Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044109 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1740 -: Септември 13, 2012, 03:33:15 pm »
ne badi gruba ,ni6to lo6o ne sam kazala nito za neq nito za roditelite mu ,az uvajavam i obi4am tezi hora i iskreno se nadqvam i te da gledat po sa6tiqt na4in na men ,sled kato zadavam takav vapros zna4i imam i nqkakvi samneniq i situaciqta v koqto sam postavena ne e ot nai-blagopriqtnite,za6toto vse pak edno e priqtelstvo drugo da pravi6 vsi4ko po silite si da gi sre6ta6 postoqnno i samo za neq da se govori i postoqnno da sa na pokaz tehni snimki.. neznam za6to tolkova li4no prie vaprosa i taka me napadna prosto iskah da razbera dali nqkoga te 6te me zaobi4at i priemat taka kakto priemat neq

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1741 -: Септември 13, 2012, 09:21:14 pm »
Здравейте, може ли да ми разтълкувате този хорар?
"х. харесва ли ме като повече от приятелка?"
да, но по картата излиза, че не предстои връзка между вас

Хм, интересно. Благодаря акрукс  :blink:

« Отговор #1742 -: Септември 14, 2012, 08:42:56 am »
здравейте,имам въпрос за сестра ми и виртуалната и любов-ще се харесат ли като се видят.Той е чужденец и тя се притеснява дали е честен с нея,дали ще го хареса на живо,помоли ме да и пусна хорар по мое усмотрение и аз да съм изберяла въпорса ,затова моля за съдействие :-[
Щом ти задаваш въпроса, сестра ти я слагам по 3д., в този случай нейните У1 и У8 са в предстоящ хармоничен аспект с неговите У1 и У8- срещата им и интимното общуване ще се осъществят хармонично. Той, със СатурнУ1 се предполага, че е сериозен.
Има предстоящ нехармоничен аспект между неин и негов У5- може би езиковата бариера ще им попречи да изразят хармонично чувствата си, но това са неща които с времето се преодоляват.
[/quote
много благодаря

« Отговор #1743 -: Септември 14, 2012, 12:06:33 pm »
здравейте,запознах се с един момък,много симпатичен....имах предложение от него да се видим,но аз все си намирах повод да не се договорим,накрая момчето ми каза-ти избери дата,и се обади,ако искаш поне за кафе...остава отворено предложението ми ;)...та се чудя да се натуткам ли и да му се обадя,затова питам
"да се обадя ли за кафе на Т".Харесва ми това че имаме еднакви интереси и хобита,но някак си имам резерви -без конкретен повод,интуитивни :-\
обратна връзка -видяхме се и прецених ,че връзка с този човек е без перспектива,оказахте се прави
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #1744 -: Септември 14, 2012, 04:52:18 pm »
Здравейте, момичета,
Ето и моят въпрос, който задавам сега( 14.09.2012), 17:48:
Споделени и истински ли са любовните ми отношенията с "Х"?
Моля ви да ми отговорите, наистина е важно за мен.
Благодаря ви!!!

« Отговор #1745 -: Септември 14, 2012, 06:08:08 pm »
съзнавам колко е досадно, но ще си пусна въпроса.
Иска ли да общува с мен (име)?

усещам, че гордостта ни пречи ужасно много. всеки се прави на много голям, над нещата и невпечатлителен, разбираш ли. аз му (по)казах, че половинчати работи не ща, сега сме в един от периодите си на мълчание.(игнорирах последните му безумни мейли... [изтрита информация, която сметнах за безпредметна])
преди време ми даде да разбера, че съм му важна. след това, или се уплаши, или размисли по въпроса, не мога да знам. факт е, че продължава да ми напомня за себе си, но не е готов да дефинира отношенията ни/да се "посвети".
нямаше да го мисля, ако не ни предстоеше още 1 учебна година заедно, но тя приближава, аз все повече се вледенявам...

//не съм се зачитала за хорарната астрология, но виждам много лъв, яко его, което ме забавлява:Д
добре, струва ми се, че има развитие в отношението му към мен (започва да се отваря, разкрива, да сваля гарда, да ми се обяснява нещо, когато усети, че си тръгвам, етц), но на мен трохите ми се струват недостатъчни, при все цялото ми търпение с несигурността му.
съвсем изгубих доверието си към него (всъщност, такова никога не е имало) и не искам да гадая дали просто си играе с главата ми, дали гледа да ме държи наблизо, заради колегиалността, или (това, което ми се струва, че се опитва да ми (по)каже) е решил да отдели място за мен в живота си. картата казва ли нещо по въпроса?

колкото повече изстивам, толкова повече той се разкрива. отдавам го на мъжката му природа, в опитите си да бъда обективна, но не ми се получава особено. прилагам наталната му карта с транзити, ако някой реши да го чете. тази Венера на трон в 12-ти ли го прави толкова бавен и потаен?

« Отговор #1746 -: Септември 15, 2012, 10:26:29 am »
благодаря ти, akruks!

« Отговор #1747 -: Септември 15, 2012, 02:35:22 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта, питането е дали бившият ми си има ново сериозно увлечение? Поведението му е странно, не знам как да го разбирам. Преди месец пусках карта дали има чувства към мен, излезе, че имал. Сега този късен асцендент в картата как го тълкувате?

« Отговор #1748 -: Септември 15, 2012, 02:48:25 pm »
Здравейте, момичета,
Благодаря ви!!!
място на задаване на въпроса
мястото е гр. София, akruks

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1749 -: Септември 15, 2012, 04:18:55 pm »
Здравейте! Какво мислите за тази карта, питането е дали бившият ми си има ново сериозно увлечение? Поведението му е странно, не знам как да го разбирам. Преди месец пусках карта дали има чувства към мен, излезе, че имал. Сега този късен асцендент в картата как го тълкувате?

на новолуние не е много добре да се тълкува хорар, но късен асц може да отговаря и на твоите години, на градусите на личният ти асц, на планетата замесена във въпроса (в натала ти може да е на този градус), иначе класическата интерпретация - решението е взето (въпреки, че в случая на Луната и предстоят аспекти, както и на У1 и У7).

Мисля, че не си дефинираш правилно въпроса. Пробвай с друг въпрос (примерно ще се съберем ли, имаме ли бъдеще, нещо свързано с теб), след като мине пълнолунието.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1750 -: Септември 15, 2012, 05:05:45 pm »
Благодаря ти, Анабел! Искаше ми се да знам какво става, но изглежда ще трябва да потърпя. А какво не му е наред на въпроса, както е зададен, да знам за следващи въпроси?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #1751 -: Септември 15, 2012, 05:22:06 pm »
Благодаря ти, Анабел! Искаше ми се да знам какво става, но изглежда ще трябва да потърпя. А какво не му е наред на въпроса, както е зададен, да знам за следващи въпроси?

нп, не е наред въпросът, защото хорарът преди всичко е техника, която се използва, когато знаеш какво искаш и ще ти каже възможно ли е осъществяването на малката стъпка, за която питаш в следващите 6 месеца. Ако ей така просто си проверяваш е напълно възможно картата никога да не е радикална. Ти нямаш реален проблем (загубена котка, неизплатен хонорар), или реална цел (да имаш връзка, да започнеш работа).

Например, ако харесваш някой и искаш връзка с него (имаш цел) е нормално да питаш има ли друга, но в случая новолунието ме наведе на мисълта, че нещата не са много коректни.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #1752 -: Септември 15, 2012, 09:34:18 pm »
Здравейте, момичета,
Благодаря ви!!!
място на задаване на въпроса
мястото е гр. София, akruks
  Ето карта на въпроса
Не ми се виждат много хармонични отношенията- между вашите У5- дома на чувствата има разходящ нехармоничен аспект, между У1 разходящ куинконкс, предстоящ аспект има между вашите У3- комуникацията, но е нехармоничен, но последният аспект на Луната е хармоничен- след съвпад със Слънцето- негов У1, ще извърши съвпад с Меркурий У5 и У8 за теб и всичко това ще се случи в 7дом на партньорските отношения.
много благодаря! Ще споделя най-скоро какво се случва  :blink:

« Отговор #1753 -: Септември 15, 2012, 10:36:46 pm »
нп, не е наред въпросът, защото хорарът преди всичко е техника, която се използва, когато знаеш какво искаш и ще ти каже възможно ли е осъществяването на малката стъпка, за която питаш в следващите 6 месеца. Ако ей така просто си проверяваш е напълно възможно картата никога да не е радикална. Ти нямаш реален проблем (загубена котка, неизплатен хонорар), или реална цел (да имаш връзка, да започнеш работа).

Например, ако харесваш някой и искаш връзка с него (имаш цел) е нормално да питаш има ли друга, но в случая новолунието ме наведе на мисълта, че нещата не са много коректни.

Благодаря ти, Анабел! Това е много интересно, не бях осмисляла нещата под такъв ъгъл досега, ще го имам предвид.

« Отговор #1754 -: Септември 15, 2012, 10:47:59 pm »
Късният Асц показва, че решението е вече взето, от питащия или за който се пита, а последвалите събития няма да променят крайния резултат.
 Той е Венера в негов 3д, където е Луната У3 за него- това е дома на общуването, комуникацията, може би си търси любов, защото  освен кариерата друго при него няма засега. Предстои му хармоничен аспект с негов У1, който е и У5 за него с У8- тепърва ще има любов и интимни взаимоотношения, но доколко ще е сериозно- времето ще покаже. Може и ти да си обекта на неговите намерения.

Благодаря ти за анализа, Акрукс! Не знам, това момче много ме обърква. Повече от 2 години и половина периодично и съвсем сериозно си мисля, че всичко е приключило, а после пак се събираме... за да си дам сметка отново и отново защо нещата са приключили предишния път(и). Той е толкова нерешителен, от него окончателно решение трудно може да се очаква. По-скоро аз си мислех, че няма смисъл да си губя повече времето и чувствата в тази посока. Обаче ето, че задавам въпрос.. защо ме интересува.. дори и сама на себе си не съм сигурна дали мога да отговоря.
Кога смяташ, че трябва да му се случат тази любов и интимни отношения? За да са с мен, трябва да се държи по качествено различен начин, не смея да се надявам, че е дорасъл.     

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1755 -: Септември 17, 2012, 12:25:43 pm »
Момичета, скоро не съм задавала този въпрос... :)
От известно време отношенията ни станаха много по топли, любящи и спокойни, но има обстоятелства които чакаме.... и пак ви питам:
Ще заживеем ли скоро заедно с А?

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1756 -: Септември 17, 2012, 01:22:21 pm »
Момичета, скоро не съм задавала този въпрос... :)
От известно време отношенията ни станаха много по топли, любящи и спокойни, но има обстоятелства които чакаме.... и пак ви питам:
Ще заживеем ли скоро заедно с А?

Mалко си подранила с въпроса- Асц няма пълни 3гр, предстои хармоничен аспект между вашите У1- ти и той,  и  вашите У4- домовете ви- по тези аспекти може да се каже, че отговорът е положителен. Последният аспект на Луната е хармоничен, но с малефик, а ранният Асц обикновено показва, че някои неща не са известни на кверента, а когато му се изяснят въпросът да се обезсмисли... Отделно Луната е на изгорял път, което е още един показател за нерадикалност. В картата е в съвпад със звездата Алгораб, която има действие на Марс и Сатурн и дава пречки, ограничения, позорен живот. Често показва сблъсък на човек с глупаци, похотливи и нечестни. В съединение с Луна или Слънце, или със зловредна планета,  дава нещастия, физически травми, които е трудно да се избегнат.

Има предстоящ нехармоничен аспект между вашите У5- Марс и Венера, и да се охлади затоплянето, за което споменаваш, а същите са управители и на вашите У12- тайните и скритите неща. Венера- негов У12 в негов 2д- този човек не си вади парите законно
ПФ е стрелец 20гр в 1д.
Какво е значението на ПФ в този случей

« Отговор #1757 -: Септември 17, 2012, 03:17:27 pm »
Здравейте,   аз   съм  съвсем  нова   тук,  но доколкото  разбирам въпросът  ми е   за  тази  тема.Приятелят  ми-имахме прекрасна  връзка две години  и половина....  пожела    да  се  разделим, ей  така   внезапно , а  допреди три седмици настояваше  да се  оженим...  дори   не  знам   защо..а аз  съм   като   мъртва, имала    съм    много  любови, и смело  мога  да   кажа  че   съм`обръщала страницата` без изобщо   да   се  разчуствам....  но  тази любов не е такава, тази  е  най -тежката,  съмнявам   се,  че  някога   ще   спра  да   плача и   да  забравя....минаха  вече  три  седмици  и  съм все   така.....имам   чувството, че   няма   по- подходящ мъж  за  мен ....не  публикувам   тук   картата   си, защото ме е страх да не  объркам  нещо, но  съм  родена  на  27 09 1976 в 12и 30 на  обяд, в Дупница, сега   от 17 г живея  в  Пловдив. Големият ми въпрос  е  ще  се  върне  ли  той? Най-искрено ви  моля   да  погледнете.....

« Отговор #1758 -: Септември 17, 2012, 05:24:17 pm »
Привет темата ми е много интересна и бих желала и аз да задам един въпрос за любовта.
 Ще се получи ли нещо или не между нас с човека ,,Х„ ?    :lol: от гр. Пловдив

« Отговор #1759 -: Септември 17, 2012, 10:58:14 pm »
...[[/quote] Построих карта спрямо времето, в което си написала тук въпроса
У3- комуникацията, овладей емоцията и се опитай да общуваш с него разумно.
[/quote]....
....благодаря  за   отговора, само  ако   може да   обясните  малко   повече  за   тези нехармонични  аспекти...не   знам  какво е  у4 и у3....
Също   не  знам   да  действам  ли  или   да   стоя  и  да  чакам....мога   ли   да се   боря с   тези   влияния?