По-скоро тя мисли за него - Марс (той) е в 3-тия й дом. Но това положение може да се тълкува и като опит от негова страна да навърже комуникация с нея. Това, което ме кара да се съмнявам във второто си предположение, е състоянието на управителя на 3-тия му дом - ретрограден и изгорен от Слънцето Меркурий в знак на заточение на Венера. Нейният У3 Юпитер също е ретрограден и заточен в знак на Меркурий. Определено тя изчаква действие, знак от негова страна (за което имам и други доводи по-долу).
Тя е Венера на трон в 1-вия си дом (т.е. в знака на заточение на Марс) и заточена в Козирог Луна (Козирог е знакът на екзалтация на Марс). Той е Марс в екзалтация по знак, където Венера няма есенциални достойнства. Струва ми се, че работата изглежда така. Тя иска той да прояви инициатива, чака той да я потърси, но досега той не е показал кой знае колко силен интерес към нея, от което тя страда (заточена Луна), разочарована от него и бездействието му (Венера в знак на заточение на Марс).
Луната ще квадратира Венера, между Венера и Марс не предстои мажорен аспект в рамките на настоящите им знаци. Изглежда ми, че няма да има развитие на отношенията им в рамките на действието на хорара. Възможно е тя да изпита следващо разочарование от него. Струва ме се, че разумът и сърцето й са в конфликт. Разумът й казва, че няма на какво да се надява от него към момента, но сърцето й продължава да тупти за него.
Надявам се, че греша!