Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044442 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1840 -: Октомври 12, 2012, 11:12:18 am »
Кога ще срещна момичето (любовта)
Севлиево 12,09ч. 12.10.2012

« Отговор #1841 -: Октомври 13, 2012, 02:34:54 pm »
Може би последното.. Благодаря за обърнатото внимание!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1842 -: Октомври 13, 2012, 09:55:31 pm »
Здравейте, пускам едно хорарче след доста време затишие, като няма да се конкретизирам в/у даден човек, защото в момента макар и да имам някакви отношения, те са по- скоро приятелски без изгледи това да се промени от моя страна :) .
Не мисля, че ще срещнеш нова любов в близките 3 м. Нещо друго да ти е било на главата, докато си задавал въпроса?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1843 -: Октомври 14, 2012, 04:54:01 pm »
Преди 6-7 месеца пак задавах въпрос на тази тематика и то съм съвсем спонтанно, в един миг просто се замислих и го направих  :blink:.

По назад споменах за въпросен човек с който започнахме с голяма еуфория, но заради прекалено голямата разлика в темпераментите някакси не се спогодохме да сме нещо повече от приятели . От друга страна псоледно време наистина съм погълнат от работа и следване/посл. година съм/ и не ми остава много време, а реално ми се иска нещо такова ново предизвикателство  :blink: . Така или иначе докрая на годината нямам кой знае какви транзити освен един Юпитер, който връщайки се назад ще стъпи в/у Венера .

Благодаря за коментарите akruks, Shreya  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1844 -: Октомври 14, 2012, 06:03:17 pm »
Твоят управител - Луната идва от секстил със У7 - Сатурн, което предполагам отг. на описаната от теб ситуация, че си срещнал девойка, но Луната не се чувства добре в знака на Сатурн, т.е. един положителен аспект не стига.

« Отговор #1845 -: Октомври 15, 2012, 03:52:45 am »
.здравейте...новолунието явно ме е подгонило и не ми дава покой и през нощта  с мой личен проблем...въпросът ми е : имам ли "конкуренция" и коя от двете ни ще избере Х? ....

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.6515.29549.gif
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1846 -: Октомври 15, 2012, 05:57:17 pm »
.здравейте...новолунието явно ме е подгонило и не ми дава покой и през нощта  с мой личен проблем...въпросът ми е : имам ли "конкуренция" и коя от двете ни ще избере Х? ....

http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_2gw_08_b.6515.29549.gif
Картата е един голям оранжев квадрат- няма къде да видим въпроса
първо се изтегля на компютъра и после се поставя тук като прикачен файл, за да е за постоянно

ако съдя по времето на пускане тук на въпроса-16.50, то Луната е без курс, Асц е риби, т.е. негов У7 е двоен знак и е възможно да сте две- негов У12 Слънцето е в негов 1д, , има Венера в 1д до самия негов Асц, а Венера е инсептирана в негов 8д.
Негов У5 е Сатурн в негов 2д, където е и той- Меркурий и Луната- твоя У5, 5д му е празен, твоя също, Меркурий е негов У10- според мен повече го вълнува кариерата и изкарването на пари, Сатурн освен негов У5 е негов У6.
Докато при теб Уран У12 в 1д, Нептун У1 в 12д, ретроградни, извадили са повърхността твои скрити мисли, които са те оставили без сън- довечера уджай, топло мляко с мед и положителни мисли! :)

:wub: :wub: :wub:

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1847 -: Октомври 16, 2012, 05:07:11 pm »
Здравейте...много мислех дали да постна картата,защото може би не искам да знам отговора...но женското любопитство ме изяжда  :-[
изпитва ли ревност бившият ми
преди ден-два,един приятел ме "почерпи" с песничка в нета..тя е моя любима и си я постнах  на стената, въпросният бивш реагира доста злостно ни в клин ,ни в ръкав...с коментар "На кого му дреме,че си влюбена"-а песента няма нищо общо.Игнорирах го..но днес разбирам от близък,че го разпитвал,имала  ли съм си приятел...Домъчня ми,ядосах се ,и честно казано ме заболя,защото не съм съвсем изстинала към него,но много ме разочарова в миналото...а приятел си нямам,ако е от значение за хорара
благодаря ви предварително

« Отговор #1848 -: Октомври 16, 2012, 09:28:19 pm »
Здравейте!Въпросът ми е И има ли чувства към мен?Въпросният човек е обвързан,но усещам,че има интерес към мен,което ме обърква доста.Затова ви моля за вашата помощ, ще ви бъда безкрайно благодарна. :blink:

« Отговор #1849 -: Октомври 17, 2012, 10:19:31 am »
Градусът на АС е близък до тези, които наричаме ранни, но аспектът между управителите ви (съвпад) е разходящ. При това положение по тази карта не ми изглежда като да предстои развитие в отношенията ви.
Той е Сатурн в знака на падение на управителя ти Луна. Самата Луна също е в падение - това може да отразява факта, че си объркана. И двете планети са в 5-тия ти дом, което потвърждава романтичната ти нагласа по отношение на него.
Не мисля, че има сериозен интерес към теб. Залагам на сексуално привличане. Ако неговият управител беше в знак, където Луната е на трон или в екзалтация, щях да заложа на интерес. Но в Скорпион Сатурн на първо място се интересува от Марс, който управлява 5-тия и 12-тия му дом. Дали не поддържа или желае да поддържа тайна любовна връзка? Надявам се, че греша.

« Отговор #1850 -: Октомври 17, 2012, 10:41:17 am »
здравейте,
моля да помогнете,когато може и е удобно
"Д изпитва ли чувства към мен,повече от приятелски" :-\
питам за близък приятел,напоследък е много активен спрямо мен онлайн,откакто се преместих и съм в друг град..

С този Сатурн в 7-мия дом какво си спестила се чудя? Едно от тълкуванията на Сатурн в 7-мия дом е, че кверентът е пропуснал да сподели важна част от информацията при задаването на въпроса. Не че си длъжна да споделяш, разбира се. Друг вариант би могъл да бъде, че този, за когото се пита, е обвързан или на път да го стори (Сатурн е и негов У5). Трета възможност - картата е нерадикална и не се тълкува.
Ти си Марс на трон по знак, т.е. в знака на заточение на неговия управител Венера. Личи си, че към момента не проявяваш романтичен интерес към него, но може би в миналото е имало нещо или греша? Венера е в Лъв, в 5-тия ти дом. Възможно е да се е заиграл на романтична вълна, да се интересува от чувствата ти, дали изпитваш такива или не. Но не изглежда влюбен в теб, според мен. Между управителите ви предстои квадратура, така че отношенията ви може да се развият в нехармонична посока. Все пак Луната и Сатурн (управители на 5-тите и 11-тите ви домове) са в сходящ секстил. Надявам се, че няма да си развалите приятелството. Квадратурата между управителите ви може да означава, че приятелството ви няма да прерасне във връзка. Тъй като той е Венера в Лъв, може да е много горд и трудно да приема отказ. Но пък и той не изглежда влюбен в теб, така че не залага сърцето си.
Извини ме, ако греша и успех!
да дам отчет по хорара ;D-поговорихме си,поскарахме се ,но в крайна сметка и макар и обиден от отказа ми,все пак човекът се примири да си останем приятели...което е много хубаво-защото го харесвам като човек

« Отговор #1851 -: Октомври 17, 2012, 10:49:22 am »
сега искам да попитам един хорар,за мен и за човек към който съм привлечена
ще имам ли сексуална връзка със Стоян
не желая да го допускам във личния ми свят...не искам и да се гаджосвам с него-държа на тайна връзка,не смятам да го изкарвам на "светло",пред близки и приятели...засега си мълча,и пред него...

« Отговор #1852 -: Октомври 17, 2012, 05:29:09 pm »
сега искам да попитам един хорар,за мен и за човек към който съм привлечена
ще имам ли сексуална връзка със Стоян
не желая да го допускам във личния ми свят...не искам и да се гаджосвам с него-държа на тайна връзка,не смятам да го изкарвам на "светло",пред близки и приятели...засега си мълча,и пред него...

Липсва сходящ аспект между управителите ви - неговия Венера и твоя Марс, които управляват и 5-тите ви домове. Юпитер ще събере светлина от управителите ви, само че с напрегнати аспекти - квадратура с Венера и опозиция с Марс. Юпитер управлява неговия 8-ми дом и е в заточение в 1-вия му дом, т.е. имаме твой У1 в сходяща опозиция с неговия У8. Не ми изглежда много обнадеждаващо за сексуална връзка. Венера е в падение в 4-тия му дом - може да е зает с домашни или семейни въпроси (или служебни - Юпитер е също У10 за него), а с този Юпитер в 1-ви може вече да си има вече сексуална авантюра.
Венера е в твой 10-ти дом, т.е. на доста видно място. Това може да означава, че няма да успееш да го скриеш за дълго време.
Добавяме, че Луната е без курс и в падение. По-скоро отношенията ви засега не се развиват. Случило се е нещо приятно помежду ви - Луната излиза от секстил с Венера, но ми се струва, че към момента няма подходяща възможност, за да се случи повече. Надявам се, че греша. Успех!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1853 -: Октомври 17, 2012, 08:16:49 pm »
Седя,седя...и викам си,чакай и аз да задам един хорар :-[

Ще бъде ли продължителна,дълга,връзката ми с Б....?

Мерси :-[

« Отговор #1854 -: Октомври 17, 2012, 09:00:49 pm »
Момичета не знам дали си спомняте наскоро имах доста въпроси относно връзката която започна мама с мъж с когото се познават от деца.В момента е доста объркана ,без спречквания  и неразбирателство изведнъж връзката им приключи  пускам хорар от нейно име въпросът е зададен от нея "Приключили ли са отношенията между нея и господин Х "
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1855 -: Октомври 18, 2012, 06:17:36 am »
Седя,седя...и викам си,чакай и аз да задам един хорар :-[

Ще бъде ли продължителна,дълга,връзката ми с Б....?

Мерси :-[
ми добре си седиш, но Луната е избягала и е без курс  :P
ще направи съвпад със СЛВ- има бъдеще по въпроса
предимно по 8-ми и 3-ти дом- общуване и секс, парици и пътуване
а той що те крие- твоя У1 Меркурий излиза в негов 12д, инак е хлътнал доста по теб- негов У1, У5 Юпитер е в съвпад с твоя Асц, но е също в твоя 12д- тайна връзка ли сте си?
Благодаря ти миличка :-[
Да,много е тайна връзката ни.Изключително.
Няма как иначе.
Благодаря ти за оптимистичното тълкуване :-[
Понякога като не се видим и остана сама,започват едни съмнения в главата ми.Знам,че е без основание...но си викам да задам един хорар :rolleyes:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1856 -: Октомври 18, 2012, 12:19:24 pm »
Oф, трия, сега пък не искал да знае, ако било лошо. Ненормалник.  :unsure:
« Последна редакция: Октомври 18, 2012, 12:23:53 pm от Ronia »

« Отговор #1857 -: Октомври 18, 2012, 02:47:37 pm »
Момичета не знам дали си спомняте наскоро имах доста въпроси относно връзката която започна мама с мъж с когото се познават от деца.В момента е доста объркана ,без спречквания  и неразбирателство изведнъж връзката им приключи  пускам хорар от нейно име въпросът е зададен от нея "Приключили ли са отношенията между нея и господин Х "
ами по тази карта е рано за този въпрос- Асц не е направил и градус, в същото време Луната е без курс
може това, че скоро е задаван въпрос за същия човек да внася сега объркване- ако има пуснат хорар за него в близките 2-3 месеца назад, по-добре в тогавашната карта да се проследи развитието- ако там някой основен сигнификатор е бил ретрограден или пък сега наскоро е станал ретрограден, това да е довело до промяна в отношенията им, но впоследствие да се върнат към предишно положение, когато планетата стане директна
акрукс отново съм ти признателна и благодарна ,че се отзова на въпросът ми,не съм пускала хорар за тях ,единствено синастрична карта и карта на първа среща
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1858 -: Октомври 18, 2012, 08:04:50 pm »
Oф, трия, сега пък не искал да знае, ако било лошо. Ненормалник.  :unsure:
  какъв е бил въпросът?
то има опция за изтриване на целия коментар, сега само раздразни любопитството

Извинявай, не знаех за изтриването на целия коментар. Един приятел искаше уж да знае за сериозна връзка до края на годината, но нещо се разколеба. Мъжка му работа.  :o

« Отговор #1859 -: Октомври 18, 2012, 09:26:23 pm »
добър вечер
 близка пита в избран от нея час
"днес с друга ли е на среща,мъжът към когото имам чувства"
в момента те са скарани,и нея я гони параноята.Предварителни благодарности