А сега,по картата,може ли де си каже до колко време ще стане сдобряването? :lol:
Венера У3 за него в сходящ съвпад с Плутон У3 за теб, разположени в ъглов дом в кардинален знак, на по-малко от 3гр разлика, предполагам скоро ще те потърси и ще се сдобрите!
Днес го срещнах.По коридорите,разминахме се.Той говореше с разни колеги.Гледаше ме, и много състрадателно и учтиво ме поздрави.
После го засякох на неговия етаж.Казах му "Здрасти,хайде да поговорим".Той веднага каза"Хайде,кога,къде? ".Влязох в стаята му,започнахме разговор,той се държи "на положение",аз обяснявам,говоря,с добро,за всичко ,за нас.
Той беше много благоразположен,състрадателен,през цялото време ме наблюдаваше,дори да не го гледах.Дебнеше всяка моя реакция,мимика,дума.Каза ми,че има много задачи,напрегнат е в работата,до Референдума.И че до тогава нищо не може да направи.Да поизчакаме,да смели това което му се е случила с мен.....Аз го питах "Референдума,нали е на 27ми?" Той каза ,да,че след това вече ще бъде по-свободен.
Разказах му за другите ми трудности в момента в живота ми.Слушаше ме ,обсъждаше с мен....както преди.Мъдро.
Казах му,когато реши да ми се обади.Тръгнах си от стаята му.
Следобед като си тръгнах,му звъннах и му пожелах приятна вечер.Това е.
Знам,че ме обича.Усещам го.