Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043537 Прегледи
*

dess7

• *
  • 100
Re: Хорар за любов
« Отговор #2540 -: Март 07, 2013, 10:36:10 am »
Лелее, изложих се  :-[ Тя бързата работа... Прикачвам картата с правилната дата.
Случва се, аз цяло хилядолетие сбърках наскоро- место 2013 бях написала 1013  ;D
картата ти е радикална- Луната в 5д- въпросът ти е свързан с любовни взаимоотношения
Меркурий У1 в 7д- засиления ти интерес към човека, с който предстои да се срещнеш и към създаване на връзка, но АСЦ е толкова ранен, че няма накъде... едно от положенията е, че за развитието на въпроса ще е нужно много време, ретроградния Меркурий, който го управлява също носи забавяне, отлагане
друго, което дава ранният АСЦ е, че може да разбереш или да се случи нещо, което да обезсмисли въпроса на по-късен етап
Меркурий У1 в сходящ съвпад с Венера У3, двете планети в 7д- предстои ти среща, общуване, комуникация, но както писах вече, Меркурий е ретрограден и може да отложиш срещата или да е съпътствана с преодоляване на пречки
Луната е заточена в козирог, диспозитор е на вмъкнат знак в 5д на господина, трудно ще му е по отношение на емоции, чувства, харесване, иначе предстои Луната да извърши хармоничен аспект с Венера У3 и последен аспект, също хармоничен, с Марс У3 за него,и този пренос на светлина показва предстоящо хармонично общуване между вас, срещи, разговори, за останалите неща ще почакате- това, което показва ранния АСЦ, че е нужно много време за развитието на въпроса се вижда също от заточените управители на 1-ви, 5-ти, 8-ми дом при всеки от вас, а именно Меркурий и Юпитер, на които предстои да извършат квадратура на два пъти, но пък са във взаимна рецепция, което прави възможно създаването на връзка, макар по бавния и по-труден начин
Най-добре, когато се срещнете да засечеш точното време и направиш карта за първа среща, по нея да се разгледа бъдещото развитие на взаимоотношенията с този човек.

Аkruks, благодаря за тълкуването. Имаше среща, но съм крайно разочарована и въпросът ми се обезмисли напълно. Още веднъж благодаря за отделеното време и внимание на теб и zikovu. Хубав и усмихнат ден на всички
« Последна редакция: Март 07, 2013, 10:41:23 am от dess7 »

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2541 -: Март 07, 2013, 03:34:19 pm »
Здравейте и от мен. Не мога да разбера какво му стана на един младеж, както си говорихме, се врътна и си тръгна. Засегнах ли, казах ли нещо не на място?  :-\ Това, което ме терзае е Дали ще ми пише отново...? А този късен асцедент и то в критичен градус, май не са на добре нещата... сигурно вече е решил, че контактите ни са приключили... Моля за помощ

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2542 -: Март 07, 2013, 04:03:36 pm »
Здравейте и от мен. Не мога да разбера какво му стана на един младеж, както си говорихме, се врътна и си тръгна. Засегнах ли, казах ли нещо не на място?  :-\ Това, което ме терзае е Дали ще ми пише отново...? А този късен асцедент и то в критичен градус, май не са на добре нещата... сигурно вече е решил, че контактите ни са приключили... Моля за помощ
Проблемът си е негов, с този ретро Меркурий у5 за него не знае какво точно харесва
Луната у3 за него е в секстил със Сатурн У3 за теб, нямате предстоящ негативен аспект между У3 за двамата, така че няма причина да не комуникирате и общувате за в бъдеще
Не са приключили контактите ви, споко!

Благоадря, akruks, за бързия отогвор.  :wub: Все не знаят какво искат... Искрено се надавям да се окажеш права.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2543 -: Март 07, 2013, 09:58:59 pm »
Искам да питам нещо....може ли въпреки ранния асц и Сатурн в 1-ви дом да ми кажете мнението си по хорара...МОЛЯ ВИ СЕ  :-[ :rolleyes:
Има ли Х сексуални желания към мен...?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2544 -: Март 08, 2013, 12:32:40 am »
Ами след като 8мия му дом е управляван от твоя сигнификатор, а той пък е поставен в триплицитет където е управител в тези часове..Да :blink:
А и луната до колкото виждам е в сходящ аспект- има взаимна рецепция- Марс в козирог екзалтира, Луната в риби е хармонична- пак ДА.
Но с ранен Асц..и сатурн в първи- сама се сещаш- малко е ялова ситуацията. Не знам това дали не показва твоите надежди той Категорично да има тези сексуални мераци. Защото и ранен АЦ и САТУРН в 1ви показват едно жадуване нещо да е ЕДИ как си...ма така ли е...?????
За това хората са казали, че има нерадикални карти, където КОООЛКОТО и да гледаш ситуацията пак може да не си прав, защото момента е такъв- не трябва още питащия да знае отговора.

Но след като искаш мнение, въпреки, че картата показва "не тълкувай", ти казвам- да, има сексуални мераци на 100%.
Но може и въобще да не съм права. И ето- ти пак не си сигурна в отговора :blink:
Това значи нерадикална карта. ;)
« Последна редакция: Март 08, 2013, 12:43:03 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2545 -: Март 08, 2013, 01:02:57 am »
Ами след като 8мия му дом е управляван от твоя сигнификатор, а той пък е поставен в триплицитет където е управител в тези часове..Да :blink:
А и луната до колкото виждам е в сходящ аспект- има взаимна рецепция- Марс в козирог екзалтира, Луната в риби е хармонична- пак ДА.
Но с ранен Асц..и сатурн в първи- сама се сещаш- малко е ялова ситуацията. Не знам това дали не показва твоите надежди той Категорично да има тези сексуални мераци. Защото и ранен АЦ и САТУРН в 1ви показват едно жадуване нещо да е ЕДИ как си...ма така ли е...?????
За това хората са казали, че има нерадикални карти, където КОООЛКОТО и да гледаш ситуацията пак може да не си прав, защото момента е такъв- не трябва още питащия да знае отговора.

Но след като искаш мнение, въпреки, че картата показва "не тълкувай", ти казвам- да, има сексуални мераци на 100%.
Но може и въобще да не съм права. И ето- ти пак не си сигурна в отговора :blink:
Това значи нерадикална карта. ;)
привет и благодаря за отговора ти ...трудно ми е да разбера това с нерадикалноста...знам, че има определени правила, но ми е трудно да ги разбера как действат точно....
намерих нещо интересно, което не съм сигурна дали съм разбрала правилно....
Цитат
Other considerations:

If the degree rising in the radix chart is conjunct (by an orb of one degree) one of your natal planets ruling the matter you asked about, then the question is exalted in importance and the horary chart then becomes more important or dignified as a result.

For exaample, say you ask about a personal love relationship question and the radix chart contains 28 degrees of Taurus rising, normally an invalid ascendant ?

But say you also have 28 degrees of natal Venus in Taurus?  Then, the ascendant becomes not only valid, but  is VERY important and the outcome is turned in the client's favor, since Venus 'rules' relationships.
според това обяснение картата е валидна....аз имам Луна съвпад Плутон на 2 градуса скорпион......
относно сатурн в 1-ви...аз питам сругите/вас/астролога 7 дом......значи може би и Сатурн в 1-ви не прави картата толкова нерадикална...ако мога така да се изразя  :-[
Цитат
In horary rules, the 7th house always rules the astrologer or person giving you advice. However, if YOU are both the querent AND the astrologer, then the 1st house applies to you, and therefore, Saturn in the 1st house can be... a Stricture against Judgement !
http://noeltyl.com/discussion/index.php?topic=4480.0
Благодаря отново за мнението и вниманието ти  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2546 -: Март 08, 2013, 01:43:10 am »
Относно сатурн в първи има много мнения защо точно не се гледа карта със сатурн в първи, не е само до това кой тълкува и кой е астролога.Като цяло за сатурн в първи казват, че е изключително неприятно за кверента, утежнено положение и автоматичен отговор клонящ към НЕ. Аз имам малко по- други впечатления- написах ги.

Това за съвпада на ац с някоя от планетите от радикса също е така- но това може да си го знаеш само ти- защото повечето хора, които отговарят на хорарния ти въпрос няма да познават натала ти предварително.
Нека двете заедно да помислим- според астролозите - цитираните- ако планета от натала съвпада с асц това прави картата на хорара радикална понеже явно въпроса е от ИЗКЛЮЧИТЕЛНО значение за питащия.

За теб от изключително значение ли е да знаеш днес, тук и сега той дали те желае сексуално?  :unsure: Това не е въпрос който се отнася за утрешно събитие, не е открадната вещ, не е нещо на живот и смърт (надявам се ;D)
Виж, има много астролози, които пренебрегват някои правила за нерадикалност- къде от опит вече, къде от развитие на собствена философия..
Но аз не мога да разбера- като кажеш на някой нерадикална карта- каква е болката и умиралката тук? Ми попитай след ден, след 2- какво толкова ако въпроса не е спешен? :-\

И понеже на мен са ми тълкували нерадикални хорари, които в последствие именно заради нерадикално правило (най- често ранен АЦ) са се оказвали грешни като интерпретации( на хора, които иначе разбират!)- за това призовавам- като няма отговор сега- след 2-3 5 дни или седмица може да има. Питайте пак. Какво толкова.

Но на въпроса ти- след като имаш Луна Плутон на АЦ на въпроса, добре едното нещо отпада, но сатурн в първи и то ретро остава- да кажем-да, желае те....какво прави този сатурн в първи- няма как да сте заедно ли, обвързана ли си друг,семейството ти ли е? Комуникацията ли куца? Има някаква яка спирачка с този сатурн ретро в първи- и не знам дали тя не повлиява на сексуалното му желание..
« Последна редакция: Март 08, 2013, 02:09:49 am от zikovu »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2547 -: Март 08, 2013, 10:38:18 am »

За теб от изключително значение ли е да знаеш днес, тук и сега той дали те желае сексуално?  :unsure: Това не е въпрос който се отнася за утрешно събитие, не е открадната вещ, не е нещо на живот и смърт (надявам се ;D)
Виж, има много астролози, които пренебрегват някои правила за нерадикалност- къде от опит вече, къде от развитие на собствена философия..
Но аз не мога да разбера- като кажеш на някой нерадикална карта- каква е болката и умиралката тук? Ми попитай след ден, след 2- какво толкова ако въпроса не е спешен? :-\

Но на въпроса ти- след като имаш Луна Плутон на АЦ на въпроса, добре едното нещо отпада, но сатурн в първи и то ретро остава- да кажем-да, желае те....какво прави този сатурн в първи- няма как да сте заедно ли, обвързана ли си друг,семейството ти ли е? Комуникацията ли куца? Има някаква яка спирачка с този сатурн ретро в първи- и не знам дали тя не повлиява на сексуалното му желание..
здравей zikovu, имаш право че въпросът ми не е на живот и смърт, но ми е важен......
иначе сатурн в първи и ретро много добре си го описала какво дава.."няма как да сте заедно ли"
 :58:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2548 -: Март 08, 2013, 10:40:32 am »
Искам да питам нещо....може ли въпреки ранния асц и Сатурн в 1-ви дом да ми кажете мнението си по хорара...МОЛЯ ВИ СЕ  :-[ :rolleyes:
Има ли Х сексуални желания към мен...?
Категорично ДА- Венера У1 за него е извършила хармоничен аспект с Плутон У1 за теб и У8 за него.
Луната е извършила съвпад с Плутон У1, секстил с Венера У8, У12 при теб  и У1 за него- ти също го желаеш тайничко.
На Луната предстои да извърши секстил с Марс У8,12 за него и У1 за теб и този пренос на светлина може да помогне да стане заварката, стига да преодолеете и двамата задръжките в общуването- при него идват от Луната в заточение, която е диспозитор на интерсептиран знак в неговия 3д, а при теб от ретро Сатурн в 1д, който е диспозитор на интерсептиран знак в твоя 3д.
Благодаря ти akruks  :58:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2549 -: Март 08, 2013, 07:20:27 pm »
Здравейте и честит празник от мен :blink:. Днес зададох въпрос "Какво ми предстои в личен план?" и ще се радвам на мнението ви по картата.В момента съм в пълна дупка и ми се иска да знам дали ще се появи скоро някой младеж  :-[ Благодаря предварително.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2550 -: Март 09, 2013, 12:41:30 am »
Здравейте и честит празник от мен :blink:. Днес зададох въпрос "Какво ми предстои в личен план?" и ще се радвам на мнението ви по картата.В момента съм в пълна дупка и ми се иска да знам дали ще се появи скоро някой младеж  :-[ Благодаря предварително.

Аз мисля, че предстои нещо с чужденец или човек, който живее далеко или такъв, който е от много различна интелектуална културна, религиозна сфера. Но тъй като Юпитер ти управлява и 4ти дом- може да е контакт от миналото. А и ретро сатурна във втори с тези аспекти към луна и преноси на светлина- мъж от миналото който се е включил на скоро ще продължи да те занимава. И урана в 7ми.. и там скорошни аспекти с луна...нещо по интернет някакво запознанство да се е случило или контакт да се е осъществил?
Както и да е, картата казва (на мен поне)- контакт с човек от миналото, възможно е човека да е някой, който живее далеч от теб.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2551 -: Март 09, 2013, 09:37:27 am »
Уран У5 в 7д- имаш нужда от ново чувство, от промяна в партньорствата, Луната е извършила хармоничен аспект с Уран, предстои да извърши хармоничен аспект с Юпитер у7, който е във взаимна рецепция с Меркурий У1, така че може да се появи нещо на хоризонта стига ти да не се откажеш от тази цел, тъй като Меркурий У1, у10 е ретрограден.

Благодаря akrus :58: права си,че имам нужда от ново чувство.Но май съм склонна и да се откажа от нещо ново на този етап.Все още не съм се отказала напълно от този с който имах някакви отношения,макар че повече от месец не сме се чували :blink:.

Аз мисля, че предстои нещо с чужденец или човек, който живее далеко или такъв, който е от много различна интелектуална културна, религиозна сфера. Но тъй като Юпитер ти управлява и 4ти дом- може да е контакт от миналото. А и ретро сатурна във втори с тези аспекти към луна и преноси на светлина- мъж от миналото който се е включил на скоро ще продължи да те занимава. И урана в 7ми.. и там скорошни аспекти с луна...нещо по интернет някакво запознанство да се е случило или контакт да се е осъществил?
Както и да е, картата казва (на мен поне)- контакт с човек от миналото, възможно е човека да е някой, който живее далеч от теб.
Благодаря и на теб zikfvu :58: .Наистина човек с който имах връзка се опитва да поднови контактите си с мен,а от известно време си пиша в skype с един младеж,но става въпрос за приятелство(поне от моя страна).

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2552 -: Март 09, 2013, 10:21:33 am »
Lealya двамата, които си споменала съм ги разглеждала по сатурн и уран, така, че е възможно юпитера да е бившия ти, който те интересува. Ако това се случи, моля да дадеш ОВ- че аз се уча и обратните връзки са ми Жизнено важни! ;)

Мерси, успех!

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2553 -: Март 09, 2013, 10:41:16 am »
Lealya двамата, които си споменала съм ги разглеждала по сатурн и уран, така, че е възможно юпитера да е бившия ти, който те интересува. Ако това се случи, моля да дадеш ОВ- че аз се уча и обратните връзки са ми Жизнено важни! ;)

Мерси, успех!
Непременно ще дам обратна връзка и благодара :blink:.

« Отговор #2554 -: Март 09, 2013, 11:59:36 am »
Моля ви, бихте ли погледнали тази карта: "Иска ли да продължи връзката си с мен (по име)?"

« Отговор #2555 -: Март 09, 2013, 12:34:59 pm »
Благодаря, Акрукс. Може ли по тази карта да се каже дали раздялата ни е окончателна и дали той има друга?

« Отговор #2556 -: Март 09, 2013, 01:58:42 pm »
Благодаря ти за разясненията.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2557 -: Март 09, 2013, 09:41:18 pm »
Каси, аз уважавам мненията на Акрукс- тя има доста опит, познава на хората, но...аз просто поглеждам хорарите под различен ъгъл..и стигам до различни заключения понякога  :blink:

Според мен той те желае, харесва те, даже мисля, че доста страда за теб (разположен е в негов 6ти дом, от където те мисли) нещата между вас изглежда да не са приключили (сх. квадрат и взаимна рец. между сигниф.), но ще има застой в отношенията известно време. Месец- 2..може би никакво развитие.

« Отговор #2558 -: Март 10, 2013, 03:01:35 am »
Каси, аз уважавам мненията на Акрукс- тя има доста опит, познава на хората, но...аз просто поглеждам хорарите под различен ъгъл..и стигам до различни заключения понякога  :blink:

Според мен той те желае, харесва те, даже мисля, че доста страда за теб (разположен е в негов 6ти дом, от където те мисли) нещата между вас изглежда да не са приключили (сх. квадрат и взаимна рец. между сигниф.), но ще има застой в отношенията известно време. Месец- 2..може би никакво развитие.

Zikovu, много ти благодаря за коментара по моята карта! Така ми се иска да мога да знам той какво чувства. Този човек ми е дълбоко в сърцето, но прави неща, които много ме разочароват и нараняват, от известно време изобщо не ме и търси. Когато сме коментирали някои негови постъпки, той е бил силно изумен от моя прочит на ситуациите. Затова си мисля, че нещата не са точно така както аз ги анализирам и ми се иска да има начин да разбера какво мисли. В същото време се появи човек, който прави всичко за мен, а аз се чувствам ужасно виновна и в двата случая - и ако му дам шанс, и ако не му дам. Никога не съм искала личен живот като в сапунена опера, а ето че това става. 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2559 -: Март 10, 2013, 02:20:04 pm »
Предстои ли ми нова любов в следващите 2-3 месеца?
Знам, че наскоро задавах въпрос, свързан с конкретен човек, но май няма да се получи нищо, още повече, че не проявява интерес към мен, и затова реших да попитам дали пък не ме чака нещо ново? Макар че с този ретро Сатурн, май едва ли.  :-\
« Последна редакция: Март 10, 2013, 02:25:57 pm от Veselin »