И аз да се наредя на опашката 
Пускам хорар от името на моя приятелка, която пита за взаимоотношенията си с един мъж.
Той ще заминава в командировка, в чужбина за няколко месеца и тя е притеснена. Мисли, че това е краят.
Въпрос - как ще се развият нещата между мен и М.?
Обещавам да дам обратна връзка! Предварително ви благодаря :blink:
Като на стек, не като на опашка.

Опашка е първи влязъл, първи излязъл. А при стека - последен влязъл, първи излязъл.

Това помня по структури от данни.
Той е Марс в 12-тия й дом. Наистина заминава далеч от нея (подобна интепретация като за 9-ти дом). Не виждам да се развиват отношенията им в рамките на хорара. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Венера е твърде напред в знака, за да я стигне по-бавнодвижещият се Марс. Луната и Меркурий няма да пренесат светлина помежду им. Нещата би трябвало да остават същите - нито по-лоши, нито по-добри.
Марс е в последнити минутки на Дева, предстои му ингрес във Везни. Мисля, че разстоянието помежду им може да го накара да тъгува по нея и да я оцени по достойнство, ако досега не го е направил (Марс е все още в Дева - знака на падение на Венера). Със Сатурн в 1-вия си дом тя страда още от сега. Луната е в заточение и клони към съвпад с Плутон в 3-тия й дом (и квадрат с Уран на DC). Може би вече я мъчи или скоро предстои да я мъчи ревност, съмнения във верността му. Предстои фаза пълнолуние - всичките й вътрешни страхове може да изплуват отново на повърхността. Последният аспект на Луната ще бъде квадрат със Сатурн в 1-вия й дом. Не изглежда като купон. Възможно е да не я очакват много приятни мигове далеч от него, вътрешно ще страда по него, ще търси контакт с него (Венера на върха на 3-тия му дом).