Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040593 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1760 -: Септември 18, 2012, 11:14:05 am »
Привет темата ми е много интересна и бих желала и аз да задам един въпрос за любовта.
 Ще се получи ли нещо или не между нас с човека ,,Х„ ?    :lol: от гр. Пловдив

Не си посочила час на задаване на въпроса си. Ако вземем часа от публикацията ти във форума, градусът на АС е твърде ранен - в първите минути на знака. Но обикновено въпросите са зададени в по-ранен час от публикуването им. Ако си задала въпроса си дори и мунитка само преди да натиснеш "Публикувай", АС попада в последния градус на следващия знак, т.е. е твърде късен. Така предполагам, че или отношенията ви са вече приключили и е късно да бъдат възродени, за което ти се досещаш сама (в случай на късен АС, липсва аспект между управителите на оста AC/DC), или сте се запознали съвсем наскоро и още е рано да се каже накъде ще се развият (ранен АС).

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #1761 -: Септември 18, 2012, 11:24:20 am »
Здравейте, имам нужда от помощта ви.Дали има шанс за развитие в отношенията ни с "Н",срещата ни се състоя в Пловдив на1.09.2012г. в 17.45ч .Не знам дали това е достатъчно за картата,въпроса задавам сега защото съм малко объркана и имам нужда от насока.Благодаря ви предварително за вниманието :blink:

« Отговор #1762 -: Септември 18, 2012, 12:01:09 pm »
Здравейте, имам нужда от помощта ви.Дали има шанс за развитие в отношенията ни с "Н",срещата ни се състоя в Пловдив на1.09.2012г. в 17.45ч .Не знам дали това е достатъчно за картата,въпроса задавам сега защото съм малко объркана и имам нужда от насока.Благодаря ви предварително за вниманието :blink:

Така поставен, въпросът е по-скоро за темата за карти на първи срещи. Прикачвам картата. Изглежда ми, че единият от вас е способен много бързо да се влюби в другия (илии по-скоро в самото чувство), но другият изглежда или се прави на недостъпен и не отгаваря на интереса.
Единият от вас е представен от АС (обикновено този, който пръв е проявил инициатива), а другият - от DC. АС се управлява от екзалтиран по знак Сатурн в 9-тия дом на картата. Единият от вас може да е по-сериозен, сдържан, стабилен или да пътува повече, да е посветен на висшето си образование, градене на кариера. DC се управлява от Луната в Риби, което показва, че другият е по-мечтателен, нежен, раним. Тъй като Луната се счита за женска по природа планета, бих избрала Луната за твой сигнификатор, заедно с Венера, а Слънцето, Марс и Сатурн - за негови управители. Между Луна и Сатурн не предстои мажорен сходящ аспект, освен ако не броим квинкоса (150 гр.) за такъв. В последния случай изглеждате доста различни като натури, може би липсват достатъчно сходни интереси или към момента сте на различни вълни. Ако не броим квинкокса, Луната е без курс или с други думи, не се очаква сериозно развитие от събитието.
Венера е кацнала на DC, който ако описва теб, може да показва, че си склонна бързо да се влюбиш във въпросния мъж (заради смесената рецепция между Луна и Венера и сходящия тригон между тях). Към момента си особено романтично настроена, готова да встъпиш в сериозна връзка, търсиш любов, нежност, имаш нужда от подкрепа, сигурност, закрила. Венера ще завърши квадратура със Сатурн, затова по-горе изразих съмнения, че другата страна е способна да отвърне на романтичните ти чувства и интерес към него със същото. Луната и Слънцето нямат сходящ аспект, намират се в опозицонни знаци, което също може да отразява различията помежду ви (като натури и/или като моментни нагласи и желания). В едно изречение - той е практичен и зает предимно със себе си и кариерата си, а ти си "непоправима" романтичка.

Съдейки само по тази карта, което разбира се не е изчерпателно, не изглежда от тази първа среща да се развие нещо по-сериозно и продължително. Надявам се, че греша.
« Последна редакция: Септември 18, 2012, 08:17:00 pm от Mirabella »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #1763 -: Септември 18, 2012, 12:27:56 pm »
Mirabella,благодаря ти за бързия отговор.Да точно така стоят нещата и според моите виждания.Всичко което каза е точно така,но исках да съм сигурна,просто той е този който не е сигурен а и не спира да ме търси,което ме обърква.Благодаря те още веднъж :blink:

« Отговор #1764 -: Септември 18, 2012, 01:04:49 pm »
Привет темата ми е много интересна и бих желала и аз да задам един въпрос за любовта.
 Ще се получи ли нещо или не между нас с човека ,,Х„ ?    :lol: от гр. Пловдив

Не си посочила час на задаване на въпроса си. Ако вземем часа от публикацията ти във форума, градусът на АС е твърде ранен - в първите минути на знака. Но обикновено въпросите са зададени в по-ранен час от публикуването им. Ако си задала въпроса си дори и мунитка само преди да натиснеш "Публикувай", АС попада в последния градус на следващия знак, т.е. е твърде късен. Така предполагам, че или отношенията ви са вече приключили и е късно да бъдат възродени, за което ти се досещаш сама (в случай на късен АС, липсва аспект между управителите на оста AC/DC), или сте се запознали съвсем наскоро и още е рано да се каже накъде ще се развият (ранен АС).

Благодаря много! Да ти кажа в началото бях скептично настроена към тези хорари, но след твоя отговор съм склонна да се съглася с теб. Да приемем че, въпросът е зададен по-рано, както мисля че е, приемаме това което си написала, а именно - изтървах момента! Познаваме се от години, а преди известно време усетих че тогава бе времето ,но не направих почти  нищо от страх  :( Това исках да разбера, за да не се надявам повече на съдбата да ми дава шансове. Благодаря още веднъж !!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1765 -: Септември 19, 2012, 01:29:16 pm »
Според тази карта прочел ли е Х нещо от написаното от мен до/за него?  :-\ Може ли да се каже какво развитие да очаквам, ако е прочел?  :-\ Благодаря ви.

П.П. СЛВ на ДСЦ има ли значение в хорар?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1766 -: Септември 19, 2012, 02:36:58 pm »
Аз мислех, че се гледат двамата управители на 3те домове, поне при предишни хорари.  :unsure: Съвсем се обърках вече.  :-\ Значи ли това, че ще прочете написаното в бъдеще?

Обнадеждаващото е съвпадът със СЛВ, така разбирам. Въпреки, че като чета какво си написала, то нищо хубаво не се задава.  :o
« Последна редакция: Септември 19, 2012, 03:13:28 pm от Ronia »

« Отговор #1767 -: Септември 19, 2012, 05:22:36 pm »
Zdraveite!Iskam da vi popitam dali do deistvieto na horara shte si namerq seriozen priqtel?

« Отговор #1768 -: Септември 19, 2012, 05:29:54 pm »
Би трябвало да започнете връзка, тъй като Меркурий (управител на DC) е в сходящ тригон с Юпитер (управител на АС). Евентуално проблеми биха могли да възникнат в комуникацията, интимното общуване или покрай разминаване в ценностните ви системи, тъй като между управителите на осите 2/8 дом и 3/9 дом (Венера и Марс) предстои квадратура. Надявам се, че греша за последното.

« Отговор #1769 -: Септември 19, 2012, 05:34:10 pm »
Mnogo ti blagodarq!  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1770 -: Септември 22, 2012, 11:37:03 am »
Здравейте момичета... нещо ме гложди от известно време
и зададох въпрос .. ще се случи ли нещо между мен и Х. - в интимен план?
Нищо подобно не е имало до сега и не знам какви лимки са ми в главата, малко съм притеснена. Аз днес не знам защо обаче пак зададох подобен въпрос, но сметнах че първата карта трябва да е актуална и нали не е добре пак да се задава наново, затова поствам първата.

« Последна редакция: Септември 22, 2012, 11:41:46 am от Freya »

« Отговор #1771 -: Септември 22, 2012, 02:15:33 pm »
Здравейте момичета... нещо ме гложди от известно време
и зададох въпрос .. ще се случи ли нещо между мен и Х. - в интимен план?
Нищо подобно не е имало до сега и не знам какви лимки са ми в главата, малко съм притеснена. Аз днес не знам защо обаче пак зададох подобен въпрос, но сметнах че първата карта трябва да е актуална и нали не е добре пак да се задава наново, затова поствам първата.

Първата карта не изглежда зле, дава възможност да се получи нещо помежду ви в интимен план. Ти ли си по-активната страна? Изглежда ми, че много го желаеш това момче - У1 Меркурий е в сходяща квадратура с Плутон в 1-вия му дом, Луната е паднала в Скорпион в 5-тия ти дом в съвпад с Марс.
Ти си Меркурий в знак на Венера, той е Юпитер, заточен в знака на твоя управител и 12-тия ти дом. Би трябвало да има интерес към теб, но или го държи в тайна, страхува се да го демонстрира, или ти не го забелязваш. Между управителите ви предстои тригон, а Луната в 5-тия ти дом е в съвпад с негов У5 Марс. Сходящият квадрат между управителите на 5-тите ви домове потвърждава, че в интимен план би трябвало да има взаимодействие, което може да не протече (съвсем) гладко.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1772 -: Септември 22, 2012, 02:50:32 pm »
Цитат
Би трябвало да има интерес към теб, но или го държи в тайна, страхува се да го демонстрира, или ти не го забелязваш.
Не знам дали си въобразявам или нещо ме е прихванало обаче изведнъж си дадох сметка, че може би има нещо такова и от там ми се разбуди интереса.
Цитат
Ти ли си по-активната страна? Изглежда ми, че много го желаеш това момче
До сега въобще не съм се замисляла сериозно, имаме чисто приятелски отношения. Аз съм си принципно активна като типаж, може би и в случая.
Цитат
Сходящият квадрат между управителите на 5-тите ви домове потвърждава, че в интимен план би трябвало да има взаимодействие, което може да не протече (съвсем) гладко.
Ситуацията ми е до някъде абсурдна, чак от себе си се учудвам, а и от една страна не знам как да реагирам. Би било тъпо ако нещо ни развали хубавите приятелски отношения... ама ако ще си ги мисля такива през цялото време, не знам...  :-\ Аз не обичам да действам първа в такива ситуации

« Отговор #1773 -: Септември 22, 2012, 10:23:22 pm »
здравейте,
моля да помогнете,когато може и е удобно
"Д изпитва ли чувства към мен,повече от приятелски" :-\
питам за близък приятел,напоследък е много активен спрямо мен онлайн,откакто се преместих и съм в друг град..имам подозрения,че нещо започва да бърка приятелството с флирта и любовта.Много секси мъж е Д,обаче не ме интересува от тази гледна точка.Почна да ме кани по вечери ,че и да съм му гостувала,аз  намирам поводи да отказвам-обичам друг,Д обаче не е в течение и се опасявам  да не си е внушил несъществуващото-което само ще ни развали хубавото приятелство,защото може да е решил да сме friends with benefits

« Отговор #1774 -: Септември 22, 2012, 11:55:40 pm »
здравейте майка ми ме помоли от нейно име да пусна хорар с въпрос дали нещата между нея и х са окончателно приключили или пак ще бъдат заедно .ще съм ви благодарна ако погледнете картата понеже се е скарала много сериозно с приятелят си и изглежда нещата са сериозни

« Отговор #1775 -: Септември 23, 2012, 09:30:00 am »
здравейте майка ми ме помоли от нейно име да пусна хорар с въпрос дали нещата между нея и х са окончателно приключили или пак ще бъдат заедно .ще съм ви благодарна ако погледнете картата понеже се е скарала много сериозно с приятелят си и изглежда нещата са сериозни

Между управителите им предстои квадратура - не изглежда отношенията им да се развият хармонично. Луната (майка ти) е заточена в знака на Сатурн (той) и в 12-тия му дом - тя милее за него и страда далеч от очите му. Сатурн е екзалтиран по знак в 10-тия си дом, където Луната няма есенциални достойнства. Той се интересува по-скоро от кариерата си. Мисля, че ще направят опит да се съберат (или по-скоро майка ти ще направи опит), но той няма да е успешен или събирането няма да трае дълго, ако се осъществи.
Позволявам си нетактичен въпрос. Има ли забъркана друга жена? Само питам, да не си помислиш нещо повече.

« Отговор #1776 -: Септември 23, 2012, 09:41:23 am »
здравейте,
моля да помогнете,когато може и е удобно
"Д изпитва ли чувства към мен,повече от приятелски" :-\
питам за близък приятел,напоследък е много активен спрямо мен онлайн,откакто се преместих и съм в друг град..имам подозрения,че нещо започва да бърка приятелството с флирта и любовта.Много секси мъж е Д,обаче не ме интересува от тази гледна точка.Почна да ме кани по вечери ,че и да съм му гостувала,аз  намирам поводи да отказвам-обичам друг,Д обаче не е в течение и се опасявам  да не си е внушил несъществуващото-което само ще ни развали хубавото приятелство,защото може да е решил да сме friends with benefits

С този Сатурн в 7-мия дом какво си спестила се чудя? Едно от тълкуванията на Сатурн в 7-мия дом е, че кверентът е пропуснал да сподели важна част от информацията при задаването на въпроса. Не че си длъжна да споделяш, разбира се. Друг вариант би могъл да бъде, че този, за когото се пита, е обвързан или на път да го стори (Сатурн е и негов У5). Трета възможност - картата е нерадикална и не се тълкува.
Ти си Марс на трон по знак, т.е. в знака на заточение на неговия управител Венера. Личи си, че към момента не проявяваш романтичен интерес към него, но може би в миналото е имало нещо или греша? Венера е в Лъв, в 5-тия ти дом. Възможно е да се е заиграл на романтична вълна, да се интересува от чувствата ти, дали изпитваш такива или не. Но не изглежда влюбен в теб, според мен. Между управителите ви предстои квадратура, така че отношенията ви може да се развият в нехармонична посока. Все пак Луната и Сатурн (управители на 5-тите и 11-тите ви домове) са в сходящ секстил. Надявам се, че няма да си развалите приятелството. Квадратурата между управителите ви може да означава, че приятелството ви няма да прерасне във връзка. Тъй като той е Венера в Лъв, може да е много горд и трудно да приема отказ. Но пък и той не изглежда влюбен в теб, така че не залага сърцето си.
Извини ме, ако греша и успех!

« Отговор #1777 -: Септември 23, 2012, 09:49:45 am »

Между управителите им предстои квадратура - не изглежда отношенията им да се развият хармонично. Луната (майка ти) е заточена в знака на Сатурн (той) и в 12-тия му дом - тя милее за него и страда далеч от очите му. Сатурн е екзалтиран по знак в 10-тия си дом, където Луната няма есенциални достойнства. Той се интересува по-скоро от кариерата си. Мисля, че ще направят опит да се съберат (или по-скоро майка ти ще направи опит), но той няма да е успешен или събирането няма да трае дълго, ако се осъществи.
Позволявам си нетактичен въпрос. Има ли забъркана друга жена? Само питам, да не си помислиш нещо повече.
благодаря ти много мирабела и от мое и от името на мама ..до колкото знам няма забъркана друга жена...но той си мисли ,че има друг мъж и заради това са се скарали

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1778 -: Септември 24, 2012, 01:16:43 pm »
момичета здравейте,
чете ли написаното и публикуваното от мен В-мъж е В,да се уточня
Аз В го харесвам,но той си трае,откакто се скарахме,и му казах да ме забрави,обаче си чатя със сестра му,и тя намекна да съм внимавала какво си пиша с другите и  ,че ми проверявал коментарите по снимките и се дразнел-нещо не вярвам,но хем боли,хем сърби.. :blink: .. :blink:
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

« Отговор #1779 -: Септември 24, 2012, 01:57:25 pm »
момичета здравейте,
чете ли написаното и публикуваното от мен В-мъж е В,да се уточня
Аз В го харесвам,но той си трае,откакто се скарахме,и му казах да ме забрави,обаче си чатя със сестра му,и тя намекна да съм внимавала какво си пиша с другите и  ,че ми проверявал коментарите по снимките и се дразнел-нещо не вярвам,но хем боли,хем сърби.. :blink: .. :blink:

Написаното от теб е по У3 Сатурн, екзалтиран в 10-тия ти дом, т.е. пишеш верни работи на видно място, не си служиш с лъжа и измама. Той е Меркурий в един знак със Сатурн, но все още помежду им не е имало контакт (съвпадът предстои). Обаче Луната (управител на въпроса) в 8-мия му дом излиза от квадратура с Меркурий, затова мисля, че е в течение на написаното от теб и не е останал доволен. Предполагам, че не го е чел лично, а сестра му (негов У3 Слънцето) му го е преразказала, защото Луната е пренесла светлина между Слънцето и Меркурий, а и Меркурий е под лъчите на Слънцето, т.е. е под влиянието на сестра си.
Между Меркурий и Юпитер предстои тригон. Мисля, че отношенията ви би трябвало да се подобрят. Обаче с квадратурата между управителите на 5-тите домове и сходящата квадратура между Луна и твоя У3 Сатурн изясняването на чувствата не изглежда да протече гладко.
Слънцето е в падение по знак, така че сестра му е възможно да преувеличава.
Извинявай, ако греша.