Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040789 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #1800 -: Октомври 01, 2012, 04:40:30 pm »
Акрукс, благодаря ти за уточняващите коментари. Предполагам от дистанция нещата може да се изтълкуват именно така и затова разбирам реакцията ти, но нали знаеш, че в живота много рядко (ако изобщо някога) ситуациите са черно-бели. Да, преди месец и половина съвсем искрено така съм мислела, но междувременно се случиха не едно и две неща, които ме накараха да се питам последните дни дали тези отношения са наистина изчерпани. Търсенето от негова страна не е от типа, който явно ти си представяш, да се видим, да отидем на кафе и т.н., а е много отнесено и не водещо до нищо конструктивно. Затова се и чудех какво всъщност прави и защо. Последният ми въпрос е зададен именно през призмата на това, което Анабел ми каза, че трябва да бъде вложено в един въпрос, за да не се получават нерадикални карти. Благодаря ти отново за отделеното време, много ценя твоите анализи и извинявай, ако не съм дала достатъчно пояснения предварително, не исках съвсем да става питането "клуб лична драма". Иначе моите чувства и желания към момента са пообъркани, така е, но причината за това едва ли е само в мен.  :confuse3:   

« Отговор #1801 -: Октомври 02, 2012, 10:40:01 pm »
здравейте! какво е тълкуванието на този хорар по-общо, не съм задала точен и конкретен въпрос, а искам да знам насоката на развитие на събитията, потенциала за развитие на отношенията към задълбочаване  :blink: благодаря предварително, ако някой се заеме...
Не ги виждам нещата да отиват на добре с тази квадратура между управителите на вашите 5-ти, 10-ти домове-конфликт на интереси и чувства; вашите У1 са в разходящ аспект, последният аспект на Луната У8 е куинконкс със Сатурн-негов У8, интимната част също ще е засегната негативно.
Благодаря за отговора. Ще помоля и някой друг да се включи, тъй като моето усещане за нещата не е такова, а то рядко ме лъже.

« Отговор #1802 -: Октомври 03, 2012, 09:08:55 am »
ЗДРАВЕЙТЕ!

МОля помогнете при разтълкуването на хорара :wub:

ВЪПРОС: СНОщи К. изневери ли ми?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1803 -: Октомври 03, 2012, 09:17:32 am »
Той е представен от Венера в последния градус на знака, разходящите аспекти на Луната в хорара също не са особено потвърждаващи опасенията ти. Всъщност тя няма такива, ако гледаме само планетите от септенера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1804 -: Октомври 03, 2012, 09:41:38 am »
Струва ми се, че в отношенията ви има скорошно напрежение или дори разрив - разходяща квадратура между управителите ви Марс (ти) и Венера (той). И двете планети са във фиксирани знаци, което говори за прояви на неостъпчивост и упоритост и от двете страни. Личи си, че му нямаш доверие (Марс е в знака на заточение на Венера), а той е възможно да се възгордява повечко от необходимото.
Венера идва от скорошен секстил със Сатурн близо до АС в 12-тия ти дом (т.е. скрит от погледа ти). Сатурн е екзалтиран в знак на Венера, докато Венера е в знака на заточение на Сатурн. С кого се предполага, че ти е изневерил? Със старо гадже, бивша съпруга, към която досега е показвал главно пренебрежение? Не съм експерт по астрология, така че не приемай отговора ми насериозно. Според мен е възможно след влошаването на отношенията помежду ви да е потърсил утеха при своя бивша приятелка. Венера не е заточена или в падение, в 1-вия му дом има екзалтирана планета (Луната). Възможно е физически да не е извършил изневяра, но ми се струва, че търси нещо навън, което не работи между вас двамата.

Градусът на АС спада към ранните, така че е възможно въпросът тепърва да претърпи развитие, да излязат наяве факти, които към момента не са ти известни. Луната е в сходяща опозиция с управителя ти Марс, като и двете планети са силно поставени по знак и дом. Може би прекалената самоувереност, която демонстрираш пред него (Марс на трон, екзалтирана Луна), ще ти изиграе лоша шега и ще попречи да възстановите отношенията си. Венера е на път да смени знака. В Дева ще бъде в падение и няма да завърши аспект с Марс. Ако сте скарани, засега не изглежда да се появява възможност, а и желание да се сдобрите.

« Отговор #1805 -: Октомври 03, 2012, 10:05:25 am »
Благодаря, Лили!

Благодаря, Мирабела, че разсъждава толкова задълбочено върху моя казус  :wub: Права си за отношенията и характерите.
Сутринта ТОЙ ме остави с такси пред нас и продължи в посока, която не съответства на неговото местожителство, което ме кара да си мисля някои неща :-\  Няма си идея какво го чака...бясна съм му :angry:

« Отговор #1806 -: Октомври 04, 2012, 12:08:22 am »
аз май не мога да питам още поне месец за обект Х, но е факт, че всичко друго ми се нарежда, само това ми бърка в здравето и ми поглъща сума ти енергия, та чак се ядосвам на себе си. пуснах си карта вчера, когато достигнах до вечната питанка има ли друг/а, преди да го запозная с назрелите в главата ми точки. ще си метна и таро, препоръчайте ми гледачка... по-ненормална комуникация в живота си не съм имала.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1807 -: Октомври 04, 2012, 01:54:31 am »
Момичета, моля да ми кажете какво се вижда в този хорар. Ще се радвам ако бъдете и по-подробни, че ми е много важно. Мисля, че въпросният мъж клони и към съвместно съжителство и избира в момента. Въпросът е: "Ще предпочете ли Х./ назован е по име/ мен за сериозна връзка пред другата жена?"

Съгласна съм с написаното от Акрукс. Той е екзалтиран Сатурн, има Плутон в 1-вия си дом - всичко е в негови ръце, той контролира положението и го прави по-скоро без да влага емоции в това, някак си с увереността, че и двете сте му в кърпа вързани, съзнава доминираща си позиция. Сатурн във Везни проявява най-силен интерес към Венера (диспозитор). Виждаме, че знак на Венера не е на АС, т.е. Венера не си ти в картата. Венера управлява Телец, заключен в 5-тия му дом - може би е интерес, авантюра, която той държи в тайна. Така че Венера подхожда за управител на другата.
Луната (ти) ще завърши квинкокс със Сатурн, докато Венера ще завърши секстил с него. Мисля, че клони към Венера, но тя не си пада особено по него или поведението му (Венера е в знак на заточение на Сатурн - неговото поведение на "аз съм най-великия" не се харесва на Венера, която е кокетна и предпочита да й играят по гайдата). Надявам се, че греша. АС е преминал 3-тия градус, но едва-едва, все още може да мине за ранен, значи ситуацията би могла да се развие. Секстилът Венера/Сатурн ще бъде завършен в последния (нестабилен) градус на знаците. Ако формират връзка или по-близки отношения, те не би трябвало да е продължат дълго.

Мирабела, държа да дам обратна връзка по хорара, за да е градивно, това което правим. Възможно ли е аз да съм представена от Венера? Днес си бяхме заедно, видяхме се и нямаше никакъв проблем.

« Отговор #1808 -: Октомври 04, 2012, 09:37:33 am »
Мия, аз може да греша в интепретацията на картата ти. Това е напълно възможно. Но не виждам по кое правило ти ще си Венера, тъй като Венера не управлява 1-вия дом и не се намира в него.
Може би е сработил тригонът на Луна с Марс (негов У5).

« Отговор #1809 -: Октомври 04, 2012, 09:43:26 pm »
добър ден , от няколко дни имам нежелан обожател :(...запознахме се покрай работа,преди две години...сега се сетил да ми пише,отначало го караше приятелски,и от два дни започна да ме атакува... :angry:казах му да не си прави труда,но той си настоява.
Ще ме остави ли на мира Л.
обратна връзка по този хорар-изчезна и от времето на въпроса не се е обяснявал,но нали е пресен въпросът-има още време да се развие

« Отговор #1810 -: Октомври 04, 2012, 09:56:35 pm »
Може ли да пусна въпрос на приятелка,тя сама си построи карта...
"основателна ли е ревността ми към Иван"
 :blink:-харесва го много,но е горда да го покани,а от седмица насам изпада в необяснима  и неоправдана ревност.. :-\
да не говорим,че няма никакво право,обаче то не пита ;)
благодаря ви

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1811 -: Октомври 04, 2012, 10:50:44 pm »
Не съм се занимава скоро с хорари, но според мен за сега не е основателна тази ревност. Хорарът е много показателен за моментното й състояние ;) Луната ще тригонира Слънцето (нейн У3), което може да внесе яснота по въпроса.

« Отговор #1812 -: Октомври 05, 2012, 09:23:00 am »
Ще се видим ли скоро отново с (по име)? Какво мислите за тази карта?

*

gossip_girl

« Отговор #1813 -: Октомври 05, 2012, 04:31:43 pm »
Ще се появи ли скоро момче и кога?  :blink:

*

Mono

• 13
« Отговор #1814 -: Октомври 05, 2012, 07:33:07 pm »

Благодаря предварително!
« Последна редакция: Октомври 06, 2012, 06:05:08 pm от Mono »

« Отговор #1815 -: Октомври 08, 2012, 02:08:11 pm »
Може ли да пусна въпрос на приятелка,тя сама си построи карта...
"основателна ли е ревността ми към Иван"
 :blink:-харесва го много,но е горда да го покани,а от седмица насам изпада в необяснима  и неоправдана ревност.. :-\
да не говорим,че няма никакво право,обаче то не пита ;)
благодаря ви
как да разбираме това "но е горда да го покани"?
А те какви са си, че тя го ревнува?
тя се управлява от Меркурий, който ще смени знака си и ще квадратира неговия управител Юпитер, тъй че ако не са двойка, едва ли в близките месеци ще се съберат
Първо ,благодаря ви Шрея и Акрукс
имали са връзка Акрукс,между тях нещата останали недовършени и тя иска да се пробва да се сдобрят
Shreya,наистина се появи такава възможност-канени са на събиране и двамата,ще видим ....
ивинявам се че чак сега смогнах да отговоря и  да благодаря

*

vall

• 26
« Отговор #1816 -: Октомври 08, 2012, 02:43:43 pm »
Здравейте, моят въпрос е: Окончателно ли приключиха отношенията ни с Д?

Благодаря предварително  :(
« Последна редакция: Октомври 08, 2012, 02:53:01 pm от vall »
And all I loved I loved alone.

« Отговор #1817 -: Октомври 08, 2012, 04:44:01 pm »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1818 -: Октомври 08, 2012, 04:48:40 pm »
Блъсках се над този хорар, но нищо :( Май вкарвам прекалена емоция и не мога да видя нищо. Моля, помогнете!
Какви са настроенията на Х. спрямо мен? Така бутната в 12-ят му дом, май съм свършена?

« Отговор #1819 -: Октомври 08, 2012, 07:44:18 pm »
Здравейте, моят въпрос е: Окончателно ли приключиха отношенията ни с Д?

Благодаря предварително  :(

С този късен градус на АС и без аспект между У1 Венера и У7 Марс ми изглежда повече като край отколкото ново начало/продължение. Липсва и комуникация помежду ви - няма сходящ аспект и между управителите на 3-тите ви домове. Твоят У3, Луната, е силна по знак - изглежда правиш опити да поговорите, но единственият й сходящ аспект е квадратура със Слънцето, който е напрегнат и едва ли говори за успех в това начинание. Той е Марс в 1-вия си дом и от съвсем скоро в нов знак - Стрелец, което отразява, че при него е настъпила някаква промяна съвсем наскоро. Изглежда ми сякаш той се интересува предимно от себе си и държи на свободата си, докато ти страдаш от любов (Венера е в знак на падение и в 5-тия ти дом). Надявам се, че греша! Успех!