извинявам се, че питам.
страхувам се от Нептунови влияния. не съм адекватна напоследък и това ми влияе на всичко останало. та, да:
Заблуждавам ли се за чувствата му към мен?
//това се пита...
Асц. в последния гр. на везните, ситуацията е отминала и едно от тълкуванията на късен асц. е,че ти знаеш отговора.
Сатурн в 1 дом и особено ретрограден показва,че въпр. е несъществен за питащия-или това което знаеш е така, или ситуацията е била винаги и изцяло в ума ти само.

Ако проследим твоята планета-венера е екзалтирана, ти си наясно със своите чувства. Тя идва от съвпад с диспозитора си нептун/струва ми се,че ти не искаш да има развитие,в 4 дом е/, направила е квадрат с юпитер- стар у-л на риби и в 8,на което може да се гледа като на твой вътрешен конфликт между любовта от 1 стр. и секс. отношения от друга.Следва и квадрат на меркурий-ретро в риби-неговата планета, не е добре поставена, ти си по-хармонична и в по-силна позиция. Той-не е наясно със себе си, или това,което очаква от теб не ти се нрави и най-вероятно той няма да се разкрие, макар че с-рът му е в твоя 5дом и аз мисля,че той има чувства към теб. Мисля,че има чувства.Но, какво предстои-на 07 март неговият у-л на 5 дом ще съвпадне с твояу-л на асц. Предвид лошото косм. състояние/за него/ и твоята по- силна есенциална позиция, ти би могла да си сигурна в това,за което питаш. Но-луната показва как ще се развият нещата и тя образува квадрат с меркурий, би трябвало скоро-по-малко от седмица, или месец-ти може и да си наясно а вече да не искаш неговото отношение, и както казваш-личи си ,че вътре в теб има разнобой. Този последния аспект говори и за словесен конфликт или нежелание да изслушаш. Последният аспект на луната-отново квадрат с нуговия управител, ти го възпрепятстваш да действа, или говори за това,което питаш.
Може и да се лъжа, но мисля че от всички тези твои смесени и противречащи си емоции идва нерадикалността на картата.
Сатурн Р в 1 дом е и у-л на включения 3 дом, не ти трябва да знаеш, защото си знаеш заради рецепцията на плутон и сатурн.
Знам,че човек има причини да търси конфиденциалност, но твоя случай прилича на онази приказка:Отива един при доктора, онзи пита-Какво ви е? А пациентът отговаря-Кажи ти,нали си лекар! А докторът казал-Тогава вървете при ветеринаря! :blink:
Това е добронамерена забележка, хорарите са за ясни и конкретни въпроси, иначе ще излезе че този дял не работи толкова добре.