здравейте момичета,моля ако ви остане време да погледнете хорара ми-окончателно ли прекъснахме отношениа със човека към когото имам чувства-той е мой бивш..не знам защо от няколко дни само за това мисля,чудя се да го потърся ли,безразличен ли е...такива неща,на почивка съм ,а не мога да и се насладя 
Сатурн в 7-мия дом е пречка пред тълкуването на картата според класическите правила на хорарната астрология. Може да означава, че астрологът ще бъде подведен, например защото кверентът не дава пълна информация, запазва важна част от информацията за себе си. Разбира се, че кверентът, т.е. ти, не е длъжен да споделя детайли.

Ако пренебрегна горното, ми изглежда, че въпросният мъж може да е обвързан или предстои да се обвърже - неговият управител Венера е на път да завърши тригон със Сатурн (негов У5) в 1-вия му дом. Възможно ли е това? Надявам се, че греша.
Между Венера и Марс (твоя управител) липсва сходящ аспект, но в хорарната астрология има едно понятие "събиране на светлина". Става дума за по-бавна планета (в случая Сатурн), която ще завърши аспекти с две по-бързи от нея (Венера и Марс) и по този начин ще ги свърже, ще "събере" светлината им. Тогава друга интепретация на Сатурн в 1-вия му дом би могла да бъде по-възрастен човек или работа (Сатурн е твой У10), отговорности, традиции, семейство, които ще послужат като възможност (повод) за вас да общувате отново.
Засега изглежда, че ти повече държиш на него - твоят управител Марс в знака на неговия управител Венера, където е заточен, т.е. страда, търси вниманието му. Луната е в падение. Картата потвърждава, че не се чувстваш добре и не можеш да се наслаждаваш на живота.
Луната ще завърши квадратура с Уран на АС. Засега хабиш напразно нерви. След това на Луната й предстои тригон с Юпитер (негов У3) на върха на 3-тия ти дом. Това би могло да означава, че ще получиш някакво известие от него или ти ще го потърсиш, което няма да е кой знае колко голямо щастие за теб (Юпитер е заточен), но все пак ще те зарадва малко.
Мисля, че отношенията ви не са прекъснати окончателно, но и не изглежда да започнете връзка.
Провери дали не е обвързан все пак. Надявам се, че Сатурн в 7-ми дом означава просто нерадикалност на картата и че можеш да зададеш въпроса си отново.