Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042533 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1280 -: Юли 04, 2012, 10:47:27 am »
Здравейте, дали някой ще може да погледне този чарт и да ми каже дали има смисъл да търся този мъж или ни се разминават желанията и намеренията? Благодаря  :blink:

« Отговор #1281 -: Юли 04, 2012, 12:06:55 pm »
Тя - Юпитер е в съвпад с У 5 на момчето в негов 1 дом, неговият управител е подвластен на нейния, между У1 и 7 има сепариращ секстил, предполагам вече са се срещали и  той много я  е харесал.

Благодаря ти, Issidorra! Това е добре за нея, щом и картата показва, че той я е харесал. Да, виждали са се няколко пъти вече в обща среда, но сами двамата не са излизали. Какво може да се каже за развитието на взаимоотношенията им в рамките на хорара?

« Отговор #1282 -: Юли 05, 2012, 10:34:06 am »
Здравейте, може ли малко помощ.. Въпросът ми е дали ще възобновим контакти с любимия човек? Прикачвам и карта. Предварително благодаря
Славекс, трудно ми е да отговоря, защото между твоя и сигнификатор (Луната) и неговия (Сатурн) липсва мажорен сходящ аспект. Но споменаваш думата "възобновяване", а неговият У1 и У3 Сатурн е ретрограден и му предстои тригон с управителя на 3-тия ти дом Слънцето. Мисля да отговоря с "да".

Поздравления, Мирабела. Контактът беше възобновен, но само за кратко...
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:55:07 pm от slavex5213 »

« Отговор #1283 -: Юли 05, 2012, 10:35:56 am »
Здравейте, моля ли да помоля за помощ. Въпросът ми е - Ще осъществим ли физически контакт с М. (човекът в когото съм влюбена)? - София, 07.03.2012, 19.21 ч. Благодаря

Картата не е проблем. Прикачвам я. Но е нерадикална, трудно ми е да я изтълкувам, особено правилно. Вторият ти управител Луна излиза от тригон с неговия управител Юпитер. Това би могло да е потвърждение за уговорката, която сте си направили вече (ако има такава, само гадая). Дали Луна в съвпад с Марс би могло да се тълкува като физически контакт? Защо не. Обаче, от друга страна, късният АС, разходящият аспект между Луна и Юпитер и липсата на сходящ аспект между твоя първи управител Меркурий и Юпитер може да се тълкува и като пропусната възможност.

Много трудна карта като за мен. Я, дайте нещо по-лесничко! ;D

Обратна връзка - Не, няма.
« Последна редакция: Август 24, 2012, 02:55:41 pm от slavex5213 »

« Отговор #1284 -: Юли 05, 2012, 04:59:34 pm »
Здравейте! Може ли да ви помоля за мнение как ще се развиват отношенията по тази карта? Девойката чака със свито сърце.  :blink:

« Отговор #1285 -: Юли 05, 2012, 06:40:58 pm »
По тази карта не изглежда девойката да е никак щастлива от взаимоотношенията им. И двата й управителя не са в завидно положение - У1 Юпитер е заточен в знака на У7 Меркурий, Луната също е в заточение във 2-рия й дом. Меркурий и Юпитер излизат от секстил - предполагам или са имали приятно и обещаващо запознаство или вече са започнали връзка. Но от самото начало тя е демострирала повече чувства. И сега тя изглежда далеч по-влюбена от него, тя е тази, която проявява инициатива (Юпитер в знака на Меркурий и в 1-вия му дом, докато Меркурий е в свой 3-ти дом, неин 9-ти - възможно е да е далеч от нея, може би не физически, но тя да го чувства отдалечен). Меркурий е в знак, където Юпитер и Луната нямат есенциални достойнства.
Луната идва от напрегнати аспекти - квадрат с Уран в 4-тия й дом и съвпад с Плутон във 2-рия й дом. Не се чувства сигурна, може би го ревнува, измъчва се, страхува се, че нещата вървят към край.
В неговия 1-ви дом се намира и Венера (негов У5). Предстои Меркурий да завърши секстил с Венера. Възможно е той да има и друга жена в живота си.
Следващият аспект на Луната е опозиция с негов У3 Слънце в Рак. Макар че думите му може да са насочени в посока на щадене на нейните чувства, могат да предизвикат обратна реакция у нея. Последният аспект на Луната е квадрат със Сатурн в 5-тия му дом - може да остане разочарована.
Отношенията им ще останат такива, каквито са в момента, което нея я огорчава най-вероятно и изглежда, че това не е положението, към което тя се стреми. Ако отношенията им се прекъснати, засега не се вижда възобновяване.

Извинявам се, че написаното от мен няма да се хареса на питащата. Надявам се, че греша и й пожелавам всичко най-хубаво.

« Отговор #1286 -: Юли 05, 2012, 09:56:42 pm »
Мирабела, благодаря ти за тълкуването. Ще предам. Не знам какво да кажа... имах други очаквания след написаното от Issidorra. Разбира се, ти също пишеш за обещаващото им запознанство. Това, което мога да кажа към момента: тя е внимателна и леко резервирана, но вътрешно е луда по него; по-скоро той я закача открито, не я оставя да се дистанцира много, но не се е и разбързал кой знае колко в тези отношения. Все пак и тя не му е дала "карт бланш" да действа. Ако той има друга, значи много добре я крие, защото не показва по никой начин с личните си ангажименти ангажираност към някоя, а и никой от общото им обкръжение не знае за негова актуална връзка. В момента се виждат редовно в обща среда, тя е ок с това, защото има възможност да го опознае по-добре, не ми е споделила да се измъчва чак, но иска да знае какво да очаква в развитие.

Права си, не звучи никак добре написаното, ако някой има какво да добави или различно мнение, момичето ще е благодарно. Пък каквото стане, то "на сила хубост не става", нали така, за това сме приятелките, ще помагаме да се справи.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1287 -: Юли 06, 2012, 01:29:31 am »
Може ли да Ви помоля за коментар :) И за съвет дали да пускам същия натал в Синастрия? Та ще се получат ли нещата според Вас? Първото е натал на първото кафе, предполагам, че е възможно да има разминаване с часа не повече от 2-3 мин :unsure:
А второто е натал на последния разговор :unsure:
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 02:57:25 am от vezni »

*

elif

• 48
« Отговор #1288 -: Юли 06, 2012, 05:39:18 am »
Здравейте!
Моля ви за коментар по тази карта: "Обича ли ме (по име)?"
Предварително благодаря на всички, които ще се включат!

« Отговор #1289 -: Юли 06, 2012, 09:03:06 am »
добър ден,
Ще се видим ли до края на седмицата със ....по име....
..предварително благодаря

« Отговор #1290 -: Юли 06, 2012, 11:22:22 am »
Здравейте, в събота имам среща с мъж. когото харесвам, можете ли да ми кажете как ще мине?

« Отговор #1291 -: Юли 06, 2012, 11:23:06 am »
Много ти благодаря за анализа, Аkruks! Това, че той е общителен, подвижен и обича да си придава важност, а тя е изключително оригинална мадама, но и по-сдържана, е абсолютен удар в десятката! Все едно си ги наблюдавала с години, браво! 

*

elif

• 48
« Отговор #1292 -: Юли 06, 2012, 12:51:27 pm »
Здравейте!
По мое виждане да

Благодаря ти, Акрукс! А може ли да ми кажеш как виждаш нещата в развитие и дали има раздвояване на вниманието му в друга посока?

« Отговор #1293 -: Юли 06, 2012, 04:09:05 pm »
Пуснах си хорар за мен и един, който от вас има желание и време да си каже мнението  :blink:
Мирабелла, това че попадам в негов 2д. как да го тълкувам, че съм му скъпа или ще го охарча ако  се срещне с мен?  :lol:

Не съм експерт. Мисля, че търсиш сигурност, потвърждение, подкрепа от него, защото това е 2-рият му дом. Или ако го тълкуваме като твой 8-ми, може да означава, че си силно притеснена по въпроса, изпитваш чувства с плутонов оттенък - желаеш го силно, може би дори ревнуваш, искаш всичко тук и сега, да се случи веднага. В астро.ком положението на У1 в 8-ми дом често го тълкуват като, че кверентът се терзае, изпитва вътрешни съмнения.
Какъв е въпросът? Дали отношенията ви ще започнат/продължат? Отговорът би трябвало да е "да" с този сходящ тригон между Луна и Сатурн.
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 04:30:27 pm от Mirabella »

« Отговор #1294 -: Юли 06, 2012, 04:10:26 pm »
Здравейте, в събота имам среща с мъж. когото харесвам, можете ли да ми кажете как ще мине?

Това е картата на срещата, така ли? Не хорарен въпрос?

« Отговор #1295 -: Юли 06, 2012, 04:14:13 pm »
Картата е за приблизителния час на срещата, мислех че така по-точно може да се види разположението на планетите...  :unsure:
Или трябва да постна въпроса си като хорарен въпрос?

« Отговор #1296 -: Юли 06, 2012, 04:14:41 pm »
Здравейте!
По мое виждане да

Благодаря ти, Акрукс! А може ли да ми кажеш как виждаш нещата в развитие и дали има раздвояване на вниманието му в друга посока?

Аз смятам, че има друга. Съжалявам, че не отговарям по желанието на кверента, т.е. твоето, но пиша честно, каквото ми се струва по картата. А ти можеш спокойно да не взимаш мнението ми под внимание, защото не съм експерт.

Той е Сатурн, ти си Луна. Луната е в знак на Сатурн и във 2-рия му дом, потвърждавайки, че си силно увлечена по него и търсиш потвърждение на неговите чувства, търсиш сигурност при него. Той е Сатурн в знак на Венера, където Луната няма есенциални достойнства. Венера е в 5-тия му дом. Според мен е възможно да има чувства към друга.

*

elif

• 48
« Отговор #1297 -: Юли 06, 2012, 05:20:02 pm »
Здравейте!
По мое виждане да

Аз смятам, че има друга. Съжалявам, че не отговарям по желанието на кверента, т.е. твоето, но пиша честно, каквото ми се струва по картата. А ти можеш спокойно да не взимаш мнението ми под внимание, защото не съм експерт.

Той е Сатурн, ти си Луна. Луната е в знак на Сатурн и във 2-рия му дом, потвърждавайки, че си силно увлечена по него и търсиш потвърждение на неговите чувства, търсиш сигурност при него. Той е Сатурн в знак на Венера, където Луната няма есенциални достойнства. Венера е в 5-тия му дом. Според мен е възможно да има чувства към друга.

Благодаря ти за отговора, Мирабела. Акрукс, твоето мнение също ли е такова, написала си, че смяташ, че има чувства към мен? Аз по нищо не мога да потвърдя, че в живота му има някоя друга. А дали има в сърцето му, това вече нямам представа. Интересно защо ще му е да се старае да се сближава с мен обаче, аз и без друго не съм му се хвърлила в обятията.. Но пък ако наистина има друга, а се държи така с мен, по-добре да не съм с него, ще го преживея, иначе и на мен може същите номера да прилага. 
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 06:02:08 pm от elif »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1298 -: Юли 06, 2012, 10:18:31 pm »
Чудя се дали е правилно да протегна ръка към човек с който не сме от няколко месеца
,,Ще ме потърси ли Д.?"
Самоков 11.59

По тази карта изглежда, че старата любов ръжда не хваща. Той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий, Меркурий се намира в 5-тия му дом. Две указания, че не си му безразлична. Би трябвало да има чувства към теб и да не те е забравил. Но ти очакваш действие от него. Въпросът е дали той ще те потърси. Мисля, че отговорът е "не". Юпитер е заточен там, където се намира, а заточените планети не умеят да действат директно. Може да се страхуват, да не се чувстват уверени или обстоятелствата да им пречат. Във вашия случай залагам на обстоятелствата на първо място, защото виждам, че Юпитер се намира в 9-тия ти дом, т.е. въпросният човек изглежда да е далеч от теб към момента. Възможно е да е в чужбина (по работа - Юпитер е и негов У10) или в друг град поне. Уран в 1-вия му дом също подсказва за движение, пътуване, не се е установил на едно място все още.
Аспектите между Меркурий и Юпитер, както и между Луната и тези две планети, са разходящи. Отношенията ви по-скоро няма да претърпят развитие засега. Това не ти пречи да го потърсиш, ако желаеш. По картата ми изглежда, че той няма да направи първата крачка, нито ти ще имаш подходяща възможност в близко бъдеще да я направиш. Но това не ти пречи да опиташ, разбира се. Успех и се нядавам, че греша!
Давам обратна връзка  Мирабела аз наистина направих първата крачка и засега не знам какво ще е развитието
,,Ще се развият ли отношенията ми с Д."
Самоков  06.07.2012.23.14
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elif

• 48
« Отговор #1299 -: Юли 07, 2012, 12:06:27 am »
Акрукс, безкрайно съм ти признателна за търпението и изключително детайлните разяснения! Голямо благодаря!  :58: