Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040617 Прегледи
*

rene

• *
  • 133
Re: Хорар за любов
« Отговор #2300 -: Януари 25, 2013, 07:34:14 am »
Здравейте,
питала съм в темата за човека, за който ще попитам и днес...
но просто вече съм озадачена...месец вече се чуваме всеки ден...но нищо повече...
странна ситуация...та ще се развият ли отношенията ми с този мъж?

20.37 часа, София,24.01.2013

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2301 -: Януари 25, 2013, 02:39:45 pm »
Много ми се ще да пробвам и аз  ;) благодаря предварително за вниманието..Въпросът ми е "Ще се оправят ли нещата между нас?", тези дни си мисля,че всичко се разпадна безвъзвратно.. :-\
между Луната У8 за него и Сатурн У8 за теб предстои хармоничен аспект, така че в интимен план ви предстои да постигнете близост. Последният аспект на Луната е квадрат с Венера У12, съУ5 - може би няма да си удовлетворена емоционално от крайното развитие по въпроса, за него този квадрат засяга работата му и парите, може да им напрежение в тази област
akruks супер си, благодаря ти!Само малко се обърквам,когато към последното разяснение прибавя и предстоящия хармоничен аспект на Луната У2 за мен и Сатурн У2 за него, т.е. не се ли получава противоречие точно свързано с парите? Иначе продължава да ми идва твърде положително написаното ;),а и все още не съм си намерила пръстена дето търсихме с теб ;)това съвсем като знак го приех....

« Отговор #2302 -: Януари 25, 2013, 04:05:39 pm »
В картата Луната е без курс, но това не пречи да се хвърли едно око за човека  ;)
Оста на желанията е 2-8д, последният аспект на Луната У5 е с Марс У2 за него- изкарал е пари (от творчество или от любов), неговият У1 Нептун е в негов 12д- не се разкрива изцяло пред хората, Уран У12 в негов 1д показва, че в това, което не споделя има нещо нестандартно, Венера У8 за него в разходящ хармоничен аспект с Нептун У1 , Сатурн У11 в 8д- интимни взаимоотношения с по-възрастен приятел/ка

Благодаря за коментара. Относно У11 в 8д разпознавам себе си, освен ако не ми кажеш, че би трябвало да има и друг. :)
Ти си Меркурий в негов 11д по картата, а той какво има си знае най-добре, има неща за които не се говори , личният живот за това е личен

Хм, аз лично гледам нещата, които правя, да мога и да ги казвам (ако на някой му е нужно), да не ме е срам от тях и да не изпитвам неудобство пред себе си или пред друг, че ги правя. Но това е философска тема, не астрологична.  ;)

Значи по картата ти смяташ, че сме трима. Поне. Интересно. :)

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #2303 -: Януари 25, 2013, 04:26:21 pm »
да, У8 за единия е У2 за другия, аз не съм писала, че ще остане без пари, а че ще има напрежение, тъй като Венера У6 за него е в негов 2д, планетата се свързва с пари, а при него управлява дома на работата и здравето, след като Луната ще извърши квадрат с тази планета, като последен аспект, няма как да гарантира пълно щастие, все нещо няма да ти е ок, понеже ти задаваш въпроса и Луната се води втори твой управител. Отделно неговия У1 Юпитер е в сходящ куинконкс с негов У2 Сатурн, така че не му е период на твоя човек за трупане на материални блага и пари.
[/quote]
мда,сега съвсем се изясни всичко...много е точно...благодаря ти!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2304 -: Януари 25, 2013, 04:57:16 pm »
Момичета, най-накрая се появи един човек и въпросът ми е: "Ще започна ли връзка с Н и как ще се развие тя". Ще кажете ли по нещичко :blink: Аз съм объркана, а неговото положение не знам какво е. Той показва, че има симпатии, но действа бавно. Аз определено имам, но много неща ми влияят.
Засега ще си останете с взаимните симпатии, не предстои да започнеш връзка с този човек. Него го вълнуват секса и приключенията, докато тебе финансовата стабилност, имаш нужда от по-активно общуване, а и семейството ми се струва, че ти се бърка в сърдечните дела и те ограничава. Според мен този човек има намерение да живее в чужбина и на по-късен етап може да го осъществи.

тук да дам обратна връзка. Акрукс отново беше права, не знам дали има смисъл и да го казвам, де :) С този човек абсолютно нищо не се получи. Благодаря ти за точния коментар! :)

« Отговор #2305 -: Януари 25, 2013, 05:22:53 pm »
Здравейте,
но просто вече съм озадачена...месец вече се чуваме всеки ден...но нищо повече...

Прогнозата ми относно започване на сериозна връзка не е оптимистична, защото липсва сходящ аспект между управителите ви. И в предната карта по същия въпрос знаците по оста АС/DC бяха същите и отново липсваше аспект между У1 и У7. Там обаче градусът на АС беше твърде ранен, което би трябвало да дава право за повторно задаване на същия въпрос след определен период от време. Но пък Луната е била без курс, което си е силен фактор за липса на желаното от кверента развитие.

Тъй като в настоящата карта управителите на 5-тите ви домове са в сходящ тригон, флиртът ви би трябвало да продължи. Друга възможност е да достигнете до физически взаимоотношения, защото някои астролози разглеждат секса и по 5-тия дом.
Той се управлява от Юпитер, намиращ се в знак на твоя управител Меркурий. Това би трябвало да потвърждава, че се интересува от теб. Обаче Юпитер е заточен и все още ретрограден, така че към момента той не изглежда способен да предприеме решителни стъпки към теб. Колебае се, премисля, не постъпва според очакванията ти. Юпитер се намира на върха на 4-тия му дом. Възможно е да е притиснат от домашни, семейни или имотни проблеми.
Ти се управляваш от Меркурий, изгорен от Слънцето, с което е в разходящ съвпад. Възможно е да не преценяваш него и/или ситуацията рационално, да си заслепена от него. Меркурий постепенно се отдръпва от Слънцето, така че ако случаят е такъв, погледът ти би трябвало да се проясни скоро и да успееш да прецениш трезво къде стоиш.
Следващият аспект на Меркурий е квадратура със Сатурн (твой У5 в 3-тия ти дом). Възможен е дискомфорт в сферата на чувствата. Струва ми се, че си вложила големи надежди в отношенията ви и в него, които той досега не е оправдал.

Прикачвам и картата по предния въпрос.
Здравейте,

днес бях на първа среща :blink:и като нещо,което не ми се е случвало от доста време съм развълнувана :P
Ще се развият ли отношенията ни в нещо повече с този човек?София,20.58 часа,05 януари

Благодаря предварително :blink:

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2306 -: Януари 25, 2013, 05:23:16 pm »
Благодаря, akruks. Има причини, поради които временно не може да излиза в чужбина. А има ли шанс да осъществим контакт отново?
Както писах-рано е зададен въпроса, но каквото и развитие да има, като краен резултат ще си удовлетворена, на Луната последният аспект е хармоничен- тригон с Марс У1

Благодаря за вниманието, Akrusk.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2307 -: Януари 25, 2013, 06:59:49 pm »
Здравейте,

Прогнозата ми относно започване на сериозна връзка не е оптимистична, защото липсва сходящ аспект между управителите ви. И в предната карта по същия въпрос знаците по оста АС/DC бяха същите и отново липсваше аспект между У1 и У7. Там обаче градусът на АС беше твърде ранен, което би трябвало да дава право за повторно задаване на същия въпрос след определен период от време. Но пък Луната е била без курс, което си е силен фактор за липса на желаното от кверента развитие.

Тъй като в настоящата карта управителите на 5-тите ви домове са в сходящ тригон, флиртът ви би трябвало да продължи. Друга възможност е да достигнете до физически взаимоотношения, защото някои астролози разглеждат секса и по 5-тия дом.
Той се управлява от Юпитер, намиращ се в знак на твоя управител Меркурий. Това би трябвало да потвърждава, че се интересува от теб. Обаче Юпитер е заточен и все още ретрограден, така че към момента той не изглежда способен да предприеме решителни стъпки към теб. Колебае се, премисля, не постъпва според очакванията ти. Юпитер се намира на върха на 4-тия му дом. Възможно е да е притиснат от домашни, семейни или имотни проблеми.
Ти се управляваш от Меркурий, изгорен от Слънцето, с което е в разходящ съвпад. Възможно е да не преценяваш него и/или ситуацията рационално, да си заслепена от него. Меркурий постепенно се отдръпва от Слънцето, така че ако случаят е такъв, погледът ти би трябвало да се проясни скоро и да успееш да прецениш трезво къде стоиш.
Следващият аспект на Меркурий е квадратура със Сатурн (твой У5 в 3-тия ти дом). Възможен е дискомфорт в сферата на чувствата. Струва ми се, че си вложила големи надежди в отношенията ви и в него, които той досега не е оправдал.

Прикачвам и картата по предния въпрос.
Здравейте,

днес бях на първа среща :blink:и като нещо,което не ми се е случвало от доста време съм развълнувана :P
Ще се развият ли отношенията ни в нещо повече с този човек?София,20.58 часа,05 януари

Благодаря предварително :blink:

Благодаря ти за отговора Мирабела...мисля,че нещата са много адекватно описани...времето ще покаже.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2308 -: Януари 25, 2013, 11:24:35 pm »
тук пак ще поставя хорар. Ако ви се разглежда, въпросът е "Ще започна ли връзка с Р?"

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2309 -: Януари 26, 2013, 11:36:40 am »
Здравейте,трябва да взема окончателно решение за отношенията си с този господин.Уморих се от игрите на криеница.Чувствата ми са много силни,но не виждам такива от другата страна :(. Ще задам последния си въпрос:
Да прекратя ли отношенията  си с Н ?
Това е картата.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #2310 -: Януари 26, 2013, 11:41:58 am »
Здравейте,

Аз по предната карта писах, че повече време ще е нужно за развитие на въпроса, поради ранния АСЦ
В новата карта Луната У11 е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У11 за него, тъй ще ще продължи приятелството ви, а също да се харесвате и имате положителна емоционална нагласа един към друг. Колкото до интимност, засега по-скоро не се очертава- няма аспект между вашите У8 , Луната ще извърши опозиция с негов У8 Венера, а с твоя У8 ще извърши куинконкс, Луната ще квадратира също Плутон У3 и Венера У3 за него, тъй че може и комуникацията ви да не е така засилена, както е била напоследък.

Благодаря ти за отговора Акрукс...да комуникацията ни не е така засилена,защото аз вече малко се чудя...каква комуникация е това и дали да продължавам.Ще дам обратна връзка при развитие.

« Отговор #2311 -: Януари 26, 2013, 12:07:37 pm »
тук пак ще поставя хорар. Ако ви се разглежда, въпросът е "Ще започна ли връзка с Р?"

Две индикации за отрицателен отговор. Едната е липсата на аспект между У1 Венера и У7 Марс. Другата е Луната без курс, ако не броим предстоящия квинкокс с Марс. Квинкоксът може да говори за предстоящ контакт помежду ви (тъй като Луната е вторият ти управител, а Марс е неговият сигнификатор), който няма до протече гладко. Може да разберете, че различията помежду ви са повече от нещата, които се предполага да ви свързват. По тази карта ми се струва, че няма да имате възможност да започнете връзка. Дали причината не е в него - не показва достатъчно интерес, предпочита да остане свободен (Марс във Водолей и в 11-тия си дом)?
« Последна редакция: Януари 26, 2013, 12:16:04 pm от Mirabella »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2312 -: Януари 26, 2013, 02:46:19 pm »
Благодаря akruks,май наистина е време да си почина  :88:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2313 -: Януари 26, 2013, 02:55:18 pm »
Mirabella, благодаря. На този отговор се надявах. Ние всъщност се познаваме от 2-3 години, но напоследък той започна да показва интерес, което ме озадачи. Това, разбира се, може да е било шега от него страна, но не изглеждаше така и мен леко ме притесни, защото не мисля, че ще излезе нещо достатъчно стабилно. От друга страна, не искам да го отрязвам заради приятелството ни, а и заради това, че с братовчедка му сме доста близки. Радвам се, че нещата ще се наредят от самосебе си :)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2314 -: Януари 26, 2013, 02:59:40 pm »
Не знам каква точно връзка имаш предвид, по картата излиза, че имате успешна комуникация и общуване, че сте имали интимност, харесвате се, ти него определено- Марс у7 в 5д, но той не го знае- У5 Уран е в негов 12д
може би имаш по-закостенели представи, наложени от домашното възпитание, за това как жената трябва да се остави мъжа да е активен във връзката, майка ти да ти се противопоставя и да ти е в тежест семейството, да обичаш повече да си стоиш вкъщи, а той предпочита да е сред приятели и да общува, но това не са непреодолими препятствия, които пречат да сте заедно- от теб главно зависи да действаш по въпроса.
akruks, аз всъщност не съм сигурна, че го харесвам, или може би не искам да го призная заради приятелството ни. Не съм сигурна, че и той ме харесва наистина, така че ще оставя така нещата. Много благодаря :) Исках да съм сигурна, защото доста се обърках след последния път, в който се видяхме.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2315 -: Януари 26, 2013, 03:13:53 pm »
Да, права си, аз не се изразих достатъчно ясно. Благодаря за вниманието. Ще дам обратна връзка, ако има развитие :wub:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2316 -: Януари 26, 2013, 03:37:07 pm »
Да, права си, аз не се изразих достатъчно ясно. Благодаря за вниманието. Ще дам обратна връзка, ако има развитие :wub:
А аз съм видяла отминалия хармоничен аспект между Слънцето У5 за него с Уран У5 при теб, но съм пропуснала предстоящият квадрат между Слънцето и Сатурн, който е също твой У5, а негов У11
Може да не искаш да си разваляш приятелството с него, но има вероятност да се случи
Благодаря ти, че се занимаваш, akruks. Много неприятно ще е, ако наистина си развалим отношенията, но пък нещата, които си казвала до момента, са се случвали. Винаги така се получава.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2317 -: Януари 27, 2013, 10:09:55 am »
Здравейте да дам обратна връзка по-последната карта.Тази сутрин ме изненадаха с много приятно съобщение в което ме изпратиха в девета глуха :(. Господина работи и не може да се занимава с жени и да има каквато и де е връзка.С две думи всичко приключи :'( :'( :'(.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #2318 -: Януари 29, 2013, 02:59:50 pm »
Един въпрос и от мен :blink:
Ще ми се обади ли X

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2319 -: Януари 29, 2013, 10:00:59 pm »
Здравейте да дам обратна връзка по-последната карта.Тази сутрин ме изненадаха с много приятно съобщение в което ме изпратиха в девета глуха :(. Господина работи и не може да се занимава с жени и да има каквато и де е връзка.С две думи всичко приключи :'( :'( :'(.
Добре де, нали въпросът ти беше "да прекратя ли отношенията си с Н?" , сега защо рониш сълзи, след като си задала подобен въпрос, значи си имала желанието и нагласата да късаш с него или ти тежи, че не си скъсала ти с него, а той те е отрязал
А и нали работи, не ти е казал, че не те иска, защото е с друга
Не бях сигурна дали ще взема правилното решение :-[. За това зададох и въпроса си,но така или иначе той го е решил вместо мен.А ми е тъжно защото имам чувства ,към този човек. :58: благодаря за времето,което ми отделяте.Радвам се,че ви има.