Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043160 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2060 -: Декември 01, 2012, 10:16:16 pm »
Дошло ли е време да се разделя ли с приятеля ми?

Ти се управляваш от Юпитер - ретрограден и заточен в знака на управителя на приятеля ти Меркурий. Правиш равносметка на отношенията Ви, все още имаш чувства към него, но не се чувстваш удовлетворена от връзката Ви, нещо те измъчва. Юпитер се намира в 12-тия му дом, Луната е в 1-вия му дом, Меркурий е в знак на падение на Луната и където Юпитер няма есенциални достойнства. Струва ми се, че се чувстваш пренебрегната от него.
Между управителите Ви не предстои мажорен аспект в рамките на тези знаци. Засега никой от Вас не се рашава да приключи взаимоотношенията.
Със сходящата опозиция на Луната с Марс/Плутон по оста 1/7 ми се струва, че предстои напрежение във връзката Ви. Може би го ревнуваш твърде много или ти се струва, че нещата не са развиват със желаното от теб темпо.

« Отговор #2061 -: Декември 01, 2012, 10:20:38 pm »
Здравейте!
Въпросът ми е ще имаме ли връзка с К.? /назован е по име/

Ти се управляваш от Луна, той - от Сатурн. Между Луна и Сатурн има разходящ тригон. Бих попитала, нямате ли вече връзка? Или тригонът означава, че към момента отношенията Ви се развиват благоприятно (започнали са да се формират благоприятно)?
Луната е в знак на заточение на Сатурн, а Сатурн е в знак на падение на Луната. Луната е в собствен знак.
Въпреки тригона ми се струва, че има разногласия помежду си относно какво разбирате под връзка и как си представяте една връзка.
Тъй като между Луна и Сатурн не предстоят повече сходящи аспекти в рамките на тези знаци, отношенията Ви не би трябвало да се променят спрямо сегашното им положение в следващите 3-6 месеца (периода на активност на картата).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2062 -: Декември 02, 2012, 02:29:15 am »
Ще имаме ли любовни отношения с Х. ? 

« Отговор #2063 -: Декември 02, 2012, 03:30:11 am »
Благодаря ви много Mirabella и akruks!

Охх, това е една дълга сага. Нямаме отношения в момента. Имахме нещо подобно на връзка преди няколко години, после я прекъснахме по мое желание. Преди няколко месеца обаче аз си дадох сметка, че го искам и то че искам повече от преди. Видяхме се и проведохме няколко разговора, разбрах че раздялата ни тогава всъщност е била плод на голямо недоразумение. А за връзка сега той твърдеше, че само парите са пречка да бъдем заедно, в смисъл че не се чувства финансово готов да има връзка, ако това въобще може да бъде причина. Преди месец без да ме предупреди  замина в чужбина да ги печели тези пусти пари. А аз си мислех, че започваме да стопляме взаимоотношенията, но уви. От тогава ни вест, ни кост, а аз страдам и съм нещастна. Той е Риби, а аз съм близнаци, сложна работа.

Akruks, ако може само да доуточним какво имаш предвид под ангажимент – жена или нещо друго?

« Отговор #2064 -: Декември 02, 2012, 10:17:04 am »

И тук ще попитам - вие нямате ли вече връзка? Защото си имате едно разходящо секстилче между управителите си.
Фрея, ти се управляваш от заточена Венера в знак на Марс и Луна на трон в знак на падение на Марс. Той е екзалтиран Марс в знак на заточение на Луната. От тази карта оставам с впечатлението, че отношенията Ви са започнали приятно, след което емоциите ти (или на двама Ви) са кипнали и не сте достигнали до компромис.
Между Венера и Марс не предстои нов сходящ аспект в рамките на знаците. Не изглежда да предстои промява в статуса на взаимоотношенията Ви. Луната ще завърши тригон с негов У3 Меркурий. Би трябвало да запазите комуникацията помежду си.
Заради взаимната рецепция между Марс и Сатурн (негов У10), разходящия секстил помежду им и Сатурн в негов 7-ми дом си мисля, че този мъж е женен за работата си или обвързан.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #2065 -: Декември 02, 2012, 10:39:04 am »
Дошло ли е време да се разделя ли с приятеля ми?

Ти се управляваш от Юпитер - ретрограден и заточен в знака на управителя на приятеля ти Меркурий. Правиш равносметка на отношенията Ви, все още имаш чувства към него, но не се чувстваш удовлетворена от връзката Ви, нещо те измъчва. Юпитер се намира в 12-тия му дом, Луната е в 1-вия му дом, Меркурий е в знак на падение на Луната и където Юпитер няма есенциални достойнства. Струва ми се, че се чувстваш пренебрегната от него.
Между управителите Ви не предстои мажорен аспект в рамките на тези знаци. Засега никой от Вас не се рашава да приключи взаимоотношенията.
Със сходящата опозиция на Луната с Марс/Плутон по оста 1/7 ми се струва, че предстои напрежение във връзката Ви. Може би го ревнуваш твърде много или ти се струва, че нещата не са развиват със желаното от теб темпо.

Само дето не се чувствам аз пренебрегнатата - другото е така. пак се сдобрихме, а на курса вчера за възлите говорихме и доста интересно и съвсем на място се каза, че задачата ми е до постигна любов, без намеса на рационалното, както явно до сега съм правила, живеейки по ЮЛВ в Дева.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2066 -: Декември 02, 2012, 02:57:31 pm »

И тук ще попитам - вие нямате ли вече връзка? Защото си имате едно разходящо секстилче между управителите си.
Фрея, ти се управляваш от заточена Венера в знак на Марс и Луна на трон в знак на падение на Марс. Той е екзалтиран Марс в знак на заточение на Луната. От тази карта оставам с впечатлението, че отношенията Ви са започнали приятно, след което емоциите ти (или на двама Ви) са кипнали и не сте достигнали до компромис.
Между Венера и Марс не предстои нов сходящ аспект в рамките на знаците. Не изглежда да предстои промява в статуса на взаимоотношенията Ви. Луната ще завърши тригон с негов У3 Меркурий. Би трябвало да запазите комуникацията помежду си.
Заради взаимната рецепция между Марс и Сатурн (негов У10), разходящия секстил помежду им и Сатурн в негов 7-ми дом си мисля, че този мъж е женен за работата си или обвързан.

Нямаме връзка, единствената връзка между нас е комуникацията. Дори на снимка не съм го виждала, за това се чудя как не ми излезе някой Нептун на асцендента като съм задавала този въпрос снощи в 2 през нощта  ;D Имаме различия в начина на мислене, и затова трудно достигаме компромис, отново за комуникацията става въпрос. (от квадрата на Меркуриите в синастрията ни е) И наистина от началото започнахме добре, сега малко ми лази по нервите  :P
Не е обвързан, но по-скоро е "женен" за религията си и възгледите си, които според мен са крайно ненужни и консервативни :)

« Отговор #2067 -: Декември 02, 2012, 04:01:22 pm »
Момичета,бихте ли погледнали и тази карта.Въпроса е поставен така:Има ли (името му) любовни чувства към мен?Аз мисля да кажа Да.Между основните сигнификатори има секстил(вече разходящ),т.е.чувствата вече са възникнали.Неговия У1 Венера е заточен и в разходящ съвпад със Сатурн,може би нещо от миналото му пречи да изрази чувствата си.(Честно казано,Сатурн съвпад Асц. не знам как да го тълкувам)Луната е без курс,т.е чувствата,които са възникнали,ще останат непроменени до действието на хорара.Моля ви,не ми се смейте,а ме поправяйте като греша,уча се и ще се радвам на всякакви корекции  :blink:

« Отговор #2068 -: Декември 02, 2012, 08:00:16 pm »
И аз мисля, че има чувства към теб - негов У1 Венера в 1-вия ти дом и в знака на твоя управител Марс.
Липсва сходящ аспект между Венера и Марс (тъй като имат вече разходящ), Луната е без курс. По някаква причина липсва развитие в отношенията Ви. И причината не е липса на чувства. По-скоро е липса на инициатива от негова страна - Венера е заточена. Сатурн в съвпад с АС може да говори за забавяне, отлагане, пречки в осъществяването на въпроса.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2069 -: Декември 02, 2012, 09:09:39 pm »
Akruks,
писах ти на лични с молба...би ли могла да погледнеш

Благодаря предварително,
Rene

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2070 -: Декември 02, 2012, 09:23:44 pm »
Нямаме връзка, единствената връзка между нас е комуникацията. Дори на снимка не съм го виждала, за това се чудя как не ми излезе някой Нептун на асцендента като съм задавала този въпрос снощи в 2 през нощта
И как тогава задаваш въпрос дали ще имате любовни взаимоотношения с някой, когото не си виждала дори на снимка?! Ами ако този, с когото комуникираш се окаже като моя случай преди години- една даскалка по рисуване, която издаде стихосбирка, си чатеше с мен под прикритието на мъж почти година ;D Дори по скайп ми беше пратила снимка на хубав млад мъж и се хванах, че леко съм хлътнала, после като разкри самоличността си ми се доповръща от цялата гнусна история  :-X

хаха... ами знам че е глупаво..  ;D ама си го мислех..
а за когото питам знам със сигурност че е мъж :) Просто ми е много интересен
Тази даскалка включила ли те е после в стихосбирката?  ;D

*

Anelia

« Отговор #2071 -: Декември 02, 2012, 09:35:19 pm »
Ще се срещна ли с момчето, за което си мисля?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2072 -: Декември 02, 2012, 09:54:31 pm »
Знам със сигурност, защото играем заедно една онлайн игра(WOW), която се плаща онлайн и всеки е с реалните си имена и данни записан, ако го добавиш с реалното ид му ги виждаш... а и почти няма момичета които да я играят :)

« Отговор #2073 -: Декември 02, 2012, 10:36:38 pm »
Akruks, ако може само да доуточним какво имаш предвид под ангажимент – жена или нещо друго?
предполагам е жена, с У1 Сатурн би трябвало да е консервативен и да не си пада по неговия пол  :blink:

Консервативен е в това отношение, да :) Все се надявах да му е друг ангажиментът, работата например или нещо такова  :-[ 
Здраве да е!
Още веднъж ти благодаря много!

« Отговор #2074 -: Декември 02, 2012, 10:46:08 pm »
Мирабела,Акрукс,много благодаря.Въпроса е зададен от моя близка,и точно заради начина по който е зададен,реших,че разходящият секстил м/у У1 е достатъчен за Да,както и позицията на неговите У1 и У5 в неин първи дом.Ако беше попитала „Ще имаме ли връзка......? или нещо подобно,нали тогава трябва да гледам сходящи аспекти.А за нейния ретро заточен У5 в знака на неговия У5,сигурно очаква той пръв да изрази чувствата си.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2075 -: Декември 03, 2012, 04:50:16 pm »
Въпросът е ще се обади ли младежът в следващата седмица?
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 01:49:59 pm от tasha »

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2076 -: Декември 03, 2012, 06:47:12 pm »
Благодаря, Аkruks.
Имам още един въпрос, ако може: ще започна ли връзка с младежа в следващите два месеца?
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 01:50:12 pm от tasha »

*

Anelia

« Отговор #2077 -: Декември 04, 2012, 01:40:55 am »
Ще се срещна ли с момчето, за което си мисля?
Луната е без курс в картата, по въпроса не предстои развитие в близките месеци. Между вашите управители Слънце и Уран аспектът е хармоничен, но е отминал, за предстояща среща аспектът трябва да е предстоящ. Уран излиза в твоя 9д- в чужбина ли е момчето?
При него предстои да има някаква промяна, тъй като Уран е ретрограден, след средата на декември ще стане директен.
Благодаря ти.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #2078 -: Декември 04, 2012, 08:23:08 am »
Благодаря, Аkruks.
Имам още един въпрос, ако може: ще започна ли връзка с младежа в следващите два месеца?
по тази карта и по предната, която е в сила още, не предстои да имате връзка, но нека и други се изкажат по въпроса

Благодаря отново, едва ли другите ще кажат нещо различно, но дано
« Последна редакция: Декември 04, 2012, 10:03:15 am от tasha »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2079 -: Декември 04, 2012, 10:35:48 am »
по тази карта и по предната, която е в сила още, не предстои да имате връзка, но нека и други се изкажат по въпроса

Благодаря отново, едва ли другите ще кажат нещо различно, но дано

Съгласна съм с акрукс, дано да не познаем