Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040077 Прегледи
*

fiore

• 14
Re: Хорар за любов
« Отговор #1940 -: Ноември 16, 2012, 08:18:39 pm »
Здравейте! Въпросът ми е: Ще има ли бъдеще връзката ми със С.? Моля някой да погледне картата, която прилагам! 19.34 София

« Отговор #1941 -: Ноември 16, 2012, 08:32:01 pm »
Fiore, позволяваш ли да те попитам нещо по картата? Въпросът ми е дали имаш усещането, че ти прояваваш повече интерес и инциатива в тази връзка в сравнение с него? Аргументите ми за въпроса са следните. Луната е твой управител и се намира на DC в знак на неговия управител Сатурн - признак, че си силно привлечена от него (влюбена в него). Сатурн (неговият управител) е в 5-тия ти дом, т.е. още едно потвърждение, че той е в сърцето ти. Но Сатурн се намира в знака на падение на Луната, а Луната е заточена по знак. От това последното ми се струва, че той не ти дава вниманието и/или чувствата, които търсиш от него, и това те кара да се чувстваш зле. Луната ще завърши секстил със Сатурн, който е хармоничен аспект, така че връзката ви има бъдеще, но с твои усилия, ако ти положиш усилия за това. Ако смяташ, че си струва...

*

fiore

• 14
« Отговор #1942 -: Ноември 16, 2012, 08:36:17 pm »
Fiore, позволяваш ли да те попитам нещо по картата? Въпросът ми е дали имаш усещането, че ти прояваваш повече интерес и инциатива в тази връзка в сравнение с него? Аргументите ми за въпроса са следните. Луната е твой управител и се намира на DC в знак на неговия управител Сатурн - признак, че си силно привлечена от него (влюбена в него). Сатурн (неговият управител) е в 5-тия ти дом, т.е. още едно потвърждение, че той е в сърцето ти. Но Сатурн се намира в знака на падение на Луната, а Луната е заточена по знак. От това последното ми се струва, че той не ти дава вниманието и/или чувствата, които търсиш от него, и това те кара да се чувстваш зле. Луната ще завърши секстил със Сатурн, който е хармоничен аспект, така че връзката ви има бъдеще, но с твои усилия, ако ти положиш усилия за това. Ако смяташ, че си струва...
Че съм влюбена - влюбена съм! За него връзката е паралелна...

« Отговор #1943 -: Ноември 16, 2012, 08:44:29 pm »
Оууу, това е неприятно. Разбирам. Благодаря ти за отговора. Знам от собствен опит, че този съвет е напълно безсмислен, но бъди внимателна да не разбият сърцето ти.

*

fiore

• 14
« Отговор #1944 -: Ноември 16, 2012, 09:13:26 pm »
Оууу, това е неприятно. Разбирам. Благодаря ти за отговора. Знам от собствен опит, че този съвет е напълно безсмислен, но бъди внимателна да не разбият сърцето ти.
Щом съм влюбена, значи съм престанала да внимавам, а май разбитото ми сърце е неизбежно :))

« Отговор #1945 -: Ноември 17, 2012, 11:47:16 am »
Към Yanica и Afiore. Управителят на мъжете, за които питате, е Луна в знака на Вашия управител Сатурн. Затова отговорът на въпросите Ви би трябвало да е "да". Тъй като Луната се намира в 12-тите Ви домове, т.е. в дома на неизвестното, въпросните мъже крият чувствата си към Вас или Вие не ги забелязвате. Вашият управител Сатурн се намира в знака на падение на Луната, така че вероятно имате основания да изпитвате известна доза съмнения към въпросните мъже. Възможно е да сте останали разочаровани от поведението им или Вие самите да ги пренебрегвате повечко и по този начин да не им давате възможност да демострират отношението си към Вас. Луната е заточена по знак. Възможно е тези мъже да страдат по Вас, но да не са в състояние да бъдат с Вас, нещо може да ги спира.

*

fiore

• 14
« Отговор #1946 -: Ноември 17, 2012, 09:58:34 pm »
mirabella, akruks, благодаря Ви! :58:

« Отговор #1947 -: Ноември 18, 2012, 11:38:39 am »
Момичета, бихте ли погледнали тази карта на приятелка? Въпросът и времето на задаване са от нея, аз само качвам картата: "Мисли ли за мен (име)?" Каквото и да й кажете за тези взаимоотношения, ще й бъде от полза. Благодаря от нейно име!

« Отговор #1948 -: Ноември 18, 2012, 02:48:47 pm »
По-скоро тя мисли за него - Марс (той) е в 3-тия й дом. Но това положение може да се тълкува и като опит от негова страна да навърже комуникация с нея. Това, което ме кара да се съмнявам във второто си предположение, е състоянието на управителя на 3-тия му дом - ретрограден и изгорен от Слънцето Меркурий в знак на заточение на Венера. Нейният У3 Юпитер също е ретрограден и заточен в знак на Меркурий. Определено тя изчаква действие, знак от негова страна (за което имам и други доводи по-долу).
Тя е Венера на трон в 1-вия си дом (т.е. в знака на заточение на Марс) и заточена в Козирог Луна (Козирог е знакът на екзалтация на Марс). Той е Марс в екзалтация по знак, където Венера няма есенциални достойнства. Струва ми се, че работата изглежда така. Тя иска той да прояви инициатива, чака той да я потърси, но досега той не е показал кой знае колко силен интерес към нея, от което тя страда (заточена Луна), разочарована от него и бездействието му (Венера в знак на заточение на Марс).
Луната ще квадратира Венера, между Венера и Марс не предстои мажорен аспект в рамките на настоящите им знаци. Изглежда ми, че няма да има развитие на отношенията им в рамките на действието на хорара. Възможно е тя да изпита следващо разочарование от него. Струва ме се, че разумът и сърцето й са в конфликт. Разумът й казва, че няма на какво да се надява от него към момента, но сърцето й продължава да тупти за него.
Надявам се, че греша!

« Отговор #1949 -: Ноември 18, 2012, 05:04:16 pm »
По-скоро тя мисли за него - Марс (той) е в 3-тия й дом. Но това положение може да се тълкува и като опит от негова страна да навърже комуникация с нея. Това, което ме кара да се съмнявам във второто си предположение, е състоянието на управителя на 3-тия му дом - ретрограден и изгорен от Слънцето Меркурий в знак на заточение на Венера. Нейният У3 Юпитер също е ретрограден и заточен в знак на Меркурий. Определено тя изчаква действие, знак от негова страна (за което имам и други доводи по-долу).
Тя е Венера на трон в 1-вия си дом (т.е. в знака на заточение на Марс) и заточена в Козирог Луна (Козирог е знакът на екзалтация на Марс). Той е Марс в екзалтация по знак, където Венера няма есенциални достойнства. Струва ми се, че работата изглежда така. Тя иска той да прояви инициатива, чака той да я потърси, но досега той не е показал кой знае колко силен интерес към нея, от което тя страда (заточена Луна), разочарована от него и бездействието му (Венера в знак на заточение на Марс).
Луната ще квадратира Венера, между Венера и Марс не предстои мажорен аспект в рамките на настоящите им знаци. Изглежда ми, че няма да има развитие на отношенията им в рамките на действието на хорара. Възможно е тя да изпита следващо разочарование от него. Струва ме се, че разумът и сърцето й са в конфликт. Разумът й казва, че няма на какво да се надява от него към момента, но сърцето й продължава да тупти за него.
Надявам се, че греша!

Благодаря, Мирабелла. Ами странна им е ситуацията. Той до скоро я търсеше и й настояваше. Но в последно време изчезна, без видима причина. (Колко банално. :) ) Сега тя се чуди защо, макар че са имали и пререкания във времето, най-последната им комуникация е била миролюбива. Затова и тя е наистина разочарована от него.

Ново разочарование от него в каква насока очакваш да има? Заради какво? Защо може да се е отдръпнал от нея? Може ли да се каже от картата? Отново ти благодаря от нейно име!

« Отговор #1950 -: Ноември 18, 2012, 05:12:29 pm »
"Последно време изчезна" отговаря (донякъде) на картата. Неговият управител Марс смени знака и от Стрелец (където Марс е комуникативен и готов за развлечения) навлезе в знака на собствената си екзалтация Козирог. Може би е започнал да се възгордява прекалено много.
По тази карта не ми изглежда да е имал сериозен интерес към нея. Друго мое предположение е, че е поставил на първо място следването си или просто пътува в чужбина и няма възможност да я търси в момента (Марс в негов 9-ти дом) или кариерното си развитие (Марс в знак на Сатурн - негов У10). Промяна в приоритетите. Възможно ли е да започва нова работа или да му предстои повишение - Марс в сходящ секстил със Сатурн?

« Отговор #1951 -: Ноември 18, 2012, 05:22:16 pm »
Той наистина е в чужбина сега. Напълно е възможно да е фокусиран върху кариерата си. Не й е споделил за повишение или промяна, но не е изключено. Търсеше я, не знам дали за сериозно или не, е, чак някакви обети не й е давал, може да е искал просто да си изкара добре. Малко е странен в комуникацията спрямо нейните нужди - ако я търси, то в общия случай е с конкретни предложения, не й се обажда за едното "здравей", просто за да я чуе.

А за новото разочаровние? Какво допускаш да се случи?

« Отговор #1952 -: Ноември 18, 2012, 06:02:46 pm »
Той наистина е в чужбина сега. Напълно е възможно да е фокусиран върху кариерата си. Не й е споделил за повишение или промяна, но не е изключено. Търсеше я, не знам дали за сериозно или не, е, чак някакви обети не й е давал, може да е искал просто да си изкара добре. Малко е странен в комуникацията спрямо нейните нужди - ако я търси, то в общия случай е с конкретни предложения, не й се обажда за едното "здравей", просто за да я чуе.

А за новото разочаровние? Какво допускаш да се случи?

Хм, нямам идея. Луната първо ще завърши секстил с Меркурий (негов У3) и след това квадратура с Венера. Заради секстила Луна/Меркурий допускам, че може да се осъществи комунакиция помежду им. Но Меркурий не е в добро състояние - ретрограден и изгорен. Няма да е способен да направи крачката, която тя очаква от него. Може би в това се състои разочарованието, което ми се струва, че виждам в картата.

« Отговор #1953 -: Ноември 18, 2012, 06:15:44 pm »
Благодаря ти! На мен като на страничен наблюдател на отношенията им това ми звучи правдоподобно. Тя се чудеше дали няма някоя друга, но на мен не ми се вярва да е това проблема. Ти също не пишеш такова нещо по картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1954 -: Ноември 19, 2012, 12:12:31 am »
Не мога да кажа със сигурност дали ще се стигне до интимност, но към момента на задаване на въпроса споменатият Х. ми се струва някак дистанциран емоционално или може би изпитващ страх от по-дълбоко обвързване (да не хлътне). Има нещо, което му създава усещане за несигурност, колебание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1955 -: Ноември 19, 2012, 12:14:05 am »
Ще бъда ли щастлива с Д?

Ама ти през 2 дена за различни мъже питаш
Спри се на някой, че и ние да се спрем :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1956 -: Ноември 19, 2012, 12:23:36 am »
Хаха, да взема и аз да задам един въпрос - "Кой от двамата да бъде?"  ;D (и са с еднакви имена).

И ловец съм, и рибар съм...  :piscess:

Ако трябва, да хвърляме боб - "Х1" или "Х2" да е избраникът?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1957 -: Ноември 19, 2012, 12:26:01 am »
Хаха, да взема и аз да задам един въпрос - "Кой от двамата да бъде?"  ;D (и са с еднакви имена).

И ловец съм, и рибар съм...  :piscess:
Който носи багажа :)
И без хорар ти го казвам, от името на козирожката венера

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1958 -: Ноември 19, 2012, 12:28:13 am »
Който носи багажа :)
И без хорар ти го казвам, от името на козирожката венера

Има яка гърбина - Слънце и Марс в Телец.  :72:

И оптимистична стрелешка Луна в съвпад с Юпитер и Уран - и от най-черногледото ми настроение успява да ме изкара.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #1959 -: Ноември 19, 2012, 12:32:05 am »
Еее хайде де, няма ли да дадете отговор на моето неспокойно същество  ;D :mellow:

Твоята любов е скрита за него, струва ми се, че ти го харесваш повече, както и че имате някакви работни взаимоотношения