може ли и за мен едно хорарче,моля-когато имате време и ако не е нахално...
"ще имат ли развитие отношенията ни с Р?"по-скоро ме интересува в каква насока ще е развитието-ако има изобщо...харесва ми,имам емоции,наскоро се запознахме-но все още не съм влюбена в човека.Благодаря ви
Сатурн в 7-ми дом - според класическите правила картата е нерадикална. Освен ако Сатурн не описва него.
Освен това не изглежда картата да отразява, че нямаш чувства към него. Напротив, казва точно обратното - че умираш за (по) него. Твоят управител Марс е заточен в знака на неговия управител Венера и се намира в 7-мия му дом. Венера пък се намира в знака на падение на Марс и в 3-тия ти дом. Изглежда, че човекът е постоянно в мислите ти, но картата поставя под съмнение, доколко той показва интерес към теб. Може да се сърди за нещо или да е розачарован.
Така че картата не отговаря на споделеното от теб. Заради това и Сатурн в 7-ми дом смятам да я обява за нерадикална. В случай, че смяташ, че картата отразява правилно действителността, тя казва, че на този етап няма да има сериозна развитие на отношенията ви (няма да прераснат във връзка), тъй като липсва сходящ мажорен аспект между Венера и Марс. Луната (вторият ти управител и управител на въпроса) идва от тригон с Марс - изглежда, че това отговаря на написаното от теб - че засега нещата помежду ви се развиват добре, не си разочарована. Следващият и последен аспект на Луната в рамките на знака е тригон със Сатурн в 7-мия му дом. Ако Сатурн представя него, като по-възрастен от теб, по-зрял, по-умерен, по-разсъдлив, то тригонът Луна/Сатурн би трябвало да показва, че отношенията ви ще се завълбочават, но бавно.