Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040639 Прегледи
*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
Re: Хорар за любов
« Отговор #1780 -: Септември 25, 2012, 09:14:18 am »
момичета здравейте,
чете ли написаното и публикуваното от мен В-мъж е В,да се уточня
нещо не вярвам,но хем боли,хем сърби.. :blink: .. :blink:

Написаното от теб е по У3 Сатурн, екзалтиран в 10-тия ти дом, т.е. пишеш верни работи на видно място, не си служиш с лъжа и измама. Той е Меркурий в един знак със Сатурн, но все още помежду им не е имало контакт (съвпадът предстои). Обаче Луната (управител на въпроса) в 8-мия му дом излиза от квадратура с Меркурий, затова мисля, че е в течение на написаното от теб и не е останал доволен. Предполагам, че не го е чел лично, а сестра му (негов У3 Слънцето) му го е преразказала, защото Луната е пренесла светлина между Слънцето и Меркурий, а и Меркурий е под лъчите на Слънцето, т.е. е под влиянието на сестра си.
Между Меркурий и Юпитер предстои тригон. Мисля, че отношенията ви би трябвало да се подобрят. Обаче с квадратурата между управителите на 5-тите домове и сходящата квадратура между Луна и твоя У3 Сатурн изясняването на чувствата не изглежда да протече гладко.
Слънцето е в падение по знак, така че сестра му е възможно да преувеличава.
Извинявай, ако греша.
благодаря МИрабела,дано се подобрят,но и аз не вярвам да протече гладко, точно описание си направила
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1781 -: Септември 25, 2012, 03:57:42 pm »
 :(Момичета помагайте.
Днес бях много напрегната,заради някои неопределени неща между мен и Б.
И това напрежение ,ме накара да реагирам лошо.
Разговора беше по телефона.
И после се опитах ,да оправя нещата..... :( Но мисля,че характера ми и напрежението,ми изиграха лоша шега :(

Въпросът ми е: Счупиха ли се нещата между мен и Б. ?Безвъзвратно ли е?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1782 -: Септември 25, 2012, 06:25:40 pm »
И после се опитах ,да оправя нещата..... :( Но мисля,че характера ми и напрежението,ми изиграха лоша шега :(

Нормално, Марс и Венера, които управляват вашите 3-ти домове днес са в квадратура  :blink:
Имате предстоящи хармонични аспекти между управителите на вашите 5-ти, 8-ми домове и последният аспект на Луната е хармоничен, така че би трябвало да си оправите отношенията след време.
Благодаря Акрукс.
А ти разглеждаш управителите на 3тите домове,заради нашата комуникация ли?
Че нещо в комуникацията ни куца? Просто се опитвам да разбера :-[
Благодаря,че ми даваш надежда с предстоящите хубави акпекти на 5ти и 8ми.
Честно казано,това днес се получи от недомлъвките и недоизказаните неща между нас :(
И може би съм мнителна и импулсивна и искам нещата да се случат веднага...та затова днес реагирах лошо.
После като се опитах да оправя нещата,почувствах горчилка в душата си и си казах" Еххх,защо се случи това,защо реагирах така",стори ми се че не го е еня за мен.
Но той някакси ме успокои,че тези дни ще си говорим и ще се разберем.
Дано само,да  не ме залъгва....
Но щом предстоят хубави аспекти,значи нещата ще се случат,но като му дойде времето :-[

« Отговор #1783 -: Септември 26, 2012, 01:23:20 pm »
добър ден , от няколко дни имам нежелан обожател :(...запознахме се покрай работа,преди две години...сега се сетил да ми пише,отначало го караше приятелски,и от два дни започна да ме атакува... :angry:казах му да не си прави труда,но той си настоява.
Ще ме остави ли на мира Л.

« Отговор #1784 -: Септември 26, 2012, 01:41:31 pm »
Между У1 Юпитер и У7 Меркурий предстои хармоничен аспект (тригон), така че би трябвало да стигнете до разбирателство, което според написаното от теб би трябвало да означава "да, ще те остави намира". луната ще завърши квадратура с негов У5 - чувствата му могат да бъдат наранени, но не изглеждат като чувства, а по-скоро като гордост (Марс е на трон по знак).
Странното е, че картата не изглежда да отразява ситуацията. Юпитер (ти) е в знака на Меркурий, т.е. излиза, че ти се интересуваш от него. :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1785 -: Септември 26, 2012, 02:56:52 pm »
Попитах дали Х ще ме поздрави за рождения ден, изобщо ще има ли някаква рожденденска  ;D събитийност между нас? Интересно, че картата е почти точно повторение на предишната, в която питах за развитие на отношения между нас, само че Асц е "узрял". Апликиращ тригон, само че Луната (той) първо ще опозира Венера и се чудя дали няма да скъса с някоя девойка? Чела съм, че Венера в 1ви дом на квезита може да индикира жена там. После Луната ще квадратира Марс... Секс, бой? Хубавото е, че още е в 1вия ми дом и в моя знак.  :-[ Гледам, че между управителите на 5те ни домове предстои тригон, че и доста скоро... Обаче за честитка за рождения ден 3те домове ли се гледат?  :-\

Хм, Луната пренася светлина между Венера и Марс обаче... Мисля, че там нямаше значение аспекта, правилно ли помня?
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 03:02:59 pm от Ronia »

« Отговор #1786 -: Септември 26, 2012, 03:14:20 pm »
благодаря Мирабелла..изобщо нямам интерес,и дано го разбере по-скоро

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1787 -: Септември 26, 2012, 08:14:43 pm »
Не, предишната карта беше за възможни отношения и беше с Асц малко след третия градус, кеото отговаря на действителността. Тук питах конкретно за рождения ми ден.

Според Лилли няма значение аспекта, според други има, Лилли казва това:
"Translation of light and nature is, when a light Planet separates from a more weighty one, and presently joins to another more heavy; and its in this manner, Let Saturn be in 20. degree. of Aries: Mars in 15 of Aries, and Mercury in 16 of Aries; here Mercury being a swift Planet separates from Mars, and translates the virtue of Mars unto Saturn. Its done also as well by any Aspect as by Conjunction. And the meaning hereof in judgment, is no more then thus; That if the matter or thing were promised by Saturn, then such a man as is signified by Mercury shall procure all the assistance a Mars man can do unto Saturn, whereby the business may be the better effected; in Marriages, Lawsuits, and indeed in all vulgar questions Translation, is of great use, and ought well to be considered. "

В предишната карта Луната пренасяше светлина от тригон с Юпитер (мой У3) към опозе с Меркурий (негов У3).
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 08:22:56 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1788 -: Септември 26, 2012, 10:17:52 pm »
Не, не се казва това, нямаше как да цитирам цялата книга. Просто Лили пише с примери за всяко нещо, в случая по-нагоре описва кое е по-леката планета и как аспектира по-тежките, и дава пример. Подчертаното от мен буквално означава, че всеки аспект се зачита (работи, дава резултат), като съвпад (ето, знам и какво е конюнкция). Не знам защо в последно време така лично ги приемаш нещата, а и доста остро звучиш, честно казано.

Да, точно това имах предвид за Асцендента. Благодаря, че се включи.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1789 -: Септември 27, 2012, 10:32:33 am »
Няма нужда да пишеш какво аз искам да ми се случи. Аз също се уча и се опитвам да разбирам повече от една карта, заради което и я чопля. Понеже още не се чувствам готова да чопля чуждите, уча се върху моите. Сега се опитвам да схвана при един позитивен, един негативен аспект при пренос на светлина как се тълкува. Така че, няма никакъв проблем да казваш, каквото виждаш. Не съм на 15 години.

« Отговор #1790 -: Септември 27, 2012, 12:15:25 pm »
здравейте! какво е тълкуванието на този хорар по-общо, не съм задала точен и конкретен въпрос, а искам да знам насоката на развитие на събитията, потенциала за развитие на отношенията към задълбочаване  :blink: благодаря предварително, ако някой се заеме...
« Последна редакция: Септември 27, 2012, 08:52:26 pm от joyjoious »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1791 -: Септември 27, 2012, 03:13:50 pm »

Нормално, Марс и Венера, които управляват вашите 3-ти домове днес са в квадратура  :blink:
Имате предстоящи хармонични аспекти между управителите на вашите 5-ти, 8-ми домове и последният аспект на Луната е хармоничен, така че би трябвало да си оправите отношенията след време.
Акрукс,ти позна!!!
Още на следващия ден нещата се оправиха.Нищо не е счупено-напротив :-[ :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1792 -: Септември 27, 2012, 10:32:31 pm »
Момичета, моля да ми кажете какво се вижда в този хорар. Ще се радвам ако бъдете и по-подробни, че ми е много важно. Мисля, че въпросният мъж клони и към съвместно съжителство и избира в момента. Въпросът е: "Ще предпочете ли Х./ назован е по име/ мен за сериозна връзка пред другата жена?"

« Последна редакция: Септември 27, 2012, 10:42:13 pm от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1793 -: Септември 29, 2012, 04:00:46 pm »
Мирабела, виждам, че си тук,  би ли се включила и ти с мнение по моя хорар. Предварително благодаря!  :wub:

« Отговор #1794 -: Септември 29, 2012, 04:12:09 pm »
Момичета, моля да ми кажете какво се вижда в този хорар. Ще се радвам ако бъдете и по-подробни, че ми е много важно. Мисля, че въпросният мъж клони и към съвместно съжителство и избира в момента. Въпросът е: "Ще предпочете ли Х./ назован е по име/ мен за сериозна връзка пред другата жена?"

Съгласна съм с написаното от Акрукс. Той е екзалтиран Сатурн, има Плутон в 1-вия си дом - всичко е в негови ръце, той контролира положението и го прави по-скоро без да влага емоции в това, някак си с увереността, че и двете сте му в кърпа вързани, съзнава доминираща си позиция. Сатурн във Везни проявява най-силен интерес към Венера (диспозитор). Виждаме, че знак на Венера не е на АС, т.е. Венера не си ти в картата. Венера управлява Телец, заключен в 5-тия му дом - може би е интерес, авантюра, която той държи в тайна. Така че Венера подхожда за управител на другата.
Луната (ти) ще завърши квинкокс със Сатурн, докато Венера ще завърши секстил с него. Мисля, че клони към Венера, но тя не си пада особено по него или поведението му (Венера е в знак на заточение на Сатурн - неговото поведение на "аз съм най-великия" не се харесва на Венера, която е кокетна и предпочита да й играят по гайдата). Надявам се, че греша. АС е преминал 3-тия градус, но едва-едва, все още може да мине за ранен, значи ситуацията би могла да се развие. Секстилът Венера/Сатурн ще бъде завършен в последния (нестабилен) градус на знаците. Ако формират връзка или по-близки отношения, те не би трябвало да е продължат дълго.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1795 -: Септември 29, 2012, 04:22:47 pm »
Много ти благодаря, Мирабела!  :wub:  Не зная точно какво се случва, понеже всичко това се крие от мен, но ми звучи абсолютно правдоподобно. Не разбрах само, коя ситуация би могла да се развие предвид AC-та. Тази с нея ли? Аз мисля, повече да не го търся, нито да отговарям на повикванията му. Не намирам смисъл.

Акрукс, много благодаря и на теб за мнението ти!!! :wub:

« Отговор #1796 -: Септември 29, 2012, 04:25:28 pm »
Вашата ситуация. Например, да избере другата и след това да промени решението си. Не искам да правя надежди на никого. Още повече, че след като премине в Скорпион, Сатурн ще бъде в знак на падение на Луната и заточение на Венера. Дали е възможно да се откаже и от двете ви?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1797 -: Септември 29, 2012, 04:34:48 pm »
Всичко е възможно. Явно в момента се чуди с коя да бъде от двете. На мен от два дни не ми се обажда, мълчи и не зная какво точно се случва. Може вече да е предпочел да е с другата, а може и да не е . Аз по същия начин мълча и не зная какво да правя. Но всичко това са мои догатки, реално не сме се карали с него, нито сме решавали нещо.

« Отговор #1798 -: Октомври 01, 2012, 12:12:12 am »
Здравейте! Какво мислите по тази карта с въпрос: "Ще ми покаже ли (по име), че иска да възобнови връзката си с мен?" Kакто се подразбира, човекът, за когото питам, е бивше гадже. В последно време съм се размислила за тези отношения. Благодаря ви!

« Отговор #1799 -: Октомври 01, 2012, 05:07:46 am »
Благодаря ти за отговора, Акрукс! Каквото и да има да става, дано да е за добро. Странен ми е човекът, защото той ме търси периодично, скоро излезе в хорар, че имал и чувства към мен. Според тази карта предстои ли му връзка, (ще) има ли друга в рамките на хорара?