Струва ми се, че в отношенията ви има скорошно напрежение или дори разрив - разходяща квадратура между управителите ви Марс (ти) и Венера (той). И двете планети са във фиксирани знаци, което говори за прояви на неостъпчивост и упоритост и от двете страни. Личи си, че му нямаш доверие (Марс е в знака на заточение на Венера), а той е възможно да се възгордява повечко от необходимото.
Венера идва от скорошен секстил със Сатурн близо до АС в 12-тия ти дом (т.е. скрит от погледа ти). Сатурн е екзалтиран в знак на Венера, докато Венера е в знака на заточение на Сатурн. С кого се предполага, че ти е изневерил? Със старо гадже, бивша съпруга, към която досега е показвал главно пренебрежение? Не съм експерт по астрология, така че не приемай отговора ми насериозно. Според мен е възможно след влошаването на отношенията помежду ви да е потърсил утеха при своя бивша приятелка. Венера не е заточена или в падение, в 1-вия му дом има екзалтирана планета (Луната). Възможно е физически да не е извършил изневяра, но ми се струва, че търси нещо навън, което не работи между вас двамата.
Градусът на АС спада към ранните, така че е възможно въпросът тепърва да претърпи развитие, да излязат наяве факти, които към момента не са ти известни. Луната е в сходяща опозиция с управителя ти Марс, като и двете планети са силно поставени по знак и дом. Може би прекалената самоувереност, която демонстрираш пред него (Марс на трон, екзалтирана Луна), ще ти изиграе лоша шега и ще попречи да възстановите отношенията си. Венера е на път да смени знака. В Дева ще бъде в падение и няма да завърши аспект с Марс. Ако сте скарани, засега не изглежда да се появява възможност, а и желание да се сдобрите.