Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1044206 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Хорар за любов
« Отговор #2700 -: Март 22, 2013, 02:54:06 pm »
Енигма, ако може един чисто технически въпрос, щото не ми е ясно. Ти разглеждаш сигнификатор на питащия венерата в овен ли? И защо, защото е у на к5? Въпросът не е офанзивен, просто да знам.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2701 -: Март 22, 2013, 03:00:52 pm »
Енигма, ако може един чисто технически въпрос, щото не ми е ясно. Ти разглеждаш сигнификатор на питащия венерата в овен ли? И защо, защото е у на к5? Въпросът не е офанзивен, просто да знам.
Да,защото е с-р на 5дом, нищо, че питат за брак, и няма как да не вземаме под внимание ,плутон-заради вкл. знак. Включен, ама има ЦЯЛ знак скорпион в 5 дом. Същото е  и с неговият пети дом.
Гледат се третите им домове и отношенията,за комуникацията , също и остта 1-7 за брак.
И макар, че сигнификаторите са важни най-вече-също цялата карта, но ти това го знаеш.
« Последна редакция: Март 22, 2013, 03:15:53 pm от Enigma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #2702 -: Март 22, 2013, 03:04:07 pm »
Аха, благодаря, аз се фокусирах върху луната като с-р заради ас в рак.

« Отговор #2703 -: Март 22, 2013, 03:13:43 pm »
Между У1 Луна и У7 Сатурн предстои квадратура. Освен това и отношението на планетите една към друга не е хармонично - Сатурн се намира в знака на падение на Луната, а Луната е в знак на заточение на Сатурн. Не изглежда като оптимална предпоставка за щастливо развитие на връзката. Според мен липсва разбирателство помежду ви и това е на път да си проличи. Между управителите на 4-тите ви домове, Меркурий и Юпитер, също предстои квадратура. Съвмеството съжителство и бракът могат да се случат, но е възможно да не бъдат задоволителни и за двама ви. Изглежда преследвате различни цели към момента. Луната се намира във 2-рия ти дом, Сатурн се намира в неговия 11-тия дом. Ти може да си концентриране върху постигане на някакво ниво на сигурност и яснота, докато той може да не е готов да се раздели със свободата си. Ретроградността на Сатурн може да се тълкува като колебание от негова страна и липса на ясна позиция към момента.

Като тегля чертата, две квадратури (между У1 и У7 и между У4 и У10) ми изглеждат повече като "не", отколкото като "да, със затруднения". Според мен във връзката ви има силен елемент на физическо привличане - Венера и Марс са заедно в един знак, изгорени от Слънцето. Изпепеляваща страст, която до даден етап на отношенията е способна да тушира различията помежду ви.
« Последна редакция: Март 22, 2013, 03:32:28 pm от Mirabella »

*

BRV

• 11
« Отговор #2704 -: Март 22, 2013, 10:09:11 pm »
Моля ви да ми кажете дали ще бъдем ли отново заедно.  :-\

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2705 -: Март 23, 2013, 10:52:24 pm »
Можеше и по-зле да е асц!
Виждам, че нещата вече са поели в посоката и нищо не мога да променя. Дайте едно рамо с коментари на въпросите: има ли си Х. друга връзка и има ли намерение да се върне при мен?

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2706 -: Март 24, 2013, 06:55:52 am »
Можеше и по-зле да е асц!
Виждам, че нещата вече са поели в посоката и нищо не мога да променя. Дайте едно рамо с коментари на въпросите: има ли си Х. друга връзка и има ли намерение да се върне при мен?
Не само Асц е късен, но и Луната е без курс, първото показва, че съвсем скоро предстои промяна за теб, а второто, че напразно се безпокоиш. Венера в момента гори под лъчите на Слънцето У10- каквато и да е главната ти цел в момента, то те изгаря.
Венера У1 в сходящ съвпад с Марс у7- мисля, че ще се съберете с него.

Мен ме притеснява това, че съвпада им е и в съвпад с Уран и в квадрат с Плутон. Да не стане някоя любов по Уран и после скандал по Плутон, съуправител 1?
Освен това ми прави впечатление и бисекстила между Р Сатурн, Плутон и Меркурии, У5 за него и Нептун, у5 за мен, а Мерка е и в сходящ квадрат с Юпитер.
Слънцето е у10, а нещата се случват в 6 дом за мен, това означава ли, че сдобряването ще се върти около работата ми?
А ако намесим и Вертекса и Юнона, става още по-голямо мазало.Получава се още един бисекстил, включващ сигнификаторите, Юнона и Вертекса. Гледаш ли аспекти различни от съвпад с тази ос?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2707 -: Март 24, 2013, 05:40:00 pm »

Аз мисля, че има някакви шансове, но след време. За сега има една планета вмешател- възможно е скоро да срещнеш нов човек, покрай работата или поне да имаш сексуални контакти с някой-изчакай месец-2 и задай пак въпроса. Не виждам скорошно събиране, но не всичко е приключило за мен
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

BRV

• 11
« Отговор #2708 -: Март 24, 2013, 06:51:12 pm »

Аз мисля, че има някакви шансове, но след време. За сега има една планета вмешател- възможно е скоро да срещнеш нов човек, покрай работата или поне да имаш сексуални контакти с някой-изчакай месец-2 и задай пак въпроса. Не виждам скорошно събиране, но не всичко е приключило за мен
Много благодаря! Не липсата на човек е проблем, а нелепата раздяла...

*

BRV

• 11
« Отговор #2709 -: Март 24, 2013, 06:57:30 pm »
по-скоро не, съжалявам
Благодаря, Akruks! Значи се потвърждава вътрешното ми усещане, че е безсмислено да се дерзая...Нелепицата в цялата случка е нещото, което не ми даваше мира, ноооо... явно звездите така са определили :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2710 -: Март 25, 2013, 09:04:44 am »
Искам да споделя опит за юпитер- меркурий- взаимна рецепция по трон, в квадрат.
Това положение наистина работи  и е факт, че квадрата няма значение- взаимната рецепция по трон е нещо изключително силно и дава блестящи резултати ;)

« Отговор #2711 -: Март 25, 2013, 09:05:32 am »
Изпитва ли Х.чувства към мен? :unsure:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2712 -: Март 25, 2013, 09:09:41 am »
Искам да споделя опит за юпитер- меркурий- взаимна рецепция по трон, в квадрат.
Това положение наистина работи  и е факт, че квадрата няма значение- взаимната рецепция по трон е нещо изключително силно и дава блестящи резултати ;)
Проверила ли си дали НАИСТИНА квадратът макар и в рецепция работи "за", с конкретни факти и карти,защото теорията казва "да" само ако са в кардинанли домове и зад това ставане на нещото,за което се пита се плаща страхотна цена?
« Последна редакция: Март 25, 2013, 09:20:45 am от Enigma »

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2713 -: Март 25, 2013, 01:01:29 pm »
Здравейте, обръщам се към вас с една молба, ако е възможно да си кажете мнението по този хорар... Ще се омъжа ли (ще заживеем ли заедно) с Мирослав? Едновременно съм поласкана от вниманието, но от друга страна страх е обхванал душата ми...  :-X Не че се е стигнало до това, което питам, но ме притеснява с поведението на другата страна.. Благодаря ви предварително. Спокоен ден
Твоят сигнификатор е изгорен от слънцето, в заточение. Освен,че се страхуваш, както споменаваш, имаш пропуски в аргументите за това,което желаеш. Дали са факти,които не искаш да видиш, или пък трябва да правиш някакъв компромис със Аза си, но той е в по-изгодна позиция. Въпреки това, планетите показват, че има любов. :blink:
Мисля,има вероятност да живеете заедно у тях, всички планети апликират съвпад.29 март, 08 април са дати,на които можеш да очакваш развитие. И даже ми се струва,че ти искаш да инициираш разговор и си по-активната страна.
 В твоя дом на любовта имаш включен знак скорпион,това е вторият по-дълбок план,който ще се появи по-нататък в развитието на отношенията ви. Там е и сатурн,неговият сиигнификатор, който прави квадрат с луната. Ако другите планети, изброени дотук показват какво ще се случи, луната казва КАК ще стане това. Възможно ли е да имате разногласия по въпроси,свързани с бременност,деца потомство? Или той не е напълно свободен? Планетата му е включена.Ако е така, по-късно това ще ви изправи пред спорни сериозни въпроси за рашаване. Впрочем този проблем не е отсега, ти знаеш какъв е. ;)
 Желая ти успех!

Между У1 Луна и У7 Сатурн предстои квадратура. Освен това и отношението на планетите една към друга не е хармонично - Сатурн се намира в знака на падение на Луната, а Луната е в знак на заточение на Сатурн. Не изглежда като оптимална предпоставка за щастливо развитие на връзката. Според мен липсва разбирателство помежду ви и това е на път да си проличи. Между управителите на 4-тите ви домове, Меркурий и Юпитер, също предстои квадратура. Съвмеството съжителство и бракът могат да се случат, но е възможно да не бъдат задоволителни и за двама ви. Изглежда преследвате различни цели към момента. Луната се намира във 2-рия ти дом, Сатурн се намира в неговия 11-тия дом. Ти може да си концентриране върху постигане на някакво ниво на сигурност и яснота, докато той може да не е готов да се раздели със свободата си. Ретроградността на Сатурн може да се тълкува като колебание от негова страна и липса на ясна позиция към момента.

Като тегля чертата, две квадратури (между У1 и У7 и между У4 и У10) ми изглеждат повече като "не", отколкото като "да, със затруднения". Според мен във връзката ви има силен елемент на физическо привличане - Венера и Марс са заедно в един знак, изгорени от Слънцето. Изпепеляваща страст, която до даден етап на отношенията е способна да тушира различията помежду ви.

Здравейте, обръщам се към вас с една молба, ако е възможно да си кажете мнението по този хорар... Ще се омъжа ли (ще заживеем ли заедно) с Мирослав? Едновременно съм поласкана от вниманието, но от друга страна страх е обхванал душата ми...  :-X Не че се е стигнало до това, което питам, но ме притеснява с поведението на другата страна.. Благодаря ви предварително. Спокоен ден
Конкретно на въпроса- трудно изпълним, Луната У1 ще извърши последен аспект квадрат със Сатурн У7, който е също У8, У9- юридическите инстанции, узаконяването. Сатурн е ретро, което носи със себе си забавяне, пречки, отлагане от негова страна. Ако не е обвързан, то може да има финансоци затруднения на този етап.  Любовните ви отношения ще продължат хармонично- имате сходящи хармонични аспекти между у3, У5, понеже У4 са във взаимна рецепция, то може да имате съвместно съжителство- Луната у1 в сходящ секстил с Юпитер съУ4 за него, за теб У10- основната ти цел в момента, Меркурий У4 за теб и У10 за него в сходящ тригон със Сатурн У1 за него- да не би да възникне спор между вас при кой от двамата да живеете?

Момичета, сърдечно ви благодаря за отделеното време и подробното тълкуване. Много сме различни един от други по всички показатели. Господинът е свободен и погледнато отстрани е добра партия, но аз не мога да преодолея различията. Времето ще покаже... Още веднъж едно голямо благодаря

« Отговор #2714 -: Март 25, 2013, 01:07:22 pm »
Уилям Лилли е писал, че квадратури между планети в бавно изгряващи знаци могат да се проявяват като тригони, а секстили в такива знаци да действат като квадратури. Обратното важи за бързо изгряващите знаци, пак според Лилли.
За северното полукълбо бавно изгряващите знаци са от Рак до Стрелец включително, а бързо изгряващите са от Козирог до Близнаци.
Линкче - http://mithras93.tripod.com/lessons/lesson4/lesson4.html.

В момента Меркурий и Юпитер са във взаимна рецепция в Риби/Близнаци, така че горното не би могло да бъде обяснение в този случай. Споделям информацията просто за сведение, нямам потвърждение за нея от личен опит.

Моето лично непрофесионално мнение по въпроса е следното. Хубаво е, че Меркурий и Юпитер са във взаимна рецепция - това показва споледен интерес между кверента и квезита. Но взаимният интерес (харесване) гаранция ли е за happily ever after? Не, за съжаление. Меркурий и Юпитер, бидейки във взаимна рецепция, са и в собствено заточение, а заточените планети са слаби в действията си. Освен това квадратурата може да изглежда като тригон в началото. Дайте й време да прояви същността си.

Има ли смекчаващи обстоятелства? Например, Луната да аспектира някой от двата сигнификатора с хармоничен аспект?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2715 -: Март 25, 2013, 02:08:50 pm »
момичета- казуса е изключително прост, но много показтелен.

момиче ще си прави нова прическа. правим хорар. тя пита ще се харесам ли с новата коса? Имаше от у5 тригони към мерка- тя, но после квадратури към луната- тя по- късно призна, че като се е погледнала в огледалото е била с доста смесени чувства.
попита после другите ще ме харесат ли- юпитера- у7, другите съответно прави квадрата с мерка.

Другите, приятелите й, колеги, гадже и т.н буквално са възхитени от новият й вид. Получава комплименти постоянно. Всички много я харесват. Ето ти го квадрата и взаимната рецепция в действие.

Цената, която плати е нищо в сравнение с начина по който отношението на околните се отразява на самочувствието й.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2716 -: Март 25, 2013, 02:14:43 pm »
Уилям Лилли е писал, че квадратури между планети в бавно изгряващи знаци могат да се проявяват като тригони, а секстили в такива знаци да действат като квадратури. Обратното важи за бързо изгряващите знаци, пак според Лилли.
За северното полукълбо бавно изгряващите знаци са от Рак до Стрелец включително, а бързо изгряващите са от Козирог до Близнаци.
Линкче - http://mithras93.tripod.com/lessons/lesson4/lesson4.html.

В момента Меркурий и Юпитер са във взаимна рецепция в Риби/Близнаци, така че горното не би могло да бъде обяснение в този случай. Споделям информацията просто за сведение, нямам потвърждение за нея от личен опит.
Ми-- да де, слагаме Юпитера на Риби, мерка е на Близнаци- бързоизгряващи- т.е квадрата може да се прояви хармонично?...ако ги сложим на Дева и Стрелец са бавноизгряващи. Явно имат и двете проявления.
« Последна редакция: Март 25, 2013, 03:21:10 pm от zikovu »

« Отговор #2717 -: Март 25, 2013, 10:17:16 pm »
Трудно ми е в хорари за други двама души, различни от кверента, защото ако поставя "него" по 7-мия дом, кого да поставя по 1-вия дом - "нея" или теб? И тук има различни подходи, а аз не съм убедена кой е по-добре работещият. Някои дават Луната на кверента, а 1-вия дом използват за настоящия партньор на квезита (като 7-ми от 7-ми). Други оставят 1-вия дом на питащия, а разглеждат по 5-тия дом "другата" жена. Получават се различни тълкувания, затова нямам отговор на въпроса ти. Извинявай.

Във всеки случай той е Венера, заточена по знак и изгорена от Слънцето. Възможно е да е объркан, заслепен, затормозен, безсилен.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #2718 -: Март 26, 2013, 08:25:00 am »
Мен ме притеснява това, че съвпада им е и в съвпад с Уран и в квадрат с Плутон. Да не стане някоя любов по Уран и после скандал по Плутон, съуправител 1?
Освен това ми прави впечатление и бисекстила между Р Сатурн, Плутон и Меркурии, У5 за него и Нептун, у5 за мен, а Мерка е и в сходящ квадрат с Юпитер.
Слънцето е у10, а нещата се случват в 6 дом за мен, това означава ли, че сдобряването ще се върти около работата ми?
А ако намесим и Вертекса и Юнона, става още по-голямо мазало.Получава се още един бисекстил, включващ сигнификаторите, Юнона и Вертекса. Гледаш ли аспекти различни от съвпад с тази ос?
Плутон е диспозитор на интерсептиран знак и проявлението му в този случай е блокирано, така че този квадрат няма да засенчи съвпадът между вашите основни У1 Марс и Венера- за този съвпад опасността идва единствено от опасната близост със Слънцето У10 в 5д- прекалено високи изисквания в любовта имаш.
Всички изброени от теб минорни аспекти, както и Юнона, Вертекс, са от значение и се вземат под внимание в синастрията, а не в хорарната астрология.

Благодаря за отговора. Мисля, че много скоро ще дам обратна връзка, за това как се развиват нещата. Първата среща, за сега, е планувана по пълнолуние :)
Според моя тайминиг, окончателен отговор ще има след 5-6 месеца.

« Отговор #2719 -: Март 26, 2013, 08:26:23 am »
Изпитва ли Х.чувства към мен? :unsure:
Гледам,че сте разисквали рецепцията на Меркурий и Юпитер.В картата,която съм качила,са основни сигнификатори,и не знам как да я разтълкувам,квадратурата ли ще надделее,или рецепцията.На Луната и предстои квадратура с Юпитер,но пък е под управление на Меркурий,с който е извършила опозиция.От друга страна,въпроса е за чувства,и м/у У5 предстои съвпад,но са изгорени от Слънцето,макар че Марс е на трон.Доста трудна ми се вижда тази карта  :unsure: