Здравейте, имам нужда от помощта ви.Дали има шанс за развитие в отношенията ни с "Н",срещата ни се състоя в Пловдив на1.09.2012г. в 17.45ч .Не знам дали това е достатъчно за картата,въпроса задавам сега защото съм малко объркана и имам нужда от насока.Благодаря ви предварително за вниманието :blink:
Така поставен, въпросът е по-скоро за темата за карти на първи срещи. Прикачвам картата. Изглежда ми, че единият от вас е способен много бързо да се влюби в другия (илии по-скоро в самото чувство), но другият изглежда или се прави на недостъпен и не отгаваря на интереса.
Единият от вас е представен от АС (обикновено този, който пръв е проявил инициатива), а другият - от DC. АС се управлява от екзалтиран по знак Сатурн в 9-тия дом на картата. Единият от вас може да е по-сериозен, сдържан, стабилен или да пътува повече, да е посветен на висшето си образование, градене на кариера. DC се управлява от Луната в Риби, което показва, че другият е по-мечтателен, нежен, раним. Тъй като Луната се счита за женска по природа планета, бих избрала Луната за твой сигнификатор, заедно с Венера, а Слънцето, Марс и Сатурн - за негови управители. Между Луна и Сатурн не предстои мажорен сходящ аспект, освен ако не броим квинкоса (150 гр.) за такъв. В последния случай изглеждате доста различни като натури, може би липсват достатъчно сходни интереси или към момента сте на различни вълни. Ако не броим квинкокса, Луната е без курс или с други думи, не се очаква сериозно развитие от събитието.
Венера е кацнала на DC, който ако описва теб, може да показва, че си склонна бързо да се влюбиш във въпросния мъж (заради смесената рецепция между Луна и Венера и сходящия тригон между тях). Към момента си особено романтично настроена, готова да встъпиш в сериозна връзка, търсиш любов, нежност, имаш нужда от подкрепа, сигурност, закрила. Венера ще завърши квадратура със Сатурн, затова по-горе изразих съмнения, че другата страна е способна да отвърне на романтичните ти чувства и интерес към него със същото. Луната и Слънцето нямат сходящ аспект, намират се в опозицонни знаци, което също може да отразява различията помежду ви (като натури и/или като моментни нагласи и желания). В едно изречение - той е практичен и зает предимно със себе си и кариерата си, а ти си "непоправима" романтичка.
Съдейки само по тази карта, което разбира се не е изчерпателно, не изглежда от тази първа среща да се развие нещо по-сериозно и продължително. Надявам се, че греша.