Въпросът ми е: Връзката ми с (назован по име) ще бъде ли щастлива и дълготрайна?
Предварително благодаря за коментарите.
Преди по-малко от 2 месеца си задала същия въпрос -
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg272522.html#msg272522. Трябва да знаеш, че повторното задаване не би трябвало да променя отговора на предходния зададен въпрос, ако приемаме, че астрологията работи. Ако обстоятелствата около въпроса ти са се променили, имаш право да го зададеш отново.
Луната в картата се намира на т.нар. изгорен път, което според някои хорарни астролози прави картата нерадикална. Имай предвид, че написаното по-долу от мен може да не е вярно.
Картата не подсказва предстоящи промени в отношенията ви. Ти се управляваш от Сатурн в екзалтация, той - от Луна в падение. Между управителите ви не предстои сходящ аспект в рамките на настоящите им знаци. Допълвам, ча напрактика Луната е без курс (ако не броим квинкоксите й с Юпитер и Венера).
Ако имате връзка, тя остава същата като към момента на задаване на въпроса. Ако нямате връзка, в рамките на действието на хорара (3-6 месеца) по-скоро няма да създадете такава.
Ако трябва да кажа честна, то не се вижда сериозен взаимен интерес между управителите ви. Сатурн се чувства много добре (екзалтиран е), но се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства. Луната не е в добро състояние - в падение и на изгорения път и е в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. От това бих предположила, че нямате връзка или ако имате, не показвате интерес един към друг, всеки е сам за себе си. Той не изглежда да се чувства добре към момента, може би има затруднения, може би е твърде много ангажиран със служебни задачи, пътувания (Луна в негов 3-ти дом). Понеже питаш за щастие във въпроса си, бих казала, че ти изглеждаш щастливо влюбена, докато той по-скоро не е щастлив.