Между У1 Луна и У7 Сатурн предстои квадратура. Освен това и отношението на планетите една към друга не е хармонично - Сатурн се намира в знака на падение на Луната, а Луната е в знак на заточение на Сатурн. Не изглежда като оптимална предпоставка за щастливо развитие на връзката. Според мен липсва разбирателство помежду ви и това е на път да си проличи. Между управителите на 4-тите ви домове, Меркурий и Юпитер, също предстои квадратура. Съвмеството съжителство и бракът могат да се случат, но е възможно да не бъдат задоволителни и за двама ви. Изглежда преследвате различни цели към момента. Луната се намира във 2-рия ти дом, Сатурн се намира в неговия 11-тия дом. Ти може да си концентриране върху постигане на някакво ниво на сигурност и яснота, докато той може да не е готов да се раздели със свободата си. Ретроградността на Сатурн може да се тълкува като колебание от негова страна и липса на ясна позиция към момента.
Като тегля чертата, две квадратури (между У1 и У7 и между У4 и У10) ми изглеждат повече като "не", отколкото като "да, със затруднения". Според мен във връзката ви има силен елемент на физическо привличане - Венера и Марс са заедно в един знак, изгорени от Слънцето. Изпепеляваща страст, която до даден етап на отношенията е способна да тушира различията помежду ви.