Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041174 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2360 -: Февруари 02, 2013, 09:32:34 pm »
Отношенията ни нямат нищо общо с работата. Работим на различни места, различни неща. Отношенията ни са публични - излизали сме, не се крием. По-скоро той има някакви тайни, но какви...нямам идея.
Той крие нещо - сам каза, че има нещо, но не пожела да сподели какво точно.

В крайна сметка трябва да себе си да стигна до решение. Да търся ли контакт след седмица или всичко е окончателно приключило?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2361 -: Февруари 03, 2013, 12:10:16 am »
100 и не знам си коя публикация за деня от мен.
Рекох да намина преди сън,но не се сдържах само с наминаването.
Като се натъкна на подобни глупави спорове и ми става ясно защо народа се изнесе оттатък.
Признавам си,че интересът към астрологията се зароди в мен ,защото нищих причините за една връзка.
Признавам си и това,че хорарната ми е много интересна и чета такива теми,без да ме засягат пряко,интересен ми е начинът ,по който се тълкуват хорарите,процентът познаваемост,обратните връзки.
Виж,относно хармониците ,пари да ми даваш,не бих и погледнала темата.
Търсенето определя предлагането.Това е причината тези теми да са предпочитани.
Само не разбирам какъв е проблемът всеки да си следи това,което го вълнува и да си говори за астрология...ако има с кого.. в темата,която го вълнува..

*

Papy

• 4343
« Отговор #2362 -: Февруари 03, 2013, 12:32:54 am »
Отношенията ни нямат нищо общо с работата. Работим на различни места, различни неща. Отношенията ни са публични - излизали сме, не се крием. По-скоро той има някакви тайни, но какви...нямам идея.
Той крие нещо - сам каза, че има нещо, но не пожела да сподели какво точно.

В крайна сметка трябва да себе си да стигна до решение. Да търся ли контакт след седмица или всичко е окончателно приключило?

според мен изчакай по-дълго от седмица
за публичността- така ми се стори- вашите отношения касаят по някакъв начин социалния му  изглед или някакви стремежи за кариера, развитие, знам ли
и може да е решил, че не му се наместваш в плановете някак

« Отговор #2363 -: Февруари 03, 2013, 01:01:08 am »
Здравейте!
Съвсем предновогодишно един въпрос: "Верен ли ми е (по име)?" Какво можете да кажете по картата? Така ми се иска да вляза в Новата Година с по-ясно съзнание за важните неща в живота ми.
Благодаря ви предварително!
Според мен ти е верен, имате разминавания в изразяването на чувствата, но при него предстои съвсем скорошна промяна- Меркурий У7 е на прага на козирог, диспозитор на Сатурн У5 за него, в сходящ секстил с твоя У1 Нептун, така че предстои да се сближите, обаче ти също трябва да станеш по-открита, щом държиш да ти е ясно съзнанието

Да дам обратна връзка тук - той тотално спря да общува с мен. Не знам каква е причината. Това сближаване засега не се вижда.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2364 -: Февруари 03, 2013, 01:17:13 am »
Защо не му пуснеш натала за разглеждане в другите теми, може да се види там какво му има и няма  :blink:

ми ако му открием циклофрения  :-\

няма бе- шегувам се  :blink: (то и без това не можем я откри)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2365 -: Февруари 03, 2013, 02:04:16 am »
Аз пак ще досаждам, но този път не за конкретен човек. Въпросът ми е: "Ще започна ли връзка до 3 месеца?" Този път не съм визирала човек, та дано падне от небето... Ако съм ви писнала, може да ми изтриете поста или да не отговаряте, защото зная, че съм досадна. :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2366 -: Февруари 03, 2013, 03:23:08 am »
Случайно разбрах малко по-късно от наша обща позната, извън работата, която познавала младежа, а той бил болен от циклофрения и по тази причина избягвал обвързване. Когато ѝ предадох, тя се шашна и не можеше да повярва, защото с нищо не давал подобни признаци, а го познаваше от 2г.

Понякога в такива филми се вкарваме, а отговорът е толкова прост. :))

В тоя ред на мисли и с това включване ме подсети за един мой наболял въпрос и опити, дотук неуспешни, да търся причини и мотиви. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2367 -: Февруари 03, 2013, 04:09:30 am »
Олелеее, akruks, благодаря отново! А изобщо има ли вероятност някога в този живот да се очертава ;D вече ми е смешно, няма начин, това ще да е ;D хубавото поне е, че ще поизлизам, все пак е нещо ;D

« Отговор #2368 -: Февруари 03, 2013, 04:50:22 am »
"Верен ли ми е (по име)?"
Според мен ти е верен, имате разминавания в изразяването на чувствата, но при него предстои съвсем скорошна промяна- Меркурий У7 е на прага на козирог, диспозитор на Сатурн У5 за него, в сходящ секстил с твоя У1 Нептун, така че предстои да се сближите, обаче ти също трябва да станеш по-открита, щом държиш да ти е ясно съзнанието...
Да дам обратна връзка тук - той тотално спря да общува с мен. Не знам каква е причината. Това сближаване засега не се вижда.
И какво общо има тази обратна връзка с въпроса ти дали ти е верен?
Че той може да не се обажда и да ти е верен, а може да е до теб почти денонощно, а да не ти е верен
Ако си го хванала на калъп с друга, тогава може да пишеш, че отговорът не е верен

Обратната ми връзка е насочена към отразеното в картата очаквано сближаване. За съжаление, няма го никакво, реалността е коренно противоположна. Това е месец след задаване на въпроса. Не знам дали е рано и кога би трябвало да настъпи. 

« Отговор #2369 -: Февруари 03, 2013, 08:43:57 am »
Ще се видим ли скоро отново с (по име)? Какво мислите за тази карта?
Да, ще се видите-вашите управители  Венера и Плутон предстои да извършат хармоничен аспект, а доколко ще е скоро не знам, последният аспект на Луната е хармоничен, но с ретроградна планета- Юпитер
обратна връзка по този въпрос?

Да, видяхме се, не съвсем скоро, но все пак се случи. Срещата ме изпълни с много надежди, но към момента зациклянето е пълно.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2370 -: Февруари 03, 2013, 10:25:51 pm »
Пускам един въпрос, който преди много време често задавах, но сега по съвсем различен начин.
Преди време доста се терзаех заради едно момче и най-накрая, след толкова много време се чувствам добре относно всичко свързано с това. Душичката ми най-накрая е свободна  :blink:
Питам, дали приключиха отношенията ни с този човек. На практика нямаме общо вече, но имам в предвид като вътрешно чувство, както за мен, така и за него. Тоест разделиха ли се пътищата ни, без лоши чувства и недовършени/недоизказани неща :)

« Отговор #2371 -: Февруари 04, 2013, 07:04:56 pm »
Аз пак имам молба да се разгледа един мой въпрос ако може,с риск да стана нахална...ще започна ли връзка с господин Х..?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2372 -: Февруари 04, 2013, 07:45:28 pm »
Аз приключих с една връзка. :blink:

Имам въпрос:

Предстои ли ми нова любов?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2373 -: Февруари 04, 2013, 09:17:46 pm »

Имам въпрос:

нова любов не ти предстои, но предстои да продължи твоя тайна връзка- Луната ще направи тригон с Уран у12 за него и последен аспект секстил Слънце У12 за теб
Как ще предстои тайна връзка,като е приключила? :-\
И картите Таро показаха край :-\
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 09:22:17 pm от Milkyway »

*

Asol

• 4140
« Отговор #2374 -: Февруари 04, 2013, 10:02:24 pm »
Според този хорар по-вероятно е отговорът да е "не". Може ти да се присетиш или насочиш и да си на "вълната" на някое по-старо любовно увлечение. След това да се двоумиш дали си заслужава и дали те удовлетворява подобна връзка и отношение към теб. Ако възникне някоя любов по-скоро ще е краткотрайно увлечение и напомняне "от старите ленти" (от работата или от близкото ти обкръжение).
« Последна редакция: Февруари 04, 2013, 10:11:35 pm от Asol »

*

Asol

• 4140
« Отговор #2375 -: Февруари 04, 2013, 10:19:02 pm »
Според хорара много държи на теб, но към този момент по-скоро няма да те потърси.

« Отговор #2376 -: Февруари 04, 2013, 10:43:13 pm »
Аз пак имам молба да се разгледа един мой въпрос ако може,с риск да стана нахална...ще започна ли връзка с господин Х..?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2377 -: Февруари 04, 2013, 11:52:24 pm »

Имам въпрос:

нова любов не ти предстои, но предстои да продължи твоя тайна връзка- Луната ще направи тригон с Уран у12 за него и последен аспект секстил Слънце У12 за теб
Как ще предстои тайна връзка,като е приключила? :-\
И картите Таро показаха край :-\
Слънцето У12 е извършило хармоничен аспект с Уран У12 за него- връзката е започнала, после Слънцето нещо си вирнало носа и наквадратило класическия у12 Сатурн-прекъснало е връзката, но Луната сега ще извърши пренос на светлина между Слънце У12 и Уран 12 за теб и него, което дава шанс за възстановяване и продължение на връзката, понеже е намесен Уран ще стане неочаквано и внезапно

Леле Акрукс ти направо ме срази.
Аз съм в момента като Тома Неверни.
Честно,ако се случи нещо такова,просто ще те призная за ясновидец.
И го казвам съвсем отговорно,не защото искам да продължи връзката,в момента ми е безразлично заради други обстоятелства в живота ми,а просто заради факта, че това което пишеш ще се случи :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2378 -: Февруари 05, 2013, 11:48:40 am »
Някой може ли да каже нещо по моя хорар от предната страничка?  :rolleyes: (назован е по име) знам че края беше нещо по 4ти дом или 10ти? но не мога да се ориентирам по тоя тип въпроси

Пускам един въпрос, който преди много време често задавах, но сега по съвсем различен начин.
Преди време доста се терзаех заради едно момче и най-накрая, след толкова много време се чувствам добре относно всичко свързано с това. Душичката ми най-накрая е свободна  :blink:
Питам, дали приключиха отношенията ни с този човек. На практика нямаме общо вече, но имам в предвид като вътрешно чувство, както за мен, така и за него. Тоест разделиха ли се пътищата ни, без лоши чувства и недовършени/недоизказани неща :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2379 -: Февруари 05, 2013, 09:19:25 pm »
Меркурий е също негов 4д, свързана си с неговото минало, с нещо което е приключило за него.

Хм, да обаче виждам, че това е огледално... Юпитер, освен, че управлява негов 1ви, управлява и мой 4дом :) тоест е за мен е свързан с миналото, нещо приключило. А има разходящ тригон между тях.
благодаря ти!