Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043960 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2000 -: Ноември 23, 2012, 07:00:40 am »
Момичета, бихте ли погледнали тази карта, една съседка пита: "Верен ли ми е (по име)?" Въпросът си е от нея, само ползва профила ми. Нещо не може да разгадае поведението на въпросното момче и се чуди какво става и какво ще й донесе бъдещето (според картата). Благодаря ви от нейно име!

« Отговор #2001 -: Ноември 23, 2012, 07:36:14 am »
Благодаря, Акрукс, много хубава прогноза, сега ще я зарадвам!  :blink:

« Отговор #2002 -: Ноември 23, 2012, 07:49:30 am »
..По този повод да попитам нещо и за мен.  :blink: Имам едно приятелче, с което се шегуваме и понякога хората около нас си мислят, че е повече от шега. Той много ми е помагал, аз го ценя, но като приятел. Той понякога ми говори неща, които може да се тълкуват двусмислено. Но и аз съм правила същото. Все пак реших да попитам: "Иска ли да има връзка с мен (по име)?"
Благодаря! 

« Отговор #2003 -: Ноември 23, 2012, 08:11:15 am »
Благодаря ти, Акрукс, това напълно ме устройва. Беше ми отправял разни романтични покани, но аз все успявам да обърна нещата в приятелство, защото когато и да съм си помисляла за евентуална връзка с него и дали намеква нещо, не съм вярвала да може да се получи. Добре е да знам, че ме мисли за приятел, не таи нещо сериозно. 

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2004 -: Ноември 24, 2012, 03:03:21 pm »
Липсвам ли на И.? Защото той много ми липсва.  :'( Акрукс, казвала си да не задаваме много въпроси за един и същи човек, но само за него мисля, съжалявам.
Няма нищо, ще направим изключение, тъй като наскоро пуснатата карта за този човек не се отнасяше за теб, а за другата му, с която сменил статуса си на "сгоден"
Тук е представен от Венера в последен градус на знака, което показва предстояща промяна при него съвсем скоро, в мислите му също- У12 Слънцето е в последен градус на знака. В новия знак стрелец ще извърши тригон с твоя У12 Уран в 12, а Венера в скорпион ще извърши секстил с твоя У1 Марс, има шанс да се съберете и достигнете единомислие, Луната У5 за теб е в разходящ секстил с У5 за него-Сатурн, няма предстоящ негативен аспект, за да има указания, че ще се разлюбите, може би при него чувствата му са по-егоистични и са му в тежест, тъй като Сатурн му е в 1д, но пък и по-стабилни. Ако имате нещо, което не е добре поставено в картата, то е връзката между твоя и негов 3д- в момента няма връзка между управителите, но и двата са ретроградни, което не дава добра комуникация за всеки по отделно. Луната е извършила съвпад с Нептун в твоя 12д, видимо си доста разстроена, с Уран У12 в 12д си сигурно и с опънати нерви. Предстои на Луната да извърши квадрат с ретрограден Юпитер- У3 за него, а за теб съуправител на 12д, където е вмъкнат знака риби, което допълнително пречи на енергията по тази планета да се прояви по естествен начин. Сигурно това, че не комуникира с теб или ти казва неща, които не може да приемеш, те натоварва психически. Луната ще извърши хармоничен аспект с Меркурий У3 , съУ6- с работа, с общуване, ще се почувстваш по-добре. Това е последен аспект на Луната, което показва добър край на въпроса, макар и малко със закъснение, заради ретрограден Меркурий.
Благодаря отново. Наистина нямаме никаква комуникация. Затова се чудих, поне малко дали му липсвам, но снощи като видях, че двамата си разменят сърца, еми сринах се пак. Сега съм на работа, но като цяло нищо не ми се прави. Дори съм изоставила астрологията, която си ми е тръпка. Акрукс, оценявам жеста ти.

« Отговор #2005 -: Ноември 24, 2012, 03:05:16 pm »
Ини, не чети какво и с кого си пише. Не си го причинявай.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2006 -: Ноември 24, 2012, 03:10:29 pm »
Ини, не чети какво и с кого си пише. Не си го причинявай.
Да, аз го махнах от Фейсбук, но братовчед му...........харесал нейна снимка и там в коментарите....абе :'(
Все едно е нов човек, който не съм познавала...или съм си мислила, че познавам.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2007 -: Ноември 24, 2012, 03:35:02 pm »
Не гледай сърцата по стената във фейса, а какво има вътре в твоето сърце, за неговото той си отговаря.
Ако си изпълнена с любов, няма да има място за друго чувство. Това със сърцата там е наивно- поставяме си сърца взаимно с хора, които реално не познавам, под стихчета, снимки, а реално обичам децата си и техния баща, който, като истински козирог, няма регистрация в социалните мрежи  :blink:
Така е.

« Отговор #2008 -: Ноември 24, 2012, 03:50:52 pm »
ini, доста народ си изживява живота там, в море от лъжи и сред снимки, колко са щастливи, а де факто това си е оправдание за фалшивия им живот в действителност. Това непрекъснато показване на снимки, статуси, кой кво ял, с кого и как спал и пр. дивотии си има психологическо обяснение.
А също и снимките на кифличките -

Извинявам се за СПАМ-а ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #2009 -: Ноември 24, 2012, 04:04:22 pm »
romantica, аз също не одобрявам тази показност на живота им, но не ми пука, докато не са наранени чувствата ми, както в случая. Нямам търпение да дойде денят, в който ще се смея над случката. Към бившите ми не тая лоши чувства, дори си общуваме, стига да ги преболедувам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2010 -: Ноември 24, 2012, 04:15:42 pm »
ini, доста народ си изживява живота там, в море от лъжи и сред снимки, колко са щастливи, а де факто това си е оправдание за фалшивия им живот в действителност.

Да живее фейсбукът - connecting peoples, creating false life stories.  ;D

Леле, какви са тия fashion monsters?  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2011 -: Ноември 25, 2012, 11:22:27 am »
Това е първият ми хорар. Надявам се да ми простите, ако съм го оплескала.
Въпросът ми е ще се върне ли при мен?
Ако нещо съм пропуснала, моля обяснете ми как да го направя правилно?

Благодаря! ;D

« Отговор #2012 -: Ноември 25, 2012, 11:49:04 am »
Късен АС, неговият управител (У7) и управител на въпроса Луна е без курс. Не ми изглежда като положителен отговор. Твоят управител Сатурн е в знака на падение на Луната, Луната е в знака на падение на Сатурн. Изглежда ми, че сте се разминали в очакванията си един към друг или твърде много сте се наранили взаимно. Надявам се, че греша! Пожелавам ти щастие и успех!

« Отговор #2013 -: Ноември 25, 2012, 11:54:27 am »
Мирабела, благодаря. Но не съм сигурна дали направих картата точно? Ще съм благодарна, ако знаеш как, да ми кажеш конкретните стъпки?  В кое поле кои данни да попълня? В първото съм попълнила днешния ден, а след това моите данни във второто. Бъркам ли?

« Отговор #2014 -: Ноември 25, 2012, 11:57:31 am »
Картата, поставена от теб, би трябвало да е (и както виждам по данните, които е пострена е) хорарна карта. Това е карта за точното време (дата и час) и място на задаването на конкретния въпрос от теб. Не виждам твоите данни в тази карта, а и те не са нужни за построяването й.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2015 -: Ноември 25, 2012, 11:59:44 am »
здравейте,
много ще съм благодарна ако някой би проявил желание да отговори на моят въпрос -Ще се разведе ли мъжът с който съм?

20.11.2012,21.40 ч,София

Благодаря предварително
Здравей!
Мъжът, за който питаш е представен от Сатурн, планета която показва по-зрял партньор, но също и обвързан, човек на дълга, но е представен и от Уран- планетата на неочакваните промени. Ти си представена от Слънцето, което е в отминал съвпад със Сатурн и показва, че сте заедно. След като смени знака Слънцето ще извърши тригон с другия му управител Уран, което потвърждава, че и занапред ще сте заедно.
По въпроса с развода- Луната е извършила съвпад с Нептун У3 за него и ще пренесе светлина към тригона ѝ с Меркурий У9 за него- това ще рече, че ще внесе документи в съда за бракоразводно дело, Меркурий У9, когато стане директен ще извърши тригон с неговия У1 Уран, което също показва, че ще се разведе.
На Луната последният аспект, показващ крайното развитие на въпроса е хармоничен- тригон с Меркурий У9, който обаче е ретрограден- ще се разведе, но с известни трудности.
Карта

Akruks здравей,
като време можеш ли да ме ориентираш....четох,че един хорар е за около 3 до 6 месеца...

Благодаря много :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #2016 -: Ноември 25, 2012, 04:09:06 pm »
Здравейте, слагам тук хорар за любов с въпрос - Ще продължи ли връзката ми с Б.?

« Отговор #2017 -: Ноември 25, 2012, 05:30:11 pm »
Здравейте, слагам тук хорар за любов с въпрос - Ще продължи ли връзката ми с Б.?

Да. Управителите ви са в сходящ секстил.

Допълвам, че секстил ознавава "да, чрез полагане на някакви усилия". И поради факта, че ти ми се струваш по-ангажирана от желанието тази връзка да продължи (твоят управител Венера е в знак на Марс, докато неговият управител Марс е екзалтиран в знак, където Венера няма есенциални достойнства), ми се струва, че ти ще си тази, която ще положи усилия връзката ви да се запази. Възможно е началото да не е лесно, защото Луната ще завърши опозиция с Венера и със Сатурн. Луната и Сатурн управляват Ваши 3-ти и 4-ти домове. Възможни са проблеми в комуникацията, разногласия, особено по въпроса на живеето заедно под един покрив.
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 05:58:37 pm от Mirabella »

« Отговор #2018 -: Ноември 25, 2012, 05:32:05 pm »
Позволявам си да изразя друго мнение относно хорара на Рене. Надявам се, че Акрукс е права, а аз греша, но просто искам да кажа това, което мисля. Предупреждавам, че не съм експерт по астрология.

Рене, според мен, той няма да се разведе. Той е управляван от Сатурн в 10-тия му дом и Скорпион, който е фиксиран знак - т.е. държи на статуквото и традициите (и кариерата си). Сатурн е във включен знак, т.е. знак, който не управлява дом. Слънцето (ти) - също. И двамата не можете (или не искате) да предприемете действия в посока на промяна. Сатурн в Скорпион се интересува най-вече от Марс, който управлява 4-тия му дом - семейството му. Между Марс и Сатурн предстои секстил, а има и взаимна рецепция. Ти се под управлението на Слънцето. Между Слънце и Сатурн не предстои аспект, но Луната ще тригонира Сатурн. Не мисля, че ще напусне окончателно семейството - съпругата и децата си. Даже е възможно да се върне при тях или да подобри отношенията си с тях. Отношенията помежду ви ще останат на това положение, няма да прераснат в нещо повече в следващите 3-6 месеца, но няма и да се разделите.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2019 -: Ноември 25, 2012, 06:12:29 pm »
Позволявам си да изразя друго мнение относно хорара на Рене. Надявам се, че Акрукс е права, а аз греша, но просто искам да кажа това, което мисля. Предупреждавам, че не съм експерт по астрология.

Рене, според мен, той няма да се разведе. Той е управляван от Сатурн в 10-тия му дом и Скорпион, който е фиксиран знак - т.е. държи на статуквото и традициите (и кариерата си). Сатурн е във включен знак, т.е. знак, който не управлява дом. Слънцето (ти) - също. И двамата не можете (или не искате) да предприемете действия в посока на промяна. Сатурн в Скорпион се интересува най-вече от Марс, който управлява 4-тия му дом - семейството му. Между Марс и Сатурн предстои секстил, а има и взаимна рецепция. Ти се под управлението на Слънцето. Между Слънце и Сатурн не предстои аспект, но Луната ще тригонира Сатурн. Не мисля, че ще напусне окончателно семейството - съпругата и децата си. Даже е възможно да се върне при тях или да подобри отношенията си с тях. Отношенията помежду ви ще останат на това положение, няма да прераснат в нещо повече в следващите 3-6 месеца, но няма и да се разделите.

Mirabella здравей,
Благодаря за изразеното мнение по моя хорар.....при две различни мнения не ми остава друго
освен да помоля още някой да погледне и да прецени.....

Akruks благодаря и на теб за отговора...какво ще кажеш за противоположната интерпретация на Mirabella....има ли начин да се види може ли нещо допълнително,за да е отговорът по-сигурен...

Поздрави,
Rene