Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041048 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #1300 -: Юли 07, 2012, 01:53:41 pm »
Здравейте! От скоро се увличам по астрологията и открих прекрасният ви форум. Благодаря на всички, които пишат тук, много ми помагате в първите ми стъпки в тази наука.
Моля ви за малко съдействие във връзка с един въпрос. От известно време, 3 години, имам връзка с един мъж, но нещата все не се получават. Синастрията ни е много интересна, в нумерологията излизат същите неща, но връзката е с възходи и падения и все не намираме верни път. Исках да попитам и съответно да помоля за отговор на въпроса: ще се съберем ли с В. и ще имаме ли щастлив брак? Въпросът е зададен от София, в 14, 53 на 07.07.2012

« Отговор #1301 -: Юли 07, 2012, 02:04:50 pm »
Чудя се дали е правилно да протегна ръка към човек с който не сме от няколко месеца
,,Ще ме потърси ли Д.?"
Самоков 11.59

По тази карта изглежда, че старата любов ръжда не хваща. Той е Юпитер в знака на твоя управител Меркурий, Меркурий се намира в 5-тия му дом. Две указания, че не си му безразлична. Би трябвало да има чувства към теб и да не те е забравил. Но ти очакваш действие от него. Въпросът е дали той ще те потърси. Мисля, че отговорът е "не". Юпитер е заточен там, където се намира, а заточените планети не умеят да действат директно. Може да се страхуват, да не се чувстват уверени или обстоятелствата да им пречат. Във вашия случай залагам на обстоятелствата на първо място, защото виждам, че Юпитер се намира в 9-тия ти дом, т.е. въпросният човек изглежда да е далеч от теб към момента. Възможно е да е в чужбина (по работа - Юпитер е и негов У10) или в друг град поне. Уран в 1-вия му дом също подсказва за движение, пътуване, не се е установил на едно място все още.
Аспектите между Меркурий и Юпитер, както и между Луната и тези две планети, са разходящи. Отношенията ви по-скоро няма да претърпят развитие засега. Това не ти пречи да го потърсиш, ако желаеш. По картата ми изглежда, че той няма да направи първата крачка, нито ти ще имаш подходяща възможност в близко бъдеще да я направиш. Но това не ти пречи да опиташ, разбира се. Успех и се нядавам, че греша!
Давам обратна връзка  Мирабела аз наистина направих първата крачка и засега не знам какво ще е развитието
,,Ще се развият ли отношенията ми с Д."
Самоков  06.07.2012.23.14

Разходящият тригон между Луна и твоя управител Сатурн, както и положението на Луната в знак на Сатурн потвърждава, че си имала благоприятна възможност да осъществиш намеренията си.

Градусът на АС е твърде късен, а Луната е без курс. Картата е нерадикална. Ако трябва да я тълкувам, бих казала, че не изглежда като положителен отговор. Твоят управител Сатурн и неговият управител Слънце са в сходяща квадратура, което също не е предпоставка за положително развитие на отношенията ви. Възможно е достигането на контакт помежду ви да е съпроводено с напрежение и да изисква твърде много усилия, които по-скоро ти си готова да положиш (екзалтиран Сатурн). Сатурн е в знака на падение на Слънцето, Слънцето е в 5-тия ти дом. Той е все още в сърцето ти, въпреки че си разочарована от него. Слънце е в знака на заточение на Сатурн. Не изглежда да гори от желание за връзка.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1302 -: Юли 07, 2012, 02:25:07 pm »
И на мен ми се струва ,че май не гори от желание за връзка засега..нещата са в застой....
Благодаря ти Мирабела  :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1303 -: Юли 07, 2012, 02:30:22 pm »
Момичета, моя приятелка си задава въпроса. Дори сама си построи и картата. /Мен все едно ме няма/. :)

Ще имаме ли сериозна връзка с Х.?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1304 -: Юли 08, 2012, 03:01:44 am »
Здравейте!
Моля ви за малко съдействие във връзка с един въпрос. От известно време, 3 години, имам връзка с един мъж, но нещата все не се получават. Синастрията ни е много интересна, в нумерологията излизат същите неща, но връзката е с възходи и падения, и все не намираме верния път. Исках да попитам и съответно да помоля за отговор на въпроса: ще се съберем ли с В. и ще имаме ли щастлив брак? Въпросът е зададен от София, в 14, 53 на 07.07.2012
Построих карта на въпроса, излиза с късен Асц.-"Ако въпросът е свързан с резултат от минали действия, може да се види резултата. Ако въпроса е свързан с бъдещо действие, то вече е късно да се повлияе на събитията, питащия или друг вече е взел решение и въпроса не е актуален. Освен това, 29-тия градус на знака е критичен градус, указва кризисна точка."

Благодаря за отговорът! И аз нещо такова реших, че е, ама не ми хареса. Надявах се аз да бъркам, ама явно на друго място бъркам.

« Отговор #1305 -: Юли 08, 2012, 01:07:27 pm »
Момичета, моя приятелка си задава въпроса. Дори сама си построи и картата. /Мен все едно ме няма/. :)

За жалост тук ми изглежда като по-скоро "не". Тя е Марс, той - Венера. Марс е заточен в знака на Венера, Венера се намира в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Луната се намира в знака на екзалтация на Венера (и триплецит на Марс). Марс е в 5-тия му дом. Мисля, че той я харесва, но тя очаква повече, тя вече и влюбена в него и страда по него. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Меркурий (негов У5) излиза от секстил с Венера. Възможно ли е той вече да има връзка с друга жена?
Луната излиза от квинкокс с Марс и съвпад с Нептун. Въпреки липсата на развитие на въпроса й към момента тя е много романтично настроена, но ми се струва, че е сложила розови очила и скоро ще разбере това - Марс ще завърши квинкокс с Нептун (модерен У5), а Луната (вторият й управител) - квадратура с Венера. По-скоро той няма да се окаже на нивото на нейното високо мнение за него. Надявам се, че греша.

« Отговор #1306 -: Юли 08, 2012, 01:11:26 pm »
Добър ден!
Ще ме зарадва ли днес с отношението си към мен (по име)? Качвам картата на въпроса.
Благодаря предварително!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1307 -: Юли 08, 2012, 01:21:43 pm »

За жалост тук ми изглежда като по-скоро "не". Тя е Марс, той - Венера. Марс е заточен в знака на Венера, Венера се намира в знак, където Марс няма есенциални достойнства. Луната се намира в знака на екзалтация на Венера (и триплецит на Марс). Марс е в 5-тия му дом. Мисля, че той я харесва, но тя очаква повече, тя вече и влюбена в него и страда по него. Липсва сходящ аспект между Венера и Марс. Меркурий (негов У5) излиза от секстил с Венера. Възможно ли е той вече да има връзка с друга жена?
Луната излиза от квинкокс с Марс и съвпад с Нептун. Въпреки липсата на развитие на въпроса й към момента тя е много романтично настроена, но ми се струва, че е сложила розови очила и скоро ще разбере това - Марс ще завърши квинкокс с Нептун (модерен У5), а Луната (вторият й управител) - квадратура с Венера. По-скоро той няма да се окаже на нивото на нейното високо мнение за него. Надявам се, че греша.

Нямам никаква представа. Ще й покажа отговора. Благодаря!

« Отговор #1308 -: Юли 08, 2012, 01:23:55 pm »
Добър ден!
Ще ме зарадва ли днес с отношението си към мен (по име)? Качвам картата на въпроса.
Благодаря предварително!

Той е Марс в знака на твоя управител Венера - би трябвало да има добро отношение към теб. Но е заточен и се е скатал в 12-тия ти дом - страх го е от нещо, не е никак уверен в себе си или си го пренебрегвала твърде много.
Луната е в знака на екзалатция на Венера, Луната ще завърши тригон със Слънце. Би трябвало да те зарадва, но не знам какво точно очакваш. Ако е начало на връзка, по-скоро "не". Картата не го показва като активен в това направление. Уран на DC го описва по-скоро като непостоянен и непредвидим човек. Но днес не би трябвало да ти е лош ден.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1309 -: Юли 08, 2012, 01:48:35 pm »
Здравейте, моля за помощ - Ще ме потърси ли отново? Благодаря и спокойна вечер

Луната е без курс.
Градусът на АС е твърде ранен.
Неговият управител Венера ще стане ретрограден и ще се опита да завърши квадрат с твоя управител Марс.

Като тегля чертата, би трябвало да те потърси отново. Но май има още вода да изтече дотогава. Луна без курс може да означава липса на развитие на въпроса, но в този случай подозирам, че повече й подхожда едно от другите й тълвания - твърде бавно за кверента развитие на въпроса и такова, което не зависи от него. Това се подкрепя и от ранния градус на АС, предстоящата ретроградна фаза на Венера и квадрата Венера/Марс, който ще се повтори.

На втория ти въпрос ми е доста по-трудно да отговоря, тъй като в определянето на тайминга в хорарите хич не ме бива. Той е Венера, по-бързата от двете планети, която ще участва в аспекта (квадрата между Венера и Марс), т.е. апликиращата планета. Венера се намира в следващ дом и мутабелен знак, където 1 градус се равнява на 1 седмица или 1 месец (виждала съм и двата варианта в различни източници). Венера е на 21,01 гр. в знака, на 24 гр. ще стане ретроградна, т.е. има да измине 3 градуса дотогава. Точният квадрат с Марс ще бъде завършев в 17-тия градус на Близнаци. Да съберем - от 21 до 24 имаме 3 гр. директно движение и след това от 24 до 17 - още 7 ретроградно. Общо 10 градуса, които могат да се равняват на 10 седмици (в най-добрия случай) или 10 месеца (не знам дали хорарите действат толкова дълго).

Мирабела, поздравления. Наистина ме потърси отново, обаче... нещо не е както трябва... :-\
« Последна редакция: Февруари 21, 2014, 05:54:28 pm от lusy »

« Отговор #1310 -: Юли 08, 2012, 02:25:16 pm »
Добър ден!
Благодаря предварително!

Той е Марс в знака на твоя управител Венера - би трябвало да има добро отношение към теб. Но е заточен и се е скатал в 12-тия ти дом - страх го е от нещо, не е никак уверен в себе си или си го пренебрегвала твърде много.
Луната е в знака на екзалатция на Венера, Луната ще завърши тригон със Слънце. Би трябвало да те зарадва, но не знам какво точно очакваш. Ако е начало на връзка, по-скоро "не". Картата не го показва като активен в това направление. Уран на DC го описва по-скоро като непостоянен и непредвидим човек. Но днес не би трябвало да ти е лош ден.

Благодаря за отговора, Мирабела! Много верни неща си ми написала. Да, този път внимавам повече и сигурно не му е лесно с мен. Има много хубава химия между нас, но не съм му позволила да си мисли, че можем да започнем връзка едва ли не още днес. Макар че в моята глава тези мисли са доста настойчиви. Притеснява ме да не ме подведе с нещо, да не прикрива неща, които да ме наранят. Това за "непостоянен и непредвидим" никак не ми е по вкуса, трябва да го проверя в реалния живот. Съдейки по начина му на живот, би трябвало да е дисциплиниран, последователен и волеви. Какъв е в любовта по принцип, представа нямам. 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1311 -: Юли 08, 2012, 05:30:44 pm »

Нямам никаква представа. Ще й покажа отговора. Благодаря!

Mirabela, сега си мисля, че е рано още за връзка и заради това да показва това хорара. В период на взаимно ухажване са.

« Отговор #1312 -: Юли 08, 2012, 11:14:22 pm »
Ееее, Akruks, СТРАХОТНА прогноза, много благодаря! В какъв интервал от време би трябвало да се случат тези прекрасности? Написаното от теб за настоящето е 100% вярно - не му давам открит шанс засега, не, че не искам, но уж да се застраховам да не си играе с мен. Да, той е много оригинален, занимава се с много интересни неща, така се и запознахме. За външния вид в буквален смисъл не знам, в днешно време какво ли не сме виждали и вече не знам кое да броя за нестандартно...

Обратна връзка по въпроса конкретно за днес, по който и Mirabella даде мнение: Имахме съвсем малко време да общуваме, грабнаха го по служебни въпроси и не можах кой знае колко да му се порадвам, но имахме и знакови моменти. Пробва се да ме заговори по различни въпроси, но на мен ми се преплита езика понякога в негово присъствие и не винаги мога да му отговоря. :) Като цяло като се разделихме ми липсваше повече, отколкото ако не го бях видяла днес изобщо и не бях особено щастлива.

« Отговор #1313 -: Юли 09, 2012, 01:36:18 am »
Въпросният съвпад на Луната, която е сигнификатор на въпроса, със Слънцето е за днес, а и нали въпросът е конкретно за днешната среща, а това че ти липсва след срещата и се чувстваш "не особено щастлива" по пътя на логиката значи, че преди това, докато си била с него, си била щастлива  :blink:

Хихи, добре, съгласих се. :) Обаче това не ми стига, да ти кажа. Мога ли да очаквам задълбочаване на отношенията ни в близко бъдеще или този хорар няма как да даде отговор на въпроса?

« Отговор #1314 -: Юли 09, 2012, 06:44:06 am »
Малко помощ?  :blink: Иска ли И... да е с мен 23.06.2012 Варна 9:04 часа. То може и да иска, ама дали му стиска ;D

« Отговор #1315 -: Юли 09, 2012, 03:48:31 pm »
Въпросният съвпад на Луната, която е сигнификатор на въпроса, със Слънцето е за днес, а и нали въпросът е конкретно за днешната среща, а това че ти липсва след срещата и се чувстваш "не особено щастлива" по пътя на логиката значи, че преди това, докато си била с него, си била щастлива  :blink:

Хихи, добре, съгласих се. :) Обаче това не ми стига, да ти кажа. Мога ли да очаквам задълбочаване на отношенията ни в близко бъдеще или този хорар няма как да даде отговор на въпроса?
Луната в случая освен въпроса е втори твой сигнификатор, а Слъцето е негов У5, така че би трябвало да  му влезеш в сърцето с този тригон между тях, а неговият У1, У8 Марс ще направи след време съвпад с твоя У5 Сатурн, така че и той ще спечели твоето сърце, след като пребори опозицията с Уран- другия твой У5. Основните ви сигнификатори са в тригон по знак, така че имате реални шансове да сте заедно засега, а за после ще питаш после- след 2-3мес.

Много много ти благодаря! Дано нещата между нас да се получат, че по правило съм абонирана за ненужни усложнения.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1316 -: Юли 09, 2012, 04:50:44 pm »
Здравейте, господинът към когото имам чувства, след дълго мълчание се обади, но.... не беше това което очаквах, искаше моето съдействие.. никакви мили думи или нещо свързано с любов, след толкова време и за пореден път се чувствам наранена...  :'(  :'( Въпросът ми е - Използва ли ме само? Имам чувство, че от негова страна нищо не е останало към мен.. Благодаря ви момичета

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1317 -: Юли 09, 2012, 07:35:32 pm »
Здравейте, господинът към когото имам чувства, след дълго мълчание се обади, но.... не беше това което очаквах, искаше моето съдействие.. никакви мили думи или нещо свързано с любов, след толкова време и за пореден път се чувствам наранена...  :'(  :'( Въпросът ми е - Използва ли ме само? Имам чувство, че от негова страна нищо не е останало към мен.. Благодаря ви момичета
Ти си прдставена в картата от Юпитер в негов 1д до Асц- мислиш го все още, но негов У5 Венера е също в 1д, в разходящ съвпад с Юпитер, което показва, че чувствата му към теб са поотминали и мисли предимно за себе си, а също че има някакви скрити намерения, свързани с материалното, тъй като на К12 е знак телец.
Негов У1 Меркурий е в негов 2д., където е и негов У3 Слънцето- опеделено обаждането му и неговата нагласа са свързани с дейности по 2д- материално благополучие, и нищо чудно да го постигне благодарение на теб, понеже на Меркурий предстои да стане ретрогрден и да се срещне с Юпитер. На Луната, като втори твой сигнификатор и такъв на въпроса, а също негов У2, последният аспект е опозиция със Сатурн- твой У2,3 и негов У8 в негов 5д- в крайна сметка няма да си осъществи намерението и ти ще прекратиш комуникацията с него.

Благодаря ти, Аркус. Още повече се натъжих..., въпреки всичко не мисля, че ще имам сили да прекратя каквото и да е било  :'( Той има много проблеми и това, което искам от мен не е свързано с нищо материално, а да направя една проверка. А възможно ли по картата да се разчете, дали той да прекъсне комуникацията с мен?

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1318 -: Юли 10, 2012, 12:47:32 pm »
Аркус, ти разчиташ това, което виждаш по-картата, тъй че няма за какво да съжаляваш... Каквото е писано ще стане, не мога да променя хода на събития.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1319 -: Юли 10, 2012, 01:21:39 pm »
Една приятелка има въпрос, ще съм благодарна, ако се включите :blink: Въпросът е: Ще се омъжа ли за А? (назован по име) Какво мислите?