Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041254 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1560 -: Август 20, 2012, 02:42:05 pm »
Тогава тя е Юпитер, заточен в знака на възлюбения й и неговия 1-ви дом, което говори за силен интерес от нейна страна към него. Той е Меркурий в Лъв, знак, където Юпитер няма есенциални достойнства, т.е. неговият интерес не е толкова силен (колкото на нея би й се искало). Между двете планети предстои секстил, отделно Луната ще пренесе светлина между тях с хармонични аспекти. Засега връзката им изглежда да се развива положително. Може би той се нуждае повече от сексуалната част на връзката, тъй като Меркурий е в 8-мия й дом, а тя търси повече отдаденост. Но засега това не изглежда да им пречи.

Не умея по хорарна карта да предсказвам колко време би продължила дадена връзка. Месеци, години? Не знам. Но за продължителността важна роля играе рецепцията между планетите, т.е. отношението на двамата партньори един към друг. Леля ти е влюбената, дори се измъчва по човека, докато той е горд и не показва такава привързаност. В крайна сметка това може да им изиграе лоша шега. Но засега нещата се развиват добре, в следващите 3-6 месеца, докато е валиден хорарът.

« Отговор #1561 -: Август 20, 2012, 08:17:06 pm »
Здравейте! [:)]
Предстои ми среща с момче, с което бяхме заедно почти година. Имахме много силни чувства, бяхме като сродни души, приличахме си по много неща. Мислехме еднакво и се разбирахме с поглед. Но по пътят ни изникнаха проблеми- той започна работа, а скоро ще започва да учи, трябваше да се разделим заради това и защото според него чувствата не са били същите. Но той ме покани да излезем утре. Въпросът ми е ще мине ли благоприятно срещата и какво да очаквам за напред. [:)] Благодаря предварително!

« Отговор #1562 -: Август 20, 2012, 09:26:19 pm »
Здравейте и от мен!
Момчето, което харесвам, е в чужбина сега, но се връща в България към края на този месец. Тормозя се от въпроса дали ще ме потърси. Какво показва картата, a също и за отношението му към мен като цяло и какво мога да очаквам за отношенията ни?
Много ви благодаря предварително!

« Отговор #1563 -: Август 20, 2012, 11:25:49 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта, става въпрос за предишното ми гадже, нещо не мога да разбера какво прави. Търси ме редовно, аз преди няколко месеца му отказах да се видим, продължава да ме търси, но не смее да ми предложи среща. Не знам дали иска приятелски отношения да имаме, какво ли. Аз вече не го обичам, много ме разочарова, имам чувства към друг. Но се чудя: "Има ли чувства към мен (по име)?"

« Отговор #1564 -: Август 21, 2012, 10:22:03 am »
здравейте момичета,може ли да погледнте въпроса
"Ако пиша на Х,ще отговори ли"Явно със сръдня няма да стане,явно,че и на мен ми е по-тежко,така че ще предам фронта по повод РД-то му,което е след месец и е удобен повод да видя как ще ме приеме ...рано е да питам-но просто настойчиво се върти в главата ми,предния път мълчахме 2 години...и той се предаде,сега съм решила аз да развея бяло знаме,но само като си помисля,че може да ме подмине с безразличие ми се свива сърцето и куража ме напуска :-\.Най-голямата ми болка е,че този път може просто да ме е зачеркнал... :(.Предварително ви благодаря
[/quote
благодаря Мирабела,предала съм фронта,щом съм се решила да го търся....ще видим

« Отговор #1565 -: Август 21, 2012, 11:11:12 am »
здравейте момичета  ;D
Ревнува ли Х?-бившият ми .
Ситуацията -Вчера ме тагнаха на снимки ,от пътуване с  близък ,на повечето  сме двамата,момчето ме харесва само като приятелка....малко след това получих язвителна забележка под снимката от Х-новият ти има ли 18?... ;D..реших да не с занимавам,обаче приятелят ми отговори нарочно"нямам"...и сатна....виртуален бой..което ме навде и на тази мисъл и до този въпрос

« Отговор #1566 -: Август 21, 2012, 01:48:36 pm »
Здравейте! [:)]
Предстои ми среща с момче, с което бяхме заедно почти година. Имахме много силни чувства, бяхме като сродни души, приличахме си по много неща. Мислехме еднакво и се разбирахме с поглед. Но по пътят ни изникнаха проблеми- той започна работа, а скоро ще започва да учи, трябваше да се разделим заради това и защото според него чувствата не са били същите. Но той ме покани да излезем утре. Въпросът ми е ще мине ли благоприятно срещата и какво да очаквам за напред. [:)] Благодаря предварително!

Изжлежда ми, че за напред ще е както досега - всеки по своя път. Той се управлява от Слънце на трон по знак и в своя дом. Ти си екзалтиран Сатурн. Слънцето е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн е в знака на падение на Слънцето. Всеки е силен за себе си и не е готов да направи компромис в името на другия.
Управителите ви излизат от секстил, което потвърждава, че наскоро сте подновили контакт и означава, че няма сходящ аспект между сигнификаторите ви, т.е. липсва възможност за по-нататъшно развитие на отношенията ви. Той е зает основно със себе си и своето развитие, докато ти таиш надежди за създаване на романтична връзка - Венера в 5-тия ти дом, Нептун в 1-вия. Следващият аспект на Луната е квадрат с Венера. Не ми изглежда надеждите ти да се оправдават засега.
В края на знака Луната ще пренесе светлина между управители ви. Мисля, че ще продължавата да поддържате приятни отношения, но се съмнявам, че в рамките на хорара (до 3-6 месеца) ще се развият във връзка.

« Отговор #1567 -: Август 21, 2012, 01:55:05 pm »
Здравейте и от мен!
Момчето, което харесвам, е в чужбина сега, но се връща в България към края на този месец. Тормозя се от въпроса дали ще ме потърси. Какво показва картата, a също и за отношението му към мен като цяло и какво мога да очаквам за отношенията ни?

Сатурн в 7-мия дом е признак за нерадикалност на картата според класическата хорарна астрология. Задавала ли си вече този въпрос във форума под друг ник?
Сигурна ли си, че този човек не е вече обвързан? Сатурн в 1-вия му дом може да показва, че има връзка (Сатурн е негов У5).
Луната ще квадратира неговия управител Венера, между Венера и Марс (твоя управител) не предстои аспект. Не ми изглежда, че ще те потърси. Дано греша!
Картата потвърждава, че се измъчваш от силни чувства по него - твоят управител Марс е заточен в знака на неговия управител и 1-вия му дом. Луната (вторият ти управител) е също в знака на Венера. Наскоро да си научила нещо, свързано с него, като например, че е обвързан, което да те е разстоило? Питам заради разходящия съвпад на Марс със Сатурн в 1-вия му дом.
Не ми изглежда той да отвръща на силния ти интерес към него със същото. Неговият управител Венера е в знака на падение на Марс. Ако той е прекратил взаимоотношенията ви, не изглежда да желае да се върне към тях.

« Отговор #1568 -: Август 21, 2012, 01:59:01 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази карта, става въпрос за предишното ми гадже, нещо не мога да разбера какво прави. Търси ме редовно, аз преди няколко месеца му отказах да се видим, продължава да ме търси, но не смее да ми предложи среща. Не знам дали иска приятелски отношения да имаме, какво ли. Аз вече не го обичам, много ме разочарова, имам чувства към друг. Но се чудя: "Има ли чувства към мен (по име)?"

Управителят му Юпитер (и управителят на 5-тия му дом на чувствата) е в знака на твоя управител Меркурий, където е заточен, и в 1-вия ти дом. Два признака, че има интерес към теб. Да, има чувства към теб. Но тъй като е заточен, не смее да ти предложи нищо конкретно. Не се чувства уверен в себе си, достоен за теб.
Между управители ви предстои секстил. Личи си, че имаш интерес към друг - Меркурий е в знак, където Юпитер няма есенциални достойнства, но може би си решила да му дадеш шанс? Колкото да се поласкаеш малко и да приключите мирно?

« Отговор #1569 -: Август 21, 2012, 02:02:48 pm »
здравейте момичета  ;D
Ситуацията -Вчера ме тагнаха на снимки ,от пътуване с  близък ,на повечето  сме двамата,момчето ме харесва само като приятелка....малко след това получих язвителна забележка под снимката от Х-новият ти има ли 18?... ;D..реших да не с занимавам,обаче приятелят ми отговори нарочно"нямам"...и сатна....виртуален бой..което ме навде и на тази мисъл и до този въпрос

Охо, и още как. Иска те обратно и се чувства безсилен, напълно капитулирал пред теб. Опитва се да привлече вниманието ти, но не знае как да го направи, така че да ти се хареса.
Той се управлява от Марс в знака на твоя управител Венера, където е заточен, и в 1-вия ти дом. Марс излиза от съвпад със Сатурн - разочарованието за него при новината, че има друг около теб.
Докато твоят управител Венера е в знака на падение на Марс. Изглежда не си го забравила напълно, сърдита си му или обидена за стари провинения, но не ти е напълно безразличен.

« Отговор #1570 -: Август 21, 2012, 02:39:15 pm »
Здравейте и от мен!

Сатурн в 7-мия дом е признак за нерадикалност на картата според класическата хорарна астрология. Задавала ли си вече този въпрос във форума под друг ник?
Сигурна ли си, че този човек не е вече обвързан? Сатурн в 1-вия му дом може да показва, че има връзка (Сатурн е негов У5).
Луната ще квадратира неговия управител Венера, между Венера и Марс (твоя управител) не предстои аспект. Не ми изглежда, че ще те потърси. Дано греша!
Картата потвърждава, че се измъчваш от силни чувства по него - твоят управител Марс е заточен в знака на неговия управител и 1-вия му дом. Луната (вторият ти управител) е също в знака на Венера. Наскоро да си научила нещо, свързано с него, като например, че е обвързан, което да те е разстоило? Питам заради разходящия съвпад на Марс със Сатурн в 1-вия му дом.
Не ми изглежда той да отвръща на силния ти интерес към него със същото. Неговият управител Венера е в знака на падение на Марс. Ако той е прекратил взаимоотношенията ви, не изглежда да желае да се върне към тях.

Хм, много странна работа...Не, нямам друг въпрос. А и единственото, в което съм сигурна, е че той не е обвързан. Неговото поведение е причината да си мисля, че може да се получи нещо, аз съм много резервирана, дори може и да го подвеждам с поведението си, защото вътрешно много го харесвам, но той едва ли има представа колко много е това. Може малко да ми е сърдит, защото предложи да имаме заедно ваканция, но аз нямаше как да приема, имах вече други планове. Усетих, че му стана много неприятно, но го преживяхме, не е прекратил взаимоотношенията ни. Напротив, говореше за дългосрочни съвместни планове и ме предупреждаваше аз да не се откажа. И все пак не се чувствам сигурна и затова зададох въпрос, не го знам с какъв акъл ще се прибере.

А това, че картата е нерадикална, не означава ли, че въпросът може да се зададе отново? И ако да, кога? Защото нещо не мога да разпозная нашия случай в тази карта като чета анализа. 

« Отговор #1571 -: Август 21, 2012, 02:47:36 pm »
Наистина странно. Тогава Сатурн в 7-ми дом означава, че картата е нерадикална. Забрави за горното ми тълкувание. Извинявай.

Когато ти дойде отвътре въпросът, го задай отново.

« Отговор #1572 -: Август 21, 2012, 02:53:21 pm »
Наистина странно. Тогава Сатурн в 7-ми дом означава, че картата е нерадикална. Забрави за горното ми тълкувание. Извинявай.

Когато ти дойде отвътре въпросът, го задай отново.

Благодаря, Мирабелла. Няма за какво да се извиняваш, ще опитаме пак. Дано не правя аз нещо грешно при задаването на въпроса.  :-\

« Отговор #1573 -: Август 21, 2012, 04:17:26 pm »

Управителят му Юпитер (и управителят на 5-тия му дом на чувствата) е в знака на твоя управител Меркурий, където е заточен, и в 1-вия ти дом. Два признака, че има интерес към теб. Да, има чувства към теб. Но тъй като е заточен, не смее да ти предложи нищо конкретно. Не се чувства уверен в себе си, достоен за теб.
Между управители ви предстои секстил. Личи си, че имаш интерес към друг - Меркурий е в знак, където Юпитер няма есенциални достойнства, но може би си решила да му дадеш шанс? Колкото да се поласкаеш малко и да приключите мирно?

Благодаря ти за отговора, Мирабела. Това момче е много измъчена работа, продължила години, не предполагах, че има чувства, по-скоро си мислех, че иска да запази приятелски отношения с мен, а и всеки път, когато говорим, имам чувството, че е за последно. Без да се караме, просто репликите му звучат като "сбогом". След няколко дни пак ме търси. Нямам нужда да си лаская самолюбието с него, имам нужда от пълнокръвна връзка с правилния мъж. Бих се срещнала с него обаче, за да му кажа според мен кое в отношението му е тотално сбъркано и не би проработило с която и да било жена от категорията жени, към които той проявява интерес. За повече - не виждам как ще стане, след като не умее да покаже елементарно отношение към мен. Не знам какво ще означава този секстил, интересно ми е да видя, към момента изобщо не си мисля да започваме каквото и да било, за пореден път, за да трябва да го приключваме - мирно или немирно. 

« Отговор #1574 -: Август 21, 2012, 07:04:34 pm »
здравейте момичета  ;D

Охо, и още как. Иска те обратно и се чувства безсилен, напълно капитулирал пред теб. Опитва се да привлече вниманието ти, но не знае как да го направи, така че да ти се хареса.
Той се управлява от Марс в знака на твоя управител Венера, където е заточен, и в 1-вия ти дом. Марс излиза от съвпад със Сатурн - разочарованието за него при новината, че има друг около теб.
Докато твоят управител Венера е в знака на падение на Марс. Изглежда не си го забравила напълно, сърдита си му или обидена за стари провинения, но не ти е напълно безразличен.
благодаря Мирабела,много точно казано,аз съм огорчена от него,но вътрешно съм му простила всичко,защото хич не ми е бзразличен,но съм го оставила малко да си даде сметка какво иска ,мждувременно не смятам да спирам живота си,естствено.Той е малко от типа на кучето и кокала-не ме иска ,но и на друг не дава....много благодаря отново
 ;D
« Последна редакция: Август 21, 2012, 07:08:48 pm от Любопитка »

« Отговор #1575 -: Август 22, 2012, 04:17:00 am »
Здравейте! Предишната ми карта беше нерадикална, затова качвам нова, с малко по-различен въпрос. Как ви се виждат нещата спрямо нея: Ще задълбочи ли отношенията си с мен ....... ? Благодаря!

« Отговор #1576 -: Август 22, 2012, 09:19:13 am »
Елементът, който се повтаря, в двете карти е неговият управител в знака на падение на твоя. Това, което спомена, че ти е сърдит за отказа, е възможно да е така.
Ти си Слънцето на трон в собствения си знак и в края на 1-вия си дом. Той е Сатурн в екзалтация. Между двете планети не предстои аспект. Не ми изглежда положителен отговорът.

« Отговор #1577 -: Август 22, 2012, 10:34:39 am »
Благодаря, Мирабела. Жалко, но в крайна сметка, каквото стане.

« Отговор #1578 -: Август 22, 2012, 10:54:23 am »
Недей взимай присърце една карта и още повече моята интепретация. Как ще се развият събитията зависи само от вас двамата. Успех!

« Отговор #1579 -: Август 22, 2012, 12:24:16 pm »
Благодаря ти, че ми даваш надежда, Мирабела, много мило! Наистина много се натъжих. Обаче това за знаците на трон и екзалтация е толкова вярно. Аз съм горда, страдам си вкъщи, но никой и не предполага, очаквам от един мъж да се държи като мъж - в класическия, не в българския смисъл. Ако той не предприеме нещо, значи в този живот поне ще се разминем. А той покрай последните му професионални успехи може и да реши, че не си заслужава да се занимава с нещо по-труднодостъпно, след като има тълпи от почитателки по него. Макар че беше очевидно, не само за мен, че ме харесва, дори когато ми е сърдит.  :'(