Позволявам си да изразя друго мнение относно хорара на Рене. Надявам се, че Акрукс е права, а аз греша, но просто искам да кажа това, което мисля. Предупреждавам, че не съм експерт по астрология.
Рене, според мен, той няма да се разведе. Той е управляван от Сатурн в 10-тия му дом и Скорпион, който е фиксиран знак - т.е. държи на статуквото и традициите (и кариерата си). Сатурн е във включен знак, т.е. знак, който не управлява дом. Слънцето (ти) - също. И двамата не можете (или не искате) да предприемете действия в посока на промяна. Сатурн в Скорпион се интересува най-вече от Марс, който управлява 4-тия му дом - семейството му. Между Марс и Сатурн предстои секстил, а има и взаимна рецепция. Ти се под управлението на Слънцето. Между Слънце и Сатурн не предстои аспект, но Луната ще тригонира Сатурн. Не мисля, че ще напусне окончателно семейството - съпругата и децата си. Даже е възможно да се върне при тях или да подобри отношенията си с тях. Отношенията помежду ви ще останат на това положение, няма да прераснат в нещо повече в следващите 3-6 месеца, но няма и да се разделите.