Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041143 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: Хорар за любов
« Отговор #1480 -: Август 09, 2012, 11:52:48 pm »
благодаря Акрукс,той си е и лъв по слънчев знак в натална карта.....не зная дали оказва влияние в хорарната астрология..много е енергичен и се привличаме от  общо хоби,но обича да се въртят около него всички

Защо не пуснеш и една синастрия?

« Отговор #1481 -: Август 10, 2012, 11:27:23 am »
благодаря Акрукс,той си е и лъв по слънчев знак в натална карта.....не зная дали оказва влияние в хорарната астрология..много е енергичен и се привличаме от  общо хоби,но обича да се въртят около него всички

това не го разбрах, на кого да пускам синастрия?
-това вероятно  е касаело мен Акрукс,но смятам,че е много рано за синастрична карта,а и не знам час на раждане на мистър лъв :mellow:ако има среща  и после дооворка за втора,ще пусна синастрия-благодаря отново

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1482 -: Август 10, 2012, 09:58:51 pm »

това не го разбрах, на кого да пускам синастрия?
-това вероятно  е касаело мен Акрукс,но смятам,че е много рано за синастрична карта,а и не знам час на раждане на мистър лъв :mellow:ако има среща  и после дооворка за втора,ще пусна синастрия-благодаря отново

Да, точно за теб беше :)
Ами дано да има не само първа и втора среща, а скоро и комбин и композит да гледаме!
Аз ги проверявам още в началото, казвай кога си роден и в колко часа, ако не ми хареса синастрията, хич и не задълбавам ;)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1483 -: Август 12, 2012, 01:03:10 am »

Аз ги проверявам още в началото, казвай кога си роден и в колко часа, ако не ми хареса синастрията, хич и не задълбавам ;)
че аз познавам лично една с кошмарна синастрия с нейния бивш по документи съпруг,  в момента пак са заедно с него на работа в един курорт- така я карат от гаджета 25г вече, а според теб не трябва на такива да се гледат хорарни въпроси ли?

Е, то лошите аспекти изобщо не определят лоша връзка. Пък и всеки сам за себе си решава. Аз като не си харесвам аспектите, не се задълбочавам, особено като не харесам и наталната карта. Като разглеждах картите на стари връзки си виждах какво и къде е куцало и ако се появи нещо подобно, не виждам смисъл да хабя енергия. Но това си е мое мнение и не задължавам никой с него.

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1484 -: Август 12, 2012, 06:21:48 pm »
 :-[ искам да ви попитам този път ...
Ще се развият ли взаимоотношенията ми с "Х"
София 12.08.2012 19:21
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1485 -: Август 12, 2012, 08:45:50 pm »
:-[ искам да ви попитам този път ...
Ще се развият ли взаимоотношенията ми с "Х"
София 12.08.2012 19:21

Прилагам карта, за да могат да се изкажат и други потребители.
Мисля, че "да", тъй като между твоя управител Сатурн и неговия управител Луна предстои тригон.
Следващият аспект на Луната е тригон с твоя У3 Марс в неговия 3-ти дом. До точния аспект има около 1 градус, Луната се намира в следващ дом и мутабелен знак - би трябвало в рамките на седмица да се осъществи комуникация помежду ви.

« Отговор #1486 -: Август 12, 2012, 10:06:36 pm »
здравейте момичета,моля ви закоментар по хорар за приятелка
"Има ли предпоставки за развитие на дълготрайна връзка между Д и Л?"
Ац е ранно ,но как вие виждате нещата....Момичето ме моли за съвет-разчита на мен като по-опитна,тя няма други близки,наскоро загуби и сестра си :-\,както и да проуча г-на....докато е на почивка в едно родопско селце,където почти няма обхват....Днес разбрах,че той е женен и с дете-какво развитие да има-мисля ,че ще и  разбие сърцето тя доста го харесва ,но интуицията май и свети щом ме моли за услугата да го проуча,но реших и хорар да пусна,все пак....в понеделник си идва и ще пита,очаква я студен душ,защото доколкото знам не и е съобщил "благата вест"че е семеен :'(какво им става на тези мъже ....предварителни благодарности
обратна връзка-дамата реши да не се занимава с този мъж,макар че има чувства,Акрукс-извини ме за това,че съм сгрешила ника ти

« Отговор #1487 -: Август 12, 2012, 10:07:09 pm »
Една приятелка помоли да пусна хорар за нея, тъй като няма достъп до комп в момента.
"Дали Х. има любовна среща в момента", София. 20:37. Х. въпросен е бившо гадне.
Благодаря от нейно име :)

« Отговор #1488 -: Август 12, 2012, 10:10:30 pm »
може ли и за мен едно хорарче,моля-когато имате време и ако не е нахално...
"ще имат ли развитие отношенията ни с Р?"по-скоро ме интересува в каква насока ще е развитието-ако има изобщо...харесва ми,имам емоции,наскоро се запознахме-но все още не съм влюбена в човека.Благодаря ви

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1489 -: Август 13, 2012, 09:43:38 am »
Утре пътуваме със сестра ми за София, спечелихме билети за концерта на Лейди Гага, и след него трябва да останем при Константин. Но малко тъпо се получава, ние се бяхме уговорили да нощувам при него, но не знаеше, че сестра ми ще идва с мен.  Обадих му се и той каза, че няма проблем да идем, но също и че няма къде да спи той  :-\.. И просто нямало да спи, и преди се е случвало да стои буден цяла нощ... Тъпо ми е, не искам да будува заради мен, но в същото време много искам да го видя и гушна, както и бих стояла будна с него. Ще мине ли добре срещата с Константин?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1490 -: Август 13, 2012, 09:49:53 am »
Една приятелка помоли да пусна хорар за нея, тъй като няма достъп до комп в момента.

Ако гледам картата като тя, задаваща въпроса и за седми и за девети дом, все е чудесната любовна среща, в един страхотен бисекстил между слънцето и сигнификаторите, въпреки, че тя е намесена в неговите съотв. 2 или 10 дом върху Марс и участваща в бисекстила, демек виси му над главата, ама той иска да продължи напред без нея, а тя е в т-квадрат Уран (тя), Плутон и Венера.
А ако го гледам все едно ти задаваш въпроса от нейно име, отговорът е не.
Не съм особено сигурна как се гледа карта, в която е намесен бивш. Надявам се някой друг да се включи.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1491 -: Август 13, 2012, 09:50:07 am »
Утре пътуваме със сестра ми за София, спечелихме билети за концерта на Лейди Гага, и след него трябва да останем при Константин. Но малко тъпо се получава, ние се бяхме уговорили да нощувам при него, но не знаеше, че сестра ми ще идва с мен.  Обадих му се и той каза, че няма проблем да идем, но също и че няма къде да спи той  :-\.. И просто нямало да спи, и преди се е случвало да стои буден цяла нощ... Тъпо ми е, не искам да будува заради мен, но в същото време много искам да го видя и гушна, както и бих стояла будна с него. Ще мине ли добре срещата с Константин?

Луна без курс - нищо ново няма да се случи, но той не е честен с теб, интересува се от теб (У7 в 1 дом), но е в падение (Марс във Везни, а и ще съвпадне със Сатурн - има някакви задръжки, ограничения, незвисещи от него - материални), освен това упр на 1 и 7 дом - Венера, Марс са в знаци, които взаимно са в квадрат, засега сте в различни коловози, това за следващите 6 месеца.

Иначе картата е радикална - Везни асц и венера в Рак (свързана е с въпрос засягащ връзки и дом - къща). Аз съм с натален Сатурн в 1 дом - следователно мога да тълкувам натал със Сатурн в 1 дом  :P.
When One Door Closes Another Door Opens

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1492 -: Август 13, 2012, 09:57:39 am »
Луна без курс - нищо ново няма да се случи, но той не е честен с теб, интересува се от теб (У7 в 1 дом), но е в падение (Марс във Везни, а и ще съвпадне със Сатурн - има някакви задръжки, ограничения, незвисещи от него - материални), освен това упр на 1 и 7 дом - Венера, Марс са в знаци, които взаимно са в квадрат, засега сте в различни коловози, това за следващите 6 месеца.

Иначе картата е радикална - Везни асц и венера в Рак (свързана е с въпрос засягащ връзки и дом - къща). Аз съм с натален Сатурн в 1 дом - следователно мога да тълкувам натал със Сатурн в 1 дом  :P.

Благодаря за отговора! :) Казваш, че не е честен с мен заради неговия управител, който е в падение в моя дом? Наистина някакви ограничения, за които просто не ми казва, но може би не съм достатъчно настоятелна... Знам за финансовите му проблеми, но май има и нещо друго. А относно следващитет 6 месеца  -  :o , нещата ще останат така, ако нещо не се промени, нали?  :angry: Нямам намерение да ме разиграва толкова дълго. Утре просто ще го попитам бавно и ясно: "С мен ли си или не?"
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1493 -: Август 13, 2012, 10:14:24 am »

Благодаря за отговора! :) Казваш, че не е честен с мен заради неговия управител, който е в падение в моя дом? Наистина някакви ограничения, за които просто не ми казва, но може би не съм достатъчно настоятелна... Знам за финансовите му проблеми, но май има и нещо друго. А относно следващитет 6 месеца  -  :o , нещата ще останат така, ако нещо не се промени, нали?  :angry: Нямам намерение да ме разиграва толкова дълго. Утре просто ще го попитам бавно и ясно: "С мен ли си или не?"

да, ако нямаш това време - 6 м., действай по други направления.
When One Door Closes Another Door Opens

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1494 -: Август 13, 2012, 01:58:40 pm »
Според вас има ли индикация за изневяра при тези транзити:

« Последна редакция: Август 13, 2012, 02:15:03 pm от 3apa »

« Отговор #1495 -: Август 13, 2012, 03:38:12 pm »
Не ми изглеждат много убедителни аспектите за юни. Може би още един месец назад, т.е. края на април, началото на май, когато транзитен Юпитер е активирал натална квадратура Венера/Нептун (тр. Юпитер в тригон с Венера) и също така е бил в квадрат със съвпада на натални У7 и У5 (Слънце и Меркурий) в 7-ми дом. През този период има предпоставки за влюбване, залитане, ухажване.
Но не мисля, че този флирт (ако изобщо го е имало) се е превърнал в солидна връзка. Транзитен Сатурн не се е върнал достатъчно назад в ретроградната си фаза, за да завърши отново секстил с У7 Слънце.

Но горните аспекти могат да говорят и за куп други неща - например, че в онзи период се е чувствал комфортно в тогавашната си връзка.

« Отговор #1496 -: Август 13, 2012, 03:47:31 pm »
може ли и за мен едно хорарче,моля-когато имате време и ако не е нахално...
"ще имат ли развитие отношенията ни с Р?"по-скоро ме интересува в каква насока ще е развитието-ако има изобщо...харесва ми,имам емоции,наскоро се запознахме-но все още не съм влюбена в човека.Благодаря ви

Сатурн в 7-ми дом - според класическите правила картата е нерадикална. Освен ако Сатурн не описва него.
Освен това не изглежда картата да отразява, че нямаш чувства към него. Напротив, казва точно обратното - че умираш за (по) него. Твоят управител Марс е заточен в знака на неговия управител Венера и се намира в 7-мия му дом. Венера пък се намира в знака на падение на Марс и в 3-тия ти дом. Изглежда, че човекът е постоянно в мислите ти, но картата поставя под съмнение, доколко той показва интерес към теб. Може да се сърди за нещо или да е розачарован.

Така че картата не отговаря на споделеното от теб. Заради това и Сатурн в 7-ми дом смятам да я обява за нерадикална. В случай, че смяташ, че картата отразява правилно действителността, тя казва, че на този етап няма да има сериозна развитие на отношенията ви (няма да прераснат във връзка), тъй като липсва сходящ мажорен аспект между Венера и Марс. Луната (вторият ти управител и управител на въпроса) идва от тригон с Марс - изглежда, че това отговаря на написаното от теб - че засега нещата помежду ви се развиват добре, не си разочарована. Следващият и последен аспект на Луната в рамките на знака е тригон със Сатурн в 7-мия му дом. Ако Сатурн представя него, като по-възрастен от теб, по-зрял, по-умерен, по-разсъдлив, то тригонът Луна/Сатурн би трябвало да показва, че отношенията ви ще се завълбочават, но бавно.

« Отговор #1497 -: Август 13, 2012, 03:56:17 pm »

По-скоро "не". Слънце (той) е в 12-тия си дом, на трон по знак. Изглежда, че се интересува главно от себе си.
Липсва активност по 5-тия му дом - Слънцето не е в 5-тия му дом, няма скорошен разходящ аспект с планета в 5-тия му дом или управителя на 5-тия му дом. Слънцето не показва интерес по знак към друга планета, напр. Венера или неговия У5 Сатурн.
Луната идва от секстил със Слънце. Но тя се намира в 10-тия му дом и управлява 11-тия и 12-тия му дом, а Слънцето не е в знак, където Луната има есенциални достойнства.

Към момента на задаване на въпроса не би трябвало да е ангажиран с любовни дела. По-скоро с професионални.

Ще ми е интересен отговорът на този въпрос. Ако имаш обратна връзка от твоята приятелка (знам, че би било трудно), можеш да споделиш.

« Отговор #1498 -: Август 13, 2012, 04:17:10 pm »
Благодаря Мирабел :) :wub:
Помолих я за обратна връзка.
Чула се е с него, на море е. По негови твърдения сам и нищо не е правил.
Сега се надявам да си продължи тя живота напред, както и той.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #1499 -: Август 13, 2012, 04:18:01 pm »

По-скоро "не". Слънце (той) е в 12-тия си дом, на трон по знак. Изглежда, че се интересува главно от себе си.
Липсва активност по 5-тия му дом - Слънцето не е в 5-тия му дом, няма скорошен разходящ аспект с планета в 5-тия му дом или управителя на 5-тия му дом. Слънцето не показва интерес по знак към друга планета, напр. Венера или неговия У5 Сатурн.
Луната идва от секстил със Слънце. Но тя се намира в 10-тия му дом и управлява 11-тия и 12-тия му дом, а Слънцето не е в знак, където Луната има есенциални достойнства.

Към момента на задаване на въпроса не би трябвало да е ангажиран с любовни дела. По-скоро с професионални.

Ще ми е интересен отговорът на този въпрос. Ако имаш обратна връзка от твоята приятелка (знам, че би било трудно), можеш да споделиш.

Абе, този бисекстил на Слунцето с Луната (У5) и Сатурн (У7) не е ли показен за любовна среща?