Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041149 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Хорар за любов
« Отговор #1400 -: Юли 25, 2012, 08:52:44 pm »
Понеже не мога да попитам никого, реших да питам хорара.  :-[ "Има ли си М. приятелка?" Но не знам кой дом от кой да гледам, като съм го назовала по име и аз питам.  :'(

« Отговор #1401 -: Юли 26, 2012, 09:13:32 am »
Не виждам индикации да има приятелка. Той е Слънце на трон - по-скоро е зает със себе си.
Луната е без курс. Възможно е това да означава, че страховете ти са напразни, както казва Акрукс. Възможно е и да означава, че въпросът няма да се изясни скоро. Луната излиза от съвпад с твоя управител Сатурн - би трябвало досега да си научила нещо по отношение на личния му живот.

« Отговор #1402 -: Юли 26, 2012, 09:30:49 am »
Здравейте, бихте ли ми дали мнение по тази карта: "Ще има ли благоприятно развитие за мен днешната среща?" Благодаря предварително!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1403 -: Юли 26, 2012, 09:33:17 am »
Не виждам индикации да има приятелка. Той е Слънце на трон - по-скоро е зает със себе си.
Луната е без курс. Възможно е това да означава, че страховете ти са напразни, както казва Акрукс. Възможно е и да означава, че въпросът няма да се изясни скоро. Луната излиза от съвпад с твоя управител Сатурн - би трябвало досега да си научила нещо по отношение на личния му живот.

Благодаря ти. Знам, че се раздели с една приятелка миналата година в края, но оттогава насам нищо не знам, а и той много пази подобни неща за себе си, нито съм близка наистина да разпитвам.  :-[

« Отговор #1404 -: Юли 26, 2012, 09:53:25 am »
Здравейте, бихте ли ми дали мнение по тази карта: "Ще има ли благоприятно развитие за мен днешната среща?" Благодаря предварително!

Луната е без курс - нищо сериозно, нито добро, нито лошо, не би трябвало да се случи. Ако е среща, която има за цел да продължи нещо, чието начало е било поставено в миналото, промени не би трябвало да се очакват, нещата би трябвало да продължат да се развиват по досегашния си курс. Ако тази среща има за цел да постави началото на нови отношения или начинание, по-скоро няма се получи или нещата ще се развиват твърде бавно.

Не знам какво е естеството на срещата - служебна, приятелска, романтична. Управителят ти Меркурий е в 3-тия ти дом, което говори, че си отворена за комуникация, активната страна, търсиш контакт. Меркурий е ретрограден, възможно е да става дума за повторен опит за среща с даден човек или кръг от хора или за подновяване на отношения. Луната в 5-ти дом и Венера на АС намекват за среща от романтичен характер. Меркурий е изгорен от Слънцето, управител на 3-тия ти дом. Действията ти не изглежда да са в твоя полза в момента, причиняват ти неприятности или не си в състояние да изречеш онова, което желаеш, сдържаш думите и намеренията си, което те измъчва.

Ако истинският въпрос е дали тази среща ще прерасне във връзка, отговорът ми е "по-скоро не, засега". Управителят на 7-мия дом Юпитер е под владичеството на твоя управител Меркурий - човекът, с когото ще се срещнеш те харесва, но в този знак Юпитер е детрониран (заточен) - не е в състояние да действа активно. Юпитер е в 12-тия ти дом - този човек по-скоро е пасивен, крие се от погледа ти. Освен това към момента липсва сходящ аспект между Меркурий и Юпитер.

« Отговор #1405 -: Юли 26, 2012, 10:44:21 am »
Благодаря ти за изчерпателния отговор, Мирабелла! Срещата е редовна, делова, по график, но на нея ще присъства човекът, от когото се вълнувам. Чудех се дали се е опомнил и дали ще се държи нормално (не смея да се надявам на "добре"), последните няколко пъти бяха трагедия.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1406 -: Юли 26, 2012, 07:10:14 pm »
Въпросът ми е: Връзката ми с (назован по име) ще бъде ли щастлива и дълготрайна?

Предварително благодаря за коментарите.

« Отговор #1407 -: Юли 26, 2012, 07:28:25 pm »
Въпросът ми е: Връзката ми с (назован по име) ще бъде ли щастлива и дълготрайна?

Предварително благодаря за коментарите.

Преди по-малко от 2 месеца си задала същия въпрос - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5058.msg272522.html#msg272522. Трябва да знаеш, че повторното задаване не би трябвало да променя отговора на предходния зададен въпрос, ако приемаме, че астрологията работи. Ако обстоятелствата около въпроса ти са се променили, имаш право да го зададеш отново.

Луната в картата се намира на т.нар. изгорен път, което според някои хорарни астролози прави картата нерадикална. Имай предвид, че написаното по-долу от мен може да не е вярно.

Картата не подсказва предстоящи промени в отношенията ви. Ти се управляваш от Сатурн в екзалтация, той - от Луна в падение. Между управителите ви не предстои сходящ аспект в рамките на настоящите им знаци. Допълвам, ча напрактика Луната е без курс (ако не броим квинкоксите й с Юпитер и Венера).
Ако имате връзка, тя остава същата като към момента на задаване на въпроса. Ако нямате връзка, в рамките на действието на хорара (3-6 месеца) по-скоро няма да създадете такава.

Ако трябва да кажа честна, то не се вижда сериозен взаимен интерес между управителите ви. Сатурн се чувства много добре (екзалтиран е), но се намира в знак, където Луната няма есенциални достойнства. Луната не е в добро състояние - в падение и на изгорения път и е в знак, където Сатурн няма есенциални достойнства. От това бих предположила, че нямате връзка или ако имате, не показвате интерес един към друг, всеки е сам за себе си. Той не изглежда да се чувства добре към момента, може би има затруднения, може би е твърде много ангажиран със служебни задачи, пътувания (Луна в негов 3-ти дом). Понеже питаш за щастие във въпроса си, бих казала, че ти изглеждаш щастливо влюбена, докато той по-скоро не е щастлив.
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 08:05:56 pm от Mirabella »

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #1408 -: Юли 26, 2012, 07:39:12 pm »
Много благодаря Мирабела.
Всъщност питам за друг човек, но явно нещата не са обещаващи.

« Отговор #1409 -: Юли 26, 2012, 07:43:16 pm »
Извинявай. Тогава въпросът ти е съвсем законен.

« Отговор #1410 -: Юли 27, 2012, 04:33:39 pm »
Здравейте! Момчето, което ме интересува, изглежда ще пътува скоро до Германия за един изпит, обаче покрай изпита ще има време и за забавления и много ми се иска да се сети да ми предложи да пътувам с него. Обаче не знам дали на него му се иска същото или ще предпочете да пътува с друга компания и без мен. Аз не бих се осмелила да му предложа сама. Какво мислите за тази карта: "Ще предложи ли (по име) да пътувам с него до Германия това лято?" Благодаря ви предварително!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1411 -: Юли 27, 2012, 04:57:09 pm »
Ще видя ли отново Константин?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1412 -: Юли 27, 2012, 07:31:48 pm »
здравейте момичета,моля ви закоментар по хорар за приятелка
"Има ли предпоставки за развитие на дълготрайна връзка между Д и Л?"
Ац е ранно ,но как вие виждате нещата....Момичето ме моли за съвет-разчита на мен като по-опитна,тя няма други близки,наскоро загуби и сестра си :-\,както и да проуча г-на....докато е на почивка в едно родопско селце,където почти няма обхват....Днес разбрах,че той е женен и с дете-какво развитие да има-мисля ,че ще и  разбие сърцето тя доста го харесва ,но интуицията май и свети щом ме моли за услугата да го проуча,но реших и хорар да пусна,все пак....в понеделник си идва и ще пита,очаква я студен душ,защото доколкото знам не и е съобщил "благата вест"че е семеен :'(какво им става на тези мъже ....предварителни благодарности

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1413 -: Юли 27, 2012, 07:47:39 pm »
Ще видя ли отново К?

оххх, ще го видиш, стига си се измъчвала и страдала така дълбоко - Плутон в 1д  :unsure:
Луната е без курс, ще извърши куинконкс с Венера У5, у10, която е в съвпад с Дсц- този аспект, когато е последен в любовен хорар, обикновено не носи удовлетворение за питащия накрая

Как да не се измъчвам... Случва се толкова рядко да се почувствам щастлива и обичана, и толкова рядко срещам хора, с които мога да бъда себе си. И ето че отново се превръщам в отчаяното, малодушно и мрачно същество без капка живец и енергия :((, не искам отново да бъда такава, но ми е толкова тъжно, постоянно проверявам телефоните да не би да е решил да ми звънне ;(...

Това "ще го видиш" ВИДЯ ли го наистина в хорара или го написа само за да ме успокоиш, след като Луната е без курс, значи, няма да има промяна в ситуацията, и последния негативен аспект... ;( Знам, че ставам досадна, извинявай.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1414 -: Юли 27, 2012, 07:51:13 pm »
Ще видя ли отново К?

оххх, ще го видиш, стига си се измъчвала и страдала така дълбоко - Плутон в 1д  :unsure:
Луната е без курс, ще извърши куинконкс с Венера У5, у10, която е в съвпад с Дсц- този аспект, когато е последен в любовен хорар, обикновено не носи удовлетворение за питащия накрая
Това "ще го видиш" ВИДЯ ли го наистина в хорара или го написа само за да ме успокоиш, след като Луната е без курс, значи, няма да има промяна в ситуацията, и последния негативен аспект... ;( Знам, че ставам досадна, извинявай.
Понеже неговият управител е ретро и изгорял, но като тръгне директен ще се срещне в  секстил с твоя у-л

Можеш ли да определиш след колко време ще стане директен?

« Отговор #1415 -: Юли 27, 2012, 08:02:11 pm »
Здравейте! Момчето, което ме интересува, изглежда ще пътува скоро до Германия за един изпит, обаче покрай изпита ще има време и за забавления и много ми се иска да се сети да ми предложи да пътувам с него. Обаче не знам дали на него му се иска същото или ще предпочете да пътува с друга компания и без мен. Аз не бих се осмелила да му предложа сама. Какво мислите за тази карта: "Ще предложи ли (по име) да пътувам с него до Германия това лято?" Благодаря ви предварително!
по тази карта не ми излиза да му остане време за развлечения и забавления, по-скоро му е пламнала главата покрай изпита, а и той е представен от ретро Меркурий,пътуването в чужбина и следването- У9 за него е ретро Уран, в негов 9д е инсептиран ретро Нептун, който е в 9д- някакво забавяне, затруднения ще има във връзка с това пътуване, а на теб това е 3-ти дом- някакъв фалш или илюзия в комуникацията, може би приемаш по нереален начин нещата, които ти говори
Луната е без курс, така че някакво развитие по поставения въпрос едва ли ще има

Благодаря ти, Акрукс! Интересна работа... Това му е изпит за един сертификат и ако не го вземе, сигурно никак няма да му е приятно. Обаче той си мисли, че е готов, знам ли го. Възможно ли е изобщо да не замине, вече гледа за билет даже? Какъв може да е този фалш в комуникацията, това звучи много зле? Да не си е харесал една, която също ще се явява на изпит с него и да го крие от мен? Нещо са ни пообтегнати отношенията с него в момента, не сме се карали, но не се и усещам в хармония с него. Май го ревнувам, а и като ми говори как ще ходи по разни хубави места в Германия, а не се сеща да ме попита в прав текст дали искам да отида с него, съвсем му се дразня.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1416 -: Юли 27, 2012, 08:30:22 pm »
Ще видя ли отново К?

Понеже неговият управител е ретро и изгорял, но като тръгне директен ще се срещне в  секстил с твоя у-л

Можеш ли да определиш след колко време ще стане директен?
да, след 10 август тръгва напред, а на 23 август ще направи тригон с Юпитер, Слънцето вече ще е дева и няма да го изгаря

Благодаря ти!

« Отговор #1417 -: Юли 27, 2012, 10:14:38 pm »
по тази карта не ми излиза да му остане време за развлечения и забавления, по-скоро му е пламнала главата покрай изпита, а и той е представен от ретро Меркурий,пътуването в чужбина и следването- У9 за него е ретро Уран, в негов 9д е инсептиран ретро Нептун, който е в 9д- някакво забавяне, затруднения ще има във връзка с това пътуване, а на теб това е 3-ти дом- някакъв фалш или илюзия в комуникацията, може би приемаш по нереален начин нещата, които ти говори
Луната е без курс, така че някакво развитие по поставения въпрос едва ли ще има

Благодаря ти, Акрукс! Интересна работа... Това му е изпит за един сертификат и ако не го вземе, сигурно никак няма да му е приятно. Обаче той си мисли, че е готов, знам ли го. Възможно ли е изобщо да не замине, вече гледа за билет даже? Какъв може да е този фалш в комуникацията, това звучи много зле? Да не си е харесал една, която също ще се явява на изпит с него и да го крие от мен? Нещо са ни пообтегнати отношенията с него в момента, не сме се карали, но не се и усещам в хармония с него. Май го ревнувам, а и като ми говори как ще ходи по разни хубави места в Германия, а не се сеща да ме попита в прав текст дали искам да отида с него, съвсем му се дразня.
не, фалш няма от негова страна, защото Непун е в твоя 3д, той само представя нещата в бляскава светлина и се фука- Слънцето му е У3  :blink:, а ти се заблуждаваш и приемаш за истина, идеализираш чутото
Въобще да не замине, няма такова нещо и не съм го написала, ето, пак приемаш нереалистично нещата по 3д- комуникацията  ;)

:blink: Знам, че не си написала, че няма да замине въобще. Това беше въпрос от моя страна. И дори надежда, може би, малко егоистично, признавам, защото явно няма да пътувам с него, а така силно го желая. При луна без курс има ли смисъл да питам по тази карта може ли да се каже за напредък в отношенията ни? Нещо зациклихме, изглежда няма да се виждаме много през следващия месец и ми е още по-зле.

« Отговор #1418 -: Юли 28, 2012, 09:13:22 am »
Благодаря ти, Акрукс, дано!

*

april

• 14
« Отговор #1419 -: Юли 28, 2012, 03:45:32 pm »
Здравейте, въпроса е ....(назован по име) ли е човекът с който ще бъде следващата ми връзка?