е подвластен на нейния, между У1 и 7 има сепариращ секстил, предполагам вече са се срещали и  той много я  е харесал.

« Отговор #1278 -: Юли 03, 2012, 11:00:25 pm »
благодаря Аркукс,нямам дете,и съм разделена с партньора си.С е тайна връзка,в момента и е концентрирал максимум усилия в работата си-може и да го шутират от топлото място на което се е настанил...."малко стиснат" е меко казано...но това не ми е проблем...ще видим,честно казано нямам намерение да се отказвам
 ;D ама наистина колко лунни хора изпопадахме в този форум не е истина

« Отговор #1279 -: Юли 03, 2012, 11:03:56 pm »
Благодаря Аркукс,ние вече се видяхме и ни беше приятно,затова и попитах дали впечатлението му е хубаво....Просто нямам възможност да го видя по рано от месец пак.Като цяло обаче си права-влюбена съм в самата емоция
мога ли да попитам,вижда ли се да има жена около него?