У1 Венера апликира към съвпад с У7 Марс. На пръв поглед изглежда като че ще имате шанс да го направите.
Но нещата не са толкова прости.
АС е на изгорения път. Луната е дебилитирана. Венера е заточена и изгорена от Слънцето. Все фактори, които могат да отразяват вътрешното ти безпокойство и неувереност в това, което действително искаш да се случи.
Да, ретрограден Сатурн в 1-ви дом може да означава спънки, забавяния. А също и да кореспондира с вътрешното ти състояние, което може да е подтиснато.
Луната е без курс. Съвпадът между Венера и Марс ще се случи в неблагоприятния 6-ти дом. И двете планети ще бъдат изгорени от Слънцето в момента на съвпада. Изглежда и двамата се измъчвате от съмнения, тревоги.
И не на последно място - Венера се намира в знак на Марс, докато Марс е на трон в собствения си знак и следователно в знак на заточение на Венера. Венера е мунданен сигнификатор на брака. Сигурна ли си, че той действително иска брак? Не ми изглеждате равнопоставени в тези отношения. Ти ми се струваш по-увлечена или по-зависима от него, отколкото той от теб. Той е тронов Марс - изглежда, че може да получи, постигне каквото желае.
Между управителите на 4-тите ви домове (Луна и Сатурн) липсва сходящ аспект, защото са в разходящ съвпад. Луната е без курс. Не мисля, че ще заживеете заедно в следващите няколко месеца, докато е валиден хорарът.
Управителите на 3-тите ви домове са заточени и излизат от квадратура. Възможно е комуникацията помежду ви да не върви, не умеете да изразите онова, което искате.
Като тегля чертата, ми изглежда повече като "не". Наистина се надявам, че греша!