Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040203 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #2660 -: Март 17, 2013, 03:41:42 pm »
Добър вечер, момичета. Може ли да погледнете картата на този хорарен въпрос - Ще се срещнем ли с Ивчо?  :-[ И евентуално има ли някакви чувства от негова страна.. Трудно мога да го разгадая, веднъж е еуфоричен, друг път никакъв интерес.... Благодаря и хубава вечер

Луси, по картата мисля, че Ивчо те харесва, но се мъчи да не мисли толкова за теб, явно не иска да се изправи срещу чувствата си честно и да заяви какво иска. Объркан е. Може би има нещо в ситуацията между вас, което се явява предизвикателство, през което той не иска да мине?
Хорарът дава за съжаление, отрицателен отговор на въпроса ти.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2661 -: Март 17, 2013, 03:46:48 pm »
2 дни е вечност за мрежата... ;D

Във фейса всяко чудо - за три дни. :))
Срещата ни не е от фейса :blink:
А чрез работата.

Аспекти обаче м/у 6-ти... :rolleyes: Сатурн-Луна...мажорни липсват. Куинконса или несъвпада....не е мажорен аспект...,макар и предстоящ след 7*... :P

Милкиии..,нещо шикалкавиш? ;D ;) :P

Ами,в никакъв случай не шикалкавя ;D
Де да можех.....
Не отчрез работата!
Има разлика :-[

Хайде,благодаря ти още веднъж ,че прие нещата така присърце :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2662 -: Март 17, 2013, 03:48:46 pm »
2 дни е вечност за мрежата... ;D

Във фейса всяко чудо - за три дни. :))
Срещата ни не е от фейса :blink:
А чрез работата.

Аспекти обаче м/у 6-ти... :rolleyes: Сатурн-Луна...мажорни липсват. Куинконса или несъвпада....не е мажорен аспект...,макар и предстоящ след 7*... :P

Милкиии..,нещо шикалкавиш? ;D ;) :P

Ами,в никакъв случай не шикалкавя ;D
Де да можех.....
Не отчрез работата!
Има разлика :-[

Хайде,благодаря ти още веднъж ,че прие нещата така присърце :P

За нищо... ;D Въпрос на настроение... ;)
Хубав ден и късмет...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2663 -: Март 17, 2013, 03:59:19 pm »
Добър вечер, момичета. Може ли да погледнете картата на този хорарен въпрос - Ще се срещнем ли с Ивчо?  :-[ И евентуално има ли някакви чувства от негова страна.. Трудно мога да го разгадая, веднъж е еуфоричен, друг път никакъв интерес.... Благодаря и хубава вечер

Луси, по картата мисля, че Ивчо те харесва, но се мъчи да не мисли толкова за теб, явно не иска да се изправи срещу чувствата си честно и да заяви какво иска. Объркан е. Може би има нещо в ситуацията между вас, което се явява предизвикателство, през което той не иска да мине?
Хорарът дава за съжаление, отрицателен отговор на въпроса ти.

Благодаря, за отговора zikovu. Да, има едно препятствие... Каквото е решил, това е... животът продължа  :blink: Усмихнат ден на всички

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2664 -: Март 17, 2013, 04:02:13 pm »
напомням ти че мерка скоро тръгва директен..така, че нещата може да се завъртят в някоя друга посока (но тя пак не би трябвало да бъде в посока положителен отговор на въпроса)
И все пак- ако ситуацията между вас претърпи обрат- може пак да зададеш въпрос, НО само при положение, че стане нещо наистина неочаквано или изненадващо, което да постави отношенията ви на друга плоскост.

« Отговор #2665 -: Март 17, 2013, 06:10:14 pm »
Здравейте момичета!

отдавна ви чета с интерес, но едва сега се регистрирам...

въпроса ми тук е: Ще ме потърси ли момичето- (имахме нещо общо в миналото, скарани сме- едва ли ще им сдобряване, де) по време на ретро меркурий? Ще осъществи ли контакт с мен?

Благодаря ви! :blink:

Благодаря на всички, които се включиха по този хорар- тя не ме потърси.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2666 -: Март 17, 2013, 07:31:22 pm »
Шило в торба не стои ;D

Та реших да задам въпрос,защото нещо ми е нервно и не мога да чакам :-[
И аз понякога съм доста нетърпелива...

Та тези дни ми предстои среща с един човек,видяхме се онзи ден.
Въпросът ми е:

Ще се харесаме ли с К....? Ще стане ли нещо между нас?

Благодаря :-[
харесването е по 5д, Лунта е в негов 5д- питаш дали ще се харесате, но в действителност те интересува предимно дали той ще те хареса и мисля, че да- Луната ще извърши хармоничен аспект с Уран у1 за него и У8 за теб
Управителите на вашите 5-ти домове , както и на 3-ти дом са във взаимна рецепция и предстоящия квадрат между тях не премахва положителното влияние на рецепцията. Луната ще пренесе светлина между вашите У1 и у8, което може да помогне, за да създадете връзка, понеже последния аспект на Луната е негативен- квадрат със Слънцето У1 за теб, то може в крайна сметка да не останеш напълно удовлетворена от развитието на въпроса.
Благодаря ти Акрукс :blink:Ти винаги си оптимистично настроена,и положително настроена :blink:
Разбира се,ще се радвам твоите прогнози да станат реалност.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2667 -: Март 18, 2013, 12:27:11 pm »
да, има чувства към теб и връзката ви ще продължи

Благодаря и на теб, akruks. Дано да е така, макар че за сега нямаме връзка, просто сме приятели.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2668 -: Март 18, 2013, 04:44:11 pm »
здравейте, наскоро приключих дълга връзка и сега зададох въпроса, ще срещна ли скоро любовта?  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2669 -: Март 18, 2013, 07:44:12 pm »
здравейте, наскоро приключих дълга връзка и сега зададох въпроса, ще срещна ли скоро любовта?  :blink:

ДА и ще си много хлътнала по него. Имаш ли вече някого конкретен в предвид? би трябвало..дори да е съвсем бегла мисъл

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2670 -: Март 18, 2013, 07:45:38 pm »
Яница- ти си питала- има ли чувства, нали? А сега по коментарите ти разбирам, че се интересуваш от общо бъдеще?
Погледнах пак картата и..за съжаление не съм така оптимистична, мисля, че въпреки наличието на симпатии ще изскочи някаква пречка, която ще направи перспективите поне за сега при вас ..не така розови. Дано да греша.

Интересно ми е просто- имаш ли друга връзка в момента?
« Последна редакция: Март 18, 2013, 07:53:42 pm от zikovu »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2671 -: Март 18, 2013, 08:06:13 pm »

ДА и ще си много хлътнала по него. Имаш ли вече някого конкретен в предвид? би трябвало..дори да е съвсем бегла мисъл

Ихаа, сериозно ли?!.. ама нали няма само аз да съм хлътнала? :o Ще ми се най-накрая да попадна на някой, с когото и двамата ще сме хлътнали.  :rolleyes: (може би той малко повече от мен, хихи)
Не знам дали имам някой конкретен в предвид... може би са много, защото нали знаеш като си сама и ентусиазирана как се оглеждаш навсякъде ииии тоз симпатичен, оня симпатичен и така.. но просто бегла мисъл, както казваш, нищо сериозно, конкретно.
Аз не знам дали правилно го гледам по десцендент..(евентуалната бъдеща любов) и с тази предстояща квадратура на управителите ни, където и двамата сме заточени в знака на другия... че и преди е имало разходяща квадратура, ти за това ли питаш дали нямам някой конкретен в предвид? (тоест от миналото)

Иначе един симпатичен клиент имам.. с когото ще се видим отново; една бивша любов, която уж съм забравила, но все още се присещам; после и в един сайт за запознанства се регистрирах... хехе, покрай познати - случайно да съм срещнала един двама още.. които може и никога повече да видя, такива някакви.

*

tanya

• 21
« Отговор #2672 -: Март 18, 2013, 08:12:34 pm »
Здравейте!
Може и да ви прозвучи смешно, но всяка сутрин пътувайки за работа в автобуса се засичаме с едно момче което ми допадна като визия и вече два месеца се дебнем като котараци с погледи. Особено тази сутрин докато се правех, че блея на една страна направо имах чувството, че ме изпива с очи Не, че съм забравила любимия, който ме изостави, но си помислих: клин, клин избива и за да го забравя ми е необходима нова тръпка...та въпроса ми е: ще се запознаем ли с русокосия мъж от автобуса и т.н в романтичен или интимен план? Какво показва карта според вас? Аз с моя късмет и с тия квадратури на луната....ама и момент съм избрала за питане.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2673 -: Март 18, 2013, 09:18:56 pm »
 ;D Фрея- радвам се, че си заобиколена от внимание и не ти липсват оферти.
помислих, че може да имаш някого конкретен в предвид защото и луната и юпитера са в 7ми. Тоест много целенасочено питане- да, за връзка, за партньорство, но..може би пък има и някой който вълнува мислите.
Казваш, че има няколко- радвам се, за което- нека всички сме така ;D

Иначе те чака връзка при която чувствата ще са взаимни-да

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2674 -: Март 18, 2013, 09:24:07 pm »
Здравейте!
Може и да ви прозвучи смешно, но всяка сутрин пътувайки за работа в автобуса се засичаме с едно момче което ми допадна като визия и вече два месеца се дебнем като котараци с погледи. Особено тази сутрин докато се правех, че блея на една страна направо имах чувството, че ме изпива с очи Не, че съм забравила любимия, който ме изостави, но си помислих: клин, клин избива и за да го забравя ми е необходима нова тръпка...та въпроса ми е: ще се запознаем ли с русокосия мъж от автобуса и т.н в романтичен или интимен план? Какво показва карта според вас? Аз с моя късмет и с тия квадратури на луната....ама и момент съм избрала за питане.

Танче, заинтригуван е от теб според мен, но не знам дали е свободен... :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2675 -: Март 18, 2013, 09:44:35 pm »
помислих, че може да имаш някого конкретен в предвид защото и луната и юпитера са в 7ми. Тоест много целенасочено питане- да, за връзка, за партньорство, но..може би пък има и някой който вълнува мислите.

Може би не се изразих съвсем правилно, не бих казала че чак съм заобиколена от внимание, по-скоро аз си го търся, така да се каже. Аз като казах няколко/много имах в предвид че аз се вълнувам от тях, не знам дали те от мен  :blink: Все пак става въпрос за мой интерес. Уф, притеснява ме единствено, че този за когото си мисля най-упорито е все още един бивш, дето е загубена кауза, ама още страдам явно.
Дано наистина си права за взаимните чувства, това би било чудесно!
Благодаря ти за вниманието!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2676 -: Март 18, 2013, 09:49:04 pm »
Здравейте!
Много интересно, при вас двамата вашите с-ри се явяват и вашите У5. Неговият с-р и У5 Юпитер е в твоя 1 дом - показва неговия интерес към теб, твоят с-р и У5 Меркурий също е в съвпад с неговия К5, което показва, че и ти си го харесала. Съвпадът между Меркурий и Нептун (другият му У5) са в разходящ съвпад - явно показва срещата между вас. Обаче Меркурий и Юпитер вървят към квадрат - за съжаление май няма да се случи нищо повече от погледите ви в автобуса.  :-\

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2677 -: Март 18, 2013, 10:06:04 pm »
Много жалко, когато двама човека очевидно се харесват но така и нищо не се получава, заради такива едни ситуации. Където никой не предриема действие и няма как нещо да се случи, само заради възприети норми на поведение и общуване. Малко ми напомня на случаят с Милки и аптекаря..

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2678 -: Март 19, 2013, 10:26:24 am »

Може би не се изразих съвсем правилно, не бих казала че чак съм заобиколена от внимание, по-скоро аз си го търся, така да се каже. Аз като казах няколко/много имах в предвид че аз се вълнувам от тях, не знам дали те от мен  :blink: Все пак става въпрос за мой интерес. Уф, притеснява ме единствено, че този за когото си мисля най-упорито е все още един бивш, дето е загубена кауза, ама още страдам явно.
Дано наистина си права за взаимните чувства, това би било чудесно!
Благодаря ти за вниманието!

Понеже така си задала въпроса- ще срещна ли скоро любовта...не знам дали е коректно да правя препратки към бившия ти, но не изключвам възможност и той да е...заради разходките на мерка напред назад. Но при така зададен въпрос няма как да ти кажа на 100%, че ще се събереш с бивш..Макар,че не бих се очудила- ти страдаш по него- заточен юпитер в 7ми дом ( аз и заради това помислих, че има някой конкретен)- и той може да е..
Попитай Таро какво да очакваш от бившия ти, предстои ли събиране (притеснявам се, че ако пуснеш нов хорар с въпрос, той ще излъже, защото отговора вече може да е тук- в този хорар)

*

tanya

• 21
« Отговор #2679 -: Март 19, 2013, 07:32:12 pm »
Благодаря ви за отговорите на включилите се!