Възможно ли е да пътува или да има проблеми у дома, защото управителят му Юпитер се намира в 3-тия дом и е в заточение в знак неговия У4? Уран в 1-вия му дом може да означава, че обстоятелствата около него бързо се променят, че е напрегнат, променлив.
Мисля, че е тук. Напрежението може да е следствие на ситуацията в момента в държавата. Като главен управител, не се ли гледа Нептун? Не знам какво става с него, но съм напрегната, а до сега винаги съм усещала, когато нещо се случва
Ако гледаме нептун като негов управител, излиза,че той се е изолирал осъзнато. Слънцето, управляващо 6 дом-работа, или здраве е в съвпад с у-ля му.Слънцето е перигрин,което може да значи,че не това е неговата воля, принуден е. Възможно е работата му да изисква да е инкогнито, или пък да боледува с престой в заведение. Ако гледаме стандартния у-л юпитер, слънцето напредва с квадрат към него,както споменава Мира, може да пътува по работа.
Луната,управляваща неговия 5 ев 4 д-любовта му е тук, в родината,или скоро е сложил край, но идва от тригон със слънце и нептун, тоест,ако правилно съм разбрала и да сте се скарали, той е останал с чувства към теб. Първият й аспект е квадрат с уран, внезапно може да изскочат неприятности, уран също е и събития с национален и международен характер. После идва опозицията с плутон, управляващ 9 в 10 дом-правилници, юрисдикция, има ли съдебни отношения това лице? Прави впечатление,че луната е обградена от малефици,вероятно е в момент на изпитание някакво, но и имиджа му страда.
Хубаво е,че луната прави тригон със сатурн,макар и ретро, а тя управлява 11 и е в 8, все домове свързани с поддръжката от другите и влиянието на група,колектив върху него.Според мен каквито и неприятности да има, ще запази основната стабилност.
Последните аспекти на луната не са лоши. :blink: