Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041260 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Re: Хорар за любов
« Отговор #2740 -: Март 28, 2013, 06:01:16 pm »
Моят хорарен въпрос  в темата за любов , е анти любовен :blink:
Кога ще приключи любовната или сексуалната връзка на М
Не че ми пука за него, но  е необходим на децата ми
Въпроса е зададев в Сф, преди малко час 18.55
Това което аз виждам, луна без курс но в 25 *на Везни в съвпад със щастлива звезда. Струпване на планети в 7 дом, е важен ми е този Дон Жуан...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2741 -: Март 28, 2013, 06:22:43 pm »
Аа, блъд, един въпрос: ако въпросният мъж зареже любовницата, сигурна ли си, че децата ви ще бъдат център на ежедневието му?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2742 -: Март 28, 2013, 06:37:28 pm »
Папи, да сигурна съм , въпреки многото му лоши качества, е грижовен баща, малко мъже се грижат така всеотдайно за децата си, когато обаче липсва жена, щом  види женска, изключва и гледа да изживее връзката, гаче ли е попаднал на последната жена на света. Отстрани е много смешен,

Тоест-ако се раздели с тази, започваш да се молиш да не намери друга, после пак и до безкрайност
Говорила ли си с него просто да ти дава някакви пари

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2743 -: Март 28, 2013, 06:44:59 pm »
Папи, да сигурна съм , въпреки многото му лоши качества, е грижовен баща, малко мъже се грижат така всеотдайно за децата си, когато обаче липсва жена, щом  види женска, изключва и гледа да изживее връзката, гаче ли е попаднал на последната жена на света. Отстрани е много смешен,

Тоест-ако се раздели с тази, започваш да се молиш да не намери друга, после пак и до безкрайност
Говорила ли си с него просто да ти дава някакви пари
Ами имам дете с увреждане, просто ми е необходим още един човек, всичко се случва. А пък колко жени минават изобщо не ми пука, а и се надявам живота на някои органи  на 53год мъж да позамрат :blink:, .Ти ми помогни за хорара, аз си знам защо го искам този б....к. От егоистична гледнва точка също, защото когато аз бях пред избора принца  или децата, избрах децата. Очевидно той не е готов  на жертви заради някакви си нещастници..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2744 -: Март 28, 2013, 06:56:39 pm »

Ами имам дете с увреждане, просто ми е необходим още един човек, всичко се случва. А пък колко жени минават изобщо не ми пука, а и се надявам живота на някои органи  на 53год мъж да позамрат :blink:, .Ти ми помогни за хорара, аз си знам защо го искам този б....к. От егоистична гледнва точка също, защото когато аз бях пред избора принца  или децата, избрах децата. Очевидно той не е готов  на жертви заради някакви си нещастници..

Не мога да сложа карта, нито да направя сега
Но не мисля, че хорарът е по-важен
И не те разпитвам, защото ми е любопитно
Правят ми впечатление искания от типа "не искам той/тя да има..."
Искам да кажа, че той може и да няма, но това не означава, че ти ще имаш
Да не помислиш, че те поучавам-просто няма щастие изградено на чуждо нещастие

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2745 -: Март 28, 2013, 06:59:02 pm »
Мен ме притеснява това, че съвпада им е и в съвпад с Уран и в квадрат с Плутон. Да не стане някоя любов по Уран и после скандал по Плутон, съуправител 1?
Освен това ми прави впечатление и бисекстила между Р Сатурн, Плутон и Меркурии, У5 за него и Нептун, у5 за мен, а Мерка е и в сходящ квадрат с Юпитер.
Слънцето е у10, а нещата се случват в 6 дом за мен, това означава ли, че сдобряването ще се върти около работата ми?
А ако намесим и Вертекса и Юнона, става още по-голямо мазало.Получава се още един бисекстил, включващ сигнификаторите, Юнона и Вертекса. Гледаш ли аспекти различни от съвпад с тази ос?
Плутон е диспозитор на интерсептиран знак и проявлението му в този случай е блокирано, така че този квадрат няма да засенчи съвпадът между вашите основни У1 Марс и Венера- за този съвпад опасността идва единствено от опасната близост със Слънцето У10 в 5д- прекалено високи изисквания в любовта имаш.
Всички изброени от теб минорни аспекти, както и Юнона, Вертекс, са от значение и се вземат под внимание в синастрията, а не в хорарната астрология.

Благодаря за отговора. Мисля, че много скоро ще дам обратна връзка, за това как се развиват нещата. Първата среща, за сега, е планувана по пълнолуние :)
Според моя тайминиг, окончателен отговор ще има след 5-6 месеца.

Оф, каква точно обратна връзка да дам. Припомних му, че не искам да ме търси, отговори, че не помни. От миналият август насам всеки месец съм заета да напомням, да не ме търси повече. Пак същото казах, ама предвид, че луната е на празен ход, не знам дали не го казах пак на стените?!

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2746 -: Март 28, 2013, 07:02:06 pm »
този да не е зодия водолей, като мъжа на моя бивша колежка и добра приятелка- супер татко, но като му влезе мухата в главата с някоя женска и забравя деца, дом и себе си даже  :rolleyes:
По картата- да, Луната е 25гр везни, а звездта Спика е на 24гр, но в програмата където направих картата не ми излезе в табличката да са в съвпад, а и няма значение- Марс У1, У8 е в разходяща опозиция с Луната У4 за него- той, заедно със сексуалната си връзка в противопоставяне на дом и семейство
Ти имаш Плутон на ИЦ, с който Марс У1 за мъжа ти е направил квадрат
Плутон при него е У8- забежката му, може да е приключил вече заигравката си и Луната без курс да показва, че ненужно се безпокоиш
Слънцето У5 за него е в сходящ съвпад с Уран У5 при теб- ще те хареса отново, искрата ще пламне между вас, та чак може да те изгори
няма да мине и без скандалче- Меркурий У3 за него в сходящ квадрат с Юпитер У3 при теб, но двете планети са във взаимна рецепция- няма да прекъснете общуване помежду си
Понеже питаш дали ще се върне при децата, то да- Слънцето у5 за него в сходящ съвпад с Марс У1 за него, Венера У7 за него (ти и второто дете) е също в сходящ съвпад с Марс У1 за него
Марс У1  в разходящ хармоничен аспект с Юпитер У12 за него- тайната му връзка е в минало време
Тъй като Сатурн У4 е ретро, може да отнеме повече време да се възстанови хармонията в дома ви
Хм, много попадения, имаш по моментното състояние на ннещата при ннас. Той винаги ме е харесвал, и е казвал, че ако аз се държа по-друг начин, женски няма да има. Проблема е , че аз не го харесвам, твърде нисък ми и идва и много плешив :blink:, ами станала съм като мъжете, първо окото ми да хареса. Не не е Водолей , Рак е и се чудя как един Рак, поставя женица някаква пред децата си.. По това , което прочетох, е излишно да питам, дали тази връзка  ще доведе до, брак, и други деца . Побъркваме тази мисъл, че може да обича друго дете, повече от мойте и неговите. Като един стрелец, така си фантазирам около развитието на връзката му, че  съм му изфантазирала поне 2 деца, на този 53год Ромео.В същото време в синастрията ниВенера моя съвпада с неговия Сатурн, а негов Юпитер съвпада с моя луна,-печат на щастието, макар , че той щастлива рядко ме е правил.
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2747 -: Март 28, 2013, 07:07:06 pm »

Не мога да сложа карта, нито да направя сега
Но не мисля, че хорарът е по-важен
И не те разпитвам, защото ми е любопитно
Правят ми впечатление искания от типа "не искам той/тя да има..."
Искам да кажа, че той може и да няма, но това не означава, че ти ще имаш
Да не помислиш, че те поучавам-просто няма щастие изградено на чуждо нещастие
Аз имах и имах човек , които всяка една жена сънува, но съм първо майка. Ние не сме обикновенни разведени, при ,  които , децата порастват отлитат и майката може да започне на ново, ние имаме отговорност за цял живот, и тази отговорност е и НЕГОВА. Но рядко хора, които не са преминали през този проблем  ме разбират. По принцип при такъв проблем бастуните си го слагат в гащите и ни лук яли ни лук мирисали...Много по български..И да изглежда като да ме упрекваш за нещо, но пък може и аз да не съм разбрала. Защото скачам и хапя, когато ме засегнат на тема егоизъм към този бастун, които се ожени за мен  по меркантилни причини, и когато тъстовата касичка пресъхна съм неудобна
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Papy

• 4343
« Отговор #2748 -: Март 28, 2013, 07:14:30 pm »
Пак казвам-не те упреквам
Имам приятелка, която беше в подобна ситуация, и то без да е замесена друга жена, детето е със синдром на даун
Не знам как тя издържа-хич, ама хич не й беше лесно
Но успя-засега
Естествено, че ще си първо майка, природата ни прави такива, но да кажем така-той ти дава пари, ти си наемаш помощници, има шанс за що-годе нормален живот и за двамата
Не е ли вариант?

*

Papy

• 4343
« Отговор #2749 -: Март 28, 2013, 07:42:42 pm »
О не-родителите й са разведени, майка й е в чужбина от години, няма брат/сестра
Не си мисли, че е успяла, защото е имала сламка
Но няма да задълбавам в нейната история

Обаче седни и виж истината в очите-имаш хора около теб, а всички са ти обърнали гръб
Няма да ти казвам, че бъркаш някъде
Помисли дали не се задълбаваш в неподходяща посока, например ако този мъж реши да замине в чужбина-ти какво правиш?

П.п. Да вземем да се преместим в друга тема, че акрукс скоро ще извади точилката :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2750 -: Март 28, 2013, 07:44:51 pm »
Здравейте!
От доста време, вече 2г. с едно момче поддържаме неангажиращи отношения, сега имам въпрос:
Ще се задълбочат ли отношенията ни с (наречен по име)?

По хорара не се дава промяна в сегашните ви отношения, освен това мисля, че ти си тази, която има по- силни чувства.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Papy

• 4343
« Отговор #2751 -: Март 28, 2013, 07:56:14 pm »

*

Papy

• 4343
« Отговор #2752 -: Март 28, 2013, 09:24:47 pm »

П.п. Да вземем да се преместим в друга тема, че акрукс скоро ще извади точилката :)
я да видим кой иска да опита точилката на червената бабичка  ;D

;D

« Отговор #2753 -: Март 29, 2013, 06:52:40 pm »
Здравейте, от известно време не сме се чували и срещали с един, човек, който е много специален за мен. Липсва ми и не знам дали ще постъпя правилно, ако го потърся. Комуникацията с него винаги е била трудна. Въпросът ми - Ако му изпратя sms ще ми отговори ли?  :'( Благодаря ви

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2754 -: Март 29, 2013, 07:19:09 pm »
Здравейте, от известно време не сме се чували и срещали с един, човек, който е много специален за мен. Липсва ми и не знам дали ще постъпя правилно, ако го потърся. Комуникацията с него винаги е била трудна. Въпросът ми - Ако му изпратя sms ще ми отговори ли?  :'( Благодаря ви

пиши му, момента е абсолютно подходящ, ще отговори. Но според правилата той се намира в първия си дом, на трон- имай впредвид..че не се дерзае за вашите отношения..не може да се каже, че му липсваш..поне хорара казва так- от това, което аз виждам. Но, че ще отговори- ще отговори...
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2755 -: Март 29, 2013, 07:42:50 pm »
Благодаря. Ще дам обратна връзка. Само се питам дали има смисъл да го правя, при положение, че въобще не го е грижа за мен....  :'(

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2756 -: Март 30, 2013, 03:23:55 pm »
Мисля,че няма да ти отговори-у-лят на 3 му дом е в 12, иска си анонимност и не ще да пише-според мен. ТВоите сигнификатори са слаби-венера в овен, юпитер-на комуникацията в близнаци в квадрат с меркурий-управляващ неговия трети. Лошо поставени планети и в квадрат.Луната в скорпион-падение, отиваща към съвпад със сатурн-неблагоприятно за въпроси от какъвто и род да са.
Съжалявам. Това е обаче е отговор само за това,което питаш-ще ти върне ли СМС-а. Не е прогноза за отношенията ви, впрочем ти достатъчно добре знаеш мотиви и причини.

« Отговор #2757 -: Март 30, 2013, 07:41:55 pm »
Благодаря, Енигма и на теб. Няма за какво да съжаляваш, това се разчита от картата. От всичко казано до тук виждам, че безсмислено да предприемам каквото и да е и в крайна сметка реших, че няма да изпращам никакъв sms, нито ще го търся. Благодаря, още веднъж момичета за отделеното време.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2758 -: Март 30, 2013, 08:19:37 pm »
Добър вечер, може ли един въпрос и от мен, макар, че с този Сатурн в 1 дом не знам дали има смисъл.  :-X Ще заживеем ли заедно като семейство (ще се омъжа ли) с Д? Благодаря

« Отговор #2759 -: Март 30, 2013, 08:49:05 pm »
У1 Венера апликира към съвпад с У7 Марс. На пръв поглед изглежда като че ще имате шанс да го направите.

Но нещата не са толкова прости.
АС е на изгорения път. Луната е дебилитирана. Венера е заточена и изгорена от Слънцето. Все фактори, които могат да отразяват вътрешното ти безпокойство и неувереност в това, което действително искаш да се случи.

Да, ретрограден Сатурн в 1-ви дом може да означава спънки, забавяния. А също и да кореспондира с вътрешното ти състояние, което може да е подтиснато.

Луната е без курс. Съвпадът между Венера и Марс ще се случи в неблагоприятния 6-ти дом. И двете планети ще бъдат изгорени от Слънцето в момента на съвпада. Изглежда и двамата се измъчвате от съмнения, тревоги.

И не на последно място - Венера се намира в знак на Марс, докато Марс е на трон в собствения си знак и следователно в знак на заточение на Венера. Венера е мунданен сигнификатор на брака. Сигурна ли си, че той действително иска брак? Не ми изглеждате равнопоставени в тези отношения. Ти ми се струваш по-увлечена или по-зависима от него, отколкото той от теб. Той е тронов Марс - изглежда, че може да получи, постигне каквото желае.

Между управителите на 4-тите ви домове (Луна и Сатурн) липсва сходящ аспект, защото са в разходящ съвпад. Луната е без курс. Не мисля, че ще заживеете заедно в следващите няколко месеца, докато е валиден хорарът.
Управителите на 3-тите ви домове са заточени и излизат от квадратура. Възможно е комуникацията помежду ви да не върви, не умеете да изразите онова, което искате.

Като тегля чертата, ми изглежда повече като "не". Наистина се надявам, че греша!