Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043258 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1340 -: Юли 15, 2012, 11:33:28 am »
Mirabella,ако ти се занимава,би ли погледнала и моя хорар,че не мога да си изясня някои въпроси.Хирон е на Асц.,отчита ли се той изобщо в хорарната?И каква е ролята на Венера като диспозитор на двата У5?

« Отговор #1341 -: Юли 15, 2012, 11:48:02 am »
Здравейте!
По гореща молба на една развълнувана девойка качвам карта със зададен от нея въпрос: "Иска ли да бъде с мен (по име)?"
Ще ви е много благодарна за всичко разтълкувано по картата. :)

Здравейте! Ще може ли да погледнете и тази карта когато имате възможност? Благодаря предварително!

Мисля, че иска, но нещо не му стиска - той е Юпитер, заточен в знака на нейния управител Меркурий. Меркурий е в горделивия Лъв, Юпитер е в 12-тия й дом. Да не би тя да го пренебрегва повечко, отколкото той може да понесе?
Преди Меркурий да започне ретроградната си фаза и да завърши отново секстил с Юпитер, Марс (негов У5 в 11-тия му дом) ще завърши тригон с Юпитер. Докато приятелката ти се накани да се сети отново за него, някоя негова приятелка може да направи успешен опит да го хване (поне за кратко). А междувременно е възможно твоята приятелка да позволи на друг ухажор да й прави комплименти - Венера (неин У5 в Близнаци) ще догони Меркурий чрез секстил.

Благодаря ти, Мирабелла, ще предам. Тя е много увлечена по него, до сълзи. Чака го той да се осмели да направи нещо по-конкретно и недвусмислено. Не си я представям да позволи друг да я ухажва за момента, ако наистина го направи, може и да бъде от наранени чувства, че нищо не става с този, когото иска. Ако пък момчето наистина ще се хвърли към друга, защото така му е по-лесно и там не му се налага той да е инициативен, не мога да виня моето момиче, че е предпазлива с него към момента. Ще видим какво ще стане, нещо не звучат много добре нещата по хорар.

« Отговор #1342 -: Юли 15, 2012, 10:04:13 pm »
Акрукс, много ти благодаря от нейно име за подробния анализ! Тези разкрития да не би да са свързани с друга жена или не може да се каже? И кога във времето може да се очаква тази хармонична развръзка? Покрай тяхното тайно влюбване, а няма защо да е тайно, аз също ще изперкам вече...  :blink:

« Отговор #1343 -: Юли 15, 2012, 10:41:36 pm »
А, ти пък, не си я представям да й се пречупи езика да попита такова нещо. Иска любовта й да се случава малко като в ретро филм - той да я ухажва, да й настоява и да й показва, че е единствена.  :blink: Е, тя ще му се отблaгодари както подобава, но едва след като той си е свършил неговата работа.  :blink: Това с тайните може да стне голям проблем. Има около него една приятелка, която много иска да не му е само приятелка. А и Мирабелла писа за това и не ми се мисли, ако той не удържи, но все пак не вярвам. Я кажи за някакъв срок за хармоничната развръка, да има някакъв ориентир. Знам, че принципно със сроковете е малко сложно.
« Последна редакция: Юли 15, 2012, 11:00:41 pm от lalitta »

« Отговор #1344 -: Юли 16, 2012, 03:27:29 am »
Според други тълкувания на любовни хорари, последният аспект на Луната, когато е куинконкс, не е добър показател, дано да не е така в този случай

Хм, ами дано да не е лош показател.  :-\ Благодаря ти!

« Отговор #1345 -: Юли 16, 2012, 03:20:08 pm »
Мога ли да ви помоля да погледнете този хорар на бързо, ще съм безкрайно благодарна и на едно изречение  :-[ Благодаря  ;D
Ами то не е хубаво да се задава за един и същ човек през няколко дни въпрос, каквото са ти казали по първата карта, това ще е в близко време, след месец-два може пак да питаш, с удоволствие ще ти разгледам тогава въпроса

Ами точно това е че тогава никой не се включи с някакъв коментар, което ме наведе на мисълта че са избягвали отрицателен отговор на въпроса ми... иначе това в същия въпрос и същата карта от тогава :)
ами не се е включил, защото не си задала картата с времето на задаване на въпроса, а с предстоящата среща, която пък се състояла псоле с друго време...
За хорарен въпрос изчакай, но може да пуснеш карта с точното време на срещата в темата "карта на първа среща", по нея да се види бъдеще развитие, харесали ли сте се и такива работи

Тук май настана тотално объркване... Ще се опитам с 2 думи да обясня ситуацията  :blink:
Срещата се случи точно така както я бях постнала в началото с бъдещото време (имахме билети за опера и нямаше как часа да бъде променен  ;D). Но разбрах че хорара не трябва да е за бъдещ период а и имайки предвид че въпроса ми беше как ще мине въпросната среща, ми се стори неподходящо след това да го ползвам за да попитам какви впечатления съм оставила у този мъж. Сега вече наистина не знам коя карта е актуалната по коя трябва евентуално да се чете  :(
Относно "първа среща", тази не беше такава, познаваме се от 6 години и сме излизали и преди включително и на срещи, но все нещо става и нещата са спирали наполовина... Затова и сега потърсих помощ от вас, защото ако пак ще има напразни мечти и надежди да си знам да не се настровам много много  :blink:
Съжелявам ако съм те объркала Аркус, но още не съм много наясно с доста неща на тема хорари  :blink:

« Отговор #1346 -: Юли 16, 2012, 04:05:14 pm »
Здравйте, момичета, бях постнала един хорар за среща с един господин, когото много харесвам, но нещо бях объркала датите   :-\ е, срещата мина и то доста по-добре от колкото очаквах - господина показа доста интерес към мен, даже направи няколко намека че ме харесва и дори ме целуна, за жалост тогава дойдоха приятелките ми и той каточели се притесни или засрами  :-[ и се отдръпна (макар че е мъж на 32 години...). В тази връзка бих искала да ви попитам по качения от мен хорар вижда ли се какво впечатление съм оставила в него и дали отношенията ни ще се развият в бъдеще? :confuse3: :confuse3:

Ти си екзалтиран Сатурн в 3-тия му дом. Той е Луна също в 3-тия ти дом и в знака на падение на Сатурн. И двамата мислите един за друг. Според мен това той е изтълкувал поведението ти като пренебрежение към него и е възможно да се сърди по тази причина, може би е разочарован. Следващият аспект на Луната е квадрат със Слънце в негов 1-ви дом. Изглежда, че той не получава онова, което иска, не може да заеме позицията на уверен в себе си мъж (съвпада с това, което си написала). Управителите ви ще завършат опозиция по оста 3/9 дом. Възможно е прекъсване на комуникацията. Не изглежда благоприятен момент за започване на връзка. Не съм експерт. Това ми се струва, че виждам и това пиша.

« Отговор #1347 -: Юли 19, 2012, 11:29:10 pm »
Здравейте!  Влюбен ли е Х в друга жена в момента, аз къде съм в цялата "картинка"? ....и защо продължава да ме търси/това е по-скоро емоционално :'(/...

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.16422.29458.gif?29743
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 06:35:26 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1348 -: Юли 20, 2012, 01:20:44 am »
Ще се подобрят ли взаимоотношенията ни с Х ? Благодаря предварително на включилите се.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1349 -: Юли 20, 2012, 06:48:27 am »
Ще се подобрят ли взаимоотношенията ни с Х ? Благодаря предварително на включилите се.

Таня, Луната ще завърши секстил с неговия управител Марс, след това съвпад с Меркурий и отново секстил - с твоя управител Венера. Така Луната ще пренесе светлина между вашите управители, като този пренос минава през ретрограден Меркурий. Това не означава автоматично прекъсване на светлината (преноса й). Тъй като Меркурий символизира комуникацията, мисля, че пътят към подобряване на взаимоотношенията ви минава през разговори, които в миналото са останали недовършени, където има недоизказани думи (заради ретроградността на Меркурий). Той (Марс) изглежда, че държи на теб (Венера), но не умее да го показва, не действа по начина, по който ти очакваш от него (Марс е заточен). Домовете, в които се намират Венера и Марс, не са особено романтични - Венера е във 2-рия ти дом, Марс - в твой 6-ти (негов 12-ти). Изглежда ми сякаш в основата на влошаването на отношенията ви стоят финансово-битови проблеми.
Последният аспект на Луната е хармоничен - секстил със Сатурн, което може да се разглежда като укрепване, стабилизиране. Още повече, че Луната и Сатурн управялват 3-тите ви домове, което потвърждава предстоящата успешна комуникация помежду ви.
Мисля, че отношенията ви ще се подобрят.
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 07:13:42 am от Mirabella »

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1350 -: Юли 20, 2012, 07:16:53 am »
Здравейте,
искам да попитам
Ще се върне ли при мен Х, ще бъде ли пак с мен /назован по име/?

Благодаря предварително на всички включили се!

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=0zzfileJQqo1O-u1342761272

« Отговор #1351 -: Юли 20, 2012, 07:21:46 am »
Здравейте!  Влюбен ли е Х в друга жена в момента, аз къде съм в цялата "картинка"? ....и защо продължава да ме търси/това е по-скоро емоционално :'(/...

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.16422.29458.gif?29743

АС спада към късните, което може да предполага, че знаеш отговора или че не можеш да повлияеш на развитието на въпроса. Предполагаш, че има друга или това са само твои страхове?
Ти се управляваш от Марс в знака на неговия управител Венера. Картата казва, че ти си влюбена в него и вероятно страдаш по тази причина или не си в състояние да направиш онова, което желаеш (Марс е заточен във Везни).
Той е Венера в Близнаци (знак на Меркурий), където Марс няма есенциални достойнства. Все пак Венера е във фас на Марс, което говори за симпатии от негова страна към теб. Картата не дава директни индикации той да е влюбен в друга, но и не показва сериозен интерес към теб.
Виж, това е само една карта. Действителността може да е съвсем различна. Ти виждаш неговото отношение към теб и можеш да прецениш дали той заслужава вниманието ти или не. Изнивянай, ако греша в тълкуванието си и те подвеждам.

« Отговор #1352 -: Юли 20, 2012, 07:31:46 am »
Здравейте,
искам да попитам

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=w2at;rs=3&nhor=1&cid=0zzfileJQqo1O-u1342761272

Липсва сходящ аспект между управителите ви за започване на връзка. Той е представен от Сатурн, екзалтиран в знака на падение на твоя упарвител Слънцето. Изглежда сякаш не е доволен от нещо в отношенията ви, разочарован е или пък ти се сърди. Понеже е екзалтиран, е силен, смята, че може да се справи и без теб, може да е горделив и да те пренебрегва.
Слънцето (ти) се намира в знака на заточение на Сатурн, където няма есенциални достойнства. Луната (вторият ти управител) също се намира в знак на заточение на Сатурн. Слънце и Сатурн излизат от квадратура. Изглежда сте влошили доста взаимоотношенията си и мнението ти за него не е никак добро към момента. Виждаш лошите му страни.
Сатурн се намира в 3-тия ти дом, което може да се тълкува по два начина: той е в мислите ти или той ще потърси комуникация с теб. Тъй като първото е очевидно, а Луната ще завърши съвпад с Меркурий и секстил със Сатурн в рамките на знака, смятам, че ще осъществите комуникация и ще затоплите отношенията си. Но това не изглежда като завръщане при теб, като ново начало на връзката.
Нептун е в ъглов дом - неговия 1-ви дом. Възможно е той да не е докрай искрен.
Извинявай, ако не греша и успех!

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1353 -: Юли 20, 2012, 07:55:30 am »
Здравейте,
искам да попитам

Липсва сходящ аспект между управителите ви за започване на връзка. Той е представен от Сатурн, екзалтиран в знака на падение на твоя упарвител Слънцето. Изглежда сякаш не е доволен от нещо в отношенията ви, разочарован е или пък ти се сърди. Понеже е екзалтиран, е силен, смята, че може да се справи и без теб, може да е горделив и да те пренебрегва. Слънцето (ти) се намира в знака на заточение на Сатурн, където няма есенциални достойнства. Луната (вторият ти управител) също се намира в знак на заточение на Сатурн. Слънце и Сатурн излизат от квадратура. Изглежда сте влошили доста взаимоотношенията си и мнението ти за него не е никак добро към момента. Виждаш лошите му страни.Сатурн се намира в 3-тия ти дом, което може да се тълкува по два начина: той е в мислите ти или той ще потърси комуникация с теб. Тъй като първото е очевидно, а Луната ще завърши съвпад с Меркурий и секстил със Сатурн в рамките на знака, смятам, че ще осъществите комуникация и ще затоплите отношенията си. Но това не изглежда като завръщане при теб, като ново начало на връзката.
Нептун е в ъглов дом - неговия 1-ви дом. Възможно е той да не е докрай искрен.Извинявай, ако не греша и успех!

Благодаря ти! :wub:
Да не е искрен, не може да каже направо както стоят нещата.....а само се измъква.....
а аз предпочитам истината, колкото и да боли приемаш го и знаеш как стоят нещата

« Отговор #1354 -: Юли 20, 2012, 09:19:34 am »

АС спада към късните, което може да предполага, че знаеш отговора или че не можеш да повлияеш на развитието на въпроса. Предполагаш, че има друга или това са само твои страхове?
Ти се управляваш от Марс в знака на неговия управител Венера. Картата казва, че ти си влюбена в него и вероятно страдаш по тази причина или не си в състояние да направиш онова, което желаеш (Марс е заточен във Везни).
Той е Венера в Близнаци (знак на Меркурий), където Марс няма есенциални достойнства. Все пак Венера е във фас на Марс, което говори за симпатии от негова страна към теб. Картата не дава директни индикации той да е влюбен в друга, но и не показва сериозен интерес към теб.
Виж, това е само една карта. Действителността може да е съвсем различна. Ти виждаш неговото отношение към теб и можеш да прецениш дали той заслужава вниманието ти или не. Изнивянай, ако греша в тълкуванието си и те подвеждам.

..не е друга-много сходна е ...и е много вярно ,че в синастрията аспектите на Луната са много показателни за възможност за емоционално обвързване, и по-конкретно ако мъжката Луна няма положителни аспекти към женските планети - той не може да разгърне емоционалността си ...И в този случай е така-негова Луна опонира моите Слънце и Луна и това е .................... много "симпатии", много желание за срещи, много разговори и  секс ,но емоции- цък...... Отн наличието на друга жена- ами мисля,че има,съдейки по някои промени в ежедневието му, а и мисля,че знам коя е ,но -по-добре да не бъркам там- не ми е работа...но- живеем в различни градове и си е нормално това,всъщност...А възможно ли е понякога картата да подвежда/това не е като за "спасителна сламка"-в никакъв случай :P/ ?...Сърдечно благодаря,Мирабелка   ;D
« Последна редакция: Юли 20, 2012, 09:35:56 am от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1355 -: Юли 20, 2012, 01:47:54 pm »
Здравейте, може ли един въпрос и от мен - Ще имам ли любовна връзка с назован по име?  :-\ Благодаря

« Отговор #1356 -: Юли 20, 2012, 03:00:15 pm »
Ще имате нещо, но за връзка указанията ми се струват недостатъчни.
Първият ти управител Марс е в знака на неговия управител Венера, отразяващ твоя силен интерес към него. Венера е във фас на Марс, самият Марс е в 5-тия му дом - би трябвало да има симпатии към теб. Между Венера и Марс липсва сходящ аспект.
Луната, вторият ти управител, изпиза от съвпад с ретрограден Меркурий (негов У5). Съвпадът е осъществен в 3-тия му дом, Луната управлява 3-тия му дом. Флиртували сте отново, предполагам. Следващият аспект на Луната е секстил с Венера. Би трябвало да продължите с приятното отношение един към друг или да затоплите взаимоотношенията си, ако са били поизстинали. Още повече, че последният аспект на Луната е секстил към твоя У3 Сатурн. Ще продължите с комуникацията и флирта.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1357 -: Юли 20, 2012, 11:50:01 pm »

Таня, Луната ще завърши секстил с неговия управител Марс, след това съвпад с Меркурий и отново секстил - с твоя управител Венера. Така Луната ще пренесе светлина между вашите управители, като този пренос минава през ретрограден Меркурий. Това не означава автоматично прекъсване на светлината (преноса й). Тъй като Меркурий символизира комуникацията, мисля, че пътят към подобряване на взаимоотношенията ви минава през разговори, които в миналото са останали недовършени, където има недоизказани думи (заради ретроградността на Меркурий). Той (Марс) изглежда, че държи на теб (Венера), но не умее да го показва, не действа по начина, по който ти очакваш от него (Марс е заточен). Домовете, в които се намират Венера и Марс, не са особено романтични - Венера е във 2-рия ти дом, Марс - в твой 6-ти (негов 12-ти). Изглежда ми сякаш в основата на влошаването на отношенията ви стоят финансово-битови проблеми.
Последният аспект на Луната е хармоничен - секстил със Сатурн, което може да се разглежда като укрепване, стабилизиране. Още повече, че Луната и Сатурн управялват 3-тите ви домове, което потвърждава предстоящата успешна комуникация помежду ви.
Мисля, че отношенията ви ще се подобрят.
Благодаря, Мирабела! Задавала съм въпроси от различно естество и винаги отговорите ти са били точни и верни. Наистина, аз потънах в битовизми напоследък, той работи от сутрин до вечер и това повлия негативно на взаимоотношенията ни. Скоро ни предстои пътуване в страната, мислиш ли, че тогава може да настъпи подобрение ( нали Меркурий и 3-ти дом се свързват с кратките пътувания )?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1358 -: Юли 21, 2012, 11:14:21 am »
Добър ден!
Бихте ли погледнали, моля, тази карта: "Ще ме целуне ли скоро (по име)?" Как ви се вижда според картата отношението му към мен, мога ли да му вярвам и какво да очаквам в развитие?
Много благодаря предварително за отговорите!

« Отговор #1359 -: Юли 21, 2012, 07:11:53 pm »
Добър ден!
Бихте ли погледнали, моля, тази карта: "Ще ме целуне ли скоро (по име)?" Как ви се вижда според картата отношението му към мен, мога ли да му вярвам и какво да очаквам в развитие?
Много благодаря предварително за отговорите!

Мисля да кажа "да". Отношенията ви би трябвало да имат положително развитие, тъй като управителите ви, твоят Сатурн и неговият Луна, са в сходящ секстил. Отношението му към теб? Ами, как да го кажа. Ти си горда (Сатурн е екзалтиран), но и той умее да се церемони и да се прави на важен (Луна в Лъв). Сатурн попада в 3-тия му дом, което може да означава, че ти търсиш контакт с него или че си в мислите му.