Здравейте,
питала съм в темата за човека, за който ще попитам и днес...
но просто вече съм озадачена...месец вече се чуваме всеки ден...но нищо повече...
странна ситуация...та ще се развият ли отношенията ми с този мъж?
20.37 часа, София,24.01.2013
Прогнозата ми относно започване на сериозна връзка не е оптимистична, защото липсва сходящ аспект между управителите ви. И в предната карта по същия въпрос знаците по оста АС/DC бяха същите и отново липсваше аспект между У1 и У7. Там обаче градусът на АС беше твърде ранен, което би трябвало да дава право за повторно задаване на същия въпрос след определен период от време. Но пък Луната е била без курс, което си е силен фактор за липса на желаното от кверента развитие.
Тъй като в настоящата карта управителите на 5-тите ви домове са в сходящ тригон, флиртът ви би трябвало да продължи. Друга възможност е да достигнете до физически взаимоотношения, защото някои астролози разглеждат секса и по 5-тия дом.
Той се управлява от Юпитер, намиращ се в знак на твоя управител Меркурий. Това би трябвало да потвърждава, че се интересува от теб. Обаче Юпитер е заточен и все още ретрограден, така че към момента той не изглежда способен да предприеме решителни стъпки към теб. Колебае се, премисля, не постъпва според очакванията ти. Юпитер се намира на върха на 4-тия му дом. Възможно е да е притиснат от домашни, семейни или имотни проблеми.
Ти се управляваш от Меркурий, изгорен от Слънцето, с което е в разходящ съвпад. Възможно е да не преценяваш него и/или ситуацията рационално, да си заслепена от него. Меркурий постепенно се отдръпва от Слънцето, така че ако случаят е такъв, погледът ти би трябвало да се проясни скоро и да успееш да прецениш трезво къде стоиш.
Следващият аспект на Меркурий е квадратура със Сатурн (твой У5 в 3-тия ти дом). Възможен е дискомфорт в сферата на чувствата. Струва ми се, че си вложила големи надежди в отношенията ви и в него, които той досега не е оправдал.
Прикачвам и картата по предния въпрос.
Здравейте,
днес бях на първа среща :blink:и като нещо,което не ми се е случвало от доста време съм развълнувана 
Ще се развият ли отношенията ни в нещо повече с този човек?София,20.58 часа,05 януари
Благодаря предварително :blink: