Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040665 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2480 -: Февруари 28, 2013, 09:34:24 pm »
Не съм казала това. Това е само една карта. Ти най-добре можеш да прецениш реалността.
Между управителите ви (Луна и Сатурн) няма аспект, в съседни знаци са и поради това "не се виждат". Луната е без курс. Не изглежда ситуацията помежду ви да се измени. Ако имате връзка, има възможност да я запазите в сегашното й състояние. Ако няма връзка, не изглежда да има възможност тепърва да я създадете.

А и в първоначалния си въпрос не питаш за връзката ви и не споменаваш дали имате или не връзка. Луната навлиза в "изгорения път". Луната е в знак на екзалтация на Сатурн. Възможно е да го възхваляваш прекалено много (незаслужено от него) и това да те доведе до вътрешни терзания.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2481 -: Февруари 28, 2013, 09:41:16 pm »
Благодаря ти ,но можеш ли тогава да го зададеш в твоята програма като има ли бъдеще тази връзка.

« Отговор #2482 -: Февруари 28, 2013, 09:45:37 pm »
Не мисля, че задаването на следващ въпрос относно същата тема толкова скоро след предишния ще резултира в радикална карта, даваща отговор на въпроса. Към момента Луната е без курс.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2483 -: Февруари 28, 2013, 09:51:43 pm »
Благодаря и извинявай за притеснението, след колко време според теб е подходящо да го задам пак.

*

Papy

• 4343
« Отговор #2484 -: Февруари 28, 2013, 10:17:41 pm »
Ето я в действие луна/юпитер :)
Дали да сложа и плутон  :-\

« Отговор #2485 -: Февруари 28, 2013, 10:41:19 pm »
Какво би означавало, ако в една карта хем асцендентът е ранен, хем Луната е без курс, освен, че Богът на хорарната астрология ти отправя двойна анатема? Има ли шанс за развитие по този въпрос и някакъв смисъл да се задава втори път след време?

*

Divna

• 2478
« Отговор #2486 -: Февруари 28, 2013, 11:28:21 pm »
Здравейте!  :blink:

Въпросът ми е: "Приключи ли окончателно връзката ми /любовните отношения/ с ...(назован е по име)?

Благодаря!
не

Akruks, Благодаря!  :blink:

По кои домове гледаш приключването/края на връзката/? По 8ми или 4ти? Аз включих към въпроса и любовни отношения. Тук 5ти дом ли се гледа?
не гледам приключване, а предстоящо включване  ;D има сходящ аспект между у1 и У7 и взаимната рецепция между тях

Аха  ;D, разбрах системата ти  ;)

Само не знам дали отговора отговаря конкретно на въпроса? Защото ако сходящият аспект е положителен, то тогава може да означава, че връзката много скоро окончателно ще приключи (поне в мойта глава). Би ли могло да се погледне по този начин?

Благодаря ти!  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2487 -: Март 01, 2013, 01:56:48 am »
Само не знам дали отговора отговаря конкретно на въпроса? Защото ако сходящият аспект е положителен, то тогава може да означава, че връзката много скоро окончателно ще приключи (поне в мойта глава). Би ли могло да се погледне по този начин?
Ако сходящият аспект е положителен, то престои хармонично развитие, при вас предстои да има напрежение, тъй като аспектът е квадрат и ще бъде извършен на два пъти- веднъж Меркурий ретрограден, след това директен.
От тази гледна точка съм отговорила, че връзката ви не е приключила, тъй като предстои взаимодействие между вас, отделно взаимната рецепция дава връзка, която макар и затруднена (Меркурий и Юпитер са заточени) съществува във времето.

Благодаря!  :kissd:

« Отговор #2488 -: Март 01, 2013, 09:02:53 am »
Искам нещо да споделя с вас. Питах преди време дали едно момиче, към което нямам особени, даже никакви чувства, ме харесва. Аз принципно знам, че проявява интерес към мен, но исках да видя картата какво ще покаже в допълнение.

Аз бях представен от ретро мерк., тя от юпитер. Друго не гледах толкова, но ми хрумна, че когато единия управител е ретрограден, това може да показва липса на интерес. По принцип Меркурий и Юпитер са във взаимна рецепция- би трябвало да се харесваМЕ...но аз наистина не я харесвам.
Така, че не знам до колко това правило е валидно- че харесваме планетите в чиито знаци сме поставени.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2489 -: Март 01, 2013, 09:57:06 am »
Искам нещо да споделя с вас. Питах преди време дали едно момиче, към което нямам особени, даже никакви чувства, ме харесва. Аз принципно знам, че проявява интерес към мен, но исках да видя картата какво ще покаже в допълнение.

Аз бях представен от ретро мерк., тя от юпитер. Друго не гледах толкова, но ми хрумна, че когато единия управител е ретрограден, това може да показва липса на интерес. По принцип Меркурий и Юпитер са във взаимна рецепция- би трябвало да се харесваМЕ...но аз наистина не я харесвам.
Така, че не знам до колко това правило е валидно- че харесваме планетите в чиито знаци сме поставени.
Всички правила са верни, ама трябва да помислим. При тази рецепция-юпитер е в какво-заточение, меркурий-в падение/предполагам,че говориш за позицията му в риби/ и освен това образуват по аспекти квадрат -в началото на феврураи, през март също. Този аспект се сварзва с напрежение,конфликтност.
За пример, ако вземеш рецепцията на сатурн във везни и венера в козирог-как стоят в тези знаци двете планети?Сатурн е в знака на екзалтацията си, а венера в козирог е по тригонократие, по-слаб признак, но също положителен.

« Отговор #2490 -: Март 01, 2013, 10:24:46 am »
Аз не знам как да разбирам хорарите..Като нещо събитийно ли?

Ако е до събития- до колко въпроси като "обича ли ме? харесва ли ме?" са възможни? Това са състояния.

Ето по въпроса, за комуникацията по ретро меркурий аз съм луна в дева, моята любов е сатурн в скорпион. Сатурн в дева какво е- НИЩО. Но тя за мен определено е НЕЩО. До колко може да се съди за чувствата по хорара... не знам...

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2491 -: Март 01, 2013, 10:39:56 am »
Аз не знам как да разбирам хорарите..Като нещо събитийно ли?

Ако е до събития- до колко въпроси като "обича ли ме? харесва ли ме?" са възможни? Това са състояния.

Ето по въпроса, за комуникацията по ретро меркурий аз съм луна в дева, моята любов е сатурн в скорпион. Сатурн в дева какво е- НИЩО. Но тя за мен определено е НЕЩО. До колко може да се съди за чувствата по хорара... не знам...
Питаш много и различни неща, става каша. ;D
Събитийната карта на хорара отразява абсолютно вярно ситуацията,за която се пита-дали е продажба, или изпит, или любов. Отразява по-малки времеви периоди до3 месеца, да-карта на събитието е.Може да е отделен цикъл от нещо-това го казвам, защото ако постоянната ти връзка зацикли можеш да зададеш хорар и да ти покаже развитието на отношенията ти в посочения времеви период-няколко месеца. Ако те интересува друго-постоянната ти връзка можеш да си направиш синастрия с другото лице, можеш да проследяваш прогресии,транзити и др. пргностични техники,за да видиш в по-дългосрочен план какво влияние оказват звездите на всеки от вас поотделно и как това ще се отрази на връзката. ;
"по въпроса за комуникацията-по ретромеркурий аз съм луна в дева,моята любима е сатурн в скорпион...."-На вече зададен въпрос за онова другото лице,не се отговаря за приятелката ти.Ако ти е нужно- задаваш нов въпрос, различен от предишния.

« Отговор #2492 -: Март 01, 2013, 10:49:01 am »
благодаря ти, Енигма :blink:

Аз чета от интернет,чета ви вас и често виждам, че повечето астролози като цяло като интерпретират един въпрос примерно- "да чакам ли да ми се обади"...започват да говорят - тя те харесва или не те харесва и съдят по начина, по който са поставени планетите...и от това си вадя извода, че и за едно нещо да попиташ- на картата се виждат повече неща.

Мъча се да разбера логиката. Благодаря ви, момичета!

*

Asol

• 4140
« Отговор #2493 -: Март 01, 2013, 04:01:18 pm »
Да, виждат се повече неща от зададения конкретно въпрос. Минали, моментни и бъдещи обстоятелства, това, което интересува към момента този който пита, се "изписва" в момента на задаване на въпроса. Може де факто една да е неговата заявена насока, а  друго да представлява интерес.
Логиката е в синхроничността т.е. моментния интерес към някакъв въпрос откликва на някакъв времеви отрязък.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #2494 -: Март 01, 2013, 07:35:29 pm »
Ето я в действие луна/юпитер :)
Дали да сложа и плутон  :-\
Ами не знам може би да,нищо чудно и той да има взимане даване с обсебването ми от човека.

« Отговор #2495 -: Март 02, 2013, 12:37:19 am »
Здравейте!
Скъп на сърцето ми мъж (назован по име) има съвсем скоро 2 лични празника. Не поддържаме връзка, което за мен е тягостно. Въпросът ми е, дали ако го поздравя за тези му празници отношенията ни биха тръгнали в желаната от мен посока?

Благодаря!

« Отговор #2496 -: Март 02, 2013, 09:58:09 am »
Мисля, че отношенията ви временно ще се затоплят, но в дългосрочен план, ако под "правилната посока" се разбира започване на сериозна връзка, отговорът ме е отрицателен. Надявам се, че греша и успех!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2497 -: Март 02, 2013, 05:46:04 pm »
Наистина ли съм влюбен в X или е само временно увлечение? А дали X проявява някакъв интерес към мен (макар че като гледам, с-ра на X е ретро, това май показваше липса на интерес, нали)?

« Отговор #2498 -: Март 02, 2013, 06:04:51 pm »
Веселин, дали си влюбен или не - това трябва ти да го знаеш. Ако не си сигурен, значи... че не си влюбен. Влюбеният човек знае дали е влюбен или не.

Твоят управител Луната се намира в Скорпион, където е в падение, и освен това е на "изгорения път". Изглежда, че доста се тормозиш по Х, но може би на този етап става дума повече за физическо привличане, обсебване, отколкото за любов. Позицията в 5-тия ти дом на Луната и управителя на Х Сатурн навежда обаче на мисълта, че в теб започват да се зараждат романтични чувства. Но тъй като Луната е в знак на Марс/Плутон, не на Сатурн, оставам с впечатлението от предното си изречение - привличането засега е основно физическо.

Сатурн се намира в знак на падение на Луната. Не изглежда да крещи "искам връзка с теб". Присъствието на Сатурн в 5-тия ти дом може да се тълкува и като интерес от страна на Х към твоите чувства или към физическо общуване с теб, но не ми изглежда заинтересуван от започване на сериозна връзка. Ретроградността на Сатурн може да показва, че Х е потаен, самовглъбен, дръпнат. Но хубавата новина е, че Луната и Сатурн апликират един към друг. Ако имаш желание, обстоятелствата би трябвало да те подкрепят в иницииране на флирт с Х.

Като тегля чертата, и двамата изглеждате да имате повече интерес към физическо общуване, флирт, отколкото към връзка.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2499 -: Март 02, 2013, 06:17:28 pm »
Много ти благодаря, Mirabella, за подробния анализ!  :58: Сигурно си права, че привличането е само физическо и това, че не съм сигурен, явно не съм влюбен наистина.
На мен всъщност все ми се струва, че X почти не ме забелязва или поне се прави, че не ме забелязва. Досега не сме общували, въпреки че често се засичаме на разни места и най-вече във фитнес залата.
« Последна редакция: Март 02, 2013, 07:03:04 pm от Veselin »