Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040938 Прегледи
*

tanya

• 21
Re: Хорар за любов
« Отговор #2460 -: Февруари 25, 2013, 07:25:45 am »
Тази сутрин, събуждайки, се във влюбената ми главица се роди следния въпрос: Мисли ли за мен Х., изпитва ли все още някакви чувства към мен?  Преди повече от месец се скарахме, направих опит да му се обадя преди седмица и ми затвори телефона...а може би има вече друга жена..., какво показва картата?

Да, би трябвало да мисли за теб. Той се управлява от Слънцето (У7) в знака на твоя управител Сатурн (У1) и в 1-вия ти дом. Между Слънцето и Сатурн е имало скорошна квадратура, така че картата потвърждава, че сте се скарали. Трудно му е да намери пътя обратно към теб и това се отразява в картата от заточеността на управителя му. Не се чувства комфортно към момента, измъчва се. Проблемът със заточените планети е, че трудно се решават да действат, не се държат така, както се очаква от тях.

Луната в 1-вия ти дом ще завърши съвпад с неговия У3 Марс и тригон със Сатурн (У1) в 3-тия му дом. Марс ще тригонира Сатурн. Възможно е да получиш информация, свързана с него, която ще намали силното ти безпокойство. Или директно да разговаряте.
Да, получих информация, недвусмислена...Във ФБ е публикувал снимки с една грозновата жена, но прегърнати. Просто съм в шок. Никога досега не е качвал снимки с жени!!! И ако целта му е била да ме нарани, да успя по най- жесток начин, Вече няколко дни не мога да се съвзема.

*

miq

• 3
« Отговор #2461 -: Февруари 25, 2013, 01:25:24 pm »
здравейте на всички тук
регистрирах се,с надежда да получа отговор на един въпрос
окончателно ли прекъснахме връзка?
 любимия човек прекъсна комуникация с мен,след ожесточен спор,за най-голямата глупост, много спорим,но сега май е най-зле,10 дни ни кост ни вест,игнора е тотален :'(.Няма изявена позиция за раздяла,но мълчанието ме убива
все се разделяме по ретро Мерк,после пак във филма,така вече две години.Но сега ми е много тежко,защото нещата вървяха  ,и ви моля за коментар по хорара :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2462 -: Февруари 25, 2013, 01:29:23 pm »
здравейте на всички тук
 любимия човек прекъсна комуникация с мен,след ожесточен спор,за най-голямата глупост, много спорим,но сега май е най-зле,10 дни ни кост ни вест,игнора е тотален :'(.Няма изявена позиция за раздяла,но мълчанието ме убива
все се разделяме по ретро Мерк,после пак във филма,така вече две години.Но сега ми е много тежко,защото нещата вървяха  ,и ви моля за коментар по хорара :'(

Не! Управителите на АСЦ/ДСЦ са ретроградни.
Не насилвай нещата-чакай!
Ти май и с друг ник...зададе наскоро същия въпрос. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

miq

• 3
« Отговор #2463 -: Февруари 25, 2013, 01:44:43 pm »
здравейте на всички тук

Не! Управителите на АСЦ/ДСЦ са ретроградни.
Не насилвай нещата-чакай!
Ти май и с друг ник...зададе наскоро същия въпрос. :blink:
благодаря Марая,не не съм питала от друг ник,защото няма какъвто и да е смисъл-първия хорар дава отговор който е най-достоверен,после само бихме заблуждавали себе си.Много ме зарадва  :88:

« Отговор #2464 -: Февруари 25, 2013, 03:54:13 pm »
Таня, съжалявам, че новината е била в точно противоположната посока на това, което аз мислех по хорара ти. От друга страна, когато хората се снимат заедно, обикновено се прегръщат и усмихват. Само това не е достатъчно, за да им припишем връзка.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2465 -: Февруари 25, 2013, 07:59:07 pm »
Добър вечер на всички във форума. Има едно нещо, което ме измъчва и не мога да взема решение. Казусът е следния - искам да купя подарък на един много важен за мен човек, който да му остане спомен и тъй като инвестицията (поне за моите възможности) не е малка, съм пред дилема - Дали да му купя подаръка или не, защото не знам дали въобще ще имам възможност да му го подаря. Той непрекъснато се появява и изчезва, като всеки път се питам дали това не е за последно...  :'( Благодаря на всеки, който има възможност да погледне хорарния въпрос

*

Divna

• 2478
« Отговор #2466 -: Февруари 26, 2013, 02:07:18 am »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Приключи ли окончателно връзката ми /любовните отношения/ с ...(назован е по име)?

Благодаря!

« Отговор #2467 -: Февруари 28, 2013, 09:25:21 am »
Здравейте момичета!

отдавна ви чета с интерес, но едва сега се регистрирам...

въпроса ми тук е: Ще ме потърси ли момичето- (имахме нещо общо в миналото, скарани сме- едва ли ще им сдобряване, де) по време на ретро меркурий? Ще осъществи ли контакт с мен?

Благодаря ви! :blink:
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 02:14:46 pm от jaipur »

« Отговор #2468 -: Февруари 28, 2013, 02:18:12 pm »
Здравейте момичета!

отдавна ви чета с интерес, но едва сега се регистрирам...

въпроса ми тук е: Ще ме потърси ли момчето- (имахме нещо общо в миналото, скарани сме- едва ли ще им сдобряване, де) по време на ретро меркурий? Ще осъществи ли контакт с мен?

Благодаря ви! :blink:
точно по ретро Меркурий се случва осъществяване на контакт с човек от миналото
при нея Сатурн у1, У3 е ретро и в предстоящ хармоничен аспект с Луната у1, Слънцето у3 за теб, което показва, че е напълно възможно да се върне към теб, да имате комуникация, интимно общуване, подновяване на връзката, но следващите нехармонични аспекти на Луната- опозиция с Марс У5, Меркурий У10 за нея показват, че едва ли ще влезеш в нейното сърце отново и няма да си върнеш нейното уважение, а това от своя страна няма да е удовлетворително за теб, като крайно развитие на въпроса.

много благодаря. един- двама човека не бяха сигурни как да тълкуват картата заради ретрограден у7.

А относно бъдещето ни..имам един друг хорар- питах нещо подобно от сорта на Дивна- това ли беше края- имаме ли бъдеще. Ще го публикувам тук някой път да си кажете мнението. Той е от по- ранна дата от този, но може би пък трябва на този да вярвам :'(

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2469 -: Февруари 28, 2013, 02:20:41 pm »
Здравейте пак.Въпроса ми е изпитва ли нещо към мен назован е по име.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2470 -: Февруари 28, 2013, 05:35:29 pm »
Добър вечер на всички във форума. Има едно нещо, което ме измъчва и не мога да взема решение. Казусът е следния - искам да купя подарък на един много важен за мен човек, който да му остане спомен и тъй като инвестицията (поне за моите възможности) не е малка, съм пред дилема - Дали да му купя подаръка или не, защото не знам дали въобще ще имам възможност да му го подаря. Той непрекъснато се появява и изчезва, като всеки път се питам дали това не е за последно...  :'( Благодаря на всеки, който има възможност да погледне хорарния въпрос
ако не е късно вече за отговор на този въпрос, според мен не го прави
Меркурий У1 е ретро-самата ти не си сигурна в намеренията си, Венера У2 в последен градус-  доходите ти са изложени на предстояща промяна, на Меркурий у1, у10 предстои квадрат с Юпитер у7 на Мц- може би ще осъзнаеш, че този човек не е толкова важен за теб и не заслужва да харчиш средства, и самата ти да се хабиш за него

Благодаря, Аkruks, за отделеното време и внимание. Разбира се, че не е късно. Май започнаха да се прокрадват такива съмнения...

« Отговор #2471 -: Февруари 28, 2013, 07:17:50 pm »
В началото на февруари попитах имаме ли бъдеще, след всичко което преживяхме. Не сме се виждали и чували от 2 месеца

http://prikachi.com/images.php?images/985/5931985b.gif

« Отговор #2472 -: Февруари 28, 2013, 08:19:15 pm »
В тази карта Луната (управител на твоя 3-ти дом) е в сходящ секстил със Сатурн (управител на нейния 3-ти дом). Аспектът може да се тълкува като осъществяване на комуникация след усилия (секстил), положени вероятно от теб, тъй като по-бързата от двете планети (Луната) управлява твоя 3-ти дом. До точния аспект Луната трябва да измине малко повече от 1 градус, което в кардинален знак (Козирог) и следващ дом (8-ми дом) би могло да се равнява на 1 седмица или 1 месец. Осъществихте ли вече някаква комуникация? Не? Е, има още време до изтичане на по-дългия срок от 1 месец. Но нейният управител Юпитер се намира в 12-тия ти дом - вероятно координатите й към момента не са ти известни. Или и двамата сте твърде плахи, за да направите първата крачка.

Тъй като между Меркурий (твоя основен управител) и Юпитер има взаимна рецепция, би трябвало да има взаимен интерес помежду ви, въпреки раздялата чувствата ви един към друг не би трябвало да са изстинали. Но управителите и на двама ви са слаби, за да действат, защото са заточени по знак. В такава ситуация очакванията, които имате към партньора, могат да бъдат прекалено големи. И двамата може би не се чувствате уверени, готови да продължите заедно. За заточените планети казват, че не се държат така, както се очаква от тях.

Меркурий апликира към аспект с Юпитер, което може да означава, че ти ще направиш крачка към сдобряване с нея. Аспектът, който двете планети ще формират, ще бъде квадратура, така че е възможно отношенията ви да не потръгнат гладко. Преди обаче Меркурий да успее да достигне точния квадрат с Юпитер, трябва да мине през съвпад с Марс. Такова положение в хорарната астрология се нарича "забрана" - две планети са на път да завършат точен аспект, но преди това да се случи, трета планета завършва точен аспект с една от двете. Третата планета може да играе ролята на спънка, пречка пред осъществяване на същината на въпроса. В този случай третата планета е Марс, а Марс в Риби не се слави със смелост и решителност, което заедно със заточението на двата ти управителя - Меркурий и Луната, ме навежда на мисълта, че липсата на смелост може да се окаже пречка пред теб да я потърсиш.

« Отговор #2473 -: Февруари 28, 2013, 08:24:32 pm »

Координатите на картата не отговарят на тези на Пловдив. Пловдив ли е мястото на задаване на въпроса? Ако построя карта за този час и дата за Пловдив, АС се премества в 26-тия градус на Рак. Ти си Луната в знак на екзалтация на Сатурн, той е Сатурн в знак на падение на Луната. Не ми изглежда като взаимност в чувствата.

50N26 30E31 са координатите на Киев.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 08:29:50 pm от Mirabella »

« Отговор #2474 -: Февруари 28, 2013, 08:31:06 pm »
благодаря ти мирабела за тълкуването. вярно е всичко. много тежък скандал имахме. пробвах да я потърся, но не реагира. надявах се тя да предприеме тя някаква крачка.не.не предприе.
Някакви хора казаха наскоро, че уж имала вече нов.
...не искам да го повярвам, но сигурно е истина :'(
съкрушен съм.

след тази карта пробвах да пусна няколко допълнителни с допълнителни въпроси, но всички бяха нерадикални (според основните правила), луна без курс и т.н....чак преди няколко дни се образува тази карта, която акрукс разтълкува..- но ето, че и там У7 е ретротраден, пък и да не беше- пак е лоша прогнозата..явно трябва да продължа напред.

благодаря отново.
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 08:36:10 pm от jaipur »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2475 -: Февруари 28, 2013, 08:33:53 pm »

:blink:
То почти до пловдив

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2476 -: Февруари 28, 2013, 09:19:02 pm »

Координатите на картата не отговарят на тези на Пловдив. Пловдив ли е мястото на задаване на въпроса? Ако построя карта за този час и дата за Пловдив, АС се премества в 26-тия градус на Рак. Ти си Луната в знак на екзалтация на Сатурн, той е Сатурн в знак на падение на Луната. Не ми изглежда като взаимност в чувствата.

Да Пловдив е явно нещо не мога аз да се оправя със зета.Ще го погледнеш ли по данните на Пловдив .

*

Divna

• 2478
« Отговор #2477 -: Февруари 28, 2013, 09:28:11 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Приключи ли окончателно връзката ми /любовните отношения/ с ...(назован е по име)?

Благодаря!
не

Akruks, Благодаря!  :blink:

По кои домове гледаш приключването/края на връзката/? По 8ми или 4ти? Аз включих към въпроса и любовни отношения. Тук 5ти дом ли се гледа?

« Отговор #2478 -: Февруари 28, 2013, 09:29:20 pm »
Краткият ми коментар в предния пост беше по картата, построена за Пловдив. Ето я и нея (прикачвам я).

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2479 -: Февруари 28, 2013, 09:30:58 pm »
Много ти благодаря с две думи тази връзка няма шансове и по добре да сложа край.