Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041171 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: Хорар за любов
« Отговор #2760 -: Март 31, 2013, 12:46:48 am »
Спечелих билети за кино и поканих сладкия Скорпиончо със сладките трапчинки да ходим заедно, та днес ще се срещнем. Ще мине ли добре срещата с Георги? Ще ме хареса ли? Дано Луната във Везни е на моя страна?  :rolleyes:
Меркурий У1 е У5- показва спечелените билети, Луната е в 5д на забавленията, с Юпитер у1 за Г. ще направи хармоничен аспект, но Юпитер У1, У5 за него е в негов 6д на работата, в сходящ квадрат с Меркурий У1, У5 за теб- не ми изглежда като да се забавлявате заедно, въпреки взаимната рецепция на планетите. Луната У3 няма аспект със Сатурн У3 за него, който е ретро и предполага отлагане, забавяне на срещата, а последния аспект на Луната е квадрат с Плутон У6 за теб и У12 за него, а там е Сатурн У3 за него- нещо е скрил в комуникацията с теб, което ще се разбере.

Разбра се... всичко се разбра. Видяхме се, той закъсня малко,но влязохме на време за филма. Беше намръщен и ядосан заради трафика, но анимацията му хареса много, както и на мен, беше невероятна, хората аплодираха след края. Гледахме КРУД, гледайте го. След това ...ме изпрати до спирката и малко преди да дойде трамваят ми каза, че се връща в Канада. Трамваят дойде, а аз бях вцепенена, не смеех да се кача, той ме подкани да вляза, за да не го изпусна. Качих се и известно време стояхме един срещу друг - той на тротоара, аз в трамвая, и го гледах, а той ми казваше да не гледам тъжно и да не му се сърдя...  :'( :'( :'( И потеглих, седнах и се разплаках. А преди минути ми написа това:
"ne sme edin za drug
 az imam 4uvstva kam drugo momi4e
 to e tam v Canada
 dori tova koeto napravih e mnogo
 mislia 4e ne e dobre da se vijdame
 pove4e
 triabva da me zabravi6
 az ne sam nikoi v tvoia jivot
 prosto edin nepoznt
 nepoznat
 i tribva da si ostana takav
 ne iskam da strada6 zaradi men
 zatova ti govoria taka
 vijdam 4e ima6 niakakvi 4uvstva
 no ne triabva
 ne moga da ti otvarna sas sa6toto"
И аз не зная какво да му отговоря. Никой не може да отвърне на чувствата ми, и все се влюбвам в хора, които са далече, сякаш, за да се заблуждавам, че разстоянието е пречка помежду ни, но истината е, че съм дефектна и неспособна да задържа някого до себе си.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2761 -: Март 31, 2013, 01:52:03 am »
това е толкова тъжно, разплака ме...
може би защото до някъде виждам себе си ...
Цитат
но истината е, че съм дефектна и неспособна да задържа някого до себе си.
но бъди сигурна, че това не е вярно  :blink:

« Отговор #2762 -: Март 31, 2013, 08:51:46 am »
За съжаление хорарът се оказа верен. Първият, в който питаше за него. :(

Либра, човекът е влюбен в друга, която е срещнал много преди да срещне теб. Не може дори да става дума за "състезание", защото сърцето му е заето. А камоли да си мислиш, че си дефектна по някакъв начин. Сърцето му не е на "пазара" за свободни сърца. Толкова, нищо повече.

P.S. Отидам да закусвам преди да съм изяла още буквички.
« Последна редакция: Март 31, 2013, 09:14:21 am от Mirabella »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2763 -: Март 31, 2013, 09:11:11 am »
здравейте и добро утро :)
зададох си въпрос....
« Последна редакция: Март 31, 2013, 01:43:19 pm от vanilla »

« Отговор #2764 -: Март 31, 2013, 09:29:16 am »
И двамата имате интерес един към друг, но не го показвате поради някакви пречки - вътрешни противоречия или външни препятствия. Това е видно от взаимната рецепция между управителите ви, които обаче са и в заточение. Но особено той успява да се прикрие добре, защото е в 12-тия ти дом.

Ти, като представена от по-бързата планета (Меркурий) в ъглов дом, си по-склонна да поемаш инициативата. Но отново трябва да се отбележи недобрия статус на сигнификаторите ви - заточените планети трудно се изявяват. И двамата може да очаквате повече от другия, отколкото той е способен да направи. Така че не ми се струва, че заточен Юпитер може наистина да ти даде желаното от теб внимание. Някаква част от него, но не всичкото.

Следващият мажорен аспект на Луната в Стрелец е тригон със Слънцето в 5-тия му дом и непосредствено след това - опозиция с Юпитер. Пази се от прекалено големи надежди. Тук визирам и предстоящия квадрат между Луна и Нептун.
Приятно прекарване ми се струва, че излиза по тази карта, но едва ли промяна в статуса на отношенията ви. Меркурий и Юпитер са в разходяща квадратура и повече няма да се срещнат в рамките на тези знаци. Луната ще пренесе светлина помежду им, но с напрегнати аспекти. Луната ще квадратира твоят управител. Крайният резултат може да не се окаже съвсем по вкуса ти.

Луната е в 6-тия дом. За работна сбирка ли става дума? Извинявай, че си позволявам да питам.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2765 -: Март 31, 2013, 10:12:28 am »
И двамата имате интерес един към друг, но не го показвате поради някакви пречки
благодаря ти Mirabella
« Последна редакция: Март 31, 2013, 01:13:05 pm от vanilla »

*

aya

• 34
« Отговор #2766 -: Март 31, 2013, 11:02:56 am »
Здравейте, момичета.
И аз имам въпрос, това ли ще бъде краят на връзката ми със Ж.?  Много ми е тъжно, бих искала да разбера има ли надежда още, струва ли си да се боря?!  :-\
If you take away my pain , you take away my chance to grow !

« Отговор #2767 -: Март 31, 2013, 11:57:36 am »
Ванила, така изглежда по тази карта - че има взаимност. Обаче това не е първата карта относно този мъж. А това ме притеснява. Често първата карта дава отговорът. Всяка следваща, построена за въпрос, който е вариация на първоначалния въпрос, може да обърква повече нещата в главата на астролога.

« Отговор #2768 -: Март 31, 2013, 12:03:22 pm »
Здравейте, момичета.
И аз имам въпрос, това ли ще бъде краят на връзката ми със Ж.?  Много ми е тъжно, бих искала да разбера има ли надежда още, струва ли си да се боря?!  :-\

Аспектът между У1 и У7 е разходящ и напрегнат. А предишната карта относно същия въпрос показва липса на развитие. Твоят У3 Луната ще пренесе светлина между сигнификаторите ви - възможно е ти да се опиташ да раздвижиш нещата и аз не ти казвам (а и нямам право да ти казвам) дали да го направиш или не. Мисля, че краят е бил виден още в предишната карта. Нищо не ти пречи да опиташ. Най-малкото пък един хорар може да ти каже дали да се бориш за любовта си или не. Пожелавам ти успех!

*

aya

• 34
« Отговор #2769 -: Март 31, 2013, 12:33:51 pm »
Цитат
    Здравейте, момичета.

Аспектът между У1 и У7 е разходящ и напрегнат. А предишната карта относно същия въпрос показва липса на развитие. Твоят У3 Луната ще пренесе светлина между сигнификаторите ви - възможно е ти да се опиташ да раздвижиш нещата и аз не ти казвам (а и нямам право да ти казвам) дали да го направиш или не. Мисля, че краят е бил виден още в предишната карта. Нищо не ти пречи да опиташ. Най-малкото пък един хорар може да ти каже дали да се бориш за любовта си или не. Пожелавам ти успех!

Да, един и същи въпрос, на който вече тъпча незнам от колко много време... Това е, че все аз, винаги аз говоря, викам, крещя, обеснявам, опитвам се да орпавя нещата, а не виждам нищо на среща, все едно на стената говоря - едно безкрайно безразличие...Много съм объркана, защото въпросния мъж, винаги ми обеснява едно и също - колко много ме обича, как съм единствената жена в живота му, как след мен нямало да има друга, а не си мърда пръста да оправим нещата и то за най-малките неща... Постоянно се оправдава, постоянно така се случвало той нямал вина, постоянно намира някакво извинение за всичко, но пък важното било, че ме обичал...
 Искам да разбера, каква е причината думите му да не се припокриват с действията, ако наистина ме обича толкова много, колкото твърди, защо тогава с чисто сърце без да се е борил е готое да се откаже от мен? Друга ли има, каква е причината, не мога да си обесня пълна мъгла ми е...
 Mirabella, благодаря за отговора! Съжалявам, че едно и също питам всеки път, просто имам нужда да разбера нещо повече... Ако се вижда на тази или другата карта, моля ви помогнете ми!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2770 -: Март 31, 2013, 12:45:33 pm »
Здравейте, момичета.
Според мен той крие нещо от теб и не иска да ти каже (негов с-р в твой 12 дом). Може да не е нещо лошо, но просто да не му се обяснява истинската причина. И двамата сте във взаимна рецепция, но в заточение, а разходящият квадрат показва някакво неразбирателство или скандал между вас, който е вече отминал. Луната обаче ще направи квадрат с твоя с-р и опозиция с неговия - изглежда няма да се разберете скоро. Все пак си мисля, че сигурно наистина те обича - твоят с-р е в съвпад с негов К5. Не се отказвай, опитай се поне да поговорите спокойно да изясните всичко. Последните аспекти на Луната са тригон с Венера и Марс (управители на включените знаци във вашите 5 домове) - може по-късно да възобновите отношенията си.  :blink:

« Отговор #2771 -: Март 31, 2013, 12:47:09 pm »
Кой знае, може би отговорът е в тази (новата) карта. Тук той се управлява от заточен сигнификатор (Юпитер) в знак на твоя управител Меркурий. Това отговаря на споделеното от теб, че те обича (Юпитер в знак на Меркурий), но не прави нищо по въпроса (заточен управител).

Съгласна съм с Веселин, че положението на Юпитер в 12-тия ти дом може да показва, че не ти са известни всички факти за него.

*

aya

• 34
« Отговор #2772 -: Март 31, 2013, 01:36:07 pm »
Цитат
Според мен той крие нещо от теб и не иска да ти каже (негов с-р в твой 12 дом). Може да не е нещо лошо, но просто да не му се обяснява истинската причина. И двамата сте във взаимна рецепция, но в заточение, а разходящият квадрат показва някакво неразбирателство или скандал между вас, който е вече отминал. Луната обаче ще направи квадрат с твоя с-р и опозиция с неговия - изглежда няма да се разберете скоро. Все пак си мисля, че сигурно наистина те обича - твоят с-р е в съвпад с негов К5. Не се отказвай, опитай се поне да поговорите спокойно да изясните всичко. Последните аспекти на Луната са тригон с Венера и Марс (управители на включените знаци във вашите 5 домове) - може по-късно да възобновите отношенията си.  :blink:

В интерес на истината, от известно време и аз усещам, че има нещо, което незнам... Това ме изяжда направо отвътре... Как мислите, дали е жена? Или нещо свързано с негов приятел/роднина, което касае и него? Или е някакъв вътрешен фактор или колебание?

Веско, толкова пъти опитвах да говорим с него, толкова време давах всичко от себе си за да не приключат нещата така, а и защото го обичам, но той винаги поставя нещо по-важно от мен и връзката ни на първо място...
Като сега, сигурна съм, че знае, че усещам нещо, което крие от мен... И го питах и му казвах - ти криеш нещо и пак избира да замълчи, да ме остави да си тръгна, пред това да каже истината и картите да са на масата...Не ми оставя избор...

Иначе и аз мисля, ако сега наистина спрем да общуваме, след време пак ще ни се пресекът пътищата...

Благодаря ти, за отговора наистина!

И на теб  Mirabella, че се включваш!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2773 -: Март 31, 2013, 03:13:09 pm »
Струва ми се, че е малко вероятно да е свързан с друга. От картата и от взаимната рецепция (вашите У1 са и У5) се вижда, че и между двамата има взаимни чувства. Ако се вземе предвид, че неговият У1 е в негов У6 (и същевременно в твой У12), дали пък не се опитва да скрие някакъв здравословен проблем или нещо друго, което го притеснява?  :thinking: Това, разбира се, са само предположения, но лично аз бих отхвърлил и не бих прибързвал с изводи, че може да има друга.

*

aya

• 34
« Отговор #2774 -: Март 31, 2013, 03:48:25 pm »

Цитат
Струва ми се, че е малко вероятно да е свързан с друга. От картата и от взаимната рецепция (вашите У1 са и У5) се вижда, че и между двамата има взаимни чувства. Ако се вземе предвид, че неговият У1 е в негов У6 (и същевременно в твой У12), дали пък не се опитва да скрие някакъв здравословен проблем или нещо друго, което го притеснява?  :thinking: Това, разбира се, са само предположения, но лично аз бих отхвърлил и не бих прибързвал с изводи, че може да има друга

:o :o :o Ти просто незнаеш колко си прав...Да, той има много сериозен здравословен проблем, но винаги съм му казвала, че мен това не ме притеснява и не може да бъде пречка да бъдем заедно...Може би наистина това е причината за всичко.

Незнаеш просто колко ти благодаря за това мнение!!!  :-[ 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2775 -: Март 31, 2013, 03:51:24 pm »
За нищо.  :blink: Може обаче него да го притеснява много, предполагам. Пожелавам ти успех и дано всичко да завърши така, както е най-добре за двама ви!

Лично аз, когато имам някакъв здравословен проблем, се дистанцирам от другите и обикновено нямам желание да давам обяснение на другите.

*

aya

• 34
« Отговор #2776 -: Март 31, 2013, 04:03:05 pm »
Благодаря още веднъж! Задължително ще споделя, ако има някакво развитие.  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2777 -: Март 31, 2013, 05:46:04 pm »
И аз не зная какво да му отговоря. Никой не може да отвърне на чувствата ми, и все се влюбвам в хора, които са далече, сякаш, за да се заблуждавам, че разстоянието е пречка помежду ни, но истината е, че съм дефектна и неспособна да задържа някого до себе си.

Съжалявам, да го прочета  :(  Може да се върнеш към коментара ми по картата. Мисля, че не е съвсем безразличен към теб, симпатии има, привличане има, но просто ситуацията е такава. Прекалено са сложни нещата и за него самия, че да се бори за още едно сложно нещо - връзка от разстояние. А и той е вече обвързан- поне е влюбен.Няма нищо общо с твоя дефектност или неспособност- каква си ти като жена. Не е бил той човека за теб. Поне на този етап
« Последна редакция: Март 31, 2013, 05:54:59 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2778 -: Март 31, 2013, 09:55:29 pm »
Ще приеме ли Х.,ако го поканя да се срещнем и да поговорим?
Ранен асцендент,У1 Венера изгорена и заточена,точно отразява страховете и колебанието ми.М/у Венера и Марс предстои съвпад,но това достатъчно ли е за "Да"?

« Отговор #2779 -: Март 31, 2013, 10:03:45 pm »
Твърде ранен АС, както самата ти каза. Ситуацията може да се развие в неочаквана към момента посока, дори такава, която би обезсмислила въпроса. Затова ми е трудно да отговоря на въпроса ти.

Имай едно на ум (за всеки случай), че е възможно ти да си по-заинтересуваната от двама ви, да влагаш повече чувства отколкото той.

Луната в 3-тия дом отговаря на естеството на въпроса - опит за комуникация. Луната ще тригонира Слънцето в 1-вия му дом. След това ще завърши опозиция с Юпитер в неговия 3-ти дом, а след това - тригон с твоя управител Венера. Моето предположение е - като на влакче - първо се съгласява, после нещо става и отлага срещата, но след това отново се съгласява. Но с този ранен АС стрелям в тъмното. Много е вероятно прогнозата ми да не се сбъдне.