Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040355 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1880 -: Октомври 31, 2012, 02:04:33 pm »
Здравейте! С един човек, на който много държа, сме в доста неясни за мен взаимоотношения. Въпросът е дали ме обича?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1881 -: Октомври 31, 2012, 04:56:54 pm »
Знам,че луната е без курс....но нещата около мен не са добри.
Както и да е.
Днес казах на Б.,че вече не искам да сме заедно :'(

Наистина ли това е раздялата? Ще направи ли той така,че нещата да се оправят??

Ако кажете,че картата не е радикална,да задам по-късно въпроса? :-[ :unsure:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1882 -: Октомври 31, 2012, 05:42:24 pm »
Аkruks, нас ни подминаваш вече, така ли... :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1883 -: Октомври 31, 2012, 08:17:53 pm »
Аkruks, нас ни подминаваш вече, така ли... :blink:
Не вярвам.
Според мен си имат работа.Скоро ще се включат :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1884 -: Октомври 31, 2012, 11:57:23 pm »
Появи се един Девичко на хоризонта... Видяхме се миналата вечер и се целувахме...Говорихме, той повече де, не спира за миг, постоянно ме атакува с въпроси. :) Но целувките си ги биваше... Харесва ли ме Мартин?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1885 -: Ноември 01, 2012, 12:42:44 am »
Добре, слънце! Приемам! Обаче би ли погледнала ти какво би показал хорара ако не съм го назовала по име. Понеже мислех за него, но не помня дали го назовах. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1886 -: Ноември 01, 2012, 01:00:22 am »
Акрукс, виждам, че си тук...Моля, да погледнеш този хорар. Ще се съберем ли отново с Х.? То е ясно, че с другия няма да ги биват нещата, да видим поне с това старо гадже как ще е. ;)
« Последна редакция: Ноември 01, 2012, 01:11:49 am от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1887 -: Ноември 01, 2012, 02:01:41 am »
Искам ако има секс да е с този, че е много готин, с оня вече неща. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1888 -: Ноември 01, 2012, 06:13:45 am »
Знам,че луната е без курс....но нещата около мен не са добри.
Както и да е.
Днес казах на Б.,че вече не искам да сме заедно :'(

Наистина ли това е раздялата? Ще направи ли той така,че нещата да се оправят??

Ако кажете,че картата не е радикална,да задам по-късно въпроса? :-[ :unsure:
А защо му го каза, след като не го мислиш...
днес Луната беше в съвпад с ЮЛВ и най-вече с Алгол- звездата на дявола
а и Лилит в твоя 1д в опозиция с естествения сигнифктор на комуникацията- Меркурий, който е в ретро сянка и едва ли може да се говори за окончателна раздяла, като стане ретрограден обикновено се оправят подобни грешки
предполагам сега го отчиташ за грешка от твоя страна казаното, след като се безпокоиш дали това е краят
Меркурий ще е директен след 26 ноември, тогава Марс ще е в съвпад с Плутон и секстил с Венера, тъй че края на ноември, началото на декември излиза да сте заедно, а дано дотогава да сте се сдобрили
Мерси Акрукс,
лошото е,че винаги на ретро меркурий нещо ми става и се скарвам с хората :-[ :-XА сега е още в сянка....
Искаш да кажеш,че като стане наистина ретрограден ще се оправят нещата така ли?
А по този хорар,вижда ли се дали той ще дойде при мен? дАли той ще направи първата крачка?

« Отговор #1889 -: Ноември 01, 2012, 10:39:40 am »
Здравейте, лятото се запознах с един мъж, с когото много се харесахме, той все бягаше след мен, но аз не бях сигурна че исках връзка с него, сега се поопознахме и ми хареса още повече, за жалост обаче той се поотдръпна. Аз реших да взема нещата в свои ръце и онзи ден му казах, че искам нещо повече, а той отвърна че не бил наясно със себе си, какво точно иска...  :(  Ще съм благодарна на всеки, който си каже мнението по темата  ;D, качвам и хорара към въпроса, а именно "Ще имаме ли връзка с М.?"

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1890 -: Ноември 01, 2012, 12:34:32 pm »
Появи се един Девичко на хоризонта... Видяхме се миналата вечер и се целувахме...Говорихме, той повече де, не спира за миг, постоянно ме атакува с въпроси. :) Но целувките си ги биваше... Харесва ли ме М.?
Картата е с късен Асц, малко късничко си задала въпроса- да предположим, че М.  едва ли би целунал нещо което не харесва, след като е придирчива дева  :blink:
От друга страна Луната, която е съУ5 за него е в сходяща опозиция с У5 Меркурий, нещо все пак не му харесва, а последният аспект на Луната е опозиция с Марс, което не вещае благоприятна развръзка

Ами сигурно не му е харесало, че не исках да правим секс. Бяхме в колата му и се целувахме, разгорещихме се и го спрях, че не искам сега, не искам тук и т.н. Той го прие зле, почна да ми разказва как всеки път така се получавало, и ме пита "какво ми е ? какво не е наред? явно в мен е проблемът, за да се случва така всеки път?" ... И почна да ми философства как при жените винаги имало две крайности - или ще е само секс, или само любов, никога не сме искали и двете; или как с някакво момиче цяла година само се целували, а друга дори не му позволявала да я целуне.  :unsure: Харесва ми, секси е, добре се облича, но е по-малък с една година, което никога не ме е притеснявало, но в същото време в повечето време се държи като дете... Емоционално интелигентен е и откровен, споделя ми как се чувства, казва си всичко, което му мине през главата, но шегите му са ужасно прострашки и предимно свързани със секс, това ме дразни. Държи се като простак. Оправдава се, че мълчанието ми го притеснява и се държи идиотски, за да ме разсмива и да е весело, ама не ми действа така, а обратно.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #1891 -: Ноември 01, 2012, 01:01:22 pm »
Либра, а картата му искаш ли да сложиш? Случайно да има Луна в Стрелец?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1892 -: Ноември 01, 2012, 01:27:51 pm »
Днес на луна в курс :-[ да попитам....

Обича ли ме Б.? :-[

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1893 -: Ноември 01, 2012, 02:32:56 pm »
Либра, а картата му искаш ли да сложиш? Случайно да има Луна в Стрелец?

Луната му е във Водолей :). Много държи на приятелите си. Ще му пусна картата в синастриите.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1894 -: Ноември 01, 2012, 02:45:09 pm »
Днес на луна в курс :-[ да попитам....

Обича ли ме Б.? :-[да.
Да избутам хорарчето напред да се вижда :-[
Че съм тревожна :'(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1895 -: Ноември 01, 2012, 08:37:20 pm »
Няма ли никой който да каже? :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1896 -: Ноември 02, 2012, 09:36:16 am »
Сладурчета сладки,  имам вече инфо по този хорар. Вчера се сдобрихме. Той прояви желание да се срещнем.  ;D  :wub:

Ти си Юпитер, заточен в знак на Меркурий (интересуваш се силно от него, страдаш по него) и ретрограден (мислиш за връщане при него). Той е Меркурий, току-що преминал в знак на твоя управител, където също е заточен - и той се интересува от теб и страда по теб. Меркурий се е запътил към опозиция с Юпитер, която не е хармоничен аспект, но все пак е взаимодействие между двете планети, т.е. опит да се съберете, който може да се окаже неуспешен. Но преди Меркурий да достигне точната опозиция с Юпитер, ще стане ретрограден и ще се върне в Скорпион. Мисля, че отговорът е "не". Към момента и той е навит за ново начало с теб, но и двамата сте плахи и нерешителни. Възможно е скоро той да се откаже от тази идея, поне засега.
Казват, че пълнолунието също не е подходящ момент за задаване на хорарни въпроси. Не знам дали за пълнолунните хорари важи това, което казват за новолунните - че са непредсказуеми. Тук опозицията Луна/Слънце е по оста 1/7 дом и близо до тази 2/8 дом. Луната е екзалтирана, което казват, че добре за кверента. Но ми се струва, че пълнолунието в тази карта говори, че има разминаване в потребностите ви към момента.
Надявам се, че греша. Успех!

Добре, слънце! Приемам! Обаче би ли погледнала ти какво би показал хорара ако не съм го назовала по име. Понеже мислех за него, но не помня дали го назовах. :-[
  :rolleyes: по-важно е, че си мислела за него, няма значение дали си го назовала
в картата на Луната предстои само един аспект и то хармоничен- тригон с Плутон У8, така че би трябвало да се съберете, след като въпроса се отнася за него, с него трябва да си реализираш тригона с плутона по 8д  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1897 -: Ноември 02, 2012, 04:24:17 pm »
Ще създадем ли сериозна връзка с Х. след като се върне от пътуването?  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1898 -: Ноември 02, 2012, 05:37:26 pm »
Този е първия, с когото се скарахме и вчера се сдобрихме, но не зная докога. Чакам да видя и какво ще стане с хорара за втория, ако с този се прецака работата.  ;) ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1899 -: Ноември 02, 2012, 05:56:37 pm »
Така ли, това не го знаех...Благодаря, Муцо!  :wub: ;D