Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1042072 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2400 -: Февруари 10, 2013, 06:22:14 pm »
Kitsa, управителят ти Слънцето се намира в 7-мия дом, във Водолей, където е заточен. Възможно е стара любов да ти тежи на сърцето и това да ти пречи да намериш нова. Или липса на увереност в себе си, ниско самочувствие да се явява спънка в контактите ти с потенциални партньори.
Луната в 8-мия дом излиза изгарящите лъчи на Слънцето - изглежда, че най-тежкият период на болка, страх и тревоги е зад гърба ти. Но Луната е без курс, а и липсва сходящ аспект между Слънцето и управителя на 7-мия ти дом Сатурн. Може би имаш нужда от още време, за да се оттърсиш напълно от миналото (ако има мъж от миналото ти, който не си преодоляла още). Успех!

« Отговор #2401 -: Февруари 10, 2013, 06:30:01 pm »
Здравейте! След толова четене на астрология, реших и аз да се допитам до вас. Ще погледнете ли тази карта, моля ви. Въпросът е класика - обича ли ме Той? Благодаря предварително!

С тази Луна почти право в "сърцето" на Слънцето класическата хорарна астрология би счела картата за нерадикална. Така че тълкуванието ми по нея може да се окаже погрешно.

Мисля, че чувствата ви са взаимни, но и двамата не постъпвате по начина, по който очаквате един от друг. Всеки от вас очаква повече от другия, отколкото той самият прави за връзката ви. Наскоро сте имали неразбирателство, конфликт, след което той се е скрил от погледа ти. Мисля, че след време той ще размисли и ще се върне, но връзката ви ще продължава да бъде проблемна и да носи повече трудности, отколкото удовлетворение.

« Отговор #2402 -: Февруари 10, 2013, 06:41:09 pm »
Здравейте! След толова четене на астрология, реших и аз да се допитам до вас. Ще погледнете ли тази карта, моля ви. Въпросът е класика - обича ли ме Той? Благодаря предварително!

С тази Луна почти право в "сърцето" на Слънцето класическата хорарна астрология би счела картата за нерадикална. Така че тълкуванието ми по нея може да се окаже погрешно.

Мисля, че чувствата ви са взаимни, но и двамата не постъпвате по начина, по който очаквате един от друг. Всеки от вас очаква повече от другия, отколкото той самият прави за връзката ви. Наскоро сте имали неразбирателство, конфликт, след което той се е скрил от погледа ти. Мисля, че след време той ще размисли и ще се върне, но връзката ви ще продължава да бъде проблемна и да носи повече трудности, отколкото удовлетворение.

Много благодаря за този отговор, описващ ситуацията изключително точно! Връзката ни е кармична и проблемна, но не се и отказваме един от друг. Дали той има друга, как да тълкувам картата по този въпрос?

« Отговор #2403 -: Февруари 11, 2013, 10:34:57 am »
Здравейте и от мен ! Искам да попитам дали ще срещна любовта скоро, ще имам ли сериозна връзка?

« Отговор #2404 -: Февруари 11, 2013, 10:37:32 am »
Забравих да добавя дата 11.02.2013г. 10:34 ч. Пловдив

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2405 -: Февруари 11, 2013, 05:50:34 pm »
един
« Последна редакция: Февруари 17, 2013, 12:09:19 pm от vanilla »

*

tanya

• 21
« Отговор #2406 -: Февруари 11, 2013, 08:46:21 pm »
Тази сутрин, събуждайки, се във влюбената ми главица се роди следния въпрос: Мисли ли за мен Х., изпитва ли все още някакви чувства към мен?  Преди повече от месец се скарахме, направих опит да му се обадя преди седмица и ми затвори телефона...а може би има вече друга жена..., какво показва картата?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2407 -: Февруари 11, 2013, 09:27:30 pm »
Вчера зададох същия въпрос на картите таро :blink: И изчаках луната да е "в курс",за да задам въпросът и тук :blink:

Симпатичен ми е един мъж,който работи в аптека .
Един път в месеца ходя да си купя нещо от там .Повече не смея,да не си помисли, че ходя заради него. ;D
Но самото усещане е,че сякаш го познавам....може би от предишен живот.
Та въпросът ми е:

Симпатична ли съм му?
Дали съдбата ще направи така,че да се запознаем? И ако да,до колко време.

Мерси!

Ей така, за разнообразие слагам снимка на един френски комик/актьор,почти е двойник на мъжа от аптеката ;D :-[
Но, мъжа от аптеката съм го видяла още миналата година,а този актьор наскоро гледах в един изключително приятен филм със Софи Марсо.Но приликата е невероятна :blink:
http://www.imdb.com/title/tt1872880/

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2408 -: Февруари 12, 2013, 09:44:37 am »
Добро утро. Може ли един въпрос от мен продиктуван от настъпващия празник - Ще бъдем ли заедно на Св. Валентин? Въпросът ми е свързан с човекът, към когото изпитвам чувства. Благодаря и успешен ден

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2409 -: Февруари 12, 2013, 07:31:03 pm »
Здравейте :blink:,имам желание да потърся човека с който прекъснахме комуникация по мое желание и зададох въпрос:
Как ще реагира Н ако го потърся?
Ще се радвам на мнението ви по картата,благодаря :blink:.
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 07:42:04 pm от lealya »

« Отговор #2410 -: Февруари 13, 2013, 02:04:33 am »
тривиалният влюбен ли е в мен Х?
//не исках да го пускам тук, но усещам как ще направя нещо глупаво...

Хайде да се пробвам и аз, само да кажа, че хич ме няма :D но ще опитам..
Ранен асц, има неща които предстои да се развият или все още не са ти ясни, липса на информация.
Не знам дали е влюбен, но той се намира в знак, където ти си на трон, а той е заточен. Тоест той не се чувства добре в тази ситуация, но явно има някакви симпатии към теб или си от значение за него. Предстои съвпад на 5тите ви домове, тоест затопляне на отношенията в любовен план или ще се разберете относно този въпрос. Последен аспект на Луната, която е и упр. на 5тия му дом, е квадрат с твоя управител, излиза, че няма да си удовлетворена от изхода на въпроса. Или май ще разбереш, че не е влюбен в теб.
Сори, не ми вярвай, може да пиша пълни глупости :)
хах)
мерси!

*

Asol

• 4140
« Отговор #2411 -: Февруари 13, 2013, 09:47:46 am »
Аз приключих с една връзка. :blink:

Имам въпрос:

Предстои ли ми нова любов?

Според този хорар по-вероятно е отговорът да е "не". Може ти да се присетиш или насочиш и да си на "вълната" на някое по-старо любовно увлечение. След това да се двоумиш дали си заслужава и дали те удовлетворява подобна връзка и отношение към теб. Ако възникне някоя любов по-скоро ще е краткотрайно увлечение и напомняне "от старите ленти" (от работата или от близкото ти обкръжение).

Вчера зададох същия въпрос на картите таро :blink: И изчаках луната да е "в курс",за да задам въпросът и тук :blink:

Един път в месеца ходя да си купя нещо от там .Повече не смея,да не си помисли, че ходя заради него. ;D
Та въпросът ми е:

Симпатична ли съм му?

Мерси!

Ей така, за разнообразие слагам снимка на един френски комик/актьор,почти е двойник на мъжа от аптеката ;D :-[
Но, мъжа от аптеката съм го видяла още миналата година,а този актьор наскоро гледах в един изключително приятен филм със Софи Марсо.Но приликата е невероятна :blink:

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2412 -: Февруари 13, 2013, 10:30:06 am »
Добро утро. Може ли един въпрос от мен продиктуван от настъпващия празник - Ще бъдем ли заедно на Св. Валентин? Въпросът ми е свързан с човекът, към когото изпитвам чувства. Благодаря и успешен ден
да,ще бъдете заедно

Благодаря, Акрукс. Ще дам обратна връзка.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2413 -: Февруари 13, 2013, 10:56:40 am »
akruks благодаря ти :58: , да за същия става въпрос.И аз не знам защо още се тормозя с него,но не мога да си го избия от главата  :-[.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2414 -: Февруари 13, 2013, 06:46:56 pm »
Аз приключих с една връзка. :blink:

Имам въпрос:

Предстои ли ми нова любов?

Според този хорар по-вероятно е отговорът да е "не". Може ти да се присетиш или насочиш и да си на "вълната" на някое по-старо любовно увлечение. След това да се двоумиш дали си заслужава и дали те удовлетворява подобна връзка и отношение към теб. Ако възникне някоя любов по-скоро ще е краткотрайно увлечение и напомняне "от старите ленти" (от работата или от близкото ти обкръжение).

Та въпросът ми е:

Симпатична ли съм му?

Мерси!

Асол мила,не разбирам защо си сложила тези цитати :-[
Извинявай,да не би да си ми отговорила,че не го виждам :(

« Отговор #2415 -: Февруари 13, 2013, 10:48:08 pm »
Здравейте, бихте ли погледнали една новоизгряваща любовна звезда... Как ще се развият отношенията ми с Т.? Има ли някаква перспектива или пак изгубени надежди?!
Ще съм ви много благодарна! В случая той е по-влюбения, той ми се обяснява всеки ден, а аз по-скоро не мога да се отпусна на 100% заради една негова предишна връзка.

*

Asol

• 4140
« Отговор #2416 -: Февруари 14, 2013, 08:55:11 am »
Милки, въпросът който си задала на 4 февруари, в рамките на действие на хорара, дава насоки по интересуващата те тема -  в минало, настоящо и бъдеще време.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2417 -: Февруари 14, 2013, 10:41:35 am »
Милки, въпросът който си задала на 4 февруари, в рамките на действие на хорара, дава насоки по интересуващата те тема -  в минало, настоящо и бъдеще време.

Ясно,чак сега го видях отговорът ти :-[
Благодаря ти,може и да си права :lol:

« Отговор #2418 -: Февруари 14, 2013, 02:43:36 pm »
Здравейте, момичета  :blink: Искам да попитам пак за същия мъж от преди няколко месеца, знам че си има приятелка но не мога да си го избия от главата... Въпросът ми е има ли някакви чувства към мен и щастлиев ли е с жената с която е. Благодаря  :-[

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2419 -: Февруари 15, 2013, 01:19:33 am »
да,ще бъдете заедно

Благодаря, Акрукс. Ще дам обратна връзка.

Това не се случи.