здравейте, наскоро приключих дълга връзка и сега зададох въпроса, ще срещна ли скоро любовта? :blink:
ДА и ще си много хлътнала по него. Имаш ли вече някого конкретен в предвид? би трябвало..дори да е съвсем бегла мисъл
Ихаа, сериозно ли?!.. ама нали няма само аз да съм хлътнала?

Ще ми се най-накрая да попадна на някой, с когото и двамата ще сме хлътнали. :rolleyes: (може би той малко повече от мен, хихи)
Не знам дали имам някой конкретен в предвид... може би са много, защото нали знаеш като си сама и ентусиазирана как се оглеждаш навсякъде ииии тоз симпатичен, оня симпатичен и така.. но просто бегла мисъл, както казваш, нищо сериозно, конкретно.
Аз не знам дали правилно го гледам по десцендент..(евентуалната бъдеща любов) и с тази предстояща квадратура на управителите ни, където и двамата сме заточени в знака на другия... че и преди е имало разходяща квадратура, ти за това ли питаш дали нямам някой конкретен в предвид? (тоест от миналото)
Иначе един симпатичен клиент имам.. с когото ще се видим отново; една бивша любов, която уж съм забравила, но все още се присещам; после и в един сайт за запознанства се регистрирах... хехе, покрай познати - случайно да съм срещнала един двама още.. които може и никога повече да видя, такива някакви.