Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040927 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1440 -: Юли 31, 2012, 07:26:42 am »
Ще се появи ли близките няколко месеца в живота ми мъж, който да харесвам и да започем връзка? Прикачвам и карта.

Градусът на АС е твърде ранен. Казват, че при такъв ранен градус обстоятелствата могат да се променят, така че да изменят въпроса.

Ти се управляваш от Сатурн, евентуалният бъдещ мъж - от Слънце. Слънцето се намира на трон в своя собствен знак и неговия 1-ви дом. Слънцето ще завърши секстил със Сатурн.
Марс (който също може да представлява мъжка фигура в хорарна карта) ще завърши съвпад със Сатурн.
Луната ще завърши секстил със Сатурн.
Сатурн е екзалтиран, намира се в знака на падение на Слънцето и заточение на Марс.

Мисля, че ще се появи мъж в живота ти в указания от теб срок, но дали ще го харесаш, не съм толкова убедена. Той може да ти се стори твърде горделив, самовлюбен.

« Отговор #1441 -: Юли 31, 2012, 07:29:49 am »
Здравейте, удобно ли е един въпрос и от мен - (назован по име) сърдит (обиден) ли ми е? Направо ме побърква този човек...  :( Благодаря

Той се управлява от Меркурий в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства. Все пак е във фас на Юпитер, което говори за симпатия. Не, не мисля, че ти е сърдит. Не виждам в картата указания за това.
Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето. Възможно е човекът да има проблеми, които не желае да сподели. Меркурий е във 2-рия му дом - финансови затруднения? Слънцето е негов У3 - проблеми с роднини, съседи, познати?

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1442 -: Юли 31, 2012, 08:30:45 am »
Здравейте, удобно ли е един въпрос и от мен - (назован по име) сърдит (обиден) ли ми е? Направо ме побърква този човек...  :( Благодаря

Той се управлява от Меркурий в знак, където твоят управител Юпитер няма есенциални достойнства. Все пак е във фас на Юпитер, което говори за симпатия. Не, не мисля, че ти е сърдит. Не виждам в картата указания за това.
Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето. Възможно е човекът да има проблеми, които не желае да сподели. Меркурий е във 2-рия му дом - финансови затруднения? Слънцето е негов У3 - проблеми с роднини, съседи, познати?

Благодаря за отговора, Мирабела. Да, има проблеми. Преди няколко дни се скарахме... Възможно ли е да му е все тази, т.е. да е безразличен към всичко случващо се между нас?
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 11:45:06 am от dess7 »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1443 -: Юли 31, 2012, 08:33:37 am »
Мога ли да задам и моя въпрос, не знам само дали не се препокрива с предишния (Ще ме потърси ли отново?). Ако е така, новият ще го изтрия, а той е - Окончателно ли е неговото "зачезване"? Благодаря

Припокрива се, даже и оста AC/DC е в същите знаци (само че сте си разменили управителите). Би трябвало да възобновите контакт. Но аспектът, който предстои да предстои (той още не е активен дори) между Венера и Марс, не е хармоничен - квадратура е. Квадратът може да означава започване на връзка, но с пречки, спънки или трудна връзка, нехармонична, която в крайна сметка ще се разпадне. По предната ти карта изглеждаше, че той ще те потърси първи, че той (поне) ще се опита да направи крачката за връщане назад - предстоящата ретроградност на неговия управител Венера.

Извинявам се за въпроса, но по този хорар дали аспектът между Венера и Марс е осъществен. Да, господинът направи първата крачка. Всичко вървеше добре, но напоследък комуникацията между нас е достата напрегната и изнервяща (никога досега не сме разговоряли по подобен начин), вследстие на външни фактори. Дали наистина ще се разпаднат взаимоотношенията ни...  :'(

Мунданно е минал, да. Но в хорарните карти времето може да тече с друга скорост. Възможно е и в картата вече да се е задействал, щом става дума за трудности в общуването.

Благодаря, Мирабела.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1444 -: Юли 31, 2012, 10:38:15 am »
здравейте момичета,моля ако ви остане време да погледнете хорара ми-окончателно ли прекъснахме отношениа със човека към когото имам чувства-той е мой бивш..не знам защо от няколко дни само за това мисля,чудя се да го потърся ли,безразличен ли е...такива неща,на почивка съм ,а не мога да и се насладя :'(
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1445 -: Юли 31, 2012, 12:17:08 pm »
Здравейте! Какво мислите по тази карта: "Ще има ли развитие в желаната от мен посока днешната ми среща с (по име)?" Срещата не е любовна, но на нея ще присъства и човекът, към когото имам романтичен интерес. Благодаря предварително!   

« Отговор #1446 -: Юли 31, 2012, 02:58:44 pm »
здравейте момичета,моля ако ви остане време да погледнете хорара ми-окончателно ли прекъснахме отношениа със човека към когото имам чувства-той е мой бивш..не знам защо от няколко дни само за това мисля,чудя се да го потърся ли,безразличен ли е...такива неща,на почивка съм ,а не мога да и се насладя :'(

Сатурн в 7-мия дом е пречка пред тълкуването на картата според класическите правила на хорарната астрология. Може да означава, че астрологът ще бъде подведен, например защото кверентът не дава пълна информация, запазва важна част от информацията за себе си. Разбира се, че кверентът, т.е. ти, не е длъжен да споделя детайли. ;)

Ако пренебрегна горното, ми изглежда, че въпросният мъж може да е обвързан или предстои да се обвърже - неговият управител Венера е на път да завърши тригон със Сатурн (негов У5) в 1-вия му дом. Възможно ли е това? Надявам се, че греша.

Между Венера и Марс (твоя управител) липсва сходящ аспект, но в хорарната астрология има едно понятие "събиране на светлина". Става дума за по-бавна планета (в случая Сатурн), която ще завърши аспекти с две по-бързи от нея (Венера и Марс) и по този начин ще ги свърже, ще "събере" светлината им. Тогава друга интепретация на Сатурн в 1-вия му дом би могла да бъде по-възрастен човек или работа (Сатурн е твой У10), отговорности, традиции, семейство, които ще послужат като възможност (повод) за вас да общувате отново.

Засега изглежда, че ти повече държиш на него - твоят управител Марс в знака на неговия управител Венера, където е заточен, т.е. страда, търси вниманието му. Луната е в падение. Картата потвърждава, че не се чувстваш добре и не можеш да се наслаждаваш на живота.
Луната ще завърши квадратура с Уран на АС. Засега хабиш напразно нерви. След това на Луната й предстои тригон с Юпитер (негов У3) на върха на 3-тия ти дом. Това би могло да означава, че ще получиш някакво известие от него или ти ще го потърсиш, което няма да е кой знае колко голямо щастие за теб (Юпитер е заточен), но все пак ще те зарадва малко.

Мисля, че отношенията ви не са прекъснати окончателно, но и не изглежда да започнете връзка.
Провери дали не е обвързан все пак. Надявам се, че Сатурн в 7-ми дом означава просто нерадикалност на картата и че можеш да зададеш въпроса си отново.

« Отговор #1447 -: Юли 31, 2012, 03:05:52 pm »
Акрукс вече е отговорила. На нейното мнение съм. Вече съм написала, затова ще постна.

Здравейте! Какво мислите по тази карта: "Ще има ли развитие в желаната от мен посока днешната ми среща с (по име)?" Срещата не е любовна, но на нея ще присъства и човекът, към когото имам романтичен интерес. Благодаря предварително!   

Ако Сатурн (работа) подейства като събирач на светлина, може и да има развитие. Изглежда ми, че работата ще продължава да ви събира. Но тъй като липсва аспект между Венера (твоя управител) и Марс (неговия управител), за лична връзка по-трудно биха се получили нещата.

Той изглежда, че те харесва (Марс в знака на Венера), но не смее да действа (Марс е заточен, в 12-тия ти дом). Може да се чувства невидим пред теб, неуверен. Луната ще квадратира Сатурн, който е в съвпад с АС. Това може да означава, че ще ти е нужна голяма доза търпение, за да получиш желания резултат. Сатурн на АС обикновено го тълкуват като забавяне или реалността разочарова кверента.

Надявам се, че греша. В тази карта не виждам промяна в отношенията ви. Подобряване на служебните ви взаимоотношения, но не виждам да преминават към романтична връзка.

« Отговор #1448 -: Юли 31, 2012, 03:09:57 pm »
И аз така мисля. Особено за Нептуна. С Нептун в 1-ви също съм забелязала, че въпросът не е формулиран добре понякога. Не от желание за заблуда на астролога, а от самозаблуда или неяснота какво точно желае кверентът.

« Отговор #1449 -: Юли 31, 2012, 03:23:54 pm »
Мисля, че точно днешната среща няма да донесе очакваното развитие, но на малко по-късен етап има шанс да се сближите.

Благодаря ти за отговора, Акрукс. А колко по-късен етап според картата, може ли да прогнозираш?

« Отговор #1450 -: Юли 31, 2012, 03:28:38 pm »
Акрукс вече е отговорила. На нейното мнение съм. Вече съм написала, затова ще постна.

Ако Сатурн (работа) подейства като събирач на светлина, може и да има развитие. Изглежда ми, че работата ще продължава да ви събира. Но тъй като липсва аспект между Венера (твоя управител) и Марс (неговия управител), за лична връзка по-трудно биха се получили нещата.

Той изглежда, че те харесва (Марс в знака на Венера), но не смее да действа (Марс е заточен, в 12-тия ти дом). Може да се чувства невидим пред теб, неуверен. Луната ще квадратира Сатурн, който е в съвпад с АС. Това може да означава, че ще ти е нужна голяма доза търпение, за да получиш желания резултат. Сатурн на АС обикновено го тълкуват като забавяне или реалността разочарова кверента.

Надявам се, че греша. В тази карта не виждам промяна в отношенията ви. Подобряване на служебните ви взаимоотношения, но не виждам да преминават към романтична връзка.

Благодаря ти за разясненията, Мирабела. Не мисля, че грешиш. Всичко написано е много точно. Само се чудя дали ще се виждаме дори и по работа, струва ми се, че след днешната среща няма да имаме скоро друга (поне половин месец, ако не и повече). Дали си е харесал някоя друга, пред която да не се чувства "незабележим"? Точно така се държи пред мен, някакви комплекси му създавам, пък съвсем нямам такова умишлено намерение.

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1451 -: Юли 31, 2012, 03:46:33 pm »
благодаря Мирабела,не знам да има връзка в момента,да има някои неща ,които не желая да споделям ,просто са твърде лични,но не целя да заблудя интерпретиращите по никакъв начин.....просто ми е много тежко без него :'(,искам да помоля за  едно разяснение-понеже прочетох и писаното от Акpукс-последно картата може ли да се брои за нерадикална или си е валидна,и ако е нерадикална след колко време може отново да се зададе въпроса,пак след поне месец ли?
« Последна редакция: Юли 31, 2012, 10:36:19 pm от bornfree »
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1452 -: Юли 31, 2012, 04:32:18 pm »
Мисля, че точно днешната среща няма да донесе очакваното развитие, но на малко по-късен етап има шанс да се сближите.

Благодаря ти за отговора, Акрукс. А колко по-късен етап според картата, може ли да прогнозираш?
Когато неговия У5 Меркурий /и твой У12/ стане директен и направи хармоничен аспект с твоя У5-  Юпитер, който е в 8д.- реално този аспект ще се осъществи на 23 август, но за определяне времето на дадено събитие в хорарите Луната се ползва, така че не се наемам да гадая времето, просто ще е налице обрат в неговия дом на чувствата, в твоя на тайните, което ще спомогне за заформяне на романтична връзка, затова писах, че има шанс!

Благодаря ти за бързия отговор, Акрукс! Понеже имам ужасния навик да дълбая в нещата, сега се хванах за това "обрат". Според картата той има ли/ще има ли увлечение другаде междувременно? Така или иначе към момента ангажимент към мен няма.

« Отговор #1453 -: Юли 31, 2012, 05:30:09 pm »
добър ден момичета,моля да помгнете на въпрс зададен от приятелка ,и карта построена от нея самата
"само сексуално ли ме използва Х"казусът е такъв-преди 5 години  се запозна с  Х,и искрата пламна....пет год-само свалки,миналото лято преживяха много страстен романс,но той приключи на Нова год..от тогава досега,тя все си страда,тихо ,мълчаливо и дълбоко-беше ми на гости тези дни-не прилича на себе си,виждаме се рядко и промяната и ме порази :-X.Мислех ,че господинчото е останал в миналото,тя е хубава и има много обожатели,но се е отдръпнала в себе си и просто се топи :'(-безобразна романтичка е..крила е мъката си половин година,но  вчера сподели,че мира не и давало подозрението ,че той просто се е възползвал от нея :-\...

« Отговор #1454 -: Август 01, 2012, 05:31:44 am »
сама ще си отговориш на този въпрос скоро, когато Мерка стане директен- управлява твоя 12д на тайните, докато написаното за него аз го тълкувам, че ако в момента няма романтични прояви към теб или не може да ги прояви по някаква причина, то има вероятност да се появат, когато управителят на неговия 5д стане директен и аспектира твоя...

Това с тайните нещо не ми звучи добре, не ги обичам, в повечето случаи са неприятни разкритията. Освен това човек дори и да има подозрения, не винаги може да разбере какво всъщност се е случвало. Затова попитах дали по картата може да се определи.

« Отговор #1455 -: Август 01, 2012, 07:38:02 pm »
защо свързваш тайните задължително с нещо, което не е "добре", на теб не ти ли се е случвало да харесваш някой тайно, а после да те разкрият или ти сама да разкриеш чувствата си?  ;D
Понеже споменаваш конкретно картата, та какво се случи с конкретния въпрос "Ще има ли развитие в желаната от мен посока днешната ми среща с (по име)?"   Вече сме утре ;)

:blink: По принцип се изнервям от мисълта за тайни, за изненади също. А уж умея да поемам рискове, но когато аз съм си премерила риска. А тайните и изненадите ме карат да се чувствам несигурна, не рискуваща. И много много им нямам вяра. Иначе при мен всяка любов започва тайно.  :blink: Понеже случи ли се, става на сериозно и дълбоко, не съм по еднодневните залитания (не казвам, че са лоши, просто аз не я умея тази игра). Поради което не мога да бия тъпаните още при първите трепети, не искам да си играя с ничие сърце, нито пък с моето.
За конкретния въпрос - почна малко зле срещата, но после нещата значително се подобриха, в последно време нещо не ми харесваше поведението му към мен. Е, вчера може да се каже, че нещата бяха далееече по-хармонични, но не стана нищо обвързващо ни. Чудя се дали ще се видим скоро изобщо, не знам дали той би поел инициативата, ако аз реша да не ходя на тези делови срещи. Съмнява ме. А и също така ме изнервя ситуацията. Защото една се опитва да го задуши с вниманието си, така е организирала нещата, че почти всеки ден да се виждат. Затова питах така настойчиво какво показва картата, не искам да ме правят на идиот. Или сама да се направя на такъв. 

« Отговор #1456 -: Август 02, 2012, 09:04:09 am »
добър ден момичета,моля да помгнете на въпрс зададен от приятелка ,и карта построена от нея самата
"само сексуално ли ме използва Х"
е не е ли било по взаимно съгласие и желние, на нея не е ли било хубаво с него, че задава този въпрос...
тя си мисли, че е била прелъстена и изоставена, което не е така, той пък може да си мисли, че е използван материално/финансово, по-добре да го потърси и да се изяснят, вместо да се самоизмъчва, по картата има хармонични апликиращи аспекти между 3д, а показва също, че може и да се съберат отново
...благодаря Акрукс,наистина мисли така,той обаче няма как да бъде използван финасово-държавен служител е....каквото и да е-важното е,че тя е влюбена ,макар за цялата ни компания да е непонятно как се привлякоха-те са пълни противоположности :-\

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #1457 -: Август 02, 2012, 09:15:08 am »
здравейте ,може ли да помогнете с този хорар
"ще има ли развитие ,ако пиша на Х за празника му?...Преди 3 месеца зададох хорарен въпрос -но нищо,и смятам,че мога да задам нов
благодаря ви
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1458 -: Август 02, 2012, 02:01:56 pm »
Не виждам индикации да има приятелка. Той е Слънце на трон - по-скоро е зает със себе си.
Луната е без курс. Възможно е това да означава, че страховете ти са напразни, както казва Акрукс. Възможно е и да означава, че въпросът няма да се изясни скоро. Луната излиза от съвпад с твоя управител Сатурн - би трябвало досега да си научила нещо по отношение на личния му живот.

Вчера ми казаха, че обикалял по морето с дама, тъй че... Не знам дали може хорарът да е сочил нещо, което ще науча.  :'(

« Отговор #1459 -: Август 02, 2012, 09:01:49 pm »
здравейте дами ,по въпрос на приятелка с карта ,построена от нея,ще се радвам да дадете мнение
"ще имам ли сексуална връзка с човека ,с когото се видях на 25 юли
благодарим ве предварително
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек