Появи се един Девичко на хоризонта... Видяхме се миналата вечер и се целувахме...Говорихме, той повече де, не спира за миг, постоянно ме атакува с въпроси.
Но целувките си ги биваше... Харесва ли ме М.?
Картата е с късен Асц, малко късничко си задала въпроса- да предположим, че М. едва ли би целунал нещо което не харесва, след като е придирчива дева :blink:
От друга страна Луната, която е съУ5 за него е в сходяща опозиция с У5 Меркурий, нещо все пак не му харесва, а последният аспект на Луната е опозиция с Марс, което не вещае благоприятна развръзка
Ами сигурно не му е харесало, че не исках да правим секс. Бяхме в колата му и се целувахме, разгорещихме се и го спрях, че не искам сега, не искам тук и т.н. Той го прие зле, почна да ми разказва как всеки път така се получавало, и ме пита "какво ми е ? какво не е наред? явно в мен е проблемът, за да се случва така всеки път?" ... И почна да ми философства как при жените винаги имало две крайности - или ще е само секс, или само любов, никога не сме искали и двете; или как с някакво момиче цяла година само се целували, а друга дори не му позволявала да я целуне. :unsure: Харесва ми, секси е, добре се облича, но е по-малък с една година, което никога не ме е притеснявало, но в същото време в повечето време се държи като дете... Емоционално интелигентен е и откровен, споделя ми как се чувства, казва си всичко, което му мине през главата, но шегите му са ужасно прострашки и предимно свързани със секс, това ме дразни. Държи се като простак. Оправдава се, че мълчанието ми го притеснява и се държи идиотски, за да ме разсмива и да е весело, ама не ми действа така, а обратно.