Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040471 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2240 -: Януари 10, 2013, 03:22:14 pm »
Благодаря за отговора.
 Аз не разбирам нищо от астрология, но знам че 100% ще променя дома си и дори града, в който живея и това ще стане до края на месеца. А за него - да той работи там от известно време и живее там, но и тук тъй като тук са му всички вещи, които има.
А аз само съм написала какво виждам в картата, според моите скромни познания по астрология. Все пак за обратна връзка е рано-по мое виждане не ти предстои да сменяш дома си, мястото на живеене, но щом си сигурна на 100%, че ще го направиш- ок!

akruks, с написаното от мен не подлагам въобще под съмнение познанията ти по астрология. Потърсих помощ във форума, защото вярвам, че сте достатъчно добри и това го показват всичките отговори, които са станали реалност.
Извинявам се, ако си ме разбрала грешна. С написаното исках да поясня ситуацията, в която съм и знам, че дори да не е по мое желание се налага да се местя!
Благодаря за отделеното време!

« Отговор #2241 -: Януари 10, 2013, 11:44:42 pm »
Здравейте отново ,бих искала да знам дали ще се срещна скоро с господин Х ,както и дали въобще предстои среща помежду ни...предварително благодаря за търпението и разбирането !

http://www.astrologyweekly.com/chart.php?y=2013&m=1&d=10&h=23&min=32&lat=42&long=23.02&zone=16&e1=0&e2=0

« Отговор #2242 -: Януари 11, 2013, 05:35:25 pm »
Здравейте отново ,бих искала да знам дали ще се срещна скоро с господин Х ,както и дали въобще предстои среща помежду ни...предварително благодаря за търпението и разбирането !

http://www.astrologyweekly.com/chart.php?y=2013&m=1&d=10&h=23&min=32&lat=42&long=23.02&zone=16&e1=0&e2=0
приложената карта показва късен Асц, единия от двамата е взел вече решение по въпроса, което не подлежи на промяна и може да се проследи само завършека на ситуацията, между твоя У1 и негов У1 не предстои аспект, между Луната с негов У1 също, тъй че не предстои среща

Благодаря ти много ,Акрукс!Потвърди точно това ,от което се страхувах при това без да знаеш въобще как стоят нещата..описа точно изхода от ситуацията,който очаквах ,но не исках да повярвам!Мерси за помощтта,много си добра в астрологията!И все пак една малка част от мен се надява звездите да грешат :(((

« Отговор #2243 -: Януари 11, 2013, 08:58:35 pm »
Една карта и от мен:Това ли е края на връзката ни с Х.?  :blink:
Може ли малко помощ по този хорар?На мен по-скоро ми изглежда като ново начало,отколкото като край.

Според мен не- Меркурий У1 е в хармоничен разходящ аспект с Нептун У1 за него, с другия негов У1 Юпитер е в разходящ куинконкс, Юпитер е ретрограден, заточен, отделно от това е връх на Йод (пръста на съдбата или Божи пръст), в който вземаш участие ти- Меркурий У1 е от едната страна на конфигурацията, а от другата страна е съвпадът на Сатурн У5 с Луната У5 за него. Между негов У5 и твоя У5 предстои съвпад- любовта ви ще продължи, както си писала- ново начало в областта на чувствата. Освен това Луната осъществява пренос на светлина между вас, чрез тригона с негов У1 Нептун и предстоящия секстил с твоя У1 Меркурий, тъй че връзката ви ще продължи и ще си удовлетворена, като краен резултат- последен мажорен аспект на Луната е хармоничен- секстил със Слънцето У12
Акрукс,благодаря ти за коментара  :58:

« Отговор #2244 -: Януари 11, 2013, 10:00:13 pm »
Здравейте всички отново. Аз имам пак въпрос.
Ще приеме ли поканата ми за рождения ми ден?
Много благодаря предварително.. :blink:

« Отговор #2245 -: Януари 12, 2013, 12:58:20 am »
Благодаря ти много ,Акрукс!Потвърди точно това ,от което се страхувах при това без да знаеш въобще как стоят нещата..описа точно изхода от ситуацията,който очаквах ,но не исках да повярвам!Мерси за помощтта,много си добра в астрологията!И все пак една малка част от мен се надява звездите да грешат :(((
напълно възможно е да не отчита вярно тази карта ако наскоро си задавала въпроси за взимоотношения със същия човек. В новата карта Луната е извършила съвпад с твоя У1 Венера, куинконкс с ретро Юпитер у3 и предстои да напрви съвпад с Меркурий У5, У3 за него- с този пренос на светлина има шанс да те заобича отново и да те потърси, да имате комуникация, но за среща не излиза да има скоро, има някаква надежда ако се отчете, че знаците в които са У1 на двамата са с общ диспозитор-Сатурн и ако стане ще е бавно и трудно.

Акрукс,ти направо ме изумяваш с точността на прогнозите си ...днес му писах смс ,той ми отговори ,макар и със закъснение ,имал много проблеми в работата,които не се оправяли ,аз го питах това означава ли,че няма скоро да се срещнем ,да ме посетиш и той каза нямам си никаква идея засега...хем не е като да съм тотално игнорирана,ама хем и нещата не са то1но като хората,сиреч човека ми се струва разколебан,хем дистанциран,ама и хем не иска да ме остави ,а и наистина нещата се развиват бавно,а ти си страхотна в твоите прогнози ,направо се изумих,бих посъветвала всички от форума да се доверяват на прогнозите ти!

« Отговор #2246 -: Януари 12, 2013, 07:58:25 am »
Луната е без курс, освен това е Новолуние, веднъж съм тълкувала грешно новолунна карта с Луна без курс, а сега няма какво да кажа
според картата излиза, че е приел поканата
поканила ли си го или тепърва ще го направиш?
ако се интересуваш дали ще присъства на рождения ти ден е вече друг въпрос

akruks, както винаги в целта..:)
Не съм го поканила, а най-вече искам да знам дали ще присъства.
Какво показва картата в тази посока?
Благодаря мног! :25:

« Отговор #2247 -: Януари 12, 2013, 08:28:32 am »
Здравейте!
Моля ви да погледнете тази карта: "Ще се видим ли скоро с (по име)?" Изобщо не мога да го разбера това момче - едно ми говори, друго прави... Изобщо мисли ли за мен или си е намерил нещо друго, какво става с него и защо пак се запиля???
Благодаря ви!

« Отговор #2248 -: Януари 13, 2013, 11:38:28 am »
Благодаря ти за тълкуването, Акрукс! Картата показва хубави неща, обаче аз не проумявам защо след като той ми говореше за съвместни планове и да промени някои неща, които мен ме притесняват, сега изобщо не ме търси и защо това се отразява в картата като хармония между думи и действия от негова страна. Нещо се чувствам съвсем объркана от поведението му.

При Луна без курс сигурно е безпредметно да питам дали ще се видим скоро, нали така? А някаква смислена комуникация между нас дали може да се случи скоро според картата?

« Отговор #2249 -: Януари 14, 2013, 06:24:34 am »
Луната е без курс, освен това е Новолуние, веднъж съм тълкувала грешно новолунна карта с Луна без курс, а сега няма какво да кажа
според картата излиза, че е приел поканата
поканила ли си го или тепърва ще го направиш?
ако се интересуваш дали ще присъства на рождения ти ден е вече друг въпрос

akruks, както винаги в целта..:)
Не съм го поканила, а най-вече искам да знам дали ще присъства.
Какво показва картата в тази посока?
Благодаря много! :
Нали точно това съм написала в предния коментар, че това е вече друг въпрос, а предния въпрос е зададен неточно- не си го поканила, а питаш дали ще приеме поканата! Затова и Луната там е без курс, управител е на 5д на човека, за който питаш, намира се в твоя 5-ти дом, който е свързан с празнуването, направила е хармоничен аспект със Сатурн У5- излиза, че вече сте празнували заедно, а ти дори не си го поканила...- няма как картата да даде точна информация в този случай, все едно аз сега да си пусна карта с въпрос дали ще спечеля днес джакпота, при положение, че не съм си пуснала фиш- същото е...

akruks, наистина звучи тъпо.. Голяма съм..патка.. :-[
Въпрсът, който ме интересува е - ще присъства ли на партито ми?
Ето и картата:

Благодаря предварително , отново..

« Отговор #2250 -: Януари 14, 2013, 01:34:07 pm »
Благодаря ти за подробния анализ, Акрукс! Разбира се, че не очаквам все той да тича по мен, но със сигурност очаквам да мога да разчитам на думите му, а не едно да говори, друго да върши. Ще видим как ще успеем да се справим с тези отношения.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2251 -: Януари 14, 2013, 10:18:16 pm »
Хайде,помагайте :-[

Ще се сдобрим ли с Б.?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2252 -: Януари 15, 2013, 07:14:39 am »
Хайде,помагайте :-[

Ще се сдобрим ли с Б.?
не се срамувай де, питай смело  ;D
ще се сдобрите, Луната У5 за него е в сходящ хармоничен аспект с твоя У5 Сатурн, извършила е съвпад с Нептун У7 и ще направи секстил с Меркурий У1, с този пренос на светлина и последен хармоничен аспект няма начин да не се срещнете и да не останеш доволна от крайния резултат.
Благодаря ти Акрукс.Абе,аз съм си срамежлива  :rolleyes:
Радвам се на отговорът ти.Друг е въпросът,че и аз не съм голям лаик в хорарите,благодарение на теб.Защото винаги много подробно обясняваш отговорите.Погледнах картата,видях управителите на 1ви-7ми,тяхната връзка,сходяща ли е.Погледнах управителите на 5тите ни  домове и тяхната връзка.Видях и луната......
Но разбира се,може и да сбъркам,та затова се допитвам до вас :blink:
А сега,по картата,може ли де си каже до колко време ще стане сдобряването? :lol:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2253 -: Януари 15, 2013, 09:55:26 am »
Помогнете ми, моля!
Обича ли ме Х и иска ли да продължим връзката ни?
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2254 -: Януари 15, 2013, 02:33:47 pm »
Здравейте :blink: пиша за да дам обратна връзка.Днес ми се обади за да ме попита дали имам планова за края на седмицата и се разбрахме да пътувам.Бяхте прави,че срещата ще се състои :blink:. Трябвало е да потърпя :-[.
И имам нов въпрос :blink::
Ще си изясним ли отношенията с Н?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2255 -: Януари 15, 2013, 02:57:44 pm »
Помогнете ми, моля!
Да, ще продължи връзката ви, скоро предстои да имате хармонично общуване, колкото до чувствата също имате хармоничен аспект, би трябвало да те обича!
:58: Благодаря! Днес ще опитам да говорим и дано това хармонично общуване дойде скоро, че вече ще полудея  :41:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2256 -: Януари 15, 2013, 04:32:08 pm »
А сега,по картата,може ли де си каже до колко време ще стане сдобряването? :lol:
Венера У3 за него в сходящ съвпад с Плутон У3 за теб, разположени в ъглов дом в кардинален знак, на по-малко от 3гр разлика, предполагам скоро ще те потърси и ще се сдобрите!
Днес го срещнах.По коридорите,разминахме се.Той говореше с разни колеги.Гледаше ме, и много състрадателно и учтиво ме поздрави.
После го засякох на неговия етаж.Казах му "Здрасти,хайде да поговорим".Той веднага каза"Хайде,кога,къде? ".Влязох в стаята му,започнахме разговор,той се държи "на положение",аз обяснявам,говоря,с добро,за всичко ,за нас.
Той беше много благоразположен,състрадателен,през цялото време ме наблюдаваше,дори да не го гледах.Дебнеше всяка моя реакция,мимика,дума.Каза ми,че има много задачи,напрегнат е в работата,до Референдума.И че до тогава нищо не може да направи.Да поизчакаме,да смели това което му се е случила с мен.....Аз го питах "Референдума,нали е на 27ми?" Той каза ,да,че след това вече ще бъде по-свободен.
Разказах му за другите ми трудности в момента в живота ми.Слушаше ме ,обсъждаше с мен....както преди.Мъдро.
Казах му,когато реши да ми се обади.Тръгнах си от стаята му.

Следобед като си тръгнах,му звъннах и му пожелах приятна вечер.Това е.

Знам,че ме обича.Усещам го.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2257 -: Януари 16, 2013, 09:03:40 am »
Извинете ме, че пак ще ви занимавам с моите глупости......периода ми е труден....и си блъскам главата с някви въпроси.... :(
вчера си зададох въпрос: Мисли ли си за мен/дреме ли му на Х за мен?
на мен ми се иска да е ДА.....и така и го разбирам, но може да е заради това, че съм субективна.....
моля за накои разяснения.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2258 -: Януари 16, 2013, 02:40:20 pm »
Мисли ли си за мен/дреме ли му на Х за мен?

Баш си му дреме... на Х**  ;D

Извинявай, просто се шегувам, макар че на теб сигурно никак не ти е до шеги.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2259 -: Януари 16, 2013, 04:14:26 pm »
Помогнете ми, моля!
Да, ще продължи връзката ви, скоро предстои да имате хармонично общуване, колкото до чувствата също имате хармоничен аспект, би трябвало да те обича!
akruks, извинявай, ако ставам нахална  :confuse3:
да попитам това хармонично общуване може ли да е от негова страна започнато, защото аз имам намерение малко да спра да го търся и не знам това как ще се отрази на връзката ни...не че по-лошо може да стана де  :'(