Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042318 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1620 -: Август 27, 2012, 09:17:38 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Ще ме изненада ли приятно по някакъв начин (по име) след завръщането от сегашното му пътуване?" Аз нещо много се вълнувам, дано не е напразно или нещо по-лошо.

Той е Сатурн, екзалтиран в 10-тия си дом. Опасявам се, че е прекалено погълнат от кариерата си в момента, за да мисли за изненади. Ако очакваш нещо вълнуващо и екстравагантно от него, по-скоро няма да го получиш. Луната (ти) апликира към Сатурн - отношенията ви ще се развиват в благоприятна посока, вероятно с повечко усилия от твоя страна. Ако имате уговорена среща, тя ще премине приятно.

« Отговор #1621 -: Август 27, 2012, 09:35:19 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта: "Ще ме изненада ли приятно по някакъв начин (по име) след завръщането от сегашното му пътуване?" Аз нещо много се вълнувам, дано не е напразно или нещо по-лошо.

Той е Сатурн, екзалтиран в 10-тия си дом. Опасявам се, че е прекалено погълнат от кариерата си в момента, за да мисли за изненади. Ако очакваш нещо вълнуващо и екстравагантно от него, по-скоро няма да го получиш. Луната (ти) апликира към Сатурн - отношенията ви ще се развиват в благоприятна посока, вероятно с повечко усилия от твоя страна. Ако имате уговорена среща, тя ще премине приятно.

Много ти благодаря за отговора, Мирабела. Той наистина посвещава много усилия и време на кариерата си в последните дни. Виждаш ли нещо негативно по картата, бих искала да знам, ако има?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1622 -: Август 27, 2012, 10:54:03 pm »
Ми, аз да докладвам. Стана тя каквато стана...разговор имаше, май нещо изяснихме, ама по-скоро нищо не изяснихме. Един час си поговорихме, позаяждахме се и накрая един як Марс в осми дом и аз се прибрах в нас, той си остана в тях. Ако има развитие, ще доложа :)

« Отговор #1623 -: Август 28, 2012, 09:01:58 am »
Здравейте нова съм във форума,от доста време ме интересува въпрос касаещ по принцип създаването на сериозна връзка/брак и деца при мен - ориентировъчен времеви период.Астрологията е наука изискваща адски много четене и понеже не разполагам с времето,за да мога сама да си отговоря на този въпрос - молбата ми е ако някоя от Вас има свободно време ще съм безкрайно благодарна ако може да изкаже мнение.Благодаря предварително  :blink:

« Отговор #1624 -: Август 28, 2012, 10:41:13 am »
Мисля, че си объркала темата. Това е темата за хорарни въпроси, а твоите въпроси и поставената от теб карта се отнасят към наталната астрология. Защо не положиш мъничко усилия и да прочетеш първо нещо по астрология, нещо основно, принципно, като за начинаещ? И си направи карта в някой по-добър сайт, като например astro.com, ако решиш да се учиш да я "четеш", защото от тази нищо не се вижда (ти виждаш ли нещо?), а и е грешно изчислена освен това.

Догодина по това време е възможно начало на връзка, а брак и майчинство - в периода между края на зимата на 2015-та и зимата на 2016-та, ако посоченият от теб час на раждане е горе-долу точен. Прикачвам картата ти с транзитите за началото на този период. Бях объркала картата и се поправям.
Имай предвид, че не съм експерт.
« Последна редакция: Август 28, 2012, 11:00:48 am от Mirabella »

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1625 -: Август 29, 2012, 08:35:55 am »
Добро утро, може ли едно въпросче  :-[ - Харесва ли ме момчето от...? Усмихнат и успешен ден

« Отговор #1626 -: Август 29, 2012, 11:53:35 am »
Здравейте! Какво мислите по тази карта: "Ще се видим ли скоро с (по име)?" Благодаря ви!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1627 -: Август 29, 2012, 04:20:03 pm »
Моля ви кажете ще произлезе ли нещо между мен и К.? И каквото друго видите... Много ми харесва, отдавна не ми се беше случвало.  :-[

« Отговор #1628 -: Август 29, 2012, 04:39:18 pm »
Здравейте! Какво мислите по тази карта: "Ще се видим ли скоро с (по име)?" Благодаря ви!

Мисля, че ще има някаква комуникация помежду ви заради сходящия тригон на управителите на 3-тите ви домове. Дано да е достатъчно за среща. Негов У3 е Луна в 3-тия ти дом. Надявам се, еч това означава, че той ще е инициаторът.

« Отговор #1629 -: Август 29, 2012, 04:41:24 pm »
Моля ви кажете ще произлезе ли нещо между мен и К.? И каквото друго видите... Много ми харесва, отдавна не ми се беше случвало.  :-[

Мисля да кажа "да" заради сходящия тригон между управителите ви и негов У1 в знака на твоя У1 и 1-вия ти дом, което би трябвало да отразява неговия интерес към теб.
Градусът на АС е преминал 3-градусовата "бариера", но все още е много близо до нея. Нещо ново? Тепърва започващо да се развива?

« Отговор #1630 -: Август 29, 2012, 04:42:11 pm »
Добро утро, може ли едно въпросче  :-[ - Харесва ли ме момчето от...? Усмихнат и успешен ден

Съвсем в началото на познанството си сте или все още няма такова. Рано е да се каже все още.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1631 -: Август 29, 2012, 04:58:01 pm »

Мисля да кажа "да" заради сходящия тригон между управителите ви и негов У1 в знака на твоя У1 и 1-вия ти дом, което би трябвало да отразява неговия интерес към теб.
Градусът на АС е преминал 3-градусовата "бариера", но все още е много близо до нея. Нещо ново? Тепърва започващо да се развива?

Ураааа!  ;D Доживях да видя любовен мой хорар с "да"! Ново, съвсем... даже няма кой знае какво и много ми се иска да знам повечко за човека, но ми е далеч сега... Надявам се да си организираме среща, скоро. И след няколко месеца да е, пак става.  :-[ Вижда ли се по хорара нещо за него или за време? Много ти благодаря, усмихна ме!  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #1632 -: Август 29, 2012, 05:04:25 pm »

Ураааа!  ;D Доживях да видя любовен мой хорар с "да"! Ново, съвсем... даже няма кой знае какво и много ми се иска да знам повечко за човека, но ми е далеч сега... Надявам се да си организираме среща, скоро. И след няколко месеца да е, пак става.  :-[ Вижда ли се по хорара нещо за него или за време? Много ти благодаря, усмихна ме!  :blink:

и мен, и мен .. :blink: че прогноза имам и си чакам резултатите  :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1633 -: Август 29, 2012, 05:08:02 pm »
ха ха Grace, много ме целна тоз човек, ама... мнооого далеч засега. Да видим. Аз съм упорита.

П.П. Това е онзи с рачешката Луна... Изникна от миналото. Както и всички останали в последно време, странна процесия се заформи.  :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #1634 -: Август 29, 2012, 05:09:41 pm »
синастрията как е, гледахме ли я ?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1635 -: Август 29, 2012, 05:11:02 pm »
Да, да, последната дето пуснах и ти каза, че ти харесва. Преди ден-два.

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #1636 -: Август 29, 2012, 06:36:24 pm »

Съвсем в началото на познанството си сте или все още няма такова. Рано е да се каже все още.

Благодаря, Мирабела. В началото е.

« Отговор #1637 -: Август 29, 2012, 08:32:19 pm »

Мисля, че ще има някаква комуникация помежду ви заради сходящия тригон на управителите на 3-тите ви домове. Дано да е достатъчно за среща. Негов У3 е Луна в 3-тия ти дом. Надявам се, еч това означава, че той ще е инициаторът.

Благодаря ти, Мирабела, дано! Много те моля, би ли прогнозирала някакви срокове, както и какви са му чувствата към мен според картата? Виждаш ли и нещо неприятно по нея? Много ти благодаря предварително!

« Отговор #1638 -: Август 30, 2012, 11:30:00 am »
Ако питаш за начало на връзка помежду ви, това не се вижда в хорара, защото липсва сходящ аспект между управителите ви - неговия Венер и твоя Марс.

« Отговор #1639 -: Август 30, 2012, 12:33:20 pm »
Ясно, благодаря. По-скоро ме интересува кога би трябвало да имаме комуникация въобще? Както и какви се предполага да са чувствата му към мен? Аз трудно показвам какво чувствам, ако и той е така, чакат ни трудни времена.